Kızlar Merhaba,
ben Şubat annesi olacağım inşallah, mide bulantıları yaşıyorum. Sizde olup geçti mi yoksa devam ediyor mu?
sana kalp atış hızını söyledi mi dakikada ne kadar atıyo diye. bana söylemedi bende sormayı unuttum ultrason kağıdında yazıyor mu biliyor musun?
Allah razi olsun yeni geldim hersey normal diyor kalp atimi buyumesi suyu falan lekemi getirdicek bisi yokmus rahimdendir diyo koku kasinti varsa sikinti yoksa problem yok dedi bu arada kese etrafindaki kanamada gitmis cok sükür
rüyamda oğlum oluyormuş, p.p.sini görüyorum ultrasonda :44::44:
Beenn. Avcilardayim cnm. Sen ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın hamisler daha yeni uyandım iyice uykucu oldum.Dun gece cok bulantim vardı yine midemi bosalttiktan sonra yataga attım kendimi kivranirken uyumus kalmisim
Canim ben 10+2 oldum bugun malesef hergün bulantim devam ediyor ama aramızda bulantısı biten veya azalan arkadaslarimizda var.bulanti işi senin bunyene bağlı insandan insana değişiyor ne kadar süreceği inşallah uzun sürmez hayırlı olsun bebegin :)
bende ocak annesiyim... avcılarda oturuyorum ben yakınlarda oturan var mı diye sormuş biri?
Ben sormustum canım bende Beylikdüzü haramiderede oturuyorum carfur marketin arkasında da super buluşuruz ya
Off ben artık cinsiyetimizi öğrenmek istiyorum çok merak ediyorum çok ...
Iremcakar aramiza hosgeldin canım hayırlı olsun bebegin bilgilerini yazarmisin bana ilk sayfamızda listemize eklicem :)
canım sıla bende inşallah ocak annesi olucam benide eklersen çok sevinirim canım
selam kızlarr
bu gün bulantım yok gibi ama iştahım da yok
dün gece ilk kez canım tost istedi de saat 11 olmasına rağmen yedim..
tavsiyed ederim kızlar tuzlu olunca mideyi bastırıyor..çıkarmadım çok şükür..
ben de öyle ama ilk 3 ay annenin depoları yeterli diyorlar ya ona güveniyorum ben de..
yoksa zorla yesem iyice tiksincem...
maşallah kuzuna
ne güzel hareketlerini de görmüşsün..
ben de ctesi gidicem...bi görsem hareketlerini..hatta tekmelerini hissetsekk ama daha çok varr:26:
evet evet hissedelim ya . kuzular yavaş yavaş büyüyor. artık tepki veriyor. doktor dur uyandıralım dedi ultrason aletini kımıldatınca bi kıpırdıyor çok güzel. el salladı bize :) bide göbüş attı . hiç durmuyor valla
Bebeğimin cinsiyetini öğrenince hemen isim araştırıcam snr hastane odası için süslerini ve kapı süsünü kendim yapmak istiyorum ama bu konuda bir bilgim yok öğrenicem artık bir şekilde çok işim var çok da heyecanlıyım tabii o zmn kdr üzerimde ki miskinlik giderse
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
evet evet hissedelim ya . kuzular yavaş yavaş büyüyor. artık tepki veriyor. doktor dur uyandıralım dedi ultrason aletini kımıldatınca bi kıpırdıyor çok güzel. el salladı bize :) bide göbüş attı . hiç durmuyor valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?