• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Allahıma şükürler olsun kaçırıyorum oğlunu işte amcam eşime ankaradan iş bulmuş oraya başlayacak eşim
iş bulamasa da taşınacaktık sonra iş arayacaktı ama çok şükür Allah bikapı kapanmadan diğer kapımızı açtı gün doğmadan neler doğdu şimdi kv burda tek başına kalsın bize böyle yapmasa kötü davranıp arkamızdan dedikodumuzu yapmasa biz de gitmezdik buralardan ohhhh canıma değsin haha
canım bu arada ben kafama takmıyorum gamsızım ben ben mutlu oldukça da onlar daha çok sinirleniyorlar :)

ne güzel bebek kısmetiyle gelir derler hemen açılmış sizin kapınızda :32:

Gördüm canım mınnnacık bı nokta ama cok anlamlı:32: persembe gunude ınsallah kalp atısını duyarım daha erken ama bellı olmaz dedı dr:9:

ilk gördüğüm o minnacık nokta dün gittiğimde büyümüş içinde bişey vardı ve kalbi atıyordu mükemmel bir duygu ya allahım herkese nasip etsin:nazar:

arkadaşlar çatlaklar için yağ dan bahsetmişsiniz,ilk hamileligimde mısır çarşısından kakao yağı almıştım ,ama bildigin sabun gibi kalıp şeklindeydi onu ocakta eritip küçük kavanozlara koymuş her banyodan sonra kullanmıştım.... ( gerci erittikden sonra sogudunda gene donuyor, bende sıcak suda bekletip öyle kullanıyordum ) ve hamilelik boyunca 26 kilo almış tek catlak bile yaşamamıştım :nazar: şimdi gene aynı yöntemi uygulamayı düşünüyorum....nazicane bir tavsiye de bulunmak istedim:1:

Son düzenleme:
evet hamilelerde biraz nazlı olduklarından sinirleniyorlar belki de. ama iyi doktorlar da var bana denk gelmedı henuz.

yanlış anlaşıldıysam özür dilerim tabiki iyi doktorlar var. ben bütün doktorları kötülemedim ondan sonra gittiğim doktorlarda saygısızlık görmedim hepsi iyiydi. ben zaten doktorun ilgisizliğinden değil saygısızlığından yakındım. yapı olarak kolay kolay insanlara önyargılı davranmam kırmamaya çalışırım benim yerimde başkası olsa doktorla tartışırdı, ben karşılık bile vermedim vermem gereksiz saygımı bozmam teşekkür eder iyi günler der çıkarım zaten olumsuz davranışı karşısında hastasını kaybeder o kadar zaten insanlar bunu anlasa doktorlara saldırmaz.doktordan çıkar çıkmaz eşim bana saygısızlık etmemek için içerde hiç konuşmadım ama çok rahatsız oldum senin tanıdığın doktor ama ben davranışlarını beğenmedim eğer sende istersen başka doktorları deneyelim buraya bir daha gelmeyelim dedi.
tabi ki hamilelik hassas bir dönem zaten bunu en iyi doktorlar biliyor,ama saygılı saygısız davranışları ayırt edebiliriz. her çeşit insan var insanlığa bakılarak meslek sahibi olunmuyor türkçe matematik tarih fen gibi derslerdeki bilgilerine göre meslek sahibi olunuyo.
kendi karşılaştığım doktor için değil başka ilgisiz hassas davranmayanlar için şunu söyleyebilirim hamileliğin hassas dönem olduğunu hamilelerin ilgi beklediğini en iyi onlar biliyor doktorluk konusunda ne kadar bilgili olursa olsunlar tek başına işe yaramayacaktır isim yapabilmek para kazanabilmek için güler yüzlü ilgili bilgilendirici rahatlatıcı olmaları onların karına zaten tüm mesleklerde böyle dünya olarak insan kendisinin değer görmeyi hakettiği farkındalığına ulaştı bu yüzden insana değer vermeyen her meslekten insanlar işlerini ellerinden kaybetmeye mahkum olacak.
benim için saygılı olup beni her konuda bilgilendiren doktor yeterlidir fazlasına tabiki hayırda demem ama birçok kişi için bu yeterli değil ekstra ilgi beklerler beklenti neyse onu yaparsan mesleğinde ilerlersin gerçekçi olmak lazım hasta da doktorda önce insan olacak sonra da ismine yakışan isminin gerektirdiği davranışı sergileyecek hastaysa hasta doktorsa doktor.
ne zaman insanlar kendilerine düşen görevi yapmaktan kaçmayacak? neden zor gelir bilemem. daha öğrenciyken herkes kurallara uymaz saçlar bağlanmaz etekler katlanır kopyalar çekilir benim bilerek uymadığım hiçbir kural olmadı okulda kurallara uymak da hiç zor gelmedi aslında uymazsam unutursam falan kendimi kötü hissederdim hala da öyleyim çimlere basmayın yazıyorsa basılmaz insanları anlayamıyorum hiç bir zamanda anlayamıcam insanlar bu şekilde kendilerine saygı duymamış oluyorlar sonra da başkalarından bekliyorlar.
bu dünya bir rüya kadar kısa gelip geçici hiç ölmeyecek hiç hesap vermeyecek gibi davranıyor insanlar. karşılaştığım herkes güvencek kimsem yok arkadaşlarım akrabalarım bile canımı yıktı insanlık kalmamış diyor herkes başkalarından şikayetçi 100kişiye sorsan 100 ü de hayatında güvenini yıkan yanlış davranan isnanlardan bahseder neden karşıma benim gibi iyi biri çıkmıyo ne şanssızım der. burdan şu sonuç çıkıyor herkes iyi yada herkes kötü. 100 kişide iyiyse kötü kim demekki kötü kendimiziz herkes etrafını bırakıp sadece kendini insan kriterlerine uydursa iyi doğru insan olmak için çaba harcasa herkes iyi olur zaten.
kızlar bebişlerimizi iyi bir insan olarak yetiştirmeyi Allah hepimize nasip etsin:49:

Allahıma şükürler olsun kaçırıyorum oğlunu işte amcam eşime ankaradan iş bulmuş oraya başlayacak eşim
iş bulamasa da taşınacaktık sonra iş arayacaktı ama çok şükür Allah bikapı kapanmadan diğer kapımızı açtı gün doğmadan neler doğdu şimdi kv burda tek başına kalsın bize böyle yapmasa kötü davranıp arkamızdan dedikodumuzu yapmasa biz de gitmezdik buralardan ohhhh canıma değsin haha
canım bu arada ben kafama takmıyorum gamsızım ben ben mutlu oldukça da onlar daha çok sinirleniyorlar :)
Oh süper sen mutlu ol onlar da çatlasınnn
nimette zaten rahat bır tavrım vard. kendimi evlendıkten sonra degısıcem titiz hamarat bir ev hanımı olacagım diye sartlarken ALLAH benden hamarat eş verdi bana.:31:. Hakkını ödeyemem onun sanırım bu yüzden zoruma gidiyor.Ayda bir kadın gelsin diye sonunda ikna ettim.Geçen kıyamam ütü nasıl yapılır netten açmış onları araştırıyor:14:

Çok şanslısın cnm oğlum olursa herşeyi öğreticem inşallah Allah o günleri göstersin. gelinim rahat etsin ilerde :9::35:

şöyle ki organ taslakları hemen hemen oluşmuş oluyorzaten filtreleyip içime çekmeyeceğim tüm hamilelik boyunca 8-9 tane içilebilirmiş

Anladim canim dayanabiliyorsan onu da icme hatta.

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)

Canın istiyorsa tutma tabi😀 uygulaman doğru çay yemeklerin yanında içildiği zaman demir emilimibi azaltıyormuş..

Tamamdir. Ayarlariz onu bi sekilde ya. ;)

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Oh süper sen mutlu ol onlar da çatlasınnn

Çok şanslısın cnm oğlum olursa herşeyi öğreticem inşallah Allah o günleri göstersin. gelinim rahat etsin ilerde :9::35:

hamd olsun rabbime canım. Kesinlikle öğret. Benım kv ve kp öğretmişler eşime.. Hala kp'im kahvaltı hazırlar biz gidince hemde nasıl bir özenme.. Ailede ne görürse onu kapıyor cocuk.
Hiç unutmam daha nişanlıyız eşim ve ailesini yemege aldık, yemek bitti sofrayı kaldırıyoruz. Eşimden ahhhh diye bir ses. Kv' eşimin ayağına vurdu kalk yardım et çabuk dedi. 32 yaşında adama ya:1::1::1:
O gun bugundur. Annemden hic ayırmadım :27::27:
Kocaya şiddeti gördüm anasından dayak yedi ya varmı ötesi:23:

Kızlar şimdi dr dan geldim..aktif kanamam yok ama eski alan kapanmamış hala... Yazdıklarınızı okudum ama alıntı yapamadım çok halsizim...haftaya kadar hem iğne hem hap içicem...sizler nasılsınız?

Gecmis olsun canim. Senin de epey sıkıntın oldu ya. Saglikla kalsin da bebisin seninle gerisi gececek illa ki.

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Slm kızlar bugun tam teşekküllü kontrol yapildi bebegin 9+5 teyim tum ölçüleri a-dan z ye tum degerler kontrol edildi.masallah kocaman olmus yavrum kipir kipirdi elleri ayaklari hic durmuyordu kalp atışlarını duydum herseyini gördüm öyle icim rahat ettiki anlatamam.cok güzel kontrol etti doktorum çok ilgilendi 50 gr in ustunde 4 cm olmus yavrum hersey yolunda maşallah :)
Ama sanki ultrasonda gördüğüm koca bebekti elleri ayaklari kipir kipir oynuyor esimde bende şaşırdık bu kadar kisa sürede nasıl kocaman olmus diye daha cumartesi günü hastaneden cikmadan ultrasonda görmüştüm hic böyle değildi simdi bildiğin bebek olmus yavrum dünyalar benim oldu cok mutluyum inşallah herkes yavrusunun iyi haberlerini alir en kisa zamanda :)

çok sevindim çok güzel bebişin seni yordu hastanelerde zaman geçirdin ama bak kendini nasıl geliştirmiş büyümüş seni üzmüyo annesi :13:
benim randevumda pazartesiye kaldı inşallah bende kalp atışını duyarım inşallah iyidir bebişim:91:

nimette zaten rahat bır tavrım vard. kendimi evlendıkten sonra degısıcem titiz hamarat bir ev hanımı olacagım diye sartlarken ALLAH benden hamarat eş verdi bana.:31:. Hakkını ödeyemem onun sanırım bu yüzden zoruma gidiyor.Ayda bir kadın gelsin diye sonunda ikna ettim.Geçen kıyamam ütü nasıl yapılır netten açmış onları araştırıyor:14:

Al benden de o kadar. Haklarini odeyemeyiz vallahi. Telefinun bilip sesi geliyo sarji bitiyo. Kosarak geliyo dibimdeki sarji takiyo. O derece. Cok sukur. Allah onlari basimizdan eksik etmesin.

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

senin kaç haftalık şimdi bebeğin ve ne zaman başlamayı düşünüyorsun benim bugün tam 10 hafta ama daha karnımda hiç bir şişkinlik yok daha erken diye düşünüyorum tabi tecrübelilerden öğrenmemiz lazım ne zaman başlamalı konusunda. doktoruma daha hiç sormadım bu konuda bişey 2 hafta sonra 2 li tarama için gidicem o zaman konuşucam

Ben de tam 10. Haftamdayım bugün canım, 2 hafta sonra 2li test için gideceğim ben de hayırlı güzel haberlerle döneriz inş.. Şimdi normal nemlendiricine devam et bence, ben başladım bile... Yakında da lierac ve senmedi in çatlak kremlerine geçeceğim, şişkinlik olmasına gerek yok vücut çatlayacaksa çatlıyor yine de :(( ben korkumdan erken başlayacağım işte:))

Al benden de o kadar. Haklarini odeyemeyiz vallahi. Telefinun bilip sesi geliyo sarji bitiyo. Kosarak geliyo dibimdeki sarji takiyo. O derece. Cok sukur. Allah onlari basimizdan eksik etmesin.

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

hamd olsun . Allah onlarla ömür sonlandırmayı nasip etsin inşallah

Slm kızlar bugun tam teşekküllü kontrol yapildi bebegin 9+5 teyim tum ölçüleri a-dan z ye tum degerler kontrol edildi.masallah kocaman olmus yavrum kipir kipirdi elleri ayaklari hic durmuyordu kalp atışlarını duydum herseyini gördüm öyle icim rahat ettiki anlatamam.cok güzel kontrol etti doktorum çok ilgilendi 50 gr in ustunde 4 cm olmus yavrum hersey yolunda maşallah :)
Ama sanki ultrasonda gördüğüm koca bebekti elleri ayaklari kipir kipir oynuyor esimde bende şaşırdık bu kadar kisa sürede nasıl kocaman olmus diye daha cumartesi günü hastaneden cikmadan ultrasonda görmüştüm hic böyle değildi simdi bildiğin bebek olmus yavrum dünyalar benim oldu cok mutluyum inşallah herkes yavrusunun iyi haberlerini alir en kisa zamanda :)

Gözün Aydın sılacım, ben de 10+1 deyim ve Kocaman'da maşallah bebeğim:) boyutlu ultrasonla baktık biz de Allah sağsalim kolaylıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş
...

Sılacım senin eski nickin var mıydı sanki seni diyet torpilinden tanıyor gibiyim ama değildir belki de :))

Back
X