2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Bende aynı böyle gittim...tek folbiol kullaniyorm başka birşey vermedi...

kızlar kabızlık için çözüm bulan var mı ?

lifli yiyecekler ben onun için bir öğün müsli yiyorum kendimde biraz yulaf katıyorum, kuru erik yiyorum günde 3-4 tane ,, birde activia yoğurtlardan bir tane, yalnız bunları her gün tüketmiyorum iki-üç gün ara veriyorum,,,,
rafine olan ürünlerden hamur işi, beyaz ekmek, pirinç, makarna tüketmiyorum, gerçi makarnayı çok sevdiğimden haftada bir falan pişiriyorum, geçen gün yarım porsiyon börek yedim, hamile olduğumdan beri ilk defa,, tabikide bunlar tüketilmeden olmuyor ama minimal ölçüde,,,

en önemlisi su günde 2,5-3 lt yakın su tüketiyorum, bu sıcaklarda sıvı almak çok öenmli günde 2-2,5 lt arası,,,

kızlar folic asiti aldım ve 1o dakıka sonra istifra ettim.yeniden almama gerek var mı siZce??

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar folic asiti aldım ve 1o dakıka sonra istifra ettim.yeniden almama gerek var mı siZce??

Ben almazdim canim ama sen bilirsin tabi yine de

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Kızlar kalp atışlarını duyduktan sonra ayda bir gidiliyor kontrole merak etmeyin olması gereken bu şekilde :)
Doguma yaklasinca yine 2 haftada bir gitmeye baslicaz hatta doguma 2-3 hafta kala haftada bir olucak kontroller :)

herkesin bana göğüslerin ne durumda demesinde sapkınlık arayabilirmiyim sizce???iyi ellerinizden öper diyesim var yeminle.size ne lan benim ciciklerimden....acıyormu büyüdü mü tövbe tövbe ya....

50 tl muayene verip muayene oluyorum. Ikinci gidisim iki hafta icinde kontrol sayiliyor ucretsiz. Aslinda 25 tl ye geliyor.

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Bizde 10 gün içinde kontrol yarın gitsem mi naapıyo bakarım 😄😄düşüncesi bile güzel 😁 zmn uzayınca çok ağlıyorum elimde değil Dr söyledim ağlama sakın çocuğu psikopat yaparsın dedi

Sen öyle söyle ama hamilelik belirtisi ya o yüzden soruyorlardır normal sapık değiller 😁😁😁

Hahahah öldüm gülmekteeen hakikaten ne istiyolarmıs yahu bir de cicik nasil bir tabirdir. Yarildim ben burda resmen :))

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

14 gununu doldur git canim. 2 haftada bir git gorun iyi hissettirecekse. Dr da ne derse der bosver.

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

14 gununu doldur git canim. 2 haftada bir git gorun iyi hissettirecekse. Dr da ne derse der bosver.

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

O zmn yine ücret ödemiş oluyorum

bende göğüslerimden çok memnunum,, bir kilodan az aldım oda göğüslerime gitti herhal,,, ben bana sormadan direkt söylüyorum çok büyüdü diye,,,
ilaca gelince tatlım, bana da oldu geçenlerde ben içmedim,,,
ya birde tatlım ben bir şey sorucağım gıda mühendisliğine sığınaraktan, ben dönerdeki etin hiç bir zaman tam olarak pişmediğini duymuştum, bu doğrumudur, hamileyken yememek en iyisi mi ? ben mi çok pimpirikliyim????

Kızlar kalp atışlarını duyduktan sonra ayda bir gidiliyor kontrole merak etmeyin olması gereken bu şekilde :)
Doguma yaklasinca yine 2 haftada bir gitmeye baslicaz hatta doguma 2-3 hafta kala haftada bir olucak kontroller :)

Ama bitek beni öyle çağırmış drum sorun yok mu diosun

benim de senin ki gibi 5 haftalıkken gittim keseyi gördük 15 gün sonra gel kalp atışına bakalım dedi ben 18 gün sonra gittim yani kalp atışlarını duyduk şükür 1 ay sonra gel dedi
çevremdeki hamilelik geçirmiş olanlar normal bir süre dediler. eğer kanama tarzı bir durum yoksa sık çağırmaz doktor dediler.
bende zaten mümkün oldukça ultrasona sık girmek istemiyorum bence 1 ay normal eğer kendimde bir sıkıntı hissedersem yinede doktora giderim ama onun dışında gitmeyi düşünmüyorum kendi merakımız için sık ultrasona girmeyelim bence bu bir ayda kendimize beslenmemize dikkat edersek yeterli bence. bir ay uzun diye sıkıntı yapmamalısın bence rahat ol. ama içine sinmeyecekse doktora git sen bilirsin

ama cidden göğüsler en çabuk etkilenen bölge herhalde
seninkileri bilmem ama benimkilerin görüntüleri çok değişti inanılmayacak derecede koyulaştı. bi garip oldular yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…