2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Güle güle git canım ben de 3 pantolon bir de bahçede giymek için elbise aldım oh mis :))

Âmin inş :)) siz de sağlıkla kolaylıkla keyifle büyütün prensesinizi :)

Kızlar sabah 9 da kalkıyorum 10 gibi kahvaltı yapıyorum saat 12 -13 gibi artık kollarım kalkmıyor aşırı bir uyku hâli 15.3 da uyanıyorum iki gündür böyleyim gecede uyuyamıyorum öğlen uyuduğum için varmı benim gibi tavuk sürekli uyku halindeyim ev aldı başını gidiyo kadın alıyım diyorum bu evi bu hale nasıl getirdin die yüzüme tükürür heralde 😒 Allah sonumu hayır etsin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

biz kadın tutunca önce evi temizleyenlerdeniz ayıp olmasın diye :))
ben paso uyuyorum. ama sabah 6-7 civarı uyanıyorum sonra öğlen ikindi akşam yarım saat 1 saat uyuyorum.
uykuları depolamak lazım. bebişler olunca uykusuz günler bekliyor :)

bu da biz 11 hafta.61kılo ile hamile kaldım 61 olarak devam ediyorum.boyum165.bunları neden mı yazdım kılolu degilim doğduğum günden berri göbekliyim :):)

Ama gerçekten öyle kadın alınca etrafı toparlar şöyle bi temizlerim ona dip köşe girmek kalıyo ☺
Aynen herkes şimdi bol bol uyu ilerde uyuyamayacaksın dio uykum gelince çok gülüyorum halime elim kolum kalkmıyor vücudum boşalıyor sanki bi tuaf oluyorum birde çok sıçrıyorum 😄😄

Maşallah size ☺☺ bende 60 la kaldım 60-61 gidip geliyorum eve baskül alıcam gidişatıma bakıcam Dr ve aile hekimimdeki birbirini tutmuyo

aslı muhtemelen kan degerin düşüktür, ve demir eksikliğin vardır, kan değerlerine baktırman lazım

ben bugün öğlen banyo yaptım bebek yağı ile yağlandım,, sonra bir attım kendimi yatağa bildiğin öğle uykusu bir tatlıydı ki kızlar anlatamam,,,, sonra uyandım bebek yağını emmiş cildim,, bide çok iyiyim,, uyumak çok iyi geliyor ama ben dışarı çıkıyorum ki gece daha iyi uyuyayım,,,,
benim eşimde yok evde ev aldı başını gitti bir yerlere,,, yarın temizlik yapıcam ama,, normalde 1 saatte yaptığım temizliği 3-4 saatte yapıyorum artık,,,
ben yardımcıyı ailemin yanından geldkten sonra alacağım,, zaten gidiceğim üç hafta sonra,,,

masallah ya bildigin gobis cikmis sizlerin bende tam tersine icine goctu iyice midem

Ben hiç dışarı çıkmıyorum çok sıkılıyorum o yüzden ana dediğin gibi gerçekten öğlen uykusu çok tatlı oluyor ☺☺kp aradı aramasaydı daha da uyurdum valla temizlik yapıcam diyorum kendimi kaldıramıyorum ki bi başlayınca da dip köşe giriyorum umarım başlarım bende bir an evvel 😉

Kızlar göbüşler çıkmaya başladı çatlak kremi kullanan yada aklında marka olan var mı

Hangisi doğru onu da kestirebilmiş değilim yani sat mı ultrason mu?

Canim doktorum bana bir dahaki muayeneye gore yeni bir sat belirleyecegini ve artik onu soyleyecegimi soyledi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar kabızlık için çözüm bulan var mı ?

kuru erik ve su cnm aç karnina. Bana baya iyi geldi

Kızlar göbüşler çıkmaya başladı çatlak kremi kullanan yada aklında marka olan var mı

Cnm ben şimdi her banyodan sonra bebe yağı kullanıyorum 4. 5. Aydan sonra da lierac düşünüyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tam bir koca kafali olmusuz biz:) haftaya da kontrol hakkim var. Cuma gunu gidicem kismetse. 10 haftalik olcaz. Bakalim beni ne bekliyor. Cok heyecanli bu isler yaa

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Güle güle git canım ben de 3 pantolon bir de bahçede giymek için elbise aldım oh mis :))

Sen de gule gule kullan canim. Oh ne de iyi etmisiz. Erken diyordum ama kontrolde o halini gorunce kiyamadim gityim aldim bisuru :)

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…