- 7 Mayıs 2014
- 3.436
- 7.676
- 198
Ben de onu yazacaktim. Gittim okulda giyemiyorum artik eskileri. Aldim. 2 pantolon 2 tayt bi elbise. Hamisler bolumu muthisti. Inanilmaz rahatmis. Normaldr bile giyilebilir. Simdiden alin bence cunku bel kisminin ayari var.
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
çok teşekkür ederim kış annesi olmayı zor zannetmiştim ama yaz gelince güzel olduğunu anladım zor zamanlar 3 ayda geçiyo zaten.sonra tam gezme zamanında büyümüş oluyo dışarı çıkmaya hazır oluyo.yani güzelmiş...Allah da size kucağınıza sağlıkla nasib etsin hayırlısıylaa
Bu arada kizlar dun gittim 8+5 im. anasi gibi ters bu da. :)
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
Kızlar sabah 9 da kalkıyorum 10 gibi kahvaltı yapıyorum saat 12 -13 gibi artık kollarım kalkmıyor aşırı bir uyku hâli 15.3 da uyanıyorum iki gündür böyleyim gecede uyuyamıyorum öğlen uyuduğum için varmı benim gibi tavuk sürekli uyku halindeyim ev aldı başını gidiyo kadın alıyım diyorum bu evi bu hale nasıl getirdin die yüzüme tükürür heralde 😒 Allah sonumu hayır etsin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
biz kadın tutunca önce evi temizleyenlerdeniz ayıp olmasın diye :))
ben paso uyuyorum. ama sabah 6-7 civarı uyanıyorum sonra öğlen ikindi akşam yarım saat 1 saat uyuyorum.
uykuları depolamak lazım. bebişler olunca uykusuz günler bekliyor :)
Eki Görüntüle 1160362 bu da biz 11 hafta.61kılo ile hamile kaldım 61 olarak devam ediyorum.boyum165.bunları neden mı yazdım kılolu degilim doğduğum günden berri göbekliyim :):)
Ya kızlar ben hamile olduğumu ödenmeden başlamıştı canım et istemeye hala deli gibi et istiyorum her an et yiyebilirim karnın acikiyo aklıma direk et geliyor birde ben et sevmezdim arada yerdim olmasa da aramazdim önceleri simdi ne yemek yapsam diyorum aklım hemen et geliyor ilk hamilelogimde boyle olmamıştı acaba vucudumda biseymi eksik diyorum olabilirmi
Kızlar sabah 9 da kalkıyorum 10 gibi kahvaltı yapıyorum saat 12 -13 gibi artık kollarım kalkmıyor aşırı bir uyku hâli 15.3 da uyanıyorum iki gündür böyleyim gecede uyuyamıyorum öğlen uyuduğum için varmı benim gibi tavuk sürekli uyku halindeyim ev aldı başını gidiyo kadın alıyım diyorum bu evi bu hale nasıl getirdin die yüzüme tükürür heralde 😒 Allah sonumu hayır etsin
Eki Görüntüle 1160362 bu da biz 11 hafta.61kılo ile hamile kaldım 61 olarak devam ediyorum.boyum165.bunları neden mı yazdım kılolu degilim doğduğum günden berri göbekliyim :):)
ben bugün öğlen banyo yaptım bebek yağı ile yağlandım,, sonra bir attım kendimi yatağa bildiğin öğle uykusu bir tatlıydı ki kızlar anlatamam,,,, sonra uyandım bebek yağını emmiş cildim,, bide çok iyiyim,, uyumak çok iyi geliyor ama ben dışarı çıkıyorum ki gece daha iyi uyuyayım,,,,
benim eşimde yok evde ev aldı başını gitti bir yerlere,,, yarın temizlik yapıcam ama,, normalde 1 saatte yaptığım temizliği 3-4 saatte yapıyorum artık,,,
ben yardımcıyı ailemin yanından geldkten sonra alacağım,, zaten gidiceğim üç hafta sonra,,,
Hangisi doğru onu da kestirebilmiş değilim yani sat mı ultrason mu?
Oyleymis ama mudur saolsun 1 temmuza kadar mecbur burdasiniz deyince ben de o tarihe aldim bileti. Sizin seminer nasi geciyo biz konu anlatiyoruz.
Biz 30 unda gitmiyoruz. Dun kuful tolantisiyla gecti. Bugun 12 de ciktik. Yarin da toplasip okulca kahvaltiya gidiyoruz. Daha bisey anlamadim yani ama 9-12 olur sanirim. Konu anlatimi filan yok. Konu verdiler 7-8 kisiye ayni konu. Ortak raporu flashla vercekmisiz. Mudur diyo ki bazen okulu hatayda bazen yibo yapiyonuz bari onlari duzeltin :)
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
Ellerine sağlık çok güzel olmuş bende istiyorum da yapamazsam diye tereddütteyim 😞 çıkolata alıcam belki kurabiyede alırım tek olunca zor oluyor becerikli 3-5 kişi olucakki yapılsın bunlar hem süs hem kurabiye çok zor 😞😞
Canm bi gun kurabiyeyi yaparsin bi gunde suslersin. Zaten 50 60 tane yapsak yetmezmi:what:
kızlar kabızlık için çözüm bulan var mı ?
Kızlar göbüşler çıkmaya başladı çatlak kremi kullanan yada aklında marka olan var mı
Ayy allahım maşallah bu kdr büyümüş mü oluyorlar 8 haftalıkken 😍 bende 8h ama ultrason sürekli değişiyor 1 gün oynuyo sat göre 9h artık neyse 😘
Güle güle git canım ben de 3 pantolon bir de bahçede giymek için elbise aldım oh mis :))
super ya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?