2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

ikili test için gün aldın mı tatlım? tabi eğer yaptırıcaksan?

Canım daha iyiyim yatmaktan bunaldım amaa çokkk
geçecek canım az kaldı sabır sabır
sadece kafası canım yandan ağzı burnu çenesi göz çıkuru :) profil fotosu :)
tamam canım yesinler onun profilini
Bende 9 hafta oldu ama midem çok kötü zayıfm çok halsiz düşüyorum korkuyorum çok agliyorum psikolojim sıfır .s
ağladıkça daha kötü olursun canım geçecek az kaldı de kendine sürekli
rüyamda oğlum oluyormuş, p.p.sini görüyorum ultrasonda :44::44:

:) hadi hayrolsun bende dün kız olduğunu gördüm

canım bu yeni bir uygulama önceden verilmiyordu d3 ,şimdi iyi ki veriyorlar ben kullanıcam çünkü gebelik öncesi endokrin doktorum vermişti d3 eksikliği vardı parathormon diye bir hormonum yüksek çıkmıştı, kemiklerimde ki kalsiyumu emiyordu, kesinlikle çok gerekli d3, ebe eğer dr vitamin verirse 4 damla vermezse 9 damla dedi, tetanozu ilk gebeliğimde iki doz oldum sonrasını ihmal ettim ama sıkıntı yokmuş bunda bir doz yapılacak

CANIM BENDE NE BİLİYİM ÜSTÜNDE GEBELİKTE KULLANMAYIN GİBİ BİŞİ YAZIYOR
HEMŞİREM DE DEDİ DOKTORUNA DA SOR BELKİ ODA BAŞKA BİŞEY VERİR FAZLA GEMESİN DEDİ
CUMARTESİ KONTROLÜMÜZ VAR O ZAMAN SORACAZ ARTIK

sor canım için rahat etsin, bana işte vitamin verirse 4 damla yoksa 9 dedi

midem benimde kötü. yemek yerken hemen tıkanıyorum, yiyemiyorum, 1 saat sonrada başlıyor yanmaya, ağzımın tadı yok, canım bişey istemiyor, kesin zaşıfladım :26:

Evle ilgili problemlerim var zaten çok stresteyim yasımda küçük bünyemde zayıf ne yersem ağzıma geliyor sabah iyiyim diyorum aksam midem agzıma geliyor

Canım bende oldu. Ama damla damla geldi klozete. Doktorumu aradım hemen ertesi gün kontrolde ufak bir kanama alanı gördü ultrasonda. İstirahat ilişki ve seyahat yasak dedi. Tedbir amaçlı bunlar korkma sakın. Şimdi arada peçeteye kremden koyu kahveden açık renk leke geliyor. Doktorunu haberdar etmende fayda var ama endişelenme de. Benim çevremde bu lekelenmeleri yaşamayan yok gibi. Kime sorsam bende de oluyordu diyor. Ama sen yine de doktoruna danış derim ben haberi olsun.
Sağlıkla kalın hepiniz...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hepimiz şöyle bir rahatlasak .. Kanama bulantı lekelenme falan kalmasaa

maşallah seninki baya erken çıkmış, normalde göbeğin var mıydı?

Hayır yoktu :)) bir aylıkken daha büyüktü gebe olduğumu da bilmiyodum adet dönemimde şişlik oluyodu üzerine adet gördüğümden adetten kaynaklanıyor zannettim ilk başlarda kanamam çok az oldu ama 7 gün sürdü ecz den adet söktürücü alıyım bu ne böyle diyodum :)) ağrımda çoktu ağrı için Dr gittim hamile olduğumu öğrendim :))

eğer normalde göbegin yoksa bence de erkek cunku ciddi anlamda sivrilmiş:):)

selam kızlarr
bu gün bulantım yok gibi ama iştahım da yok
dün gece ilk kez canım tost istedi de saat 11 olmasına rağmen yedim..
tavsiyed ederim kızlar tuzlu olunca mideyi bastırıyor..çıkarmadım çok şükür..

Bnmde çok bulantılı geçiyo ne süt ne yumurta bebeğim gelişmeyecek diye çok korkuyrm

ben de öyle ama ilk 3 ay annenin depoları yeterli diyorlar ya ona güveniyorum ben de..
yoksa zorla yesem iyice tiksincem...

Eki Görüntüle 1159710
doktor erkeğe benziyor. ama çok erken dedi daha 10 haftalık

maşallah kuzuna
ne güzel hareketlerini de görmüşsün..
ben de ctesi gidicem...bi görsem hareketlerini..hatta tekmelerini hissetsekk ama daha çok varr:26:

Hii mutlu gobisler çıkmaya baslamis benimde ufak bi sivrilik var sırtüstü yatinca kayboluyor ama...ikinci olunca biraz daha erken belirdi sanirsam

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar Merhaba,

ben Şubat annesi olacağım inşallah, mide bulantıları yaşıyorum. Sizde olup geçti mi yoksa devam ediyor mu?

sana kalp atış hızını söyledi mi dakikada ne kadar atıyo diye. bana söylemedi bende sormayı unuttum ultrason kağıdında yazıyor mu biliyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…