2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Canım ben de antalyadayım hangi doktora gidiyorsun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

merhaba, öncelikle bebişin hayırlı olsun.
ben antalyada 1 yıldır yaşıyorum çok bilmiyorum o yüzden buraları, o yüzden arkadaşlardan tavsiye aldım doktor konusunda.
bir medical parkta doç.dr. mehmet murat inal
bir de üniversite hast. de prof. münire erman hocayı önerdiler.

ben geçen ctesi münire hocaya gittim çok sıcak pozitif birisi beğendim...kafamdaki tek şey biz lara tarafında oturuyoruz üniversite çok uzak bize. o yüzden bi de medical parkttaki doktora gidicem ikisi arasında karar vericem..:)

sen nerde oturuyosun ve hangi doktora gidiyorsun..

kızlar hepinize cok tşk ederım aksam bebişin resmini atacagım ama başına keton fazlalıgı sorunu gelen varmı?.İdrarda ketın fazla cıkmıs. doktor serum takabilirim sana dedi. o derecelık ne var kii. Sılaaaa özellikle sen hastane de cok yatın bilirsin canım

Bebegini kaybeden anneler icin cok uzuldum gercekten. Allah saglikli bir sekilde tekrar nasib etsin insaallah. Ben de ilk 5 haftalikken gitmistim. Sadece kese vardi o zaman. Ikinci kez cuma gidicem insaallah. Korktum ben de ya bende de bisi varsa diye. Kanamam lekem vs bisi yok ama insan korkuyor yine de. Insaallah saglikli ve hayirli evlatlarimiz olur. Daha ailelere bile soylemedik biz hamile oldugumu. Bir kac arkadas disinda bilen yok.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

geçti mi tatlım senin ki?benim geçti çok şükür,sanırım rahim genişliyor.

Katılıyor um canım. Hayatı normal yaşarken namazdan eksiltmek olmaz.ama secde için ne yapabilirim canım. Bana bir akıl versen

Gayet güzel olur...bende almak isterim.
Kuran i kerim bilmeyen annelere cevsen i kebir hatmi yapabilirler. Rabbim kabul etsin

canım çok çook geçmiş olsun 3 ay önce bende aynısını yaşamıştım 9+5 te gittiğimde 7+5 te kalbi durmuştu miniğimin.. ama sakın morali bozup kendini çok fazla üzme canım sağlıklı değilmiş ki diye düşünmekten başka bir çıkış yolu yok.. umarım canım 1-2 ay içerisinde tekrar güzel haberlerini alacağız öyle düşün moralini yüksek tut canım... sende Allah 'a emanet ol..

maşallah canım sanda bebişede... bizim randevuya üç hafta var daha ....gel teskere gel
tşk ederim canım. Hayırlısıyla duyacaksın sende
maşallah benim de kalp sesi erken duyuldu maşallah
maşallah subanallah
çok sevindim canım baya okul çağı gelmiş seninkinin maşallah ikinize de darısı başımıza inşallah akşam mutlaka foto bekliyoruz
bakalım artık teyzesi.Gerçi keton fazlalıgı çıktı annesinde öküz gibi yediğim halde sorun sanırım serum alabilirmişim
hayırlı olsun Rabbim hep yüzünüzü güldürsün inşallah daha nice güzel haberler duymanızı duymamızı nasip etsin inşallah :)
amin canım .Cümleten inşallah Rabbım acılarını göstermesin

sagol canım benım bende görsem yiyecektimde doktor şurası kafa diyor kafaya benzemıyor su el dıyor ele benzemıyor
sıla bende unuttum valla. Nasıldı ki:26::26:. Birde sana bir sorum var sen hastanede yatarken keton pozitif cıkmışmıydı . Bende bulantı kusma yok ama keton pozitif cıkmıs doktor serum takabilirim dedi:26:
ay çok sevindim,,,, benimde yarın var kontrolüm umarım güzel haberlerim olur senin gibi,,,
inşallah canımm
ye canım bende cok yedim ama su içmeye yemekten oncelık verin
inanç ne guzel birsey ,kabullenmek. Allah hayırlı zamanda verecektir canım.İnancını ytirme

bu annelere cevşen nasıl??

Canim ilk defa duyuyorum ben serum aldım ama vomex in serumunu,b vitamini icin ve demir eksikliği icin aldım serumlari.
Sen yazinca bi baktim sende bir oku bunlardan hangi şikayetlerin var ve doktor açıklama yapmadimi bu konuyla ilgili ?
KET: İdrarda keton cisimlerinin bulunmasıdır.
Genellikle aç kişilerde ortaya çıkar. Hasta ne kadar aç ise keton o kadar yüksektir. Ayrıca diyabetli hastalarda da rastlanır. Ateş, ishal ve şiddetli kusmalar da idrarda keton miktarını artırır.
Canim icini ferah tut aklına kötü şeyler getirme rabbim nasip edicekse kimse engel olamaz yok nasip degilsede kimse yine engel olamaz i yüzden biz dua edicez rabbim hayırlısı neyse onu yaşatacak inşallah ..
geçti mi tatlım senin ki?benim geçti çok şükür,sanırım rahim genişliyor.
Oyy geçmiş benim sattaşımin karin ağrısı demekki neymiş rahim buyuyormus :)

Canim ya demekki icine doğmuş rabbim en kisa zamanda yeniden anne olmayı nasip edicek inşallahh sizlere dualarimiz sizinle

valla canım aç değildim ama öğlene kadar hiç su da içmemiştim ondan olmuş olabilir mi? DOktor bulantı kusman varmı dıye direk sordu. YOk yanı .İyi de beslenıyorum hemde +3 çıkmış yanı en üst sınır. Bakalım yarın gıdecegım insallah sorun olmaz.

Kizlaaaar gordum bebegimi Allahima binlerce kere sukurler olsun:) kalp atislarini da duydum ama hic duygulanmadim kocaman gulmek geldi icimden:) 7+1 diye hesaplamisti doktor gecen defa sat a gore ultrasonda 6+0 cikti tam:) 8 gunluk bir gecikme var yani:) cok istahsizim hicbisey yemiyorum kilo kaybediyorum dedim doktora sen merak etme bebek ihtiyaci olan ne varsa senden soke soke alir dedi. Ay bi mutluyum su an. Rabbim daim kilsin.

ayy maşallahh senin velete:))))baya baya bebek mi yani:)çok heyecanlı benimde yarın randevum var 9+6 oluyoruz inşallah görebilirim minik ellerini:)
resminizi merakla bekliyorum.
canım benm sağol:)

gözün aydın annesii:)

Canim tehlikeli bir durum olsaydı doktor hemen yaptırırdi serumu yarin suyunu ic karnini güzelce doyur öyle git bakalım inşallah sorun olmaz içini ferah tut :)

Canim tehlikeli bir durum olsaydı doktor hemen yaptırırdi serumu yarin suyunu ic karnini güzelce doyur öyle git bakalım inşallah sorun olmaz içini ferah tut :)

tamam canım bakalım inşallah. ben bu doktoru sevdim diğeri kaka-pis.. Hey allahım ya 10. haftamdayım ilk defa tahlil yaptırdım daha b. hcg bile yaptırmadım.

Canım ne gibi bi zorlu cekıyorsun tam olarak onu anlatırsan bilgim dhilinde yardımcı olurum
Böle secdeye egilirken ne oluyo sonucta en fazla 5 sanıye duruyoruz
Dedgim gibib sen problemin söle olmassa daha bilgili hocalarım var dansısırım senin için..
Cevseni kebirde güsel fikir...

Uyyy masallah Allah nazardan saklasın

Önce tebrik ediyorum canım. Peygamber Efendimize savasta inen cevseni kebir.
Biz arkadaşlarımla 3 aylarda sürekli okuduk. Bab lari paylaşıp okuyoruz.

saol canım Allah razı olsun Allah size de sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Önce tebrik ediyorum canım. Peygamber Efendimize savasta inen cevseni kebir.
Biz arkadaşlarımla 3 aylarda sürekli okuduk. Bab lari paylaşıp okuyoruz.

nerden bulabılırım canım.nasıl okunuyor açıklarsan sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…