2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
hayır sabahlar RABBİM hepimize hayırlısıyla bulantısız,mutlu hayırlı bir gün geçirmeyi nasip etsin.Amin

sen sıkma canım canını. hepimiz bunların farkındayız elbette zor olcak dünyaya insan getiriyoruz biz büymesinden sağlığından eğitiminden herşeyinden sorumluyuz elbet zor olcak kolay olsa bi garip olurdu ama bu dünyada geride bırakabileceğimiz tek gerçek şey ve bi gülüşleri herşeye değer sen onları takma bol keseden konuşmak istemişler boş boş

gunaydın kızlar.. bulantılarım git gide azalıyor sanırım. bende anlamıyorum artık. yarın 11. hafta bitiyor cok sukur. 1 hafta sonra kontrol var. 2lı tarama için tam 13 haftalıkken gidecegim yani..Bebişi görecegim için heyecan basıyor ya şimdiden

Bunlar kaçak giriş yapan ürünlerden değildir dimi,üstünde arapça yazanlardan.. Arada çok fiyat farkı var çünkü

yok canım orjinal oluyo ordaki ürünler ben cep telefonundan avizeye aklına gelebilecek ne varsa aldım n11 den hepsi de çok güzeldi ben n11 den alcam dükkan parası personel gideri falan olmadığından uyguna verebiliyolar kar oranını düşük tutuyolar biraz

bende salı günü gidicem bebeği görmeye sabırsızlıktan ölcem :) yavrum 4 mm di en son şimdi ne kadar oldu kimbilir

arkadaşlar uzanınca yada yaslanınca karnım pıt pıt atıyor sizin de oluyor mu

diyorum bebeğimin kalbi atıyor pıt pıt

Canım bendede oluyor ama normal diye düşünüyorum eşimde denedim ondada atıyor öle yoksa oda mı hamile 😀😀 öyle atması çok hoşuma gidiyor hızlı atıyor bir de 😊

Allah de ötesini bırak...

Kızlar bişi sorucam arkadaşın adet günü b-hcg değeri 481 iki gün sonraki değeri 1170.sizce nasıl ?

Son düzenleme:

Canım benim ablamda vardı doğumdan sonra iğnesini yaptırıyorsun öncesi için yapılacak birşey yok diye biliyorum çok şükür iki kızı var 🙏 bazı doktorlar çok açık sözlü oluyorlar direk söylüyorlar şoke ediyorlar her gebeliğin riski vardır muhakkak sakın kafanı böyle olumsuz düşüncelere takıp beynini yorma ve bebişin stres yaşamasın Allah ne yazmışsa o olur Allaha güven gerisi fasa fiso inş. Sağ salim kucağına alacaksın...

Allah de ötesini bırak...

Sağolun kızlar hemen arayıp söyleyeyim dış gebelikten korkuyo da daha belli olmaz sanırım

hayır korkmasın dış gebelikte böyle düzenli artış olmaz. 4 gün sonra bir daha yaptırsın yaklaşık değeri 5000civarı olacaktır.
iki günde bir 2 veya 2.5 kat artış oluyor

valla oluyomus bugun gordum soke oldum cok hasta varsa sinir koysunlar gunluk 30 hasta mesela 9.15te doktor geldi ben 14 siradaydim 9.30da ciktim dusun kacar dakka bakiyo 3 saniye benimki
yuhh canım dr keyfine göre hareket etmiş,keşke şikayet etseydin
Başım çok çok ağrıyor
Parol ictim 1 saat önce geçmedi hala
Bir tane daha icsem birşey olur mu ?
canım çok sık içmek iyi olmaz sen bilirsin
Bugün arkadaşım geldi biraz iş gördüm o gelmeden ama belimle kalçam arasında bi ağrı var uzaniyorum geçmiyooo...
canım yorgunluktan olur
canım rahat ol tabi belirti olurdru
Belimin ağrısı geçmedi kızlar yaaa 11. Haftadayim düşük olmaz inşaallah dimi...
yok canım korkma sakın birden yüklendiğin için olmuştur hep yatıyordun, yorgunluktan o geçer, birde bu haftalarda olur öyle ağrı
maşallah bebişe
Tecrübeli anneler cuma günü kontrolün var bebeğim 11+6 olacak ikili test için cagirdi doktorun izine cikiyormus acaba cinsiyet sorsam fikir belirtir mi ki doktor yoksa daha erken mi
canım bazı doktorlar söylüyor bazıları emin olmadan söylemiyor
ooo ne yaptın sen canım senin dikkat etmen lazım çok yüklenmişsin kendine, bende yapıyorum ama bir gün yapıp üç gün yatıyorum
arkadaşlar uzanınca yada yaslanınca karnım pıt pıt atıyor sizin de oluyor mu

diyorum bebeğimin kalbi atıyor pıt pıt
bende oluyor canım:) hatta kumanda karnımın üstünde olunca o oynuyor:) damarlar seğiriyor bebişimiz besleniyor
Erkek gosterıyo yukarı doru ama hayırlısı bakalım
hadi hayırlısı canım:)
ayy bu doktorlar acayip canım sakın sağlık ocağın da ki doktorun ebenin söylediklerine çok takılma en iyisini kendi doktorun bilir, sen zaten iğne olmuşsun benim bildiğim doğumdan sonra olunuyor zaten
Günaydıııın
günaydın
hayır sabahlar RABBİM hepimize hayırlısıyla bulantısız,mutlu hayırlı bir gün geçirmeyi nasip etsin.Amin
sana da canım amin
benimki artıyor dün sabah sevinmiştim öğlen bir başladı doktora gidene kadar
Kızlar bişi sorucam arkadaşın adet günü b-hcg değeri 481 iki gün sonraki değeri 1170.sizce nasıl ?

çok güzel canım maşaallah

Günaydın hanımlar sağlıklı hayırlı huzurlu bir gün olsun inşallah.

Yasin 25 tane oldu hanımlar okumak isteyen bana mesaj atabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…