2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
inşallah bende 12. haftayı bekliyorum:)
sağol canım.sende yarın gidecekmişsin,hayırlı haberlerle dön inşallah.
sağol canım amin

3 yaşında canım oğlum, doğumda üç buçuk olacak inşallah,anlar anlar zehir gibi canım:) doğum gününe bayılır zaten bu sene yapamadım kutlama ama gecikmelide olsa ramazan önü yapıcam sözüm var çünkü:) sağol fikrin için, onun da odasını süslerim kapı süsünü yaparım:)

benim eşimde gereksiz görüyor bebek şekerini
bi arkadası da aman oğlum kırk yıl lafını eder kadın milleti bırak ne istiyorsa yapsın dedi
bizim ki düşündü hakikaten çekilmez ne istiyorsan yapalım canım dedi

:)) iyi ki demiş arkadaşı, hayret genelde gaz verirler birbirlerine en güzeli oğlumunda odasını süslemek:)

kızlar ben duramıycam içtim bir ilaç, kv me iniyimde oğlumun karnını doyurayım aç kalmasın kuzum, yarın görüşürüz inşaallah

Aynen süper olur hatta süsleri kardeşinin hediyesi gibi yaparsan kıskanmaz da 😊😊
Benim eşimde sevmiyor bu tarz şeyleri ihtiyacı neyse tabiki alıcaz ama böyle şeyler özentilik diyor bende deli oluyorum sen karışma ben alırım yaparım diyorum hatta abartısız çocuk odası almaya gerek yok 1 sene zaten bizim odamızda yatmıycak mı dedi yani düşüp bayılsam tam yeriydide bayılamıyorum onu da ben alırım karışma dedim snr neyse olsun da bakarız dio haklı olduğumu düşünüyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Birbirimize dua edelim canım. Dediğin gibi dualAra ihtiyacımız var.

anladım canım ..ben 9 haftalığım hiç dikkat etmiyorum hala giyiyorum..dikkat edeyim o zaman bnde

Aynen dikkat et dar sıkan kıyafetler düşüğe neden oluyor aman diyim

Ya kızlar ben hamile olduğumu ödenmeden başlamıştı canım et istemeye hala deli gibi et istiyorum her an et yiyebilirim karnın acikiyo aklıma direk et geliyor birde ben et sevmezdim arada yerdim olmasa da aramazdim önceleri simdi ne yemek yapsam diyorum aklım hemen et geliyor ilk hamilelogimde boyle olmamıştı acaba vucudumda biseymi eksik diyorum olabilirmi

Bunlar benim kankalarım, yanımdan ayırmadığım can dostlarım.

Bulantılar kaçıncı haftadan sonra geçiyor Allah rızası için söyleyin kızlar 😱

Aynen dikkat et dar sıkan kıyafetler düşüğe neden oluyor aman diyim

anladım canım ..ben 9 haftalığım hiç dikkat etmiyorum hala giyiyorum..dikkat edeyim o zaman bnde

Kızlar lcw de hem ucuz hem modern skinny tarzı hamile pantolonları var göbiş kısmı harika.. Ben onlardan aldım :)) size de tavsiye ederim mutlaka bakın... Normalde lcw dan almama ama gebe kısmını adamlar güzel yapmış..

Evt banada Lcw önerdiler gidicem bugün bi bakmak istiyorum :))

Canım oda süsü yapacaksan bebekle ilgili değilde oğluna ilgili yap. X abi oldu gibi süslemeleri abart onun da abiliğini kutlayarak kardeşinin gelmesini kutla aslında :))

Bu erkekler çok odun:) ben de ilk düşüğümde eşim beni bebeğe 200 tl den fazla para vermem pusetine yok oda yapmam 18ine gelince araba almam iPad almam ıvır sıfır sinirimi bpzup ağlatırız beni :)) oğluşuna sağlıkla kavuşmuştum ya en önemlisi o...

Fotoğraflara gelince düğünüm o kadar güzel olmasına rağmen bi fotom bile yok büfotocu alkolikmiş:)) ama bizde de unutulur hep öyle şeyler

Ben oğlumda da herşeyi yapmıştım inşallah simdide yapıcam. Eminönünden almıştım şekerini kapı süslemelerini falan duruyor kapı süsleti sepeti neyimmm. Oğlan olursa iş görürde kız olursa pembiş almak gerek 😊

Kızlar maşallah gönüşlerinize çokkk güzellett

Foruma çok yeni katıldım şu an doğru yere mi yazıyorum onu bile bilmiyorum Özelden mesaj atmak istedim size fakat daha yeni olduğum için yollayamadım. Bende katılmak isterim. YAŞ:19 SAT:20/04/2014 BDT:25/01/2015

çok şanlısın hayatım, vücudunun demir eksikliği vardır ama maşallah hem istiyor hemde yiyorsun,,, ben kasabın önünden bile geçemiyorum, şimdi,,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…