2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

plesenta herşeyi süzüyor ama kafein ve nikotini süzemiyor sadece onlar olduğu gibi bebeğe geçiyor

plesenta herşeyi süzüyor ama kafein ve nikotini süzemiyor sadece onlar olduğu gibi bebeğe geçiyor

Mikropları diğer zararlı şeyleri almasında onları da biz tüketmeyiz inş ☺

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

çok şükür canım çok sevindim :)

Hepimiz şöyle bir rahatlasak .. Kanama bulantı lekelenme falan kalmasaa

inşallah canım
aynen canım bu aralar dostum tost yemek görmek istemiyorum
Kızlar Merhaba,

ben Şubat annesi olacağım inşallah, mide bulantıları yaşıyorum. Sizde olup geçti mi yoksa devam ediyor mu?
benim devam ediyor
maşallah bebişe
canım ilk hamileliğimde 18 kilo aldım aslında 16 malum doktorda çok çıkıyor:) 10 u gitti sekizi hatıra kaldı bunda haliyle kilolu hamile kaldım, hiç istemiyorum fazla almak bu sefer inşallah çok almam alırsamda ne yapayım vericez:) benim bünye hamileyken almaya müsait, bende iki saatde bir yiyorum ama az az yiyorum
çok güzel canım tişörtünde göbeğinde
canım bende aynıyım yarın kontrolüm var çünkü endişem hat safhada:18:
Eki Görüntüle 1160147

Benim de durumum bu

sana da maşallah çıtır anneler
ah canım çok geçmiş olsun, bir daha olmaz inşaallah

evet yorulmak iyi gelmiyor direk belli ediyor kendini..3 hafta daha böyle gecerse rahatlarız inşallah..biz şanslı hamileleriz çünkü kusmuyoruz :)

Evet canım maşallah.
Allah bulantısı olanlara da sağlık versin.

Maşallah size bende istiyorum ama acele ediyorum diye çıkmadım alış verişe ufak ufak alsammı kıyafet Dr dar pantolon giyinme artık dedi
Çok yakışmış tişörtün hayırla eskit inş

mrb arkadaslar ben bu topıcte deılım ama bı sorum olacaktı :) (13 haftalıgım) bu bıtkı cayları zararlımıdır bılgısı olan varmı ben nane +kekik+ıhlamur ıctım bıkere mıdeme harıka geldı ama rahımı kasabılıomus bu konuda dr soran varmıdır acaba?

kızlar doktordan geldim şimdi,en son geçen hafta çarşamba gitmiştim.hepiniz çok hareketli benim ki deyince içim rahat etmedi.gittim gördüm bebişimi ayy yaa kımıl kımıldıiçim rahatladı,dr çok fingirdek olcak seninki dedi.ne demekse:26::26:

Sağolasın canım
Ne güzel senin yarınmış. Güzel haberlerini bekliyorum. :16;

Bulantımla beraber baş ağrım başladı şimdi ilaç içsem vicdanım rahat etmiyor içmesem biliyorum bu tuttu mu içmeden geçmiyor daha önce iki kere içmiştim çok korkuyorum bir şey olursa diye

Şimdi tost yedim yok yine bulanıyor çoğaldı kızlar bulantım, yemek yapmak istemiyorum ne pişiricem ben, kendimi eşimi geçtim oğlum ne yiyecek

Birde bebek süslerini konuşmuşsunuz, ben oğlumda yapamadım çok istedim olmadı eşim yüzünden , şimdi bu bebeğime yapsam haksızlık olacak oğluma, yapmasam içimde ukde olacak büyük ihtimal yapmıycam, benim hastanede bile fotom yok oğlumla ne annem ne eşim akıl edip çekmediler içimde acı o da, oğlum büyünce demez mi benim niye yok hastanede seninle fotom farklı bile düşünebilir sizin çocuğunuz değil miyim diye bir tek kuvözde var ben çekmiştim bu bebeğimde çekinsem yine haksızlık gibi düşünüyorum arada kaldım akıl verin bana(((

Arkadaşlar göbüş resimlerinizi paylaşırken haftalarınızı da yazar mısın kaç haftalıkken ne kdr oluyor onlarada bakalım 😊😊

o zaman paramız yoktu cekemedık falan dıye pembe bir yalan uydur canım. Ukte kalmasın içinde...Keşkeler cok üzer insanı

sakın kekik içme düşüğe sebep oluyor, bir tek ıhlamura izin veriyor doktolar
maşallah bebişine canım
Sağolasın canım
Ne güzel senin yarınmış. Güzel haberlerini bekliyorum. :16;

sağol canım çok ihtiyacım var duaya güzel dileğe en son dört hafta önce gittim bu ikinci görüşüm olacak inşaallah

Son düzenleme:

ülküü kaç haftalıkken pantolon giyme artık dedi

o zaman paramız yoktu cekemedık falan dıye pembe bir yalan uydur canım. Ukte kalmasın içinde...Keşkeler cok üzer insanı

keşke sebep para olsa sebep eşimin böyle şeyleri gereksiz özenti görmesi o dönemde de gurbetteydim kimsemiz yoktu, memlekette olsam anneme aldırıp malzemeleri yapardım ben, tek başıma çıkmak gibi lüksüm yoktu dışarıya... ayy neyse bugün çok gerginim

aaa cıddımısın adacayı falan duydumdu ama kekık duymamaıstım cok sagolasın ıyıkı devam ettırmemısım rısklı donemı şükür atlattım ama yınede kalsın ha bu arada merak etmeyın 12 den sonra bulantılarınız azalacak :) yanı gecmıcek hepsı ama:))

sağol canım.sende yarın gidecekmişsin,hayırlı haberlerle dön inşallah.

Bence mutlaka foto çekil oğluşunada ister tatlı yalan söyle istersendw ileride ben hastaydım çekmemiş kimse dersin erkekler çok takılmaz öyle şeylere kızın olsa çok takılırdı eğer içinde kalacaksa süsleme de yap oğlun kaç yaşında.??
Hani şöyle dersin onun hastane odası süslendi sanada çok güzel bir doğum günü yapıcam ona yapmıycam dersin tabi anlayacak yaştaysa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…