Oncelikle hoşgeldin Sincandamisiniz? ??optimum outlet Benim de mekanim eve yakın:) bebekler için sezon sonu indirimler oluyor kızım için çoğu eksiği ordan aldim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aynen öle canım bnm iki bebeğim karnımda öldü bak üçüncüye hamileym rabbim bana yazdıysa geleck ama yszmadıysa buda sınav diicez rabbimzde. Dua ile isticez birbirimizi dualardan eksik tutmayalım cnm bu arada dilim dilim ananas ye bebegi tutunmasını sağlıomus...
Canım çok geçmiş olsun büyük sınav gerçekten Rabbim birdaha yaşatmasın inşallah 🙏 tavsiyelerin için çok teşekkürler . Dualarım tüm gebelerle Allah hepimize yavrularımızı sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım çok geçmiş olsun büyük sınav gerçekten Rabbim birdaha yaşatmasın inşallah 🙏 tavsiyelerin için çok teşekkürler . Dualarım tüm gebelerle Allah hepimize yavrularımızı sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ewet büyük ama rabbim sınav edio RABBİM SINAV ETMEK İSTİO ONA İSYAN ETCEM Mİ ETMİCEM Mİ KALBİM ONDA OLCAKMI OLMICAKNI ONU BİLMEK İSTİO O BİLE GÜZEL.. Aşlah hepimizin yardımcsı olsun hayırlı akşamlar