2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Günaydın hamisler daha yeni uyandım iyice uykucu oldum.Dun gece cok bulantim vardı yine midemi bosalttiktan sonra yataga attım kendimi kivranirken uyumus kalmisim

Kızlar Merhaba,

ben Şubat annesi olacağım inşallah, mide bulantıları yaşıyorum. Sizde olup geçti mi yoksa devam ediyor mu?

Canim ben 10+2 oldum bugun malesef hergün bulantim devam ediyor ama aramızda bulantısı biten veya azalan arkadaslarimizda var.bulanti işi senin bunyene bağlı insandan insana değişiyor ne kadar süreceği inşallah uzun sürmez hayırlı olsun bebegin :)

sana kalp atış hızını söyledi mi dakikada ne kadar atıyo diye. bana söylemedi bende sormayı unuttum ultrason kağıdında yazıyor mu biliyor musun?

Canım ben biraz evhamlıyım Dr da biliyor ben sordum Dr da naapıcaksın o benim işim onları sen düşünme keyfine bak gayet iyi başka bişey düşünme dedi söylemedi güldü bana :)) peki dedim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Allah razi olsun yeni geldim hersey normal diyor kalp atimi buyumesi suyu falan lekemi getirdicek bisi yokmus rahimdendir diyo koku kasinti varsa sikinti yoksa problem yok dedi bu arada kese etrafindaki kanamada gitmis cok sükür

çok sevindim canım gözün aydın:) stres yapmak yok artık.

Bende bu gün ilk defa bebeğimi gördüm. Her şeyi normal dedi doktorumuz. Benim adet tarihime göre 8+1 ken doktor 7+1 olduğunu söyledi. Kan ve idrar testi verdim. Sonuçlarına bakacağız. Beş hafta sonra ikili tarama için gideceğim. Benim midem çok bulanıyor yemek yedikten sonra çok rahatsız oluyorum istediğim gibi doya doya yemek yiyemiyorum. Sizde de böyle mi . Birde bazen karnım çok gergin oluyor ve dokununca çok acıyor .

rüyamda oğlum oluyormuş, p.p.sini görüyorum ultrasonda :44::44:

bende görmüştüm yeni hamile olduğumda erkek bebekti babasıyla tutuyorduk bize gülüyordu banyo yaptırdık güzelce giydirmiştik. çok güzel bir duygu inşallah o günleri yaşarız dün sabaha karşı okadar duygulandımki eşim sabah namazına kalktı ben uyuyordum namazdan sonra duasını duydum ağlıycaktım allahım sen evladımızı bize bağışla eli ayağı düzgün olsun diye yalvarıyordu rabbim herkesin evladını bağışlasın sağlıklı bir şekilde kucağına almak nasip etsin.

teşekkür ederim, bazen hafif bazen yoğun geçiyor bulantılar. Çalışıyorum da zor sabrediyorum. Yıllık iznime çıkacağım bugün mecburiyetten, inşallah çok sürmez.

Off ben artık cinsiyetimizi öğrenmek istiyorum çok merak ediyorum çok ...

Iremcakar aramiza hosgeldin canım hayırlı olsun bebegin bilgilerini yazarmisin bana ilk sayfamızda listemize eklicem :)

Bebeğimin cinsiyetini öğrenince hemen isim araştırıcam snr hastane odası için süslerini ve kapı süsünü kendim yapmak istiyorum ama bu konuda bir bilgim yok öğrenicem artık bir şekilde çok işim var çok da heyecanlıyım tabii o zmn kdr üzerimde ki miskinlik giderse

evet evet hissedelim ya . kuzular yavaş yavaş büyüyor. artık tepki veriyor. doktor dur uyandıralım dedi ultrason aletini kımıldatınca bi kıpırdıyor çok güzel. el salladı bize :) bide göbüş attı . hiç durmuyor valla

Size bişey sorabilirmiyim bnmde kusmalarım başladı 6+4 teyz doktor zofran die sabah aç karnına emilecek bi ilaç verdiii bebeğime zararı olurmu? Hiç bişey yiyemiyorum çok üzülyrm

sılacım kendimden sonra bu topikte en çok merak ettiklerimdensin..
2 tane oğluşun var ya 3.olucağı için çok meraktayım ben de

mucize gibi yaa 3cm lik melekler nasıl hareket edip tepki verebiliyorlar..
bi doğsalar hep ısırma hayalindeyim

Benim üçüncü hamileligim ama hiçbir sey yok bebek için sıfırdan ilk bebek gibi alicam bende herseyini.ikinci oglusumdan sonra artik cocuk istemiyorum diye ne var ne yok dagitmistim herkese şimdi kendim açıkta kaldım :)
Olsun alınır hersey yeterki saglikli olsun bebislerimiz
Ben cinsiyetini ogreneyim ufak ufak elime geldikce alicam herseyini hepsini bir anda alip aceleye getirmek istemiyorum sindire sindire özene bezene yapicam alışverişimi artık benim için son bebek alisverisi olucak tanıdıni son kez çıkarmak lazım :)

bende tepki verdiklerin iöğrendiğimden beri karnıma pıt pıt yapıyorum eşimede uyandırdım bebeği diyorum yapma yazıktır bebeğe diyor, bende uyansın sevcem diyorum,,,,
kızlar bugün tek başıma olduğumun ikinci günü,,hiç mi yemek yemez insan yaaaa,,,,,,müsli, meyve arada tost,,,, ölücem,,, ya biri olsa da bir kap çorba yapsa da içsem walla,,,,,
gerçi tek başıma yemek yemeyide sevmiyorum,,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…