- 13 Haziran 2014
- 587
- 169
- 48
Bencede iyi ama dr çağırmıyor 5h ken gittim keseyi gördüm 15 gün snr gel dedi 7h ken gittim kalp atışını duydum ve 1 ay snr gel dedi 1 kere kese 1 kerede bebeği gördük o kadar ve rahat değilim 😒😒
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar kabızlık için çözüm bulan var mı ?
kızlar folic asiti aldım ve 1o dakıka sonra istifra ettim.yeniden almama gerek var mı siZce??
50 tl muayene verip muayene oluyorum. Ikinci gidisim iki hafta icinde kontrol sayiliyor ucretsiz. Aslinda 25 tl ye geliyor.
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
50 tl muayene verip muayene oluyorum. Ikinci gidisim iki hafta icinde kontrol sayiliyor ucretsiz. Aslinda 25 tl ye geliyor.
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
cANIM SELAM, HANG, HASTaneye gidiyosun ve doktorun kim acaba??
herkesin bana göğüslerin ne durumda demesinde sapkınlık arayabilirmiyim sizce???iyi ellerinizden öper diyesim var yeminle.size ne lan benim ciciklerimden....acıyormu büyüdü mü tövbe tövbe ya....
herkesin bana göğüslerin ne durumda demesinde sapkınlık arayabilirmiyim sizce???iyi ellerinizden öper diyesim var yeminle.size ne lan benim ciciklerimden....acıyormu büyüdü mü tövbe tövbe ya....
Bende aynı böyle gittim...tek folbiol kullaniyorm başka birşey vermedi...
Bizde 10 gün içinde kontrol yarın gitsem mi naapıyo bakarım 😄😄düşüncesi bile güzel 😁 zmn uzayınca çok ağlıyorum elimde değil Dr söyledim ağlama sakın çocuğu psikopat yaparsın dedi
14 gununu doldur git canim. 2 haftada bir git gorun iyi hissettirecekse. Dr da ne derse der bosver.
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
Kızlar kalp atışlarını duyduktan sonra ayda bir gidiliyor kontrole merak etmeyin olması gereken bu şekilde :)
Doguma yaklasinca yine 2 haftada bir gitmeye baslicaz hatta doguma 2-3 hafta kala haftada bir olucak kontroller :)
Mersinde ozel bir kadin dogum hastanedindeyim canim.
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
Bencede iyi ama dr çağırmıyor 5h ken gittim keseyi gördüm 15 gün snr gel dedi 7h ken gittim kalp atışını duydum ve 1 ay snr gel dedi 1 kere kese 1 kerede bebeği gördük o kadar ve rahat değilim 😒😒
Folbiol + B vitamini et yemiyorum diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?