bende görmüştüm yeni hamile olduğumda erkek bebekti babasıyla tutuyorduk bize gülüyordu banyo yaptırdık güzelce giydirmiştik. çok güzel bir duygu inşallah o günleri yaşarız dün sabaha karşı okadar duygulandımki eşim sabah namazına kalktı ben uyuyordum namazdan sonra duasını duydum ağlıycaktım allahım sen evladımızı bize bağışla eli ayağı düzgün olsun diye yalvarıyordu rabbim herkesin evladını bağışlasın sağlıklı bir şekilde kucağına almak nasip etsin.
Benim üçüncü hamileligim ama hiçbir sey yok bebek için sıfırdan ilk bebek gibi alicam bende herseyini.ikinci oglusumdan sonra artik cocuk istemiyorum diye ne var ne yok dagitmistim herkese şimdi kendim açıkta kaldım :)
Olsun alınır hersey yeterki saglikli olsun bebislerimiz
Ben cinsiyetini ogreneyim ufak ufak elime geldikce alicam herseyini hepsini bir anda alip aceleye getirmek istemiyorum sindire sindire özene bezene yapicam alışverişimi artık benim için son bebek alisverisi olucak tanıdıni son kez çıkarmak lazım :)
Ya ben bahcelievlerde acibadem oldugunu bile bilmiyodum. Memnunmusun cnm sen?ben bahcelievlere gidiyorum acıbademe sen?
Bende Beylikdüzü haramiderede oturuyorum peki hangi doktora gidiyorsun canim
bende tepki verdiklerin iöğrendiğimden beri karnıma pıt pıt yapıyorum eşimede uyandırdım bebeği diyorum yapma yazıktır bebeğe diyor, bende uyansın sevcem diyorum,,,,
kızlar bugün tek başıma olduğumun ikinci günü,,hiç mi yemek yemez insan yaaaa,,,,,,müsli, meyve arada tost,,,, ölücem,,, ya biri olsa da bir kap çorba yapsa da içsem walla,,,,,
gerçi tek başıma yemek yemeyide sevmiyorum,,,,
Canim doktorun verdiyse zararlı birsey değildir merak etme faydası oluyorsa kullan yok faydası diyorsan doktorundan baska ilac iste burdan bi arkadas emidor diye bir isim vermişti onun bulantisini kesmis istersen sende bir dene ..Size bişey sorabilirmiyim bnmde kusmalarım başladı 6+4 teyz doktor zofran die sabah aç karnına emilecek bi ilaç verdiii bebeğime zararı olurmu? Hiç bişey yiyemiyorum çok üzülyrm
iPhone 'den Kadınlar Kulübüi
Canim sağolasın herkes bana yine oğlun olucak diyor ya bi ben varım inatla kizim olcak diye bekleyen esim bile oglan diyor ve öyle olsun istiyor ..sılacım kendimden sonra bu topikte en çok merak ettiklerimdensin..
2 tane oğluşun var ya 3.olucağı için çok meraktayım ben de
mucize gibi yaa 3cm lik melekler nasıl hareket edip tepki verebiliyorlar..
bi doğsalar hep ısırma hayalindeyim
bende tepki verdiklerin iöğrendiğimden beri karnıma pıt pıt yapıyorum eşimede uyandırdım bebeği diyorum yapma yazıktır bebeğe diyor, bende uyansın sevcem diyorum,,,,
kızlar bugün tek başıma olduğumun ikinci günü,,hiç mi yemek yemez insan yaaaa,,,,,,müsli, meyve arada tost,,,, ölücem,,, ya biri olsa da bir kap çorba yapsa da içsem walla,,,,,
gerçi tek başıma yemek yemeyide sevmiyorum,,,,
Benim üçüncü hamileligim ama hiçbir sey yok bebek için sıfırdan ilk bebek gibi alicam bende herseyini.ikinci oglusumdan sonra artik cocuk istemiyorum diye ne var ne yok dagitmistim herkese şimdi kendim açıkta kaldım :)
Olsun alınır hersey yeterki saglikli olsun bebislerimiz
Ben cinsiyetini ogreneyim ufak ufak elime geldikce alicam herseyini hepsini bir anda alip aceleye getirmek istemiyorum sindire sindire özene bezene yapicam alışverişimi artık benim için son bebek alisverisi olucak tanıdıni son kez çıkarmak lazım :)
doktorum bana geceden ceviz ıslat 1 bardak suya dedi. onu sabah suyunu iç cevizini ye dedi. kalp için ve bebek için aşırı faydalıymış .
artık bebişimizin bağırsakları karnına giriyormuş yavaş yavaş oyüzden yediklerimize dikkat etmeliyiz. miden bulanmıyorsa birşeyler hazırlayıp yemelisin bence
kuzucuk içerde annem aç bırakıyor beni der
Aynı ben bende tek yemek yiyemiyorum bir türlü ben hep tek başımaydım önceleri zorluyordum kendimi şimdi için almıyor yiyemiyorum( nerde ist maltepedeysen gel beraber yiyelim ☺☺
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba canım hosgeldin aramiza hayırlı olsun bebegin :)
Sat tarihini ve yasini yazarsan ekleyeyim listeye :)
ben yemek yapmayı çok severdim, güzelde yapardım, çünkü zevk ala ala yapardım şimdi yemek yapma düşüncesi bile içimi kaldırıyor, iki kere yaptım yemek yenmedi, arada çorba yapıyorum, zorla,,, yemek yiyorum da kendim yapmayacağım,, evde de pişmeyecek,,, arada esnaf lokantasına gidiyorum,,, eşimin burada bir iki akrabası var, onlara yemeğe davet ettirsem kendimi diye düşünüyorum,, yani çorba olsa yeter ben sevmem abur cuburu hep muntazan sebze yemeği yerdim,,,,
çok tatlısın canım yaa :)))
Sılacım birde söyle düşün sen artık jubile yapacaksın, hakkın tabi keyfini çıkartmak.. Bizim daha ohooooo. bu doğacak,buna kardeş yapılacak o doğacak.. Sonra 3. istenirse (ben zaten istiyorum da kocamın haberi yok)
yanii yolumuzz uzun canımm.
Evet benim jubile olucak bu sefer cok bilincli ve tecrübeli bir anne olucam önceki paniklerim tedirginliklerim olmucak inşallah doya doya stres olmadan buyutcem bebeğimi inşallah. Esim 39 yaşında oda babaligi bu yasta tatmis olucak ilerki yaslarda anne babalık daha tatlı oluyor diyorlar :)
Biz 4 kardesiz sezeryan dogum olmasaydim 4 üncü bebeği bile isterdim belki ama doktorum üçüncü icin bile riskleri var dedi o yüzden üç çocukla yetinicem artık :)
Aralarina 3 er yas verirsen sende yaparsın canım üçüncüyü rabbim isteyen herkese versin inşallah :)
Canim doktorun verdiyse zararlı birsey değildir merak etme faydası oluyorsa kullan yok faydası diyorsan doktorundan baska ilac iste burdan bi arkadas emidor diye bir isim vermişti onun bulantisini kesmis istersen sende bir dene ..
Ben ne kullandiysam faydasını göremedim o yüzden bıraktım artık bulantılarım ve aclikla yasamaya devam ediyorum.
Sakin ac kalıyorum bebegimi beslenemedim diye dusunme o sendeki depolu vitaminleri alip besliyor kendisini canım o yüzden de biz çok halsiz kaliyoruz.
Benim üçüncü hamileligim ilk 4 aya yakin ac gezdim maşallah ogluslarim biri 4 kilodan fazla otekide 4 kiloya yakin doğdu yani bu donemlerimiz bitsin onları bekliceksin inşallah sabırla bu gunlerin geçmesini beklicez inşallah da en kisa zamanda gecicek ...
Canim sağolasın herkes bana yine oğlun olucak diyor ya bi ben varım inatla kizim olcak diye bekleyen esim bile oglan diyor ve öyle olsun istiyor ..
Herkese inat bi kizim olursa varya dünyalar benim olucak kesin :))
Benim ilk olacağından pek bi bilgimde yok açıkçası okuycam artık ne gerekiyor diye liste yapıcam snrda dediğin gibi ufak ufak başlıycam süs olayı hediyelikler biraz gözümü korkutuyo keçeden mi yapsam örgümü yapmam bilemiyorum hastaneye gelenlere hatıra kalsın istiyorum 50 100 tane yapmam lazım bakalım nasıl yapıcam :))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar beni dövün dövüniçim tuzlu bişiler istiyor cips yiyorum yaa faydalı bişi ye desen yok süt yoğurt hak getire. iki gündür cipse sardım az yiyorum ama yine de çok kızıyorum kendime offfff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?