ben doktorumun da önerisiyle probiyotik yoğurt tüketiyorum.işe yarıyor. meyvelilerin tadını da seviyorum, tavsiye ederimkızlar kabızlık için çözüm bulan var mı ?
kuru erik ve su cnm aç karnina. Bana baya iyi geldi
Cnm ben şimdi her banyodan sonra bebe yağı kullanıyorum 4. 5. Aydan sonra da lierac düşünüyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bende öyleydim geniş bir lastik bul aşağı yukarı 7 cm kes lastiği, her iki ucunuda minik delikler aç, önce bir delikden kotunun düğmesini geçir sonra bunu kotunun iliğinden geçirip ikinci deliği de düğmene tak,,, ben önce evde lastik bulamadım geniş bir kurdele ile yaptım ( kurdele 4 cm enindeydi) ,,,
umarım anlatabilmişimdir,,,
masallah ya bildigin gobis cikmis sizlerin bende tam tersine icine goctu iyice midem
ben LIERAC aldım.araştırdığım kadarıyla ve tavsiyelere göre en etkilisi buymuş. eczanede kampanya vardı 2 alana 1 bedavaydı. bu gün kullanmaya başlayacağım.Kızlar göbüşler çıkmaya başladı çatlak kremi kullanan yada aklında marka olan var mı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tam bir koca kafali olmusuz biz:) haftaya da kontrol hakkim var. Cuma gunu gidicem kismetse. 10 haftalik olcaz. Bakalim beni ne bekliyor. Cok heyecanli bu isler yaa
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
ben LIERAC aldım.araştırdığım kadarıyla ve tavsiyelere göre en etkilisi buymuş. eczanede kampanya vardı 2 alana 1 bedavaydı. bu gün kullanmaya başlayacağım.
baya uzun süre gider herhalde
kızlar kabızlık için çözüm bulan var mı ?
Oyleymis ama mudur saolsun 1 temmuza kadar mecbur burdasiniz deyince ben de o tarihe aldim bileti. Sizin seminer nasi geciyo biz konu anlatiyoruz.
Biz 30 unda gitmiyoruz. Dun kuful tolantisiyla gecti. Bugun 12 de ciktik. Yarin da toplasip okulca kahvaltiya gidiyoruz. Daha bisey anlamadim yani ama 9-12 olur sanirim. Konu anlatimi filan yok. Konu verdiler 7-8 kisiye ayni konu. Ortak raporu flashla vercekmisiz. Mudur diyo ki bazen okulu hatayda bazen yibo yapiyonuz bari onlari duzeltin :)
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
Ay ne anlayisliymis kiz mudurunuz bizimki de biliyo indirip duzelttigimizi ama oyle bi hata duysa mahveder:) hatay yibo ay cok komikD
Maşallah size 😄 hayırlısı olur inş aynen fazlasıyla heyecanlı bu aralar sakinim ama zmn daraldıkça yerimde duramıyorum ağlıyorum ya bişey olursa die
Ama nedense benim drum 1 ayda bir çağırıyorbende çok merak ediyorum ama 1 ay snr gel dedi
Ama gerçekten öyle kadın alınca etrafı toparlar şöyle bi temizlerim ona dip köşe girmek kalıyo ☺
Aynen herkes şimdi bol bol uyu ilerde uyuyamayacaksın dio uykum gelince çok gülüyorum halime elim kolum kalkmıyor vücudum boşalıyor sanki bi tuaf oluyorum birde çok sıçrıyorum 😄😄
Maşallah size 😄 hayırlısı olur inş aynen fazlasıyla heyecanlı bu aralar sakinim ama zmn daraldıkça yerimde duramıyorum ağlıyorum ya bişey olursa die
Ama nedense benim drum 1 ayda bir çağırıyorbende çok merak ediyorum ama 1 ay snr gel dedi
Ama ilk 3 ay 15 gunde bir gitsen daha iyi diil mi hem icin rahat eder.
Ay ne anlayisliymis kiz mudurunuz bizimki de biliyo indirip duzelttigimizi ama oyle bi hata duysa mahveder:) hatay yibo ay cok komikD
Valla kafamiza gore bulduk mudurumuzu ama gitme durumlari var simdi. Umarim sizinki gonderilir bizimki devam eder :) ben hamile oldugumu soyleyince beni nobetten filan da dusurdu. Sen de durumunu soylesen belki vicdana gelir dicem ama tanimiyorum ki burdan konusmak kolaydir :/
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
Canim anladim dedigin seyi ama anneme kumastan diktiririm diyordum lastik hic aklima gelmemisti hay Allah razi olsun:)
Canim benim dusuk riskim var haftada bir cagiriyordu. Kalp atisini duyduktan sonra 2 haftada bir yapti. Simdi de muayene ucreti verince ikinci kontrol ucretsiz sayiliyor. Istersen gel bebegi goreceksen dedi. Neden gormeyeyim dedim ben de:) senin bir ay da normal gebelik de olsa fazla geldi bana. Ozlemissindir de kiyamam.
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
Canim benim dusuk riskim var haftada bir cagiriyordu. Kalp atisini duyduktan sonra 2 haftada bir yapti. Simdi de muayene ucreti verince ikinci kontrol ucretsiz sayiliyor. Istersen gel bebegi goreceksen dedi. Neden gormeyeyim dedim ben de:) senin bir ay da normal gebelik de olsa fazla geldi bana. Ozlemissindir de kiyamam.
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
Offf sorma ya aklıma getirmemeye çalışıyorum çok özleyip çok merak ediyorum arada başka dr a mı gitsem üzülüyorum da göremiyorum die daha 21 günüm var görmeye off 😔😰😰
Bu arada ne kdr ücret veriyorsun ben her gittiğimde 47 veriyorum ücretsiz yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?