2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kızlar ben kızıma hamileyken yapmistim sandık ve beşiği. ..sandığı bez koymak için kullaniyorum diğer beşiğide bebeyagi sabunu ıslak mendili için tabi şimdi arada bir oyuncak niyetine kullanıyor...kapı süsü ve sekerlerimuzide birara atarım fikir olsun: )

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1403018903272.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 19
  • $1403018950118.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 55
Kuzucum biz dogudayiz burda hava isinmak bilmiyo zaten uzun etegim filan da pek yok hep dar duduk kiyafetlerim. Bi 10 gune gidiyoruz yapcam insallah alisverisimi. Zaten bu kotu ik dugmesi acik giyiyorum normalde foto icin kapattim.

Ahh dogu cilesi ne zor Allah kolaylik vrrsin canim benim. Sık disini o zaman. Zatdn 30 hazirani bekleme ekders de yok cunku. Gidrrsin 27 sinde.

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Eki Görüntüle 1160315
Teyzeleri bu da biz:) lutfen masallah deyin cok korkagim. 7 haftalik oldu bugun bebis. Kotlar beni olduruyor ama yapcak bisey yok burda alisveris yapck yer bile yok su seminerler bi bitsin kosa kosa alisverise gitcem.

Canım maşallah ta yanlış yapıyosun kot çok sıkmış üzerine uzun giyin düğmeni kapatma derim benimde geçen hafta 7h ken Dr gittim bundan geniş olmasına rağmen Dr dar şeyler giyme artık dedi bebeklerimiz her ne kdr küçükte olsa düğme yeri tam bebeğin hızasına geliyo zarar verirsin Allah korusun bence aç düğmeni

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

çok teşekkür ederim kış annesi olmayı zor zannetmiştim ama yaz gelince güzel olduğunu anladım zor zamanlar 3 ayda geçiyo zaten.sonra tam gezme zamanında büyümüş oluyo dışarı çıkmaya hazır oluyo.yani güzelmiş...Allah da size kucağınıza sağlıkla nasib etsin hayırlısıylaa

Saol cnm mutlaka bakıcam yaptıklarının resimleri var mı peki 😊 ya o kdr çok şey var ki kafamda hangisini yapıyım bilemiyorum herşey olsun istiyorum ☺😊 Rabbim nasip ederse elimden geldiği kadar yapıcam herşeyini

Ahh dogu cilesi ne zor Allah kolaylik vrrsin canim benim. Sık disini o zaman. Zatdn 30 hazirani bekleme ekders de yok cunku. Gidrrsin 27 sinde.

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Oyleymis ama mudur saolsun 1 temmuza kadar mecbur burdasiniz deyince ben de o tarihe aldim bileti. Sizin seminer nasi geciyo biz konu anlatiyoruz.

Haklisin canim zaten ben de oyle yapiyorum normalde kotlarin ilk dugmesi hep acik giyiyorum da foto icin kapattim:) benim doktorum hic boyle yorumlar yapmiyo adam adeta kelebek hep "olur, gecer, korkma, abartma"😔😂 daha hicbisey icin uyarmadi saolsun pollyanna mi ne?

Saol cnm mutlaka bakıcam maşallah sana herşeyini yapmişsin yaptıklarının resimleri var mı peki 😊 ya o kdr çok şey var ki kafamda hangisini yapıyım bilemiyorum herşey olsun istiyorum ☺😊 Rabbim nasip ederse elimden geldiği kadar yapıcam herşeyini

Var canim yapabilirsem ozelden msj atayim sana.

Polyanna ya söyle bebeğim çok kıymetli bizimle ilgilen de benim drumda sakın ol sakın stres yapma keyfini çıkart falan dio çok yumuşak ılımlı biliyo ki hamileler pimpirikli oluyo en ufak tersliğinde başka Dr giderim 😄😄 kalp atış ritmini sordum söylemedi o benim görevim dedi sen keyfine bak dedi birde işte dar giyinme dedi bende henüz aşmadım kıyafet hep düğmem açık geziyorum 😁😁

Kızlar roka yiyebiliyormuyuz?

Evet bana aile hekimim bol yeşillik ye dedi özellikle sadece Maydonoz yeme istediğini ye bi de adaçayı içme özellikle kuşburnu ve ıhlamur iç dendi bana tabii sallama değil

Ellerine sağlık çok güzel olmuşlar diğerlerinide özellikle bekliyorum sizlerden görüyüm bende azinleneyim yapmak istiyorum herşeyi umarım zorlanmam 😉

kızlar bu aralar acıkmış olmasam da ani terleme sonrası acayip bir açlık hissediyorum, o an elim ayağım tutmaz oluyor, bu kan şekeriyle mi yoksa tansiyonla mı alakalıdır? tahlilde açlık kan şekerim biraz düşük çıkmıştı.

Maydonozu biliyodumda roka emin olamadım canım çok çekti yiyim o zaman çok saol canım

Bu arada kizlar dun gittim 8+5 im. anasi gibi ters bu da. :)

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Ayy allahım maşallah bu kdr büyümüş mü oluyorlar 8 haftalıkken 😍 bende 8h ama ultrason sürekli değişiyor 1 gün oynuyo sat göre 9h artık neyse 😘

bende öyleydim geniş bir lastik bul aşağı yukarı 7 cm kes lastiği, her iki ucunuda minik delikler aç, önce bir delikden kotunun düğmesini geçir sonra bunu kotunun iliğinden geçirip ikinci deliği de düğmene tak,,, ben önce evde lastik bulamadım geniş bir kurdele ile yaptım ( kurdele 4 cm enindeydi) ,,,
umarım anlatabilmişimdir,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…