kuzucum yandan poz vermiş :) Sende 1-2 haftaya görürsün inşallah.
öyle korkularla gittimki acaba doktor kalbi atmıyo filan dermi diye. Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin. çok güzel bir his. kendimi ilk defa anne gibi hissettim :)
geçecek canım az kaldı sabır sabırCanım daha iyiyim yatmaktan bunaldım amaa çokkk
tamam canım yesinler onun profilinisadece kafası canım yandan ağzı burnu çenesi göz çıkuru :) profil fotosu :)
ağladıkça daha kötü olursun canım geçecek az kaldı de kendine sürekliBende 9 hafta oldu ama midem çok kötü zayıfm çok halsiz düşüyorum korkuyorum çok agliyorum psikolojim sıfır .s
rüyamda oğlum oluyormuş, p.p.sini görüyorum ultrasonda :44::44:
CANIM BENDE NE BİLİYİM ÜSTÜNDE GEBELİKTE KULLANMAYIN GİBİ BİŞİ YAZIYOR
HEMŞİREM DE DEDİ DOKTORUNA DA SOR BELKİ ODA BAŞKA BİŞEY VERİR FAZLA GEMESİN DEDİ
CUMARTESİ KONTROLÜMÜZ VAR O ZAMAN SORACAZ ARTIK
midem benimde kötü. yemek yerken hemen tıkanıyorum, yiyemiyorum, 1 saat sonrada başlıyor yanmaya, ağzımın tadı yok, canım bişey istemiyor, kesin zaşıfladım :26:
ikili test için gün aldın mı tatlım? tabi eğer yaptırıcaksan?
Kızlar günaydın, bi şey sormak istiyorum size, sabaha karşı tuvalete girdim küçük tuvaletimi yaptım silinirken çok ufak kan peçeteye bulaştı, siz hiç böyle bi durumla karşılaştınız mı ?
Kanama çok ufaktı bu saatte kadar devamı da gelmedi ? Sizce nedir
geçecek canım az kaldı sabır sabır
tamam canım yesinler onun profilini
ağladıkça daha kötü olursun canım geçecek az kaldı de kendine sürekli
:) hadi hayrolsun bende dün kız olduğunu gördüm
Eki Görüntüle 1159378 size özendim bu da benim 8h ama bir an evvel kocaman olsun istiyorum ☺😍😍
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bende ocak annesiyim... avcılarda oturuyorum ben yakınlarda oturan var mı diye sormuş biri?
maşallah seninki baya erken çıkmış, normalde göbeğin var mıydı?
Cnm sen nereye gidiyosun doktora??
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hayır yoktu :)) bir aylıkken daha büyüktü gebe olduğumu da bilmiyodum adet dönemimde şişlik oluyodu üzerine adet gördüğümden adetten kaynaklanıyor zannettim ilk başlarda kanamam çok az oldu ama 7 gün sürdü ecz den adet söktürücü alıyım bu ne böyle diyodum :)) ağrımda çoktu ağrı için Dr gittim hamile olduğumu öğrendim :))
Bnmde çok bulantılı geçiyone süt ne yumurta bebeğim gelişmeyecek diye çok korkuyrm
adamları da şaşkına çevirttik.
kızlarrrrr bebişim kımıl kımıl yaaaaaa . elini kolunu hareket ettiriyo göbüş atıyo.kafasını kaldırıyor.. gözümden yaşlar süzülüverdi.
çok şükür burun kemiği falan da var sağlıklı dedi doktorum.
Allahım çok şükür. bu ne büyük mutluluk
eğer normalde göbegin yoksa bence de erkek cunku ciddi anlamda sivrilmiş:):)
Günaydın canım bende geçen hafta gitmiştim duydum kalp atışını bugün 8h olduk banada 1 ay snr gel dedi :) günlerimiz çok yakın seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?