- 7 Mayıs 2014
- 3.436
- 7.676
- 198
Eki Görüntüle 1160270
Bunlar benim kankalarım, yanımdan ayırmadığım can dostlarım.
Bulantılar kaçıncı haftadan sonra geçiyor Allah rızası için söyleyin kızlar 😱
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar lcw de hem ucuz hem modern skinny tarzı hamile pantolonları var göbiş kısmı harika.. Ben onlardan aldım :)) size de tavsiye ederim mutlaka bakın... Normalde lcw dan almama ama gebe kısmını adamlar güzel yapmış..
Ben tek yapıcam ve ilk defa daha evvelinde böyle birşey yapmadım zor mu kolay mı bilmiyorum kapı süsü bebek şekerleri için figürlü anahtarlık yada magnet bakıcam artık ☺☺ zor mu sen yapmışsın bilirsin ☺
Cnm şeker değil ama kurabiye yapmistim ben düğünümde. Bebisimide yapicam nasip olursa. Resmini de buldum telde ekliyorum onuda. Bebis için olani tabi daha süslü yapcam
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
700 gr mı ooo ben şimdiden 3,5 - 4 kilo aldım bile.. valla her gören diyor Allah sonunu hayır etsin diye bende açken çok bulantı oluyor dayanamıyorum o yüzden devamlı 2 saatte bir bişeyler yiyorum.. herhalde 30 kılo alacam bu gıdısle..:)))))
Amin şuanda çok rahatladm :) tşk ederm Allah hepimizin bebişlerine ve bize sağlık versin, zofran bnmde ilacmn adı aldğm zamanlar kusmayı kesiyor bulantıyıda eh işteee :) bu sabah bebeğe bi zararı olur die içmedm iş yerinde kustum :) ilk bebeğim çok heycanlı ve telaşlıyımmm sizlerin tecrübelerinden faydalanacağmm inşallah :)
Ben oğlumda da herşeyi yapmıştım inşallah simdide yapıcam. Eminönünden almıştım şekerini kapı süslemelerini falan duruyor kapı süsleti sepeti neyimmm. Oğlan olursa iş görürde kız olursa pembiş almak gerek 😊
midem benimde kötü. yemek yerken hemen tıkanıyorum, yiyemiyorum, 1 saat sonrada başlıyor yanmaya, ağzımın tadı yok, canım bişey istemiyor, kesin zaşıfladım :26:
Bende bu gün ilk defa bebeğimi gördüm. Her şeyi normal dedi doktorumuz. Benim adet tarihime göre 8+1 ken doktor 7+1 olduğunu söyledi. Kan ve idrar testi verdim. Sonuçlarına bakacağız. Beş hafta sonra ikili tarama için gideceğim. Benim midem çok bulanıyor yemek yedikten sonra çok rahatsız oluyorum istediğim gibi doya doya yemek yiyemiyorum. Sizde de böyle mi . Birde bazen karnım çok gergin oluyor ve dokununca çok acıyor .
anlıyorum seni. zar zor bende bazı şeyleri yapıyorum ama aceleden yapıyorum ondan mı iyi olmuyor. hergün ne yiyecem diye düşünmekten gına geldi
evde pişince kokusu sürekli geliyor havalandırsam bile.
ahhh ah geçiyor yavaş yavaş . bulaşık dağ olmuş kalkıp ev temizleyecem . çok nankör bu ev işi .
Canim benim durumum da seninle ayni. Dun gittim doktora. Sata gore 8+3 olmam lazimdi ama olcumlerde 7+3 ciktim. Yani her ne kadar doktorum gec dollenme ya da gev yumurtlama olabilir onemli bisi degil dese de insan endiselenmiyor degil..
.
Hangisi doğru onu da kestirebilmiş değilim yani sat mı ultrason mu?
Kızlar lcw de hem ucuz hem modern skinny tarzı hamile pantolonları var göbiş kısmı harika.. Ben onlardan aldım :)) size de tavsiye ederim mutlaka bakın... Normalde lcw dan almama ama gebe kısmını adamlar güzel yapmış..
Kız sen kilo almadın ben yememde iyi kusmamda yok 3 kılo verdim :))) 9+2deyim
Eki Görüntüle 1160315
Teyzeleri bu da biz:) lutfen masallah deyin cok korkagim. 7 haftalik oldu bugun bebis. Kotlar beni olduruyor ama yapcak bisey yok burda alisveris yapck yer bile yoksu seminerler bi bitsin kosa kosa alisverise gitcem.
Hangisi doğru onu da kestirebilmiş değilim yani sat mı ultrason mu?
Ellerine sağlık çok güzel olmuş bende istiyorum da yapamazsam diye tereddütteyim 😞 çıkolata alıcam belki kurabiyede alırım tek olunca zor oluyor becerikli 3-5 kişi olucakki yapılsın bunlar hem süs hem kurabiye çok zor 😞😞
Canim masallah. Ama bu kotlar mahveder seni. Hic yoktan etek filan giysen. Hamis pantolonlari resmen muthis bi bulusmus. Ben ilk gebelik yasayinca boyle seylerle de ilk kez tanistim harika.
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?