bebeğin görünmemesi normal sen kafana takma doktorlar bazen gereksiz yere hastalarını strese sokuyorlar. ben de hamileliğimden SAT itibaren 14. gün şüphelendim 21. gün dayanamadım doktora gittim çıkarsa anca kanda çıkar diye. doktor son adet tarihime daha 10 gün var diye kesinlikle hamile değilsin dedi muayene etmeden tahlil yapmadan ben de tutunma kanamasını ve birçok belirtiyi yaşamaya başlamıştım. ben hamileyim dedim o değilsin dedi. sonra ultrasonla baktı yok dedi bende hamileysem eğer 3 haftalık bebek minicik görünmemesi normal değil mi dedim yok dedi gene kesin değilsin neyse kan verdim baktı 7 çıktı değer o zaman da yüzüme bakamadı dedi hamilesin. yanılabiliyorlar yani. adet tarihime hala 4 gün var dün tekrar kan verdim 317,25 olmuş değerim. doktora kalsa kesin hamile değilim :) çok şükür allah bana çok erken hissetmeyi nasip etti sen de bebeğini dinle kendini belli ediyo bi şekilde boşver doktoru :) hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah
bende belirtileri var mide bulantısı yanması arada baş dönmesi kasık bacak bel ağrıları fln ama kanama olmadı tutunma kanaması herkeste oluyo mu
:44:
amin canım hepimiz inşallah