Canım ben de antalyadayım hangi doktora gidiyorsun
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bende de var canım garip bir ağrı. sağ kasığımın üst tarafında batmayla ağrı arası bişey. günümüz de aynı dikkatimi çekti. bebeğin gelişimiyle ilgili normal bir ağrıdır inşallah
Katılıyor um canım. Hayatı normal yaşarken namazdan eksiltmek olmaz.ama secde için ne yapabilirim canım. Bana bir akıl versenAnladım canım olmadı hercal arkadasa ben özelden msj atıp bilgi alayım ona göre dewam edip tamalayalım duasınıda yapalım yarım kalmasın ...
Kızlar namaz konusu cok hassas bir konudur.. Namazın sünnetini hemen bırakmamalıyız... Öleki atalarımız yeri gelmiş savasta ile namazı tam kılmıslardır... Sünnet ve farz ile birlikte yani...
İlk aylarda düşük tehlikemiz yok ise yada bi raatsızlıgımız yok ise normal olarak lütfen sünnet ve farzları kılalım...
Eger rahatsızssak ve Allah korusun düşük tehlıkemız var... Namaza ayakta baslayıp oturarak dewam edebiliriz... Sünnet ve farz olucak beraber..
Ben ilk hamileligimde 6. Aydan sonra oturark kılöaya basladım çünkü karın kaslarım zorlanıyodu.. Ama tam kıldım...
Rapınzelim bunu sana özel yazmadım canım senin kanamanda olmustu ama aklında olsun bitanem ayakta tekbiri alırsın selam werene kadar oturarak dewam edebilirsin bitanem... Sonra farz için ayaga kalkıp baslayıp tekrar oturarak dewam edebilirisn
Eewtt degerli ocak 2015 anne adayları
Cok güsel aylarda hamile kaldık... Su andada cok mubarek aylardayız...
Bu zamana kadar okudugumuz ihlas ve salavatı tefriciyedir.. Su anda dewam eden kelime i tevhid var... Yasin okuyoduk onu su anda saymıyorum.
Bugun hatmi şerife baslayalım diyorum ne dersiniz...şöle yapalım ilk 3 ayı saymıyorum.. 6 ayımız var.. Hatım yapalım.. Bugun yarın bebeklerimiz bizi duymaya baslıyacak.. 100 kısıyız hatım bittigi zaman ben duasını yaparım...
Tekrar baslarız..
Katılmak isteyenlere sadece 1 cüz verelim eger bitirir tekrar almak isterse 1 cüz daha veririz..
Niyetimiz ilk önce Allah rızası için.. Bizim ve bebeklerimizin saglıklı olması için... Kolay dogum yapıp evlatlarımızı saglıklı bi sekılde kucagımıza almamız için....
Bu konu hakkında yorumlarınız önerilerinizi beklıyorum...
Hepimizin buna ihtiyacı var
son kez merhaba 2015 Ocak Anneleri
artık aranızda olamayacağım
sanırım içinizde bebeğinin ilk kalp atışlarını duyan bendim ama o ilk ve sonmuş 7+1 de bebeğimi kaybetmişim kalbi durmuş
cumartesi 9+3te öğrendim hiç belirti de vermedi bebeğim ama beni bırakıp gitmişdünde mecburen kürtaj oldum veda edeyim dedim artık sizden değilim
Allah hepinize tüm anne adaylarına sağlıcakla hayırlı bir şekilde yavrularını kucaklamayı nasip etsin
Allaaha emanet olun
tşk ederim canım. Hayırlısıyla duyacaksın sendemaşallah canım sanda bebişede... bizim randevuya üç hafta var daha ....gel teskere gel
maşallah subanallahmaşallahbenim de kalp sesi erken duyuldu maşallah
bakalım artık teyzesi.Gerçi keton fazlalıgı çıktı annesinde öküz gibi yediğim halde sorun sanırım serum alabilirmişimçok sevindim canım baya okul çağı gelmiş seninkinin maşallah ikinize dedarısı başımıza inşallah akşam mutlaka foto bekliyoruz
amin canım .Cümleten inşallah Rabbım acılarını göstermesinhayırlı olsun Rabbim hep yüzünüzü güldürsün inşallah daha nice güzel haberler duymanızı duymamızı nasip etsin inşallah :)
sagol canım benım bende görsem yiyecektimde doktor şurası kafa diyor kafaya benzemıyor su el dıyor ele benzemıyorBende yapıyoreeeeee
Ayyy yerim ben onun ellerini ayaklarını masallah suphanallah... Cok sevindim canım
Ayyy gercekten mi ben humeyra ismini cok sewiyorum hatta o kadar cok sewiyorum ki kızımın ismi hümeyra 23 aylık ablası
Bende merviş 90 dogumluyum... İstanbulda yasıyorum
Yarısmacı arkadaslara basarılar dilerim
Oyyyyyy haahaaaahhha:
sıla bende unuttum valla. Nasıldı ki:26::26:. Birde sana bir sorum var sen hastanede yatarken keton pozitif cıkmışmıydı . Bende bulantı kusma yok ama keton pozitif cıkmıs doktor serum takabilirim dedi:26:Huhu noluyor burda yaw yarim saat bakmadım ne hale getirdiniz topigimi hamile hamile noluyor oturun popolarinizin üstüne :)
Bizde tehlike yok ama icraatte yok bulantilardan fırsat kalmıyor ki adamcaz hamile kalali agzini acmadi görüyor halimi ne desin
Yani yapabilen var yapamayan var demi askolsun şimdi biz napalım :)))
inşallah canımmay çok sevindim,,,, benimde yarın var kontrolüm umarım güzel haberlerim olur senin gibi,,,
ye canım bende cok yedim ama su içmeye yemekten oncelık verinben değişiğim sanırı kızlar yaaa siz yazmışsınız ağzımın tadı yok canım birşey istemiyor filan diye ben öküz gibi yiyorum hatta doymuyorum eşime annen beni aç bıraktı diye ağlıyorumburnuma sevdiğim canımın istediği yemeklerin kokusu geliyor yiyorum ama kilo almamışım elhamdülillah
inanç ne guzel birsey ,kabullenmek. Allah hayırlı zamanda verecektir canım.İnancını ytirmemerhaba arkadaslar ve eshase. sabah sen yazdıktan sonra bende kendımden süphelendim. hemen randevu aldım dokrora gıttım. kalp atısı yok dedı. daha sonra kendı doktorumu aradım ve hemen gıttım o da baktı aynı seyı söyledı. yarın sabah kürtaj olucam. uzuluyormuyum, hayır arkadasım hatta Allaha şükredıyorum kı saglıksız olan bu gebelıgım zamanında sonlandı aylar gectıkten sonra ya da bebegımı kucagıma aldıktan sonra degıl. ben ılk bastan berı hep dua ettım allahım saglıksıysa gebelıgım devam etsın dıye. benım plansız bır gebelıktı ve ılac kullanmıstım ve devam etseydı gebelık allah korusun bebegımde bır çok sorun olabılırdı. sende böyle düşün arkadaşım. hayırlı olan buymus.
ocak annelerı sızlerede Allahım ınsallah saglıklı bır dogum ve bebek kısmet eder. benıde lısteden çıkarırsanız sevınırım.
Katılıyor um canım. Hayatı normal yaşarken namazdan eksiltmek olmaz.ama secde için ne yapabilirim canım. Bana bir akıl versen
Gayet güzel olur...bende almak isterim.
Kuran i kerim bilmeyen annelere cevsen i kebir hatmi yapabilirler. Rabbim kabul etsin
Canim ilk defa duyuyorum ben serum aldım ama vomex in serumunu,b vitamini icin ve demir eksikliği icin aldım serumlari.kızlar hepinize cok tşk ederım aksam bebişin resmini atacagım ama başına keton fazlalıgı sorunu gelen varmı?.İdrarda ketın fazla cıkmıs. doktor serum takabilirim sana dedi. o derecelık ne var kii. Sılaaaa özellikle sen hastane de cok yatın bilirsin canım
Canim icini ferah tut aklına kötü şeyler getirme rabbim nasip edicekse kimse engel olamaz yok nasip degilsede kimse yine engel olamaz i yüzden biz dua edicez rabbim hayırlısı neyse onu yaşatacak inşallah ..Bebegini kaybeden anneler icin cok uzuldum gercekten. Allah saglikli bir sekilde tekrar nasib etsin insaallah. Ben de ilk 5 haftalikken gitmistim. Sadece kese vardi o zaman. Ikinci kez cuma gidicem insaallah. Korktum ben de ya bende de bisi varsa diye. Kanamam lekem vs bisi yok ama insan korkuyor yine de. Insaallah saglikli ve hayirli evlatlarimiz olur. Daha ailelere bile soylemedik biz hamile oldugumu. Bir kac arkadas disinda bilen yok.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Oyy geçmiş benim sattaşımin karin ağrısı demekki neymiş rahim buyuyormus :)geçti mi tatlım senin ki?benim geçti çok şükür,sanırım rahim genişliyor.
merhaba arkadaslar ve eshase. sabah sen yazdıktan sonra bende kendımden süphelendim. hemen randevu aldım dokrora gıttım. kalp atısı yok dedı. daha sonra kendı doktorumu aradım ve hemen gıttım o da baktı aynı seyı söyledı. yarın sabah kürtaj olucam. uzuluyormuyum, hayır arkadasım hatta Allaha şükredıyorum kı saglıksız olan bu gebelıgım zamanında sonlandı aylar gectıkten sonra ya da bebegımı kucagıma aldıktan sonra degıl. ben ılk bastan berı hep dua ettım allahım saglıksıysa gebelıgım devam etsın dıye. benım plansız bır gebelıktı ve ılac kullanmıstım ve devam etseydı gebelık allah korusun bebegımde bır çok sorun olabılırdı. sende böyle düşün arkadaşım. hayırlı olan buymus.
ocak annelerı sızlerede Allahım ınsallah saglıklı bır dogum ve bebek kısmet eder. benıde lısteden çıkarırsanız sevınırım.
Canim ilk defa duyuyorum ben serum aldım ama vomex in serumunu,b vitamini icin ve demir eksikliği icin aldım serumlari.
Sen yazinca bi baktim sende bir oku bunlardan hangi şikayetlerin var ve doktor açıklama yapmadimi bu konuyla ilgili ?
KET: İdrarda keton cisimlerinin bulunmasıdır.
Genellikle aç kişilerde ortaya çıkar. Hasta ne kadar aç ise keton o kadar yüksektir. Ayrıca diyabetli hastalarda da rastlanır. Ateş, ishal ve şiddetli kusmalar da idrarda keton miktarını artırır.
ayy maşallahh senin velete:))))baya baya bebek mi yani:)çok heyecanlı benimde yarın randevum var 9+6 oluyoruz inşallah görebilirim minik ellerini:)kızlarrrr ben geldimm.. Biz süpermişiz. Bebiş 10 hafta 4 gunluk çıktı. tam 3.6 cm..
Doktor hareket ettirmek istedi etmedi. Vurdu vurdu benım veletten tık yok. En sonunda o nokta kadar elleri ayaklarını kendine cekip geri iti. Doktor bile şaşırdı. 3.5 cm'lık bebegın bu kadar net hareketlerini ilk defa görüyorum dedi.(al sana hareketin ağa babası dedi yumurcak)Kalbımız 170 atıyor..Biz süperiz teyzeleri.. Dualarınız için sonsuz teşekkürler. Akşama da resim atıcam
canım benm sağol:)Canim ilk defa duyuyorum ben serum aldım ama vomex in serumunu,b vitamini icin ve demir eksikliği icin aldım serumlari.
Sen yazinca bi baktim sende bir oku bunlardan hangi şikayetlerin var ve doktor açıklama yapmadimi bu konuyla ilgili ?
KET: İdrarda keton cisimlerinin bulunmasıdır.
Genellikle aç kişilerde ortaya çıkar. Hasta ne kadar aç ise keton o kadar yüksektir. Ayrıca diyabetli hastalarda da rastlanır. Ateş, ishal ve şiddetli kusmalar da idrarda keton miktarını artırır.
Canim icini ferah tut aklına kötü şeyler getirme rabbim nasip edicekse kimse engel olamaz yok nasip degilsede kimse yine engel olamaz i yüzden biz dua edicez rabbim hayırlısı neyse onu yaşatacak inşallah ..
Oyy geçmiş benim sattaşımin karin ağrısı demekki neymiş rahim buyuyormus :)
Canim ya demekki icine doğmuş rabbim en kisa zamanda yeniden anne olmayı nasip edicek inşallahh sizlere dualarimiz sizinle
Kizlaaaar gordum bebegimi Allahima binlerce kere sukurler olsun:) kalp atislarini da duydum ama hic duygulanmadim kocaman gulmek geldi icimden:) 7+1 diye hesaplamisti doktor gecen defa sat a gore ultrasonda 6+0 cikti tam:) 8 gunluk bir gecikme var yani:) cok istahsizim hicbisey yemiyorum kilo kaybediyorum dedim doktora sen merak etme bebek ihtiyaci olan ne varsa senden soke soke alir dedi. Ay bi mutluyum su an. Rabbim daim kilsin.
valla canım aç değildim ama öğlene kadar hiç su da içmemiştim ondan olmuş olabilir mi? DOktor bulantı kusman varmı dıye direk sordu. YOk yanı .İyi de beslenıyorum hemde +3 çıkmış yanı en üst sınır. Bakalım yarın gıdecegım insallah sorun olmaz.
Rabbim tekrar anne olmayı nasip Etsin canım. Çok üzüldüm ama geçicek ve bebeğin sana gelicek tekrar.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim tehlikeli bir durum olsaydı doktor hemen yaptırırdi serumu yarin suyunu ic karnini güzelce doyur öyle git bakalım inşallah sorun olmaz içini ferah tut :)
Canım ne gibi bi zorlu cekıyorsun tam olarak onu anlatırsan bilgim dhilinde yardımcı olurumKatılıyor um canım. Hayatı normal yaşarken namazdan eksiltmek olmaz.ama secde için ne yapabilirim canım. Bana bir akıl versen
Gayet güzel olur...bende almak isterim.
Kuran i kerim bilmeyen annelere cevsen i kebir hatmi yapabilirler. Rabbim kabul etsin
Uyyy masallah Allah nazardan saklasınKizlaaaar gordum bebegimi Allahima binlerce kere sukurler olsun:) kalp atislarini da duydum ama hic duygulanmadim kocaman gulmek geldi icimden:) 7+1 diye hesaplamisti doktor gecen defa sat a gore ultrasonda 6+0 cikti tam:) 8 gunluk bir gecikme var yani:) cok istahsizim hicbisey yemiyorum kilo kaybediyorum dedim doktora sen merak etme bebek ihtiyaci olan ne varsa senden soke soke alir dedi. Ay bi mutluyum su an. Rabbim daim kilsin.
canım çok ama çok üzüldüm ..
Allah sabır versin..
tez zamanda sağlıkla hamile kalırsın inşallah..
saol canım inşallah hayırlısıyla içim acıyo çok nasip değilmiş
tşk ederim canım. Hayırlısıyla duyacaksın sende
maşallah subanallah
bakalım artık teyzesi.Gerçi keton fazlalıgı çıktı annesinde öküz gibi yediğim halde sorun sanırım serum alabilirmişim
amin canım .Cümleten inşallah Rabbım acılarını göstermesin
sagol canım benım bende görsem yiyecektimde doktor şurası kafa diyor kafaya benzemıyor su el dıyor ele benzemıyor
sıla bende unuttum valla. Nasıldı ki:26::26:. Birde sana bir sorum var sen hastanede yatarken keton pozitif cıkmışmıydı . Bende bulantı kusma yok ama keton pozitif cıkmıs doktor serum takabilirim dedi:26:
inşallah canımm
ye canım bende cok yedim ama su içmeye yemekten oncelık verin
inanç ne guzel birsey ,kabullenmek. Allah hayırlı zamanda verecektir canım.İnancını ytirme
bu annelere cevşen nasıl??
Canım sende Allaha emanet ol.. Rabbim sana eşine sabır versin.. İnş tez zamanda tekrar yüzünüz güşsün.. Hakkınızda hayırlısı buymus demekki.. Dualarımız seninle
Neden oluyo bas agrısı bende bilemedim ama gercekten cok şiddetliydi.. Gece kalktım eşime masaj yaptırdım minoset içmiştim yani hamile olmasam bi tane daha içerdim.. Dus aldım yattım... Sabah kalktım yine aynı agrı su anda basımı yokluyo bi gidio bi geliyo bakalım ...bu arada bn giresun bulancaklıyım eşim samsun havzalı amma istanbul kayabası basaksehirde oturuyorum
Dualarmız seninle canım... Güpgüzel haberlerini bekliyoruz inş....
canım ya insana o 3 saat 3 gün gübü geliyodur muhakkak... Ama napalım sabır cekcen....
Sanada canımm cok saol
Canım basın agrıdıgı için gözün şişmiş olabilir.. Tansıyonuna muhakkak bak.. Ben kendime kızıma hamıleyken tansıyon aleti aldım böle kötü hıssedersem kendimi hemen ölcuyorum canım.. Bnmde dün cok basım agrıdı özellikle sag tarafı sag gözümü görsen nasıl şişti masaj yapa yapa indi biraz sabah kalktım bu sefer küçülmüşeşim dayanamadıgüldü bu ne kız diyo bana
Amin canım.. İnş halin vaktin yerine gelir... Geçicek be sılacım Allah baska selerle imtihan etmesşn. Vucudun demekki gercekten dayanamıyo kı böle tepkı veriyo bitanem.. Allah acil şifalar versin bnm damadı öp....
Allahtan acil şifalar diliyorum canım bool bool dinlen...bnm kanamam olunca de um bana ilaç verince demiştiki ilaç kesin çözüm degil bol bol dinlenıceksın uzanır vazıyette olucaksın mecbur kalmadıkca ayagı kalkmıcaksın demişti
Canım ya sennerde oturuyosun merak ettim ...
Sanada canım
Allah tamamına erdırsın ... Gözün aydın canım
Hosgeldin canım bebişin küçükmüş... Olsun rabbm kolaylıgını verir.. Bnmde 23 aylık bi bebişiiiim varr
Canım o 2 küsür kılo şişliktir.. İlk 3. Ayı geç ondan sonra tartıl tam belli olur kac kılo aldıgın sorun yok saglıklı beslenırsen inş bi problem cıkmaz
Bede pko var mesela kılo almaya cok elverişliyim amma dıkkat edicem
İyiyiz darkk sen nasılsın kuzu
Önce tebrik ediyorum canım. Peygamber Efendimize savasta inen cevseni kebir.
Biz arkadaşlarımla 3 aylarda sürekli okuduk. Bab lari paylaşıp okuyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?