Ayy inş bende erkek istiyorum :) gerçi ilk çocuk Rabbim hayırlısını versin ama içimden erkek geçiyor 👼☺
Yeni birşey öğrendim demek bebişler zararlı şeyleri almıyo içeri hikmetinden sual olunmuyor gerçekten zaten bu hamile kalma döllenme olayları da mucize de bu da ayrı bir mucize yavrularımızın emaneti Allah'a 🙏🙏😇
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
plesenta herşeyi süzüyor ama kafein ve nikotini süzemiyor sadece onlar olduğu gibi bebeğe geçiyor
adamları da şaşkına çevirttik.
kızlarrrrr bebişim kımıl kımıl yaaaaaa . elini kolunu hareket ettiriyo göbüş atıyo.kafasını kaldırıyor.. gözümden yaşlar süzülüverdi.
çok şükür burun kemiği falan da var sağlıklı dedi doktorum.
Allahım çok şükür. bu ne büyük mutluluk
inşallah canımHepimiz şöyle bir rahatlasak .. Kanama bulantı lekelenme falan kalmasaa
aynen canım bu aralar dostum tost yemek görmek istemiyorumselam kızlarr
bu gün bulantım yok gibi ama iştahım da yok
dün gece ilk kez canım tost istedi de saat 11 olmasına rağmen yedim..
tavsiyed ederim kızlar tuzlu olunca mideyi bastırıyor..çıkarmadım çok şükür..
ben de öyle ama ilk 3 ay annenin depoları yeterli diyorlar ya ona güveniyorum ben de..
yoksa zorla yesem iyice tiksincem...
maşallah kuzuna
ne güzel hareketlerini de görmüşsün..
ben de ctesi gidicem...bi görsem hareketlerini..hatta tekmelerini hissetsekk ama daha çok varr:26:
benim devam ediyorKızlar Merhaba,
ben Şubat annesi olacağım inşallah, mide bulantıları yaşıyorum. Sizde olup geçti mi yoksa devam ediyor mu?
maşallah bebişeBende bu gün ilk defa bebeğimi gördüm. Her şeyi normal dedi doktorumuz. Benim adet tarihime göre 8+1 ken doktor 7+1 olduğunu söyledi. Kan ve idrar testi verdim. Sonuçlarına bakacağız. Beş hafta sonra ikili tarama için gideceğim. Benim midem çok bulanıyor yemek yedikten sonra çok rahatsız oluyorum istediğim gibi doya doya yemek yiyemiyorum. Sizde de böyle mi . Birde bazen karnım çok gergin oluyor ve dokununca çok acıyor .
canım ilk hamileliğimde 18 kilo aldım aslında 16 malum doktorda çok çıkıyor:) 10 u gitti sekizi hatıra kaldı bunda haliyle kilolu hamile kaldım, hiç istemiyorum fazla almak bu sefer inşallah çok almam alırsamda ne yapayım vericez:) benim bünye hamileyken almaya müsait, bende iki saatde bir yiyorum ama az az yiyorum700 gr mı ooo ben şimdiden 3,5 - 4 kilo aldım bile.. valla her gören diyor Allah sonunu hayır etsin diye bende açken çok bulantı oluyor dayanamıyorum o yüzden devamlı 2 saatte bir bişeyler yiyorum.. herhalde 30 kılo alacam bu gıdısle..:)))))
çok güzel canım tişörtünde göbeğindeKızlar bugün ilk hamile tişörtümü aldım bakın:) göbişim de bu kadar şimdilik gazdan tabiki☺️☺️Eki Görüntüle 1160088 Eki Görüntüle 1160089
canım bende aynıyım yarın kontrolüm var çünkü endişem hat safhada:18:Merhaba güzel anneler
Kızlar iki gündür psikolojim dalgalı. 2 gündür kaygı sorunu yaşıyorum. Bebeğim iyi mi, kalbi atıyor mu v.s geçen salı kalbini duymuştum. Diğer kontrolüm 3 hafta sonra. Doktor ölçüm yapıcak. Bir de vücut hamileliğe alışıyor sAnırım. Belirtiler hafifledi.
sana da maşallah çıtır anneler
ah canım çok geçmiş olsun, bir daha olmaz inşaallahSlm kizlar telefondan yaziyorum hatam olursa af ola.Pazar gunu babalar gunuydu esimle biraz tartistik. O esnada pat diye kanamam basladi cok korktum tabiki benimki bu defa sut dokmus kediye dondu korkudan ...bebege bir sey olucak diye.hastaneye gidene kadar aklimdan bin tane senaryo gecti.neyseki bebegim gayet iyimis hatta fildir filfir donuyordu icerde kanama icin ilacda vermedi pazar aksami kesildi zaten...demek istedigim su ki stres den uzak durmaliyiz bunu birkez daha anladim
evet yorulmak iyi gelmiyor direk belli ediyor kendini..3 hafta daha böyle gecerse rahatlarız inşallah..biz şanslı hamileleriz çünkü kusmuyoruz :)
Kızlar bugün ilk hamile tişörtümü aldım bakın:) göbişim de bu kadar şimdilik gazdan tabiki☺️☺️Eki Görüntüle 1160088 Eki Görüntüle 1160089
inşallah canım
aynen canım bu aralar dostum tost yemek görmek istemiyorum
benim devam ediyor
maşallah bebişe
canım ilk hamileliğimde 18 kilo aldım aslında 16 malum doktorda çok çıkıyor:) 10 u gitti sekizi hatıra kaldı bunda haliyle kilolu hamile kaldım, hiç istemiyorum fazla almak bu sefer inşallah çok almam alırsamda ne yapayım vericez:) benim bünye hamileyken almaya müsait, bende iki saatde bir yiyorum ama az az yiyorum
çok güzel canım tişörtünde göbeğinde
canım bende aynıyım yarın kontrolüm var çünkü endişem hat safhada:18:
sana da maşallah çıtır anneler
ah canım çok geçmiş olsun, bir daha olmaz inşaallah
Bulantımla beraber baş ağrım başladı şimdi ilaç içsem vicdanım rahat etmiyor içmesem biliyorum bu tuttu mu içmeden geçmiyordaha önce iki kere içmiştim çok korkuyorum bir şey olursa diye
Şimdi tost yedim yok yine bulanıyor çoğaldı kızlar bulantım, yemek yapmak istemiyorum ne pişiricem ben, kendimi eşimi geçtim oğlum ne yiyecek
Birde bebek süslerini konuşmuşsunuz, ben oğlumda yapamadım çok istedim olmadıeşim yüzünden , şimdi bu bebeğime yapsam haksızlık olacak oğluma, yapmasam içimde ukde olacak büyük ihtimal yapmıycam, benim hastanede bile fotom yok oğlumla ne annem ne eşim akıl edip çekmediler içimde acı o da, oğlum büyünce demez mi benim niye yok hastanede seninle fotom farklı bile düşünebilir sizin çocuğunuz değil miyim diye bir tek kuvözde var ben çekmiştim bu bebeğimde çekinsem yine haksızlık gibi düşünüyorum arada kaldım akıl verin bana (((
sakın kekik içme düşüğe sebep oluyor, bir tek ıhlamura izin veriyor doktolarmrb arkadaslar ben bu topıcte deılım ama bı sorum olacaktı :) (13 haftalıgım) bu bıtkı cayları zararlımıdır bılgısı olan varmı ben nane +kekik+ıhlamur ıctım bıkere mıdeme harıka geldı ama rahımı kasabılıomus bu konuda dr soran varmıdır acaba?
maşallah bebişine canımkızlar doktordan geldim şimdi,en son geçen hafta çarşamba gitmiştim.hepiniz çok hareketli benim ki deyince içim rahat etmedi.gittim gördüm bebişimi ayy yaa kımıl kımıldıiçim rahatladı,dr çok fingirdek olcak seninki dedi.ne demekse:26::26:
Sağolasın canım
Ne güzel senin yarınmış. Güzel haberlerini bekliyorum. :16;
Canım maşallah sende bir durum yok kaç haftalık ☺
Maşallah size bende istiyorum ama acele ediyorum diye çıkmadım alış verişe ufak ufak alsammı kıyafet Dr dar pantolon giyinme artık dedi
Çok yakışmış tişörtün hayırla eskit inş
o zaman paramız yoktu cekemedık falan dıye pembe bir yalan uydur canım. Ukte kalmasın içinde...Keşkeler cok üzer insanı
sakın kekik içme düşüğe sebep oluyor, bir tek ıhlamura izin veriyor doktolar
maşallah bebişine canım
sağol canım çok ihtiyacım var duaya güzel dileğeen son dört hafta önce gittim bu ikinci görüşüm olacak inşaallah
sakın kekik içme düşüğe sebep oluyor, bir tek ıhlamura izin veriyor doktolar
maşallah bebişine canım
sağol canım çok ihtiyacım var duaya güzel dileğeen son dört hafta önce gittim bu ikinci görüşüm olacak inşaallah
Bulantımla beraber baş ağrım başladı şimdi ilaç içsem vicdanım rahat etmiyor içmesem biliyorum bu tuttu mu içmeden geçmiyordaha önce iki kere içmiştim çok korkuyorum bir şey olursa diye
Şimdi tost yedim yok yine bulanıyor çoğaldı kızlar bulantım, yemek yapmak istemiyorum ne pişiricem ben, kendimi eşimi geçtim oğlum ne yiyecek
Birde bebek süslerini konuşmuşsunuz, ben oğlumda yapamadım çok istedim olmadıeşim yüzünden , şimdi bu bebeğime yapsam haksızlık olacak oğluma, yapmasam içimde ukde olacak büyük ihtimal yapmıycam, benim hastanede bile fotom yok oğlumla ne annem ne eşim akıl edip çekmediler içimde acı o da, oğlum büyünce demez mi benim niye yok hastanede seninle fotom farklı bile düşünebilir sizin çocuğunuz değil miyim diye bir tek kuvözde var ben çekmiştim bu bebeğimde çekinsem yine haksızlık gibi düşünüyorum arada kaldım akıl verin bana (((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?