- 31 Ekim 2012
- 2.215
- 134
- 373
Bulantımla beraber baş ağrım başladı şimdi ilaç içsem vicdanım rahat etmiyor içmesem biliyorum bu tuttu mu içmeden geçmiyordaha önce iki kere içmiştim çok korkuyorum bir şey olursa diye
Şimdi tost yedim yok yine bulanıyor çoğaldı kızlar bulantım, yemek yapmak istemiyorum ne pişiricem ben, kendimi eşimi geçtim oğlum ne yiyecek
Birde bebek süslerini konuşmuşsunuz, ben oğlumda yapamadım çok istedim olmadıeşim yüzünden , şimdi bu bebeğime yapsam haksızlık olacak oğluma, yapmasam içimde ukde olacak büyük ihtimal yapmıycam, benim hastanede bile fotom yok oğlumla ne annem ne eşim akıl edip çekmediler içimde acı o da, oğlum büyünce demez mi benim niye yok hastanede seninle fotom farklı bile düşünebilir sizin çocuğunuz değil miyim diye bir tek kuvözde var ben çekmiştim bu bebeğimde çekinsem yine haksızlık gibi düşünüyorum arada kaldım akıl verin bana (((
Ya kızlar ben hamile olduğumu ödenmeden başlamıştı canım et istemeye hala deli gibi et istiyorum her an et yiyebilirim karnın acikiyo aklıma direk et geliyor birde ben et sevmezdim arada yerdim olmasa da aramazdim önceleri simdi ne yemek yapsam diyorum aklım hemen et geliyor ilk hamilelogimde boyle olmamıştı acaba vucudumda biseymi eksik diyorum olabilirmi
biz kadın tutunca önce evi temizleyenlerdeniz ayıp olmasın diye :))
ben paso uyuyorum. ama sabah 6-7 civarı uyanıyorum sonra öğlen ikindi akşam yarım saat 1 saat uyuyorum.
uykuları depolamak lazım. bebişler olunca uykusuz günler bekliyor :)
canım ayıptır sorması ne kadara aldın kremi?ben LIERAC aldım.araştırdığım kadarıyla ve tavsiyelere göre en etkilisi buymuş. eczanede kampanya vardı 2 alana 1 bedavaydı. bu gün kullanmaya başlayacağım.
baya uzun süre gider herhalde
kızlar folic asiti aldım ve 1o dakıka sonra istifra ettim.yeniden almama gerek var mı siZce??
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ama cidden göğüsler en çabuk etkilenen bölge herhalde
seninkileri bilmem ama benimkilerin görüntüleri çok değişti inanılmayacak derecede koyulaştı. bi garip oldular yaa
kızlar son bir haftadır bazı sebeplerden dolayı sürekli üzülüp ağlıyorum, beş gündür de bebekle alakalı hiçbir şey hissetmiyorum sanki içimde değilmiş gibi:/ belirtilerim de baya azaldı . çok üzülüyorum acaba ağlamalarım ona zarar mı verdi diye zaten kan sulandırıcı igne coraspin falan kullanıyorum bir de dayanamadım iki kez parol içtim, hiç halim yok hep yatmak istiyorum kan dolaşımı olması lazım ama yürüyüş bile yapmıyorum. hamileliğimi hiç böyle hayal etmemiştim. ayrıca çok yalnızım akşama kadar evde kv var türkçe de bilmiyor bir de onunla uğraşmak zorunda kalıyorum eşimle aram kötü resmen soğudum herşeyden duanıza ihtiyacım var
bende göğüslerimden çok memnunum,, bir kilodan az aldım oda göğüslerime gitti herhal,,, ben bana sormadan direkt söylüyorum çok büyüdü diye,,,
ilaca gelince tatlım, bana da oldu geçenlerde ben içmedim,,,
ya birde tatlım ben bir şey sorucağım gıda mühendisliğine sığınaraktan, ben dönerdeki etin hiç bir zaman tam olarak pişmediğini duymuştum, bu doğrumudur, hamileyken yememek en iyisi mi ? ben mi çok pimpirikliyim????
ama cidden göğüsler en çabuk etkilenen bölge herhalde
seninkileri bilmem ama benimkilerin görüntüleri çok değişti inanılmayacak derecede koyulaştı. bi garip oldular yaa
kızlar son bir haftadır bazı sebeplerden dolayı sürekli üzülüp ağlıyorum, beş gündür de bebekle alakalı hiçbir şey hissetmiyorum sanki içimde değilmiş gibi:/ belirtilerim de baya azaldı . çok üzülüyorum acaba ağlamalarım ona zarar mı verdi diye zaten kan sulandırıcı igne coraspin falan kullanıyorum bir de dayanamadım iki kez parol içtim, hiç halim yok hep yatmak istiyorum kan dolaşımı olması lazım ama yürüyüş bile yapmıyorum. hamileliğimi hiç böyle hayal etmemiştim. ayrıca çok yalnızım akşama kadar evde kv var türkçe de bilmiyor bir de onunla uğraşmak zorunda kalıyorum eşimle aram kötü resmen soğudum herşeyden duanıza ihtiyacım var
canım anlarım ama insan direk memeleri soruyor ya.:)benimkiler de değişim yok gayet normaller:)inanmıyor millet bakayım diyen halam bile var başka söze gerek var mı:):)
Kızlar sabah 9 da kalkıyorum 10 gibi kahvaltı yapıyorum saat 12 -13 gibi artık kollarım kalkmıyor aşırı bir uyku hâli 15.3 da uyanıyorum iki gündür böyleyim gecede uyuyamıyorum öğlen uyuduğum için varmı benim gibi tavuk sürekli uyku halindeyim ev aldı başını gidiyo kadın alıyım diyorum bu evi bu hale nasıl getirdin die yüzüme tükürür heralde 😒 Allah sonumu hayır etsin
canım anlarım ama insan direk memeleri soruyor ya.:)benimkiler de değişim yok gayet normaller:)inanmıyor millet bakayım diyen halam bile var başka söze gerek var mı:):)
Kv niye gelmiş?
üzülmek yok canım bir daha ki kontrol ne zaman.
bu kadar halsiz ve duygusal olman bence bebeğinin etkisidir. hissetmiyorum diyorsun ama bu iki belirti en yaygın belirtilerden zaten. içini ferah tut arkadaşım. bende daha farklı hayal etmiştim doğrusu gebeliğimi ama yine de binlerce kez şükürler olsun.
sıkma canınını, her şey gelir geçer.
Hiç mi et yemiyorsun? Az yiyorum bende
ahahaha hala bombaymış
2 temmuzda daha çok var:s fethıyede yasıyorum dr alternatıfım de yok mecbur bkliycem
O zmn yine ücret ödemiş oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?