2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
bebeğin görünmemesi normal sen kafana takma doktorlar bazen gereksiz yere hastalarını strese sokuyorlar. ben de hamileliğimden SAT itibaren 14. gün şüphelendim 21. gün dayanamadım doktora gittim çıkarsa anca kanda çıkar diye. doktor son adet tarihime daha 10 gün var diye kesinlikle hamile değilsin dedi muayene etmeden tahlil yapmadan ben de tutunma kanamasını ve birçok belirtiyi yaşamaya başlamıştım. ben hamileyim dedim o değilsin dedi. sonra ultrasonla baktı yok dedi bende hamileysem eğer 3 haftalık bebek minicik görünmemesi normal değil mi dedim yok dedi gene kesin değilsin neyse kan verdim baktı 7 çıktı değer o zaman da yüzüme bakamadı dedi hamilesin. yanılabiliyorlar yani. adet tarihime hala 4 gün var dün tekrar kan verdim 317,25 olmuş değerim. doktora kalsa kesin hamile değilim :) çok şükür allah bana çok erken hissetmeyi nasip etti sen de bebeğini dinle kendini belli ediyo bi şekilde boşver doktoru :) hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah

bende belirtileri var mide bulantısı yanması arada baş dönmesi kasık bacak bel ağrıları fln ama kanama olmadı tutunma kanaması herkeste oluyo mu
:44:
amin canım hepimiz inşallah

slm bi gunaydin dedim kactim kahvaltimi yaptim geldim yine simdiden bagimlilik yapti burasi :9:
ozelime gelen bildirimleri simdi eklicem listemize eger ozelime atmayip buraya yazan varsa gormeyebilirim kizlar ben niye yokum listede demeyin sonra :31:

Canım ellerine sağlık liste süperrrrrrr olmuşşş

Günaydın güzel hamişlerrr :16:
yeni aramıza katılan arkadaşlar hoşgelmişlerrr :46:
bu gün doktor kontorlü olanlar da hayırlı haberlerle dönerler inşallah..

En küçük anne ben miyim :)))) :49:

canım ne güzel erken yaşta hamile olmuşsun..
biz yaşlandık mı ne :43:

afiyet şeker olsun
canım bişiy sorsam senin de yeni gebeliğin
benim
sat 02.04.2014
bat 30.04.2014
gecikme
idrar 04.05.2014 çok net çift çizgi
ilk kan 04.05.2014 beta-hcg 3186 doktor kesin ama ultrasonda görünmez dedi baktık bi nokta için kese olabilir dedi
başka doktorda ikinci kan ve alltan muayene 06.04.2014 beta-hgc 4540
doktor kesin konuşmadı kese var bebek görünmüyor çok yeni dedi 14.05.2014te tekrar bakacak yükselme yeterli mi değil mi die meraktayım var mı yok mu die:43:

canım senin değerlerin çok güzel maaşşallahh:nazar:
hatta bana fazla bile geldi ikiz olmasınn:1:

bende belirtileri var mide bulantısı yanması arada baş dönmesi kasık bacak bel ağrıları fln ama kanama olmadı tutunma kanaması herkeste oluyo mu

bende de hiç olmadı canım..
zaten bu saaten sonra kan görücem diye -Allah korusun-wcye giymeye korkuyorum bazen...

günaydın kızlar:))

yuuppii bana arkadaş çıktı, hoş geldin aramıza bu arada:) Anadolu yakasının neresindesin? ben Göztepe civarındayım:) evet canım pıhtılaşma sorunu var, göbişten iğne yapıyorum kendime:)

ben de şu an tefriciye okuyorum kızlar, bitirince hatime başlayacağım kısmetse gönlümden geçen o:)

doktora gidenler güzel haberlerini paylaşsınlar bakalım:))

bir de ben hamile olduğumu öğrendikten sonra tam 4 kg almışım:53::53::53::52::52: onu yiyim bu sağlıklı tatlı da ödülüm olsun derken başıma gelene de bakın :53::53::53::53:
Kız ne güldüm sana
Yeme öle sonra vermeye ıgrasırsın bidenem
Saglıklı beslen
Gerçi ilk aylarda gaz şiskinlik falanda cok oluyo ama sen yinede saglıklı beslen kuzucum
Bu arada bizde topikcek tefriciyeye basladık gün sonunda dusjeline sölicez ne kadar çektigimizi inş sonra ihlasa baslıcaz bitanem sende katıl aramıza ne kadar cok olursak okadar sevinir rabbim
Bakın bnm kulların bana dua ediyolar bnde onların dualarını kabul ettım dick inş
sonunda bende hamıleyım benim de 18 ocak 2015 de doacakmıs hıhıhı cok mutluyuuum:emir_bebek::1:

Ooooo hosgeldin ocak annesi
Cok sewindik
Sat yasını ve bdt SILA_M a özel msj at listemize gir canımmm

sana katılıyorum
bnce birazda olurunu bırakmamız lazım
böle kendimizi stresse sokuyoruz
:))
gerçekten yok arastırıyoruz yok niye böle bnde yapıyorum aynısını ama daha bebeklerimizi hamurken onlarıda stresle yoguruyoruz
bnce en güseli biraz sabır ve dua
olacaksa zaten olacak olmıcaksada olmıcak hakkımızda hayırlısıni isteyelim rabbimden
rabbim yinede hepimizin yüzünü güldürsün
kıcaklarımızı doldursun
evimize senlik getirsin
üstümüze süt kokusu sindirsinn

amiinnnn inşallah:16:

canımmm ben de kartalda oturuyorum :16:
Benim göbişim mosmor oldu seninde öylemi :1:

kartal epey uzakmış:)) evet canım mosmor oldu, vururken eti iyice sıkarsan ve iğneyi çektikten sonra 10 sn. beklersen daha az morarıyor. koldan da vurulabiliyor doktorun onu söyler zaten ama ben şu an göbekten devam ediyorum...

slm bi gunaydin dedim kactim kahvaltimi yaptim geldim yine simdiden bagimlilik yapti burasi :9:
ozelime gelen bildirimleri simdi eklicem listemize eger ozelime atmayip buraya yazan varsa gormeyebilirim kizlar ben niye yokum listede demeyin sonra :31:

günaydın canım..hoş geldin evet ellerine sağlık liste için çok güzel olmuş..

günaydın güzel hamişlerrr :16:
Yeni aramıza katılan arkadaşlar hoşgelmişlerrr :46:
Bu gün doktor kontorlü olanlar da hayırlı haberlerle dönerler inşallah..

Canım ne güzel erken yaşta hamile olmuşsun..
Biz yaşlandık mı ne :43:

Canım senin değerlerin çok güzel maaşşallahh:nazar:
Hatta bana fazla bile geldi ikiz olmasınn:1:

aaaa gerçekten mi olabilir mi walla inanmazsın eşim hep söylüyo bi de ikiz olurmuş die :1: Olursa şaşırmam yani
sağlıklı olsunlar da allahtan başka bişey istemem:16:

yok canım herkeste olmuyo gebeliklerin üçte birinde oluyo. şimdi kan görsem korkudan ölürüm ama o zaman sevinçten uçmuştum çok değil bi damla bişeydi. nisanın 20sini 21ine bağlayan gece ilk korunmamıştık yüksek ihtimalle o gece döllenme olmuş ayın 25 inde kan geldi. döllenmeden 3 4 gün sonra olan bişeymiş. ben öylelikle 2 haftalıkken ciddi şekilde anlamıştım hamile olduğumu ertesi cuma da zaten kanda çıktı üç haftalıkken öğrendik :)

kartal epey uzakmış:)) evet canım mosmor oldu, vururken eti iyice sıkarsan ve iğneyi çektikten sonra 10 sn. beklersen daha az morarıyor. koldan da vurulabiliyor doktorun onu söyler zaten ama ben şu an göbekten devam ediyorum...

Göbişte yer kalmazsa kola geçmek zorunda kalıcaz zaten delik deşik olduk iyimi :75:

Kız ne güldüm sana
Yeme öle sonra vermeye ıgrasırsın bidenem
Saglıklı beslen
Gerçi ilk aylarda gaz şiskinlik falanda cok oluyo ama sen yinede saglıklı beslen kuzucum
Bu arada bizde topikcek tefriciyeye basladık gün sonunda dusjeline sölicez ne kadar çektigimizi inş sonra ihlasa baslıcaz bitanem sende katıl aramıza ne kadar cok olursak okadar sevinir rabbim
Bakın bnm kulların bana dua ediyolar bnde onların dualarını kabul ettım dick inş

evet canım, ben biraz fazla abarttım. bir de hamileliğim zor geçecek diye şimdiden ne yesem kar düşüncesiyle saldırdıım:)) abarttım biraz, benim tefriciyem bitmek üzere, ona önceden niyet etmiştim...

ama ihlas, yasin ve kuran hatmine katılacak inş.. :))

Yok canım bndede olmadı
zaten bu saaten sonra kan görücem diye -Allah korusun-wcye giymeye korkuyorum bazen...

Kızz korkmaaa
Gerçekten korkma :)))

Zaten bu saaten sonra kan görücem diye -allah korusun-wcye giymeye korkuyorum bazen...

allah korusun o stresi ayın 30'ndan beri bende yaşıyorum walla allah hayırlısını versin hepimize hepimize sağlıklı evlatlar huzurlu neşeli mutlu yuvalar nasip etsin

sonunda bende hamıleyım benim de 18 ocak 2015 de doacakmıs hıhıhı cok mutluyuuum:emir_bebek::1:

canim yasini ve sat ini yaz senide ekleyelim listeye ...

kizlar lutfen tefriciye okumamiza sizlerde katilin bilmeyenler kitaptan okusun sonucta bu topigimizdeki tum hamislerimiz icin yapilacak 100 tane okuyabilseniz bile faydasi olur.4444 taneyi tamamlayip ihlas suresine gecmemiz gerek biran once hadi oturdugunuz yerden yine okursunuz yok oyle bos bos oturmak bebislerimiz dualarla saglikli olucak insallah:49:

yok canım herkeste olmuyo gebeliklerin üçte birinde oluyo. şimdi kan görsem korkudan ölürüm ama o zaman sevinçten uçmuştum çok değil bi damla bişeydi. Nisanın 20sini 21ine bağlayan gece ilk korunmamıştık yüksek ihtimalle o gece döllenme olmuş ayın 25 inde kan geldi. Döllenmeden 3 4 gün sonra olan bişeymiş. Ben öylelikle 2 haftalıkken ciddi şekilde anlamıştım hamile olduğumu ertesi cuma da zaten kanda çıktı üç haftalıkken öğrendik :)

allah tamamına erdirsin inşallah

yok canım herkeste olmuyo gebeliklerin üçte birinde oluyo. şimdi kan görsem korkudan ölürüm ama o zaman sevinçten uçmuştum çok değil bi damla bişeydi. nisanın 20sini 21ine bağlayan gece ilk korunmamıştık yüksek ihtimalle o gece döllenme olmuş ayın 25 inde kan geldi. döllenmeden 3 4 gün sonra olan bişeymiş. ben öylelikle 2 haftalıkken ciddi şekilde anlamıştım hamile olduğumu ertesi cuma da zaten kanda çıktı üç haftalıkken öğrendik :)

fistik seni eklemiyomuyuz listeye yazmamissin bisey :)
hosgeldin aramiza masallah bugun daha bi cogaldik sankimmm :10::10:

Back
X