2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Benim zor gecmisti. Neden 28 haziran? :) 3 ay riskli donem mi bitiyor?

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)

şöyle ki organ taslakları hemen hemen oluşmuş oluyorzaten filtreleyip içime çekmeyeceğim tüm hamilelik boyunca 8-9 tane içilebilirmiş

bayanlar bu dönemde hormonların etkisi ile diş etlerimiz daha da bir hassaslaşacak, benim diş etlerim şişti bile biraz hemen gittim sensetive yumuşak diş fırçası aldım,, arada ağzımı ılık tuzlu su ile gargara yapıyorum ( en iyi ağız temizleyicisi), diş ipi zaten kullanıyorum,,,
hamilelikde dişler çok önemli çünkü diş etleri hassaslaşıyor ve gerekli bakımı yapmazsak diş iltihabı olabilir,, buda erken doğuma bile sebeb olan bir şey, tedavi edilmez ise eğer,,,,

Eheh dizilerde paralel gidiyoruz. Game of thrones u da gecen gordum yine sende. Ne varsa onlarin dizilerde var zaten.

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

aynen bugüne pretty little liars da ekledim 5.sezon başlamış çünkü :)

Abartmiyorum zaten. Ama canim istemisse de yeme icme konusunda hic sinirlamiyorum kendimi. Tadini aliyorum mutlaka. Bi de canim ben o yasak bu yasak diye bakinca psikolojikman gidiyorum. Boyle hamile degil gibiyim. Hastalik gibi gormeyi biraktim artik cok rahat ilerliyorum. Cay kahve yemekten bi saat once ve sonra icilmeli diyor beslenme kartimda. Ona dikkat ettim bi.

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Canın istiyorsa tutma tabi😀 uygulaman doğru çay yemeklerin yanında içildiği zaman demir emilimibi azaltıyormuş..

sigara yüzünden ben boşanmanın eşiğine geldim resmen,,, kokusuna hiç bir şeyine tahammül edemiyorum,,, geçen gün sigara kokusu ile uyandım, nasıl miğdem bulanmaya başladı başladım kavga etmeye eşimle,,, dün gece de aynı şekilde,,,, doktor miğde bulantısı için ilaç verdi,, onu kullan diyor eşim,,iyide benim normalde miğdem bulanıyor ama hayatım çok etkilenmiyor ama sigara kokusu oldu mu lavaboda buluyorum kendimi,,,,,
eşim rahat sigara içsin diye ben ilaç mı kullanmak zorundayım?????

Tuhhh yaaa, esin hic gordu mu bebeginizi canim? Hani belki gorunce daha iyi idrak eder ve boyle uzmez o zaman seni.

bu arada ceviz fındık pekmez ve süt tüketmemiz gerektiğini unutmayın

Ahhh keske yiyebilsem. Su icince bile midem bulaniyor. Bunlari okurken bile icim bi hos oldu. Su bulantilar bi gecseydi. Oysaki sutu cok severim ben ama midem almiyor iste ne yapalim.

bende içerim sigara tirkayi değilim ( eskiden öyleydim) öyle günde bir-iki tane bazen haftalarca içmem,,, keyfine içerdim yani,,, ama şimdi kokusuna dayanamıyorum,,,,
birde bir yorgunluk var ki anlatamıyorum,, evi temizlemeye dermanım yok,, benim normalde evim mutfağım hep temiz düzenli olurdu,,, şimdi biraz dağınık, pis değil ama,, bu mutfakdan tiksinmiyorsunda benim sigaramdan mı tiksiniyorsun diyor,,,, varya çaresizlik tek başına olmak çok zor,,,,
sabah kalktım(öğlen 12) evi temizleyeceğim idye uğraşıyorum,,,, yoruldum,,, kaldım koltukda temizlik yarım kaldı,,,, ev daha da bir dağınık şimdi,,,,

Ben de cok halsizim. Benim de cok gozume batiyor evin daginikligi pisligi. Hatta evi boyle gordukce daha cok midem bulaniyor gibi hissediyorum. Esim yardimci oluyor sagolsun. Hatta iki haftadir ne mutfaga girdim ne de bi is yaptim ama iste erkegin yaptigi is de belli bi yere kadar oluyor. Yine de sukurler olsun.

eşin haftasonu evi temizlese olmaz mı . akşamları da mutfağı toplasa bulaşığı yerleştirse falan.ben daha bu hafta iş yapmaya başladım
mutfağa girince kusuyordum. yorma kendini canım . iyi olsan zaten temizleriz o halde bırakmayız. ben de oturup ağlamıştım evin haline :)

Benim de mutfaga girince bulanmayi birak kapisini gorunce bile midem bulaniyor. Nasil bisi cozemedim gitti :/

8+1 benimde :) berabermi dogurcaz hayirlisiyla :)) kalp atislarini filan dinledinmi

Aslında doktorum 8+1 olarak sayıyor. Son adet tarihim 17 nisan. Seninle aynı olabiliriz. Benim normal doğum tarihi 22 ocak ama sezeryan olacak o yüzden daha erken olur.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim de sat 17 nisan kizlar. Benim de tahmini dogum tarihi 22 ocak. 8+1 su an. Pztesi de 8+4 de randevum var insaallah. Bebisimin kalp atislarini duyucam ins. Ilk gittigimde daha sadece kese vardi. Simdi nasil oldu cok merak ediyorum :)

Slm kızlar bugun tam teşekküllü kontrol yapildi bebegin 9+5 teyim tum ölçüleri a-dan z ye tum degerler kontrol edildi.masallah kocaman olmus yavrum kipir kipirdi elleri ayaklari hic durmuyordu kalp atışlarını duydum herseyini gördüm öyle icim rahat ettiki anlatamam.cok güzel kontrol etti doktorum çok ilgilendi 50 gr in ustunde 4 cm olmus yavrum hersey yolunda maşallah :)
Ama sanki ultrasonda gördüğüm koca bebekti elleri ayaklari kipir kipir oynuyor esimde bende şaşırdık bu kadar kisa sürede nasıl kocaman olmus diye daha cumartesi günü hastaneden cikmadan ultrasonda görmüştüm hic böyle değildi simdi bildiğin bebek olmus yavrum dünyalar benim oldu cok mutluyum inşallah herkes yavrusunun iyi haberlerini alir en kisa zamanda :)

Ah canim cok sevindim senin adina. Ne guzel her turlu tetkik yapilmis bebisin de masaallah iyiymis. Saglicakla da kucagina alirsin ins canim benim. Darisi da bizim basimiza bakalim. Ben de pztesiyi iple cekiyorum. Daha hic goremedim bebisimi :( 8+4 de gorucem Allah nasip ederse.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

herkesin kendi vicdanı ya umursamıyorum artık benim canım annem güzel güzel yemekler hazırladı beni bekliyor canım annecim benim ben eskiden laf söylemezdim şimdi babasına da annesine de söylüyorum diye daha çok işkence etmeye çalışıyorlar sanırım Rabbim bilir kandil günü yapmasa iyiydi yani düşün ben çok gamsız bir insanım demekki bebişim beni biraz alıngan yaptı

Cnm sen takma kafana nasıl olsa taşıncakmışsınız. Kv kıskanıyordur oğlumu benden kaçırıyor diyordur. Sen sabret azıcık daha. Sonra kocan da başına kakar sen suçlu olursun. Bu kvdelere Allah vicdan versin..

Ha birde doktora dedim ben birsey yiyemiyorum yedigimde geri çıkıyor diye oda gördüğün gibi bebek iyi gelismis senden gerekeni almış merak etme dedi :)

o da zaten kendini düşün rahatını düşün evi boşver diyor. tipik erkek :)
bizimki 13 yıl kendi yaşadığı için alışık temizliğe. hatta bekarken daha temiz titizdi. benden iyi düzenler dolap içlerini :)

Ya aslında benimki de bekar gibi yaşadı uzun zaman kayınvalidem memleketten geri dönmezdi aylarca... Ama tembel adam napim:) beni düşünüyo rahat ol bırak kalsın diyo ama ben rahat edemiyorum :) evin dağınıklığı yüzünden uykularım kaçıyo dedim :) başka bahane bul uykudan gözünü açamıyorsun diyo 😊😊

Tuhhh yaaa, esin hic gordu mu bebeginizi canim? Hani belki gorunce daha iyi idrak eder ve boyle uzmez o zaman seni.

gördü canım bebeğimizi, birde tam bakarken bebek zıpladı resmen hoop diye ellerini kollarını oynattı,, doktor bile wouuhh dedi,,, kalp atışını da duydu eşim,,,

Ya aslında benimki de bekar gibi yaşadı uzun zaman kayınvalidem memleketten geri dönmezdi aylarca... Ama tembel adam napim:) beni düşünüyo rahat ol bırak kalsın diyo ama ben rahat edemiyorum :) evin dağınıklığı yüzünden uykularım kaçıyo dedim :) başka bahane bul uykudan gözünü açamıyorsun diyo 😊😊

ahahhaaa doğru demiş :)
benim de en büyük korkum kapım çalacak biri gelecek. bu zamana kadar tertemiz evi temizlerim mis gibi kapı çalmaz . bi hamile kaldım yatalak oldum kapım susmaz oldu :)

Kızlar şimdi dr dan geldim..aktif kanamam yok ama eski alan kapanmamış hala... Yazdıklarınızı okudum ama alıntı yapamadım çok halsizim...haftaya kadar hem iğne hem hap içicem...sizler nasılsınız?

slm kızlar bugun tam teşekküllü kontrol yapildi bebegin 9+5 teyim tum ölçüleri a-dan z ye tum degerler kontrol edildi.masallah kocaman olmus yavrum kipir kipirdi elleri ayaklari hic durmuyordu kalp atışlarını duydum herseyini gördüm öyle icim rahat ettiki anlatamam.cok güzel kontrol etti doktorum çok ilgilendi 50 gr in ustunde 4 cm olmus yavrum hersey yolunda maşallah :)
ama sanki ultrasonda gördüğüm koca bebekti elleri ayaklari kipir kipir oynuyor esimde bende şaşırdık bu kadar kisa sürede nasıl kocaman olmus diye daha cumartesi günü hastaneden cikmadan ultrasonda görmüştüm hic böyle değildi simdi bildiğin bebek olmus yavrum dünyalar benim oldu cok mutluyum inşallah herkes yavrusunun iyi haberlerini alir en kisa zamanda :)

hayırlı olsun canım görünce stres de üzüntüde bitmiştir
allahım hep sağlıklı hep böyle güzel haberler almayı nasip etsin :46:

Cnm sen takma kafana nasıl olsa taşıncakmışsınız. Kv kıskanıyordur oğlumu benden kaçırıyor diyordur. Sen sabret azıcık daha. Sonra kocan da başına kakar sen suçlu olursun. Bu kvdelere Allah vicdan versin..

Allahıma şükürler olsun kaçırıyorum oğlunu işte amcam eşime ankaradan iş bulmuş oraya başlayacak eşim
iş bulamasa da taşınacaktık sonra iş arayacaktı ama çok şükür Allah bikapı kapanmadan diğer kapımızı açtı gün doğmadan neler doğdu şimdi kv burda tek başına kalsın bize böyle yapmasa kötü davranıp arkamızdan dedikodumuzu yapmasa biz de gitmezdik buralardan ohhhh canıma değsin haha
canım bu arada ben kafama takmıyorum gamsızım ben ben mutlu oldukça da onlar daha çok sinirleniyorlar :)

Ayy delimisin 😃 nimet seninki resmen keşkeeee habire temizlik yapsa niye dokunsun gururuma bebeği var karnında onu düşünüyorum hareket etmiyorum bişey olmasın diye.

nimette zaten rahat bır tavrım vard. kendimi evlendıkten sonra degısıcem titiz hamarat bir ev hanımı olacagım diye sartlarken ALLAH benden hamarat eş verdi bana.:31:. Hakkını ödeyemem onun sanırım bu yüzden zoruma gidiyor.Ayda bir kadın gelsin diye sonunda ikna ettim.Geçen kıyamam ütü nasıl yapılır netten açmış onları araştırıyor:14:

Kızlar şimdi dr dan geldim..aktif kanamam yok ama eski alan kapanmamış hala... Yazdıklarınızı okudum ama alıntı yapamadım çok halsizim...haftaya kadar hem iğne hem hap içicem...sizler nasılsınız?

valla yatacaksın cnm benimde aktif kanamam yok ama lekem var işte iğnemide oldum depot vuruldun dimi progestan 100 lük günde 3 defa azcık dolanayım yine lekem geliyor bakalım ne olacak 11. haftadayız cnm sabır

nimette zaten rahat bır tavrım vard. kendimi evlendıkten sonra degısıcem titiz hamarat bir ev hanımı olacagım diye sartlarken ALLAH benden hamarat eş verdi bana.:31:. Hakkını ödeyemem onun sanırım bu yüzden zoruma gidiyor.Ayda bir kadın gelsin diye sonunda ikna ettim.Geçen kıyamam ütü nasıl yapılır netten açmış onları araştırıyor:14:

Bizimki de bırak ütü yapma sabah ne lazımsa ütüler giyeriz diyo :)

Allahıma şükürler olsun kaçırıyorum oğlunu işte amcam eşime ankaradan iş bulmuş oraya başlayacak eşim
iş bulamasa da taşınacaktık sonra iş arayacaktı ama çok şükür Allah bikapı kapanmadan diğer kapımızı açtı gün doğmadan neler doğdu şimdi kv burda tek başına kalsın bize böyle yapmasa kötü davranıp arkamızdan dedikodumuzu yapmasa biz de gitmezdik buralardan ohhhh canıma değsin haha
canım bu arada ben kafama takmıyorum gamsızım ben ben mutlu oldukça da onlar daha çok sinirleniyorlar :)

Arkadan çıkıp gelmesin Ankara ya 😀

bayanlar bu dönemde hormonların etkisi ile diş etlerimiz daha da bir hassaslaşacak, benim diş etlerim şişti bile biraz hemen gittim sensetive yumuşak diş fırçası aldım,, arada ağzımı ılık tuzlu su ile gargara yapıyorum ( en iyi ağız temizleyicisi), diş ipi zaten kullanıyorum,,,
hamilelikde dişler çok önemli çünkü diş etleri hassaslaşıyor ve gerekli bakımı yapmazsak diş iltihabı olabilir,, buda erken doğuma bile sebeb olan bir şey, tedavi edilmez ise eğer,,,,

Benim ki kanadı bile bu sabah çok üzüldüm

kızlar şimdi dr dan geldim..aktif kanamam yok ama eski alan kapanmamış hala... Yazdıklarınızı okudum ama alıntı yapamadım çok halsizim...haftaya kadar hem iğne hem hap içicem...sizler nasılsınız?

geçmiş olsun canım sen artık dinleneceksin bol bol yapacak başka bişey yok
bebişin büyüdükçe geçecek inş. Bu sıkıntılarda

Back
X