Bugün aldım sonuclarimi canım hic birşey çıkmadı hepsi normal dedi doktorum
Bende bugün sordum 2 li 250 tl dedi.. Sen nerden aldınki baya uygunmuş
n11.com da 2 tane 200 ml lik 122 lira kızlar ben çok alışveriş yaptım site güvenilir ben ordan alcam
Kızlar size iş ortamımda dönen can sıkıcı muhabbetlerden bahsetmek istiyorum. Hemen hemen hepsinin çocuğu var, bi de bizim okulda müdür hariç herkes bayan. Haliyle konuşulan konular malum.. Hamile olduğumu söylediğimden beri herkes çocuk büyütmenin zorluklarından bahsediyor. Geçenlerde doğum izninden dönen biri, ayy allah kurtarsın çok zor çok gibi laflar etti iyice sinirlendim. Çocuk olmuş hayatları bitmiş de, hep fedakarlık yapıyorlarmış da, hayatları kısıtlanmış da, uyku uyuyamıyolar mış da mış mışş. Kardeşim anneysen bütün bunları severek yapmalısın böyle tüm gün şikayet ederek değil. İnsanı soğutmaya çalışıyolar sıkıldım ya şu seminer bitse de kurtulsam
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bunlar kaçak giriş yapan ürünlerden değildir dimi,üstünde arapça yazanlardan.. Arada çok fiyat farkı var çünkü
gunaydın kızlar.. bulantılarım git gide azalıyor sanırım. bende anlamıyorum artık. yarın 11. hafta bitiyor cok sukur. 1 hafta sonra kontrol var. 2lı tarama için tam 13 haftalıkken gidecegim yani..Bebişi görecegim için heyecan basıyor ya şimdiden
arkadaşlar uzanınca yada yaslanınca karnım pıt pıt atıyor sizin de oluyor mu
diyorum bebeğimin kalbi atıyor pıt pıt
Kızlar bişi sorucam arkadaşın adet günü b-hcg değeri 481 iki gün sonraki değeri 1170.sizce nasıl ?
Ancak geldim bugün sabah sağlık ocağında ysptirdigim testleri almaya gittim hepsi çok iyi dedi doktor kan uyusmazligimiz var bizim oğlunda iğne yapılmıştı zaten dedim doktora çok dikkat et doktoruna mutlaka şöyle bebeğinin ölü dogma yada karnında ölme ihtimali çok yüksel dedi doktor sok oldum peki extra bu aylarda yapmam gereken birşey varmı dedim yok dedi ya kafam karıştı içim sıkıldı doktorumda bugün 1 günlüğüne seminere gitmiş ulaşamadım ya içim hic rahat değil sabahtan beri ağlıyorum kızlar varmı kan uyuşmazlığı olan ne olur fikir verin
Kızlar bişi sorucam arkadaşın adet günü b-hcg değeri 481 iki gün sonraki değeri 1170.sizce nasıl ?
artış çok iyi :)
çok iyi artış. hayırlı olsun arkadaşına
Sağolun kızlar hemen arayıp söyleyeyim dış gebelikten korkuyo da daha belli olmaz sanırım
yuhh canım dr keyfine göre hareket etmiş,keşke şikayet etseydinvalla oluyomus bugun gordum soke oldum cok hasta varsa sinir koysunlar gunluk 30 hasta mesela 9.15te doktor geldi ben 14 siradaydim 9.30da ciktim dusun kacar dakka bakiyo 3 saniye benimki
canım çok sık içmek iyi olmaz sen bilirsinBaşım çok çok ağrıyor
Parol ictim 1 saat önce geçmedi hala
Bir tane daha icsem birşey olur mu ?
canım yorgunluktan olurBugün arkadaşım geldi biraz iş gördüm o gelmeden ama belimle kalçam arasında bi ağrı var uzaniyorum geçmiyooo...
canım rahat ol tabi belirti olurdruKızlar bugün 8+5 oldum fakat sanki hiç bir şey yokmuş gibi içimde. Şükür bulantı vs de olmadı. Daha kontrole iki hafta var.. Merak ediyorum bi sıkıntı olsa bi belirti falan olurdu değil mi??? Rahatım ama sadece pıhtılaşması için kan sulandırıcı iğne yapıyorum göbeğime onun morarmıştı ve acısı dışında
yok canım korkma sakın birden yüklendiğin için olmuştur hep yatıyordun, yorgunluktan o geçer, birde bu haftalarda olur öyle ağrıBelimin ağrısı geçmedi kızlar yaaa 11. Haftadayim düşük olmaz inşaallah dimi...
maşallah bebişekızlar sayfalar çok ilerlemiş okuycam geçmişe dönük ama önce müjdemi vereyim dedim. bugün kalp atışlarımızı gördük. yaa çoook tatlıydı ben bugün anne olduğumu daha iyi hissettimaşık oldum resmen ben yaaaa bu nasıl bi duygu nasıl bi lütuf sonsuz şükürler olsun Rabbimee
canım bazı doktorlar söylüyor bazıları emin olmadan söylemiyorTecrübeli anneler cuma günü kontrolün var bebeğim 11+6 olacak ikili test için cagirdi doktorun izine cikiyormus acaba cinsiyet sorsam fikir belirtir mi ki doktor yoksa daha erken mi
ooo ne yaptın sen canım senin dikkat etmen lazım çok yüklenmişsin kendine, bende yapıyorum ama bir gün yapıp üç gün yatıyorumİi aksamlar kızlar gercekten masallahımız var
Geçmişi okuyamadım bu aralar pek giremedim ew temizliği suydu buydu derken bugun işim bitti şükür artık daha sık sizleyim
Bizde bebişimme12+5 şiz artık 3. Ayımızı bitirdik Allahıma şükürler olsun
Eee basılsınız bakalım inş bi yaramazlık olmamıstır....
Ben iyiym şkür sadece cok yorgunum
Camlar halılar koltuklar koltuk altları mutfak dolabı oerdeler caöasırlar kısaca dip köşe temizligim bitti
Yawas yawas 3 günde bitirdim hamdolsun
Ama sırtın cok agrıyoooooo
bende oluyor canım:) hatta kumanda karnımın üstünde olunca o oynuyor:) damarlar seğiriyor bebişimiz besleniyorarkadaşlar uzanınca yada yaslanınca karnım pıt pıt atıyor sizin de oluyor mu
diyorum bebeğimin kalbi atıyor pıt pıt
hadi hayırlısı canım:)Erkek gosterıyo yukarı doru ama hayırlısı bakalım
ayy bu doktorlar acayip canım sakın sağlık ocağın da ki doktorun ebenin söylediklerine çok takılma en iyisini kendi doktorun bilir, sen zaten iğne olmuşsun benim bildiğim doğumdan sonra olunuyor zatenAncak geldim bugün sabah sağlık ocağında ysptirdigim testleri almaya gittim hepsi çok iyi dedi doktor kan uyusmazligimiz var bizim oğlunda iğne yapılmıştı zaten dedim doktora çok dikkat et doktoruna mutlaka şöyle bebeğinin ölü dogma yada karnında ölme ihtimali çok yüksel dedi doktor sok oldum peki extra bu aylarda yapmam gereken birşey varmı dedim yok dedi ya kafam karıştı içim sıkıldı doktorumda bugün 1 günlüğüne seminere gitmiş ulaşamadım ya içim hic rahat değil sabahtan beri ağlıyorum kızlar varmı kan uyuşmazlığı olan ne olur fikir verin
günaydınGünaydıııın
sana da canım aminhayır sabahlarRABBİM hepimize hayırlısıyla bulantısız,mutlu hayırlı bir gün geçirmeyi nasip etsin.Amin
benimki artıyorgunaydın kızlar.. bulantılarım git gide azalıyor sanırım. bende anlamıyorum artık. yarın 11. hafta bitiyor cok sukur. 1 hafta sonra kontrol var. 2lı tarama için tam 13 haftalıkken gidecegim yani..Bebişi görecegim için heyecan basıyor ya şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?