2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Evet yaptırdım bi sorun çıkmadı elh. il il değişiyor mu acaba uygulama ben kütahyadayim...

hıh iyi o zaman yapmasalarda için rahat, ben 9 haftalığım henüz hiç kan vermedim, 11. haftayı bekliyorum yaptırmasamda içim gayet rahat, sağlıklı oldugumuzu düşünüyorum iyi düşünmek bence herşeyin ilacı

Slm kızlar yazdıklarınizi hep okuyorum ama ne kendimden bişeyler yazasim nede kimseye cevap yazasim var hic keyfim yok yoruldum artık hergün ayni şeyleri yaşamaktan ...

Son düzenleme:

Tatlım kaç haftalık ultrason görüntüsüne yorum yapıyorlar sitede?10.haftama girdim,10+4 de kontrolüm var belli olurmuki?
Bir de seninde lekelenmen oluyordu değilmi?geçtimi ne durumda?benim hala devam ediyor ya.bakalım ne zaman geçecekkk

Canım ben 9 hafyalıklen yolladım çok net götüntü olduğu üçin yaptılar .. Yaparlar.. Evet canım .. Sürekli progestan iğne ve hap kullanıyorum yayoyorum kaşkmadan sadece wc ve dr.. 6.hafta civaırı oldu geçti 9.haftada yekrar şimdi geçti ama kanamalı alakım kapanmamoş

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İi aksamlar kızlar gercekten masallahımız var
Geçmişi okuyamadım bu aralar pek giremedim ew temizliği suydu buydu derken bugun işim bitti şükür artık daha sık sizleyim
Bizde bebişimme12+5 şiz artık 3. Ayımızı bitirdik Allahıma şükürler olsun
Eee basılsınız bakalım inş bi yaramazlık olmamıstır....
Ben iyiym şkür sadece cok yorgunum
Camlar halılar koltuklar koltuk altları mutfak dolabı oerdeler caöasırlar kısaca dip köşe temizligim bitti
Yawas yawas 3 günde bitirdim hamdolsun
Ama sırtın cok agrıyoooooo

Cnm rumuzuntanıdık geldı ama bilemedim hayırlı olsun cnmm
Çok yazmıyorum canım ondandır. Önceki kayıplarım yüzünden endişeliyim. Pıhtılılardanım ben de oradan hatırlıyorsundur. İnşallah cumartesi iyi haberlerle gelip daha çok yazmaya başlayacağım

hadi bakalım sen de hayırlı haberlrle gel inşaallah

Amin inşallah.

Ewet bnde pıhtılasma sorunu var ordandırr bu sefer alcaz ınsallh kucagımıza cnmm... İğneye coraspine basladın dimi

İnşallah atlatırız canım bu günleride insanı korkutuyor ama 12.haftadan sonra rahatlarız.kanamalı alan zamanla kapanır benimde ilk gittiğimde küçük bi bölgeydi kapandı sonra.kapanmasına rağmen lekeler bitmedi ama demem o ki zaman içinde kapanır hiç kafaya takma

İnşallah niter sılıntılarımız tez zamandaa

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ewet bnde pıhtılasma sorunu var ordandırr bu sefer alcaz ınsallh kucagımıza cnmm... İğneye coraspine basladın dimi

Tabi öğrenir öğrenmez başladım. İlk günler çok morarttım kendimi. Şimdi iğneyi soktuktan sonra ilacı sıkarken sol elimi gevşetiyorum. Hiç morarmıyor. Aklında bulunsun.

Hmm su nub teorisine baktım da dogrulama payı cok ....
Şimdi bakıyorum bebişmin nubu ne tarafa meraktan catlıcemmm

Tabi öğrenir öğrenmez başladım. İlk günler çok morarttım kendimi. Şimdi iğneyi soktuktan sonra ilacı sıkarken sol elimi gevşetiyorum. Hiç morarmıyor. Aklında bulunsun.

Evet cnm drum solemişti bana bnde basta morartım ama o deri altındakı kan sulandrıcı kalıomuss... Bnde adetimin olmayınca hmn basladım inşallahhh bu sefer alcaz kucagımzaa inşallahh

Erkek gosterıyo yukarı doru ama hayırlısı bakalım

arkadaşlar uzanınca yada yaslanınca karnım pıt pıt atıyor sizin de oluyor mu

diyorum bebeğimin kalbi atıyor pıt pıt

Ancak geldim bugün sabah sağlık ocağında ysptirdigim testleri almaya gittim hepsi çok iyi dedi doktor kan uyusmazligimiz var bizim oğlunda iğne yapılmıştı zaten dedim doktora çok dikkat et doktoruna mutlaka şöyle bebeğinin ölü dogma yada karnında ölme ihtimali çok yüksel dedi doktor sok oldum peki extra bu aylarda yapmam gereken birşey varmı dedim yok dedi ya kafam karıştı içim sıkıldı doktorumda bugün 1 günlüğüne seminere gitmiş ulaşamadım ya içim hic rahat değil sabahtan beri ağlıyorum kızlar varmı kan uyuşmazlığı olan ne olur fikir verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…