Benim ki kanadı bile bu sabah çok üzüldüm
evet kanama da olabiliyor çok normal, ben sensetive yumuşak diş fırçası aldım, onu kullanıyorum, biraz daha iyi şimdi,,
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim ki kanadı bile bu sabah çok üzüldüm
hamd olsun . Allah onlarla ömür sonlandırmayı nasip etsin inşallah
hamd olsun rabbime canım. Kesinlikle öğret. Benım kv ve kp öğretmişler eşime.. Hala kp'im kahvaltı hazırlar biz gidince hemde nasıl bir özenme.. Ailede ne görürse onu kapıyor cocuk.
Hiç unutmam daha nişanlıyız eşim ve ailesini yemege aldık, yemek bitti sofrayı kaldırıyoruz. Eşimden ahhhh diye bir ses. Kv' eşimin ayağına vurdu kalk yardım et çabuk dedi. 32 yaşında adama ya
O gun bugundur. Annemden hic ayırmadım
Kocaya şiddeti gördüm anasından dayak yedi ya varmı ötesi![]()
bende yaptım canım , ona bağlamak doğru değildir belki ben bana olanı söyledim yanlış anlamane bileyim elimden geldiğince bişeyler de yaptım ama gene de huzursuzdum
oyy canım üzmesinler hamileleri niye böyle bazı erkekler, sakin ol tamam mı azcık konuşma anlasın kıymetinicanım beni değil oğullarını etkiliyorlar o geri zekalı da hemen etkileniyor sinsi annesinden dün resmen ağzıma sıçtı sen hamilesin üzmeyeyim demedi gece dondum bana sarılır mısın çok üşüyorum dedim oralı olmadı bile çok üzgünüm gerçekten toparlayamıyorum kendimi
oyy oyy hem de ne almasorma canım ya alacağız fazlasıyla![]()
canım o korku bende de var ben hiç geçirmedim bulaşıcı hastalık şimdi oğlum olursa diye ödüm kopuyor:18:Ay kıyamam, valla bende kızımın arkadaşı su çiçeği geçirince senin gibi panik oldum sabaha kadar uyumadım zırladım tüm gece sabah drumu arayınca söyledi de bağışıklığımın olduğunu rahatladım. Ama ben şimdi de kızım için üzülüyorum, 10 yaşında ve hiçbir çocuk hastalığını geçirmedi, ne su çiçeği, ne kızamık, ne kabakulak. Hamileliğinde naapçak benim prensesim diye şimdi de onu kafaya taktım. Hormonlarımız bize çooook kötü oyun oynuyor sanırım..
pazartesi güzel haberle al inşaallahKizlar bugun ogleden sonra randevum vardi iptal olmus. Daha ilk randrvumda sadece keseyi gormustum. Bebek yoktu. Bebek gelisti mi, kalbi atiyor mu, durum nedir vs cok merak ediyorum. Cok da endiseliyim. Kanamam lekem vs yok ama yine de icim rahat etmiyo gormeden. Pztesiye randevu alabildik en erken. Bakalim haftasonu nasil gececek. Zaten hicbisi yiyemiyorum da poffffff... Zor ismis vesselam.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sağol canım düşünmen yeterkız yakın olsaydım yardım ederdim eşinede pes doğrusu![]()
artık bulantılar azalır canım, evet hiç kilo almayan bile var misal benim ablam:) bolca yürüdü çünkütünaydın kızlar
DUŞJELİ arkadaşımıza çok ama çok üzüldüm..çok etkilendim...Allah sabırlar versin..hayırlı-sağlıklı evlatlar nasip etsin...
benim de 2 gündür midem çok bulanmıyor korkar oldum:18:
bi hareketlerini hissetsek o kadar güzel olucak ki şimdi içerde ne yappıyorlar bilmiyoruz..
RAPUNZEL hiç kafana takma boşver..
kv kp daha umursamaz oluyor...insanın kendi ana babası gibi oluyorlar maalesef..benim de kırıldığım çok nokta var ama huzurumuz bozulmaın diye eşime belli etmemeye çalışıyorum...senin eşin de bence bu akşam gelip sana sarılıcak..dayanamazlar ki
benim hala iştahım yok ama memnunum bu durumdan....çünkü en fazla 10 kilo almam lazım ..
bi arkadaşla konuştum kasımda doğum yaptı 7-8 kilo almış demekki mümkün![]()
canım kaç tane okuyorsan yaz sayfaya ben topluyorumCanım ben de Yasin ve cüz almak istiyorm özele yazmayı beceremedim telden.. Yasin 2-3 tane de alabilirim
kuzum korkma bir şey olmaz ona en güvenli yerde şu ankızlar kafayı yicem dün eşim kafasını göbeğime koydu hafif bi baskı oldu, normalde karnımın sağ tarafında yani bebeğin olduğu yerde hep bi kasılma hissederdim ama dünden beri hiç birşey hissedemiyorum, üstelik bugün kalktığımda hiç hamile gibi değildim midem bulanmıyo göğüslerimdeki hassasiyet azaldı acaba bebeğe bişey mi oldu yaa ya da psikolojik mi bunlar, belki de ilk zor dönemi atlattığımız için vücudumuz belirtilere alışmıştır bilemiyorum bir fikri olan var mı tecrübeli arkadaşlar bi cevap versin kalbi mi durdu yoksa :S:S:S:S:S:S:S::S:S:S:S:SS::S:S:S:S:S:S:SS:
canım çok yazdım pes etmeden yazıyorum aktarlarda gilaburu suyu var onu içsen bir şeyin kalmaz, sirkeli suyla sil özel bölgeniArkadaşlar idrar yolları iltahabı oldum diye yazmıştım. 7+1 günlüğüz şu anda. İdrar kültürü istedi doktorum ama sonuç yarın çıkacak ve ben çok kötüyüm. Doktorumu aradım travazol krem ile monurol kullan dedi. Tabi ki hiç birimiz doktordan iyi bilemeyiz ama bir zararı olmaz değil mi? İçimi rahatlatın ne olur![]()
canım etkliyor her fazla 10 kilo bir birim artırıyor tansiyonubu arada yazmayı unutmuşum bence yüksek kilo yüksek tansiyonu etkiilemiyordur yaaa bende hep 10-7 11-7 10-8 filan çıkıyor o zaman bende etkilerdi bence etkilemiyordur canım yaa
canım hepimizin sorunları var am lütfen sigaraya sığınma sana da bebeğinede faydası yok sorunlarınada çözüm olmaz, sen bilirsin tabiMerhaba kizlar.. bende 8 haftalik hamileym.. aranizda sigara kulanan var mi? Ya ben cok az da olsa içiyorum arada. En cokta sinirli olduğum zamanlar.. of ya cok yalnizim bendeailem uzakta benimde., kayinvalidemle anlasamiyoruz ayni evde yasiyoruz
esimlede tartistik.. cok yalnizim cok
(
canım eşim sormuştu sezaryen ücreti özelde 1000 tl tabi inşallah bu sefer normal olurDoktorlarınızla veya hastaneyle doğum ücretleri hakkında görüştünüz mü? ben bir sonraki seferde konuşmayı düşünüyorum ki ona göre karar verebileyim ben dışarıdan doktora gidiyorum ve uygun gelirse doktorun önerebileceği bir hastanede doğum yapmak istiyorum umarım uçuk bir rakam söylemez![]()
canım makarnadan mahrum bırakma kendini 3-4 kaşık yiyebilirsin ekmek yerine44 klilo muuuuu
valla kıskandım seni canım..
akşam mesela yatmadan canım makarna istedi..ama kilo alırım zate bebeğe de çok faydası yok deyip yemeden uyudum...
44 kilo olsaydım affetmezdim
canım ben de senin gibiyim..2 gündür mide bulantım yok sıkıntı bastı..
arada böyle bulanır gibi oluyorda havalara uçuyorum..
valla psikolojim bozuldu..annem de kızıyor kötüyü çağırma diye...
ama bebişlerimiz biz bırakmıcak kl...
canım ne güzel bebiş konusunda ilgililermiş...
benim de düğünümde maddi manevi bişeye karışmadılar ..
şimdi de hiç torunları olucak modda değiller..
ya kv en azından insan merak eder sorar kaç haftalık oldun şikayetlerin neler aşermelerin var mı yapıyım bişeyler ama yoookkk...
ben de eşim nasıl bu kadar farklı şaşırıyorum valla![]()
canım geçirmişsin o hastalığı bağışıklık kazanmış vücudunKizlar kan tahlilimin sonuçlarını aldim daha yeni. Anti hbs pozitif cikmis. Ordaki hemşire hepatit b ye karsi bagisikligin var dedi daha once aşı yaptirdinmi dedi. Hatirlamiyorumki ben :) okulda bu aşıyi yapiyorlarmiydi . Benkm gibi pozitif cikan varmı
inşallah canımArkadasin bebegine yeni icince yaklasmazdim zaten kokum gidrr diye. Ellerimi yikar oyle severdim hep. Kendi cocugumda elbette daha da farkli olacak. 9 ay sonra belki de hic istemeyecegim. Ki dilegim bu.
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)
ben içiyorum ama açık epey açık eskiden simsiyah içerdim tiryakiydim, açık içince hiç içmem daha iyi diyorum her gün içmiyorum, oğlumda normal içmiştim, şimdi tansiyondan korkuyorum o yüzden içmiyorumKızlar çay kahve tüketiminiz nasıl? Ben çaya çok düşkün değilim de normalde iş günlerinde her gün bir kupa nescafe bir fincan da türk kahvesi içerdim. Kahveyi sadece kafensiz içebilirsin dedi doktor. Hiç içmiyorum şimdi.
Çay için ise bi sınır koymadı, çaya biraz haksızlık ediliyor bir zararı yok dedi. Görümcemin doktoru çay da içme demişti ama benimki pek önemsemiyor açıkçası. Ben yine de günde bir küçük bardak açık çay içiyorum.
Sizler ne yapıyorsunuz?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ilahi güldürdün benikızlar kaynanalarla ilgili yazılanları görünce ben de yazıyım dedim
benim de kv ilk defa bize gelicek zaten daha 3 aylık evliyim ( şu hasta halimle niye geliyor onu da anlamadım insan biraz düşünür!). bu arada benim kv batmanlı Türkçe bilmiyor ben de Kürtçe bilmiyorum, evin içinde de ikimizden başka kimse yok nasıl anlaşcaz allah bilir :SSS
neyse tek tesellim kaynana dırdırı çekmiycem dediklerini anlamıyom zaten hahahahaha:):):):):)
oyy maşallah kuzunaSlm kızlar bugun tam teşekküllü kontrol yapildi bebegin 9+5 teyim tum ölçüleri a-dan z ye tum degerler kontrol edildi.masallah kocaman olmus yavrum kipir kipirdi elleri ayaklari hic durmuyordu kalp atışlarını duydum herseyini gördüm öyle icim rahat ettiki anlatamam.cok güzel kontrol etti doktorum çok ilgilendi 50 gr in ustunde 4 cm olmus yavrum hersey yolunda maşallah :)
Ama sanki ultrasonda gördüğüm koca bebekti elleri ayaklari kipir kipir oynuyor esimde bende şaşırdık bu kadar kisa sürede nasıl kocaman olmus diye daha cumartesi günü hastaneden cikmadan ultrasonda görmüştüm hic böyle değildi simdi bildiğin bebek olmus yavrum dünyalar benim oldu cok mutluyum inşallah herkes yavrusunun iyi haberlerini alir en kisa zamanda :)
aynen canım ben çok dikkat ediyorum çünkü gebe kalmadan hemen önce diş taşımı temizlettim ve çok zordu çnkü diş köküme yerleşmişti şimdi alt dişimin ikisinin kökü görünüyor çok özeniyorum, diş macunu olarak paradontaks en güzeli bitkisel, diş fırçası bende sensodyn hassas kullanıyordum dr değiştirdi orta kullan diş taşı olmasın dedi bilgin olsunbayanlar bu dönemde hormonların etkisi ile diş etlerimiz daha da bir hassaslaşacak, benim diş etlerim şişti bile biraz hemen gittim sensetive yumuşak diş fırçası aldım,, arada ağzımı ılık tuzlu su ile gargara yapıyorum ( en iyi ağız temizleyicisi), diş ipi zaten kullanıyorum,,,
hamilelikde dişler çok önemli çünkü diş etleri hassaslaşıyor ve gerekli bakımı yapmazsak diş iltihabı olabilir,, buda erken doğuma bile sebeb olan bir şey, tedavi edilmez ise eğer,,,,
misss sen beni çatlatıcakmısın kız burda hamarat kocası olmayan varnimette zaten rahat bır tavrım vard. kendimi evlendıkten sonra degısıcem titiz hamarat bir ev hanımı olacagım diye sartlarken ALLAH benden hamarat eş verdi bana.. Hakkını ödeyemem onun sanırım bu yüzden zoruma gidiyor.Ayda bir kadın gelsin diye sonunda ikna ettim.Geçen kıyamam ütü nasıl yapılır netten açmış onları araştırıyor
![]()
arkadaşlar çatlaklar için yağ dan bahsetmişsiniz,ilk hamileligimde mısır çarşısından kakao yağı almıştım ,ama bildigin sabun gibi kalıp şeklindeydi onu ocakta eritip küçük kavanozlara koymuş her banyodan sonra kullanmıştım.... ( gerci erittikden sonra sogudunda gene donuyor, bende sıcak suda bekletip öyle kullanıyordum ) ve hamilelik boyunca 26 kilo almış tek catlak bile yaşamamıştımşimdi gene aynı yöntemi uygulamayı düşünüyorum....nazicane bir tavsiye de bulunmak istedim
![]()
sigara yüzünden ben boşanmanın eşiğine geldim resmen,,, kokusuna hiç bir şeyine tahammül edemiyorum,,, geçen gün sigara kokusu ile uyandım, nasıl miğdem bulanmaya başladı başladım kavga etmeye eşimle,,, dün gece de aynı şekilde,,,, doktor miğde bulantısı için ilaç verdi,, onu kullan diyor eşim,,iyide benim normalde miğdem bulanıyor ama hayatım çok etkilenmiyor ama sigara kokusu oldu mu lavaboda buluyorum kendimi,,,,,
eşim rahat sigara içsin diye ben ilaç mı kullanmak zorundayım?????
tüm anne adaylarına selam :)
kızlar çatlakları önlemek için krem ya da bitkisel yağlar kullanmaya başladınız mı? çok kararsızım ne kullanacağımı bilmiyorum göğüslerim büyümeye başladığı için tedirgin oluyorum çatlıycak diye cildim çok kuru benim. çevrenizden daha öncelerden doğum yapmış ve kullanıpta memnun oldukları ürünler var mı? duyumlar aldınız mı hiç paylaşalım burda.
ben susam yağını çok etkili bi nemlendirici olarak duydum
valla yatacaksın cnm benimde aktif kanamam yok ama lekem var işte iğnemide oldum depot vuruldun dimi progestan 100 lük günde 3 defa azcık dolanayım yine lekem geliyor bakalım ne olacak 11. haftadayız cnm sabır
yok valla adam afedersın sıkışık eve gelse bile gömleğini askıya takar öyle girer wc'ye.Maşallah canım ne güzel benim eşim de benden hamaların ama sadece ailesinin evinde( kendi evimizde kirpileri bile fırlatarsak atar aynı yere atmaz hep iş çıkartır
![]()
yok be canım. denge.. ben ınanılmaz pasaklıyım o tıtızbende yaptım canım , ona bağlamak doğru değildir belki ben bana olanı söyledim yanlış anlama
oyy canım üzmesinler hamileleri niye böyle bazı erkekler, sakin ol tamam mı azcık konuşma anlasın kıymetini
oyy oyy hem de ne alma
canım o korku bende de var ben hiç geçirmedim bulaşıcı hastalık şimdi oğlum olursa diye ödüm kopuyor:18:
pazartesi güzel haberle al inşaallah
sağol canım düşünmen yeter
artık bulantılar azalır canım, evet hiç kilo almayan bile var misal benim ablam:) bolca yürüdü çünkü
canım kaç tane okuyorsan yaz sayfaya ben topluyorum
kuzum korkma bir şey olmaz ona en güvenli yerde şu an
canım çok yazdım pes etmeden yazıyorum aktarlarda gilaburu suyu var onu içsen bir şeyin kalmaz, sirkeli suyla sil özel bölgeni
canım etkliyor her fazla 10 kilo bir birim artırıyor tansiyonu
canım hepimizin sorunları var am lütfen sigaraya sığınma sana da bebeğinede faydası yok sorunlarınada çözüm olmaz, sen bilirsin tabi
canım eşim sormuştu sezaryen ücreti özelde 1000 tl tabi inşallah bu sefer normal olur
canım makarnadan mahrum bırakma kendini 3-4 kaşık yiyebilirsin ekmek yerineben sevmediğim için istemiyor canım:)
canım geçirmişsin o hastalığı bağışıklık kazanmış vücudun
inşallah canım
ben içiyorum ama açık epey açık eskiden simsiyah içerdim tiryakiydim, açık içince hiç içmem daha iyi diyorum her gün içmiyorum, oğlumda normal içmiştim, şimdi tansiyondan korkuyorum o yüzden içmiyorum
ilahi güldürdün beni
oyy maşallah kuzunacanım 5 gr dır 50 gr olmaz şimdi:) sılam erkek mi geliyor:)
aynen canım ben çok dikkat ediyorum çünkü gebe kalmadan hemen önce diş taşımı temizlettim ve çok zordu çnkü diş köküme yerleşmişti şimdi alt dişimin ikisinin kökü görünüyor çok özeniyorum, diş macunu olarak paradontaks en güzeli bitkisel, diş fırçası bende sensodyn hassas kullanıyordum dr değiştirdi orta kullan diş taşı olmasın dedi bilgin olsun
misss sen beni çatlatıcakmısın kız burda hamarat kocası olmayan varben nerelere gideyim
canım bende ondan kullandım ama haritaya döndüm![]()
geçmiş olsun canım sen artık dinleneceksin bol bol yapacak başka bişey yok
bebişin büyüdükçe geçecek inş. Bu sıkıntılarda
yok valla adam afedersın sıkışık eve gelse bile gömleğini askıya takar öyle girer wc'ye.
yok be canım. denge.. ben ınanılmaz pasaklıyım o tıtız![]()
ahh ahh sorma ben o kadar beklemeden içeceğim valla
Gecmis olsun canim. Senin de epey sıkıntın oldu ya. Saglikla kalsin da bebisin seninle gerisi gececek illa ki.
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)
Merhaba kizlar.. bende 8 haftalik hamileym.. aranizda sigara kulanan var mi? Ya ben cok az da olsa içiyorum arada. En cokta sinirli olduğum zamanlar.. of ya cok yalnizim bendeailem uzakta benimde., kayinvalidemle anlasamiyoruz ayni evde yasiyoruz
esimlede tartistik.. cok yalnizim cok
(
Arkadaşlar benim lekelenmelerim devam ediyor..lekelenmeleri devam eden var mi?
yok valla adam afedersın sıkışık eve gelse bile gömleğini askıya takar öyle girer wc'ye.
yok be canım. denge.. ben ınanılmaz pasaklıyım o tıtız![]()
Kızlar 13 tane oldu 41 e tamamlıycaz, yazarken çekiniyorum kimse baskı olarak algılamasın isteyen okuyor yanlış anlaşılmayalım:)
Bir teklifim var şimdi bu 41 Yasin'i önce hamile kalmak isteyen bebek hasreti çekenlere okusak razı olurmusunuz, sonra da bizim bebişlere okuruz inşallah, bu bir teklif tabi, biz hamdolsun tattık bu duyguyu tatmayanlarda tatsın hamilenin duası kabul olur diye yazıyorum![]()