2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

canım aşırı ağır hamilelik geçiriyorsan 16. Hafta yoksa 12.ye dek sürüyor...

Güzel gercekten oğluma hamileyken almıştım tshirtleri güzeller halen duruyor ama oğlumda bu aylarda karnım büyümüştü şimdi giysem karnım cıkmadı biraz daha cıksında öyle giyerim yeni cicişler alırım ☺️

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet yaa göbüş resimlerini koyan annişler maşallah size pek tatlısınız 😘😘☺️

Cnm şeker değil ama kurabiye yapmistim ben düğünümde. Bebisimide yapicam nasip olursa. Resmini de buldum telde ekliyorum onuda. Bebis için olani tabi daha süslü yapcam

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1403016112548.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 33
  • $1403016133587.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 28

Ellerine sağlık çok güzel olmuş bende istiyorum da yapamazsam diye tereddütteyim 😞 çıkolata alıcam belki kurabiyede alırım tek olunca zor oluyor becerikli 3-5 kişi olucakki yapılsın bunlar hem süs hem kurabiye çok zor 😞😞

Ben de istifra etmememrağmen şimdiden 4 kg aldım zaten kilolu hamile kalmıştım .. Ama sağlıkla geçirelim ekiliyorsa artık takmayacağım sonradan veririz inş...

Canım ben de sofran içiyorum evde bir köşe sofran kutularıyla dolu içinde 6 tane olunca çabuk bitiyor:)) istifranı kesiyorsa kullan madem doktorun vermiş... Kusmak daha kötü beneği susuz bırakıyorsun... Her şeyi doktoruma Danış lütfen ...

Nasıl yaptın çok zormu bunları yapmak bende herşeyi kendim yapmak istiyorum evdeyim zaten bana da uğraş olur 😉😉

midem benimde kötü. yemek yerken hemen tıkanıyorum, yiyemiyorum, 1 saat sonrada başlıyor yanmaya, ağzımın tadı yok, canım bişey istemiyor, kesin zaşıfladım :26:

Al benden de o kadar canim. Yemek yerken bogazimdan inmiyor. Kusacak gibi oluyorum zorluyorum kendimi yutmak icin. O da uc bes lokma dayanabiliyorum malesef. Simdiden 2.5 kilo verdim.

Canim benim durumum da seninle ayni. Dun gittim doktora. Sata gore 8+3 olmam lazimdi ama olcumlerde 7+3 ciktim. Yani her ne kadar doktorum gec dollenme ya da gev yumurtlama olabilir onemli bisi degil dese de insan endiselenmiyor degil..

Aynen ne yiyecegimi bulamiyorum bi turlu. Hic bisi cazip gelmiyor. Cubuk kraker ve yesil elma yiyebiliyordum hic olmazsa ama simdi onlardan da tiksindim..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim benim durumum da seninle ayni. Dun gittim doktora. Sata gore 8+3 olmam lazimdi ama olcumlerde 7+3 ciktim. Yani her ne kadar doktorum gec dollenme ya da gev yumurtlama olabilir onemli bisi degil dese de insan endiselenmiyor degil..

.

Hangisi doğru onu da kestirebilmiş değilim yani sat mı ultrason mu?

Ben de onu yazacaktim. Gittim okulda giyemiyorum artik eskileri. Aldim. 2 pantolon 2 tayt bi elbise. Hamisler bolumu muthisti. Inanilmaz rahatmis. Normaldr bile giyilebilir. Simdiden alin bence cunku bel kisminin ayari var.

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Teyzeleri bu da biz:) lutfen masallah deyin cok korkagim. 7 haftalik oldu bugun bebis. Kotlar beni olduruyor ama yapcak bisey yok burda alisveris yapck yer bile yok su seminerler bi bitsin kosa kosa alisverise gitcem.

Bu arada kizlar dun gittim 8+5 im. anasi gibi ters bu da. :)

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Eklentiler

• $1403018491430.webp
    13 KB · Görüntüleme: 37
Eki Görüntüle 1160315
Teyzeleri bu da biz:) lutfen masallah deyin cok korkagim. 7 haftalik oldu bugun bebis. Kotlar beni olduruyor ama yapcak bisey yok burda alisveris yapck yer bile yok su seminerler bi bitsin kosa kosa alisverise gitcem.

Canim masallah. Ama bu kotlar mahveder seni. Hic yoktan etek filan giysen. Hamis pantolonlari resmen muthis bi bulusmus. Ben ilk gebelik yasayinca boyle seylerle de ilk kez tanistim harika.

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Canim hic kafanda buyutme iki uc ay once yegenime yaptim ben. Hem kapi susu hem tullu 100 seker hem kalpli cubuklu kovali sus filan. Tek basimayim bi de burda. Tek basima yaptim doldurdum kolilere gonderdim memlekete. Gece tv izlerken yaptim bi de malzemeleri birmax.com diye bi siteden aldim en ucuzu orasiydi burda satilmiyo oyle seyler. Bi bak dene bence.

Canim masallah. Ama bu kotlar mahveder seni. Hic yoktan etek filan giysen. Hamis pantolonlari resmen muthis bi bulusmus. Ben ilk gebelik yasayinca boyle seylerle de ilk kez tanistim harika.

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Kuzucum biz dogudayiz burda hava isinmak bilmiyo zaten uzun etegim filan da pek yok hep dar duduk kiyafetlerim. Bi 10 gune gidiyoruz yapcam insallah alisverisimi. Zaten bu kotu ik dugmesi acik giyiyorum normalde foto icin kapattim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…