2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Bu arada 700 gr almışım çok değil dimi kızlar:18:

700 gr mı ooo ben şimdiden 3,5 - 4 kilo aldım bile.. valla her gören diyor Allah sonunu hayır etsin diye bende açken çok bulantı oluyor dayanamıyorum o yüzden devamlı 2 saatte bir bişeyler yiyorum.. herhalde 30 kılo alacam bu gıdısle..:)))))

Ben tek yapıcam ve ilk defa daha evvelinde böyle birşey yapmadım zor mu kolay mı bilmiyorum kapı süsü bebek şekerleri için figürlü anahtarlık yada magnet bakıcam artık ☺☺ zor mu sen yapmışsın bilirsin ☺

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bnde 1 kilo verdm göbişim bile yok göbek ne zaman belirginleşir

Decavit denilen ilacı içtim ve yine cıkardım boğazım halen yanıyor işkence cekiyrum resmen ya 😔

Ben ictim buyuk ya ben ilkinde sikinti yasamistim annem ikiye bol demisti oyle ic dedi mantikliydi dene bak

canım tek başına zor olur nikah şekerini yaparken 5 kişi falandık hemen bitirmiştik çok da hesaplı olmuştu
bebek şekerinde büyük ihtimalle sadece annemle ben olacağız ama yavaş yavaş bitiririz
şöyle 7. ay gibi başlayalım diyoruz yengemin kapı süsünü de annem yapmıştı resimlerini bulabilirsem bi ara gönderirim
elin böyle şeylere yatkınsa çok zorda değil malzeme olduktan sonra

Son düzenleme:

Resim olursa süper olur
Sende istanbulda mısın nerden alırım malzemeyi onu bile bilmiyorum 😊 ben cinsiyetini öğreniyim başlıycam hazırlıklara 7 ayda başlarsam bitiremem tekim ve hiç yapmadım acemilik var biri gösterse çabuk yaparım die düşünüyorum ☺

Canım nikah şekerininde resmini atar mısın

ben konyadayım canım nikah şekerimi atamıyacağım çünkü kendimize hiç ayırmamışız
ama dediğim gibi kapı süsünün resmi vardı eve gidince bakayım bulursam atayım

Kızlar bugün ilk hamile tişörtümü aldım bakın:) göbişim de bu kadar şimdilik gazdan tabiki☺️☺️

Merhaba güzel anneler
Kızlar iki gündür psikolojim dalgalı. 2 gündür kaygı sorunu yaşıyorum. Bebeğim iyi mi, kalbi atıyor mu v.s geçen salı kalbini duymuştum. Diğer kontrolüm 3 hafta sonra. Doktor ölçüm yapıcak. Bir de vücut hamileliğe alışıyor sAnırım. Belirtiler hafifledi.

çook memnununm ben polikistik over hastasıyım tedavımı yaptı ve aynı ay hamıle kaldım sımdı onun takıbındeyım :)

Slm kizlar telefondan yaziyorum hatam olursa af ola.Pazar gunu babalar gunuydu esimle biraz tartistik. O esnada pat diye kanamam basladi cok korktum tabiki benimki bu defa sut dokmus kediye dondu korkudan ...bebege bir sey olucak diye.hastaneye gidene kadar aklimdan bin tane senaryo gecti.neyseki bebegim gayet iyimis hatta fildir filfir donuyordu icerde kanama icin ilacda vermedi pazar aksami kesildi zaten...demek istedigim su ki stres den uzak durmaliyiz bunu birkez daha anladim

sanırım 12. haftadan sonra biter arkadaşım..benim midemde diğilde bağırsaklarda biraz gaz oluyor..bulantımda yok çok şükür ,9. haftadayım ama karnım çıktı..mide gazının bi çaresi yok tek çare 1-2 hafta daha sabretmek..kolay gelmiyor bu bebişler :)

Geçmiş olsun canım. Allah tekrarlatmasın bi daha inşallah.

Benim de gaz bağırsaklarda canım senin gibi. :) bulantım da yok çok şükür. Sadece acıkıp yorulursam oluyor.

ben konyadayım canım nikah şekerimi atamıyacağım çünkü kendimize hiç ayırmamışız
ama dediğim gibi kapı süsünün resmi vardı eve gidince bakayım bulursam atayım

Sağlık olsun gelmiştim Konya mevlanaya :)) Tmm canım kapı süsüne bakıyım el işçiliğinize bakmak için istiyorum yapabilir miyim die :))

Benim de gaz bağırsaklarda canım senin gibi. :) bulantım da yok çok şükür. Sadece acıkıp yorulursam oluyor.

evet yorulmak iyi gelmiyor direk belli ediyor kendini..3 hafta daha böyle gecerse rahatlarız inşallah..biz şanslı hamileleriz çünkü kusmuyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…