2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Amin inş hepimizin bebegini bize bagışlar:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim ilk olacağından pek bi bilgimde yok açıkçası okuycam artık ne gerekiyor diye liste yapıcam snrda dediğin gibi ufak ufak başlıycam süs olayı hediyelikler biraz gözümü korkutuyo keçeden mi yapsam örgümü yapmam bilemiyorum hastaneye gelenlere hatıra kalsın istiyorum 50 100 tane yapmam lazım bakalım nasıl yapıcam :))

ben bahcelievlere gidiyorum acıbademe sen?
Ya ben bahcelievlerde acibadem oldugunu bile bilmiyodum. Memnunmusun cnm sen?

Bende Beylikdüzü haramiderede oturuyorum peki hangi doktora gidiyorsun canim

Ben uzak olsada mega medipole gidiyorum cnm. Hastaneyi cok begeniyodum doktoru da önceden biliyorum bi arkadasima da doğumunu flan yatrdi çok memnun kaldi derken medipoldeyim yani :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

doktorum bana geceden ceviz ıslat 1 bardak suya dedi. onu sabah suyunu iç cevizini ye dedi. kalp için ve bebek için aşırı faydalıymış .
artık bebişimizin bağırsakları karnına giriyormuş yavaş yavaş oyüzden yediklerimize dikkat etmeliyiz. miden bulanmıyorsa birşeyler hazırlayıp yemelisin bence
kuzucuk içerde annem aç bırakıyor beni der

Canim doktorun verdiyse zararlı birsey değildir merak etme faydası oluyorsa kullan yok faydası diyorsan doktorundan baska ilac iste burdan bi arkadas emidor diye bir isim vermişti onun bulantisini kesmis istersen sende bir dene ..
Ben ne kullandiysam faydasını göremedim o yüzden bıraktım artık bulantılarım ve aclikla yasamaya devam ediyorum.
Sakin ac kalıyorum bebegimi beslenemedim diye dusunme o sendeki depolu vitaminleri alip besliyor kendisini canım o yüzden de biz çok halsiz kaliyoruz.
Benim üçüncü hamileligim ilk 4 aya yakin ac gezdim maşallah ogluslarim biri 4 kilodan fazla otekide 4 kiloya yakin doğdu yani bu donemlerimiz bitsin onları bekliceksin inşallah sabırla bu gunlerin geçmesini beklicez inşallah da en kisa zamanda gecicek ...
Canim sağolasın herkes bana yine oğlun olucak diyor ya bi ben varım inatla kizim olcak diye bekleyen esim bile oglan diyor ve öyle olsun istiyor ..
Herkese inat bi kizim olursa varya dünyalar benim olucak kesin :))

Aynı ben bende tek yemek yiyemiyorum bir türlü ben hep tek başımaydım önceleri zorluyordum kendimi şimdi için almıyor yiyemiyorum ( nerde ist maltepedeysen gel beraber yiyelim ☺☺

Sılacım birde söyle düşün sen artık jubile yapacaksın, hakkın tabi keyfini çıkartmak.. Bizim daha ohooooo. bu doğacak,buna kardeş yapılacak o doğacak.. Sonra 3. istenirse (ben zaten istiyorum da kocamın haberi yok)
yanii yolumuzz uzun canımm.

ben yemek yapmayı çok severdim, güzelde yapardım, çünkü zevk ala ala yapardım şimdi yemek yapma düşüncesi bile içimi kaldırıyor, iki kere yaptım yemek yenmedi, arada çorba yapıyorum, zorla,,, yemek yiyorum da kendim yapmayacağım,, evde de pişmeyecek,,, arada esnaf lokantasına gidiyorum,,, eşimin burada bir iki akrabası var, onlara yemeğe davet ettirsem kendimi diye düşünüyorum,, yani çorba olsa yeter ben sevmem abur cuburu hep muntazan sebze yemeği yerdim,,,,

çok tatlısın canım yaa :)))

anlıyorum seni. zar zor bende bazı şeyleri yapıyorum ama aceleden yapıyorum ondan mı iyi olmuyor. hergün ne yiyecem diye düşünmekten gına geldi
evde pişince kokusu sürekli geliyor havalandırsam bile.
ahhh ah geçiyor yavaş yavaş . bulaşık dağ olmuş kalkıp ev temizleyecem . çok nankör bu ev işi .

Evet benim jubile olucak bu sefer cok bilincli ve tecrübeli bir anne olucam önceki paniklerim tedirginliklerim olmucak inşallah doya doya stres olmadan buyutcem bebeğimi inşallah. Esim 39 yaşında oda babaligi bu yasta tatmis olucak ilerki yaslarda anne babalık daha tatlı oluyor diyorlar :)
Biz 4 kardesiz sezeryan dogum olmasaydim 4 üncü bebeği bile isterdim belki ama doktorum üçüncü icin bile riskleri var dedi o yüzden üç çocukla yetinicem artık :)
Aralarina 3 er yas verirsen sende yaparsın canım üçüncüyü rabbim isteyen herkese versin inşallah :)

amin canımmm ya ben tek cocugum zor cidden. Ahım var en az 2 cocuk istiyorum. Kardeş candır ya

Amin şuanda çok rahatladm :) tşk ederm Allah hepimizin bebişlerine ve bize sağlık versin, zofran bnmde ilacmn adı aldğm zamanlar kusmayı kesiyor bulantıyıda eh işteee :) bu sabah bebeğe bi zararı olur die içmedm iş yerinde kustum :) ilk bebeğim çok heycanlı ve telaşlıyımmm sizlerin tecrübelerinden faydalanacağmm inşallah :)

canım bebek şekerini bende kendim yapacağım polyester keçe diye geçiyor senin dediklerin
benimde çok hoşuma gittiler araştırdım ben nikah şekerimi de kendim yapmıştım
annem sağ olsun dikiş nakış işlerini iyi biliyor

kızlar beni dövün dövün içim tuzlu bişiler istiyor cips yiyorum yaa faydalı bişi ye desen yok süt yoğurt hak getire. iki gündür cipse sardım az yiyorum ama yine de çok kızıyorum kendime offfff

Aynen aynen. tuza ihtiyacım var sankı her türlü ekşi tuzlu ... ağzımda tadları var sankı.
ama tatlı yerken hissetmiştim bebeğimi. ya yeniden hissetmek için cnm tatlı da istiyor ya da gerçekten.
pek emin olamadım.

Selam kızlar herkescikler iyidir inşallah😘

valla ben sorunluyum galiba ne aş ermesi ne miğde bulanması homili gırtlak yiyorum gebemiyim diye kendime bakıyorum sağdece şu sarı lekelerim ve arada kasık batmam olmasa ooh diycem

Decavit denilen ilacı içtim ve yine cıkardım boğazım halen yanıyor işkence cekiyrum resmen ya 😔

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…