2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

100 tane yapıyım snr eve gelenlerede ikram ederim diyorum ama çok mu olur ki 😒
Nasıl bebe yağı faydası var mı bende almak istiyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim anladim dedigin seyi ama anneme kumastan diktiririm diyordum lastik hic aklima gelmemisti hay Allah razi olsun:)

masallah ya bildigin gobis cikmis sizlerin bende tam tersine icine goctu iyice midem

Zor gunler gecirdin ama en guzeli canim. Ben yarindan itibaren artik 9+0 im ama bi gobek var massallah 4 aylik gibi. Mecbur kiyafet aldim. Tam 4 kilo almisim nasil oluyo anlamiyorum.

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Kızlar göbüşler çıkmaya başladı çatlak kremi kullanan yada aklında marka olan var mı

ben LIERAC aldım.araştırdığım kadarıyla ve tavsiyelere göre en etkilisi buymuş. eczanede kampanya vardı 2 alana 1 bedavaydı. bu gün kullanmaya başlayacağım.
baya uzun süre gider herhalde

Tam bir koca kafali olmusuz biz:) haftaya da kontrol hakkim var. Cuma gunu gidicem kismetse. 10 haftalik olcaz. Bakalim beni ne bekliyor. Cok heyecanli bu isler yaa

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Maşallah size 😄 hayırlısı olur inş aynen fazlasıyla heyecanlı bu aralar sakinim ama zmn daraldıkça yerimde duramıyorum ağlıyorum ya bişey olursa die
Ama nedense benim drum 1 ayda bir çağırıyor bende çok merak ediyorum ama 1 ay snr gel dedi

ben LIERAC aldım.araştırdığım kadarıyla ve tavsiyelere göre en etkilisi buymuş. eczanede kampanya vardı 2 alana 1 bedavaydı. bu gün kullanmaya başlayacağım.
baya uzun süre gider herhalde

Bende duydum o kremi unutmazsam bende alıp bişeylere başlamak istiyorum önce bebe yağı alıyım diye düşünüyodum ama hiç kullanmadığımdan bilemedim onu karnınız büyümeye başlayınca kullanın diyorlar

Kıskandık biz de geldik teyzeleri 😊
8+6'yız bugün.

Babamız daha gelemedi, açlık da biraz gaz yaptı😊

Ama ilk 3 ay 15 gunde bir gitsen daha iyi diil mi hem icin rahat eder.

bende de huzursuz ayak sendromu vardı. epeydir olmuyordu ama hamile kalınca tekrar başladı. uykuda sürekli ayaklarım sıçrama yapıyor :)

Canim benim dusuk riskim var haftada bir cagiriyordu. Kalp atisini duyduktan sonra 2 haftada bir yapti. Simdi de muayene ucreti verince ikinci kontrol ucretsiz sayiliyor. Istersen gel bebegi goreceksen dedi. Neden gormeyeyim dedim ben de:) senin bir ay da normal gebelik de olsa fazla geldi bana. Ozlemissindir de kiyamam.

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Ama ilk 3 ay 15 gunde bir gitsen daha iyi diil mi hem icin rahat eder.

Bencede iyi ama dr çağırmıyor 5h ken gittim keseyi gördüm 15 gün snr gel dedi 7h ken gittim kalp atışını duydum ve 1 ay snr gel dedi 1 kere kese 1 kerede bebeği gördük o kadar ve rahat değilim 😒😒

Offf sorma ya aklıma getirmemeye çalışıyorum çok özleyip çok merak ediyorum arada başka dr a mı gitsem üzülüyorum da göremiyorum die daha 21 günüm var görmeye off 😔😰😰

Bu arada ne kdr ücret veriyorsun ben her gittiğimde 47 veriyorum ücretsiz yok

Bence sen 2 haftada bir git. Dr niye geldin de demez herhalde. onemli olan sen ve bebisin. Kafanin rahatligi bile nasil olumlu etkiliyor sureci. Ama bunun icin de aglayip minnagi uzme

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Bu arada ne kdr ücret veriyorsun ben her gittiğimde 47 veriyorum ücretsiz yok

50 tl muayene verip muayene oluyorum. Ikinci gidisim iki hafta icinde kontrol sayiliyor ucretsiz. Aslinda 25 tl ye geliyor.

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…