inşallah bende 12. haftayı bekliyorum:)aaa cıddımısın adacayı falan duydumdu ama kekık duymamaıstım cok sagolasın ıyıkı devam ettırmemısım rısklı donemı şükür atlattım ama yınede kalsın ha bu arada merak etmeyın 12 den sonra bulantılarınız azalacak :) yanı gecmıcek hepsı ama:))
sağol canım aminsağol canım.sende yarın gidecekmişsin,hayırlı haberlerle dön inşallah.
Bence mutlaka foto çekil oğluşunada ister tatlı yalan söyle istersendw ileride ben hastaydım çekmemiş kimse dersin erkekler çok takılmaz öyle şeylere kızın olsa çok takılırdı eğer içinde kalacaksa süsleme de yap oğlun kaç yaşında.??
Hani şöyle dersin onun hastane odası süslendi sanada çok güzel bir doğum günü yapıcam ona yapmıycam dersin tabi anlayacak yaştaysa
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
keşke sebep para olsa sebep eşimin böyle şeyleri gereksiz özenti görmesio dönemde de gurbetteydim kimsemiz yoktu, memlekette olsam anneme aldırıp malzemeleri yapardım ben, tek başıma çıkmak gibi lüksüm yoktu dışarıya... ayy neyse bugün çok gerginim
benim eşimde gereksiz görüyor bebek şekerini
bi arkadası da aman oğlum kırk yıl lafını eder kadın milleti bırak ne istiyorsa yapsın dedi
bizim ki düşündü hakikaten çekilmez ne istiyorsan yapalım canım dedi
ülküü kaç haftalıkken pantolon giyme artık dedi
Geçen hafta gittiğimde söyledi yani 7h
inşallah bende 12. haftayı bekliyorum:)
sağol canım amin
3 yaşında canım oğlum, doğumda üç buçuk olacak inşallah,anlar anlar zehir gibi canım:) doğum gününe bayılır zaten bu sene yapamadım kutlama ama gecikmelide olsa ramazan önü yapıcam sözüm var çünkü:) sağol fikrin için, onun da odasını süslerim kapı süsünü yaparım:)
sakın kekik içme düşüğe sebep oluyor, bir tek ıhlamura izin veriyor doktolar
maşallah bebişine canım
sağol canım çok ihtiyacım var duaya güzel dileğeen son dört hafta önce gittim bu ikinci görüşüm olacak inşaallah
anladım canım ..ben 9 haftalığım hiç dikkat etmiyorum hala giyiyorum..dikkat edeyim o zaman bnde
harika bende baumax karsısında oturuyorum cok yakınız:)
sen hangı hastaneye gıdıyosun?
maşallah seninki baya erken çıkmış, normalde göbeğin var mıydı?
Aynen dikkat et dar sıkan kıyafetler düşüğe neden oluyor aman diyim
anladım canım ..ben 9 haftalığım hiç dikkat etmiyorum hala giyiyorum..dikkat edeyim o zaman bnde
Kızlar lcw de hem ucuz hem modern skinny tarzı hamile pantolonları var göbiş kısmı harika.. Ben onlardan aldım :)) size de tavsiye ederim mutlaka bakın... Normalde lcw dan almama ama gebe kısmını adamlar güzel yapmış..
Bulantımla beraber baş ağrım başladı şimdi ilaç içsem vicdanım rahat etmiyor içmesem biliyorum bu tuttu mu içmeden geçmiyordaha önce iki kere içmiştim çok korkuyorum bir şey olursa diye
Şimdi tost yedim yok yine bulanıyor çoğaldı kızlar bulantım, yemek yapmak istemiyorum ne pişiricem ben, kendimi eşimi geçtim oğlum ne yiyecek
Birde bebek süslerini konuşmuşsunuz, ben oğlumda yapamadım çok istedim olmadıeşim yüzünden , şimdi bu bebeğime yapsam haksızlık olacak oğluma, yapmasam içimde ukde olacak büyük ihtimal yapmıycam, benim hastanede bile fotom yok oğlumla ne annem ne eşim akıl edip çekmediler içimde acı o da, oğlum büyünce demez mi benim niye yok hastanede seninle fotom farklı bile düşünebilir sizin çocuğunuz değil miyim diye bir tek kuvözde var ben çekmiştim bu bebeğimde çekinsem yine haksızlık gibi düşünüyorum arada kaldım akıl verin bana (((
Ya kızlar ben hamile olduğumu ödenmeden başlamıştı canım et istemeye hala deli gibi et istiyorum her an et yiyebilirim karnın acikiyo aklıma direk et geliyor birde ben et sevmezdim arada yerdim olmasa da aramazdim önceleri simdi ne yemek yapsam diyorum aklım hemen et geliyor ilk hamilelogimde boyle olmamıştı acaba vucudumda biseymi eksik diyorum olabilirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?