Kuzucum biz dogudayiz burda hava isinmak bilmiyo zaten uzun etegim filan da pek yok hep dar duduk kiyafetlerim. Bi 10 gune gidiyoruz yapcam insallah alisverisimi. Zaten bu kotu ik dugmesi acik giyiyorum normalde foto icin kapattim.
Eki Görüntüle 1160315
Teyzeleri bu da biz:) lutfen masallah deyin cok korkagim. 7 haftalik oldu bugun bebis. Kotlar beni olduruyor ama yapcak bisey yok burda alisveris yapck yer bile yoksu seminerler bi bitsin kosa kosa alisverise gitcem.
Canım ne de güzel paylaşmışsın Allah bağışlansın bebişini... Ben en çok kış annesi olmak zor olur mu diye merak ediyorum :)) kilolara gelince hepsi geldiği gibi gider hele bebişlerimizi sağsalim kucağımıza alalım da...
Bu Aras yanlışlıkla yazıyı beğenmedim e bastım telefondan olduğu için kusura bakma(
Canim hic kafanda buyutme iki uc ay once yegenime yaptim ben. Hem kapi susu hem tullu 100 seker hem kalpli cubuklu kovali sus filan. Tek basimayim bi de burda. Tek basima yaptim doldurdum kolilere gonderdim memlekete. Gece tv izlerken yaptim bi de malzemeleri birmax.com diye bi siteden aldim en ucuzu orasiydi burda satilmiyo oyle seyler. Bi bak dene bence.
Ahh dogu cilesi ne zor Allah kolaylik vrrsin canim benim. Sık disini o zaman. Zatdn 30 hazirani bekleme ekders de yok cunku. Gidrrsin 27 sinde.
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
Canım maşallah ta yanlış yapıyosun kot çok sıkmış üzerine uzun giyin düğmeni kapatma derim benimde geçen hafta 7h ken Dr gittim bundan geniş olmasına rağmen Dr dar şeyler giyme artık dedi bebeklerimiz her ne kdr küçükte olsa düğme yeri tam bebeğin hızasına geliyo zarar verirsin Allah korusun bence aç düğmeni
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim hic kafanda buyutme iki uc ay once yegenime yaptim ben. Hem kapi susu hem tullu 100 seker hem kalpli cubuklu kovali sus filan. Tek basimayim bi de burda. Tek basima yaptim doldurdum kolilere gonderdim memlekete. Gece tv izlerken yaptim bi de malzemeleri birmax.com diye bi siteden aldim en ucuzu orasiydi burda satilmiyo oyle seyler. Bi bak dene bence.
Saol cnm mutlaka bakıcam yaptıklarının resimleri var mı peki 😊 ya o kdr çok şey var ki kafamda hangisini yapıyım bilemiyorum herşey olsun istiyorum ☺😊 Rabbim nasip ederse elimden geldiği kadar yapıcam herşeyini
Var canim yapabilirsem ozelden msj atayim sana.
Oyleymis ama mudur saolsun 1 temmuza kadar mecbur burdasiniz deyince ben de o tarihe aldim bileti. Sizin seminer nasi geciyo biz konu anlatiyoruz.
Haklisin canim zaten ben de oyle yapiyorum normalde kotlarin ilk dugmesi hep acik giyiyorum da foto icin kapattim:) benim doktorum hic boyle yorumlar yapmiyo adam adeta kelebek hep "olur, gecer, korkma, abartma"😔😂 daha hicbisey icin uyarmadi saolsun pollyanna mi ne?
Kızlar roka yiyebiliyormuyuz?
Kızlar ben kızıma hamileyken yapmistim sandık ve beşiği. ..sandığı bez koymak için kullaniyorum diğer beşiğide bebeyagi sabunu ıslak mendili için tabi şimdi arada bir oyuncak niyetine kullanıyor...kapı süsü ve sekerlerimuzide birara atarım fikir olsun: )
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet bana aile hekimim bol yeşillik ye dedi özellikle sadece Maydonoz yeme istediğini ye bi de adaçayı içme özellikle kuşburnu ve ıhlamur iç dendi bana tabii sallama değil
Bu arada kizlar dun gittim 8+5 im. anasi gibi ters bu da. :)
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
Maydonozu biliyodumda roka emin olamadım canım çok çekti yiyim o zaman çok saol canım
Eki Görüntüle 1160315
Teyzeleri bu da biz:) lutfen masallah deyin cok korkagim. 7 haftalik oldu bugun bebis. Kotlar beni olduruyor ama yapcak bisey yok burda alisveris yapck yer bile yoksu seminerler bi bitsin kosa kosa alisverise gitcem.
Afiyet şeker olsun yarasın bebişe şifa olsun inş ☺☺
Amin canım ...hepsineee inşallahhh
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?