2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kızlar günaydın
Aklıma dün takılan birşeyi sizle paylaşmak istiyorum
Dün bir arkadasima gittim ve konu açıldı ultrason goruntusunu gosterdim.
Ben 1 kez gittim doktora 6 haftalikti
O ultrasonda kesenin içinde iki tane beyazlik farkettik
Doktor birini ölçtü gostersin ikincisini hiç farketmedi
Ikinci beyazlık ne olabilir ?

Sağol tatlım arkadaşın ilk bebeği de çok tedirgin hala sevinemedi kimseye söylemedi bile.bir tek eşi ve ben biliyorum ben de tedirgin oldum size sorayım dedim

canım ikinci yolk sac kesesidir büyük ihtimalle

canım o yolk sac oluyor ikinci olan zamanla o yok oluyor plesanta oluşuyor
Sağol tatlım arkadaşın ilk bebeği de çok tedirgin hala sevinemedi kimseye söylemedi bile.bir tek eşi ve ben biliyorum ben de tedirgin oldum size sorayım dedim

doğal canım endişelenmesi ilk olunca öyle oluyor:)

günaydın kızlar düne kadar şiş karnım yarıya indi niyeki acaba inş bir sıkıntı yoktur

Bende 10 gündür var baş ağrısı,parol içtim bi kaç defa ama o kadar hafifki fayda etmedi..dayanamadım artık aktara gittim migren taşı verdi bana mentollü bişi,onu sürdüm rahatladım azcık :/

Canım ben dün 2 ve 4 saat arayla 3 tane içmek zorunda kaldim. Çok siddetliydi
Bu taş nasıl birşey doktor mu yazıyor alayım evde dursun çok şiddetli yaşıyorum basagrilari

yolk kesesidir o cnm bebeğin beslendiği kese bizdede öyle bebek ayrı kese ayrı beyazlıkta gösterir

Günaydın kozlarrrrr.. Harika bir gün olsunn hepimizeee..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım çok geçmiş olsun....seninle sat larımız aynı,benim de pazar günü kanamam oldu oldukca kırmızıydı,doktora gittim muayne etti herşey normal dedi,kanama nedeni ni sordum bir acıklama yapamadı...pazardan beri arada çok kahve rengi leke geliyor ama ara ara,bende endişeliyim yanii... bu arada bebek hareketimi damar hareketimi desem bebegi hissediyor gibiyim o yüzden de rahatım yani lekelenmeyi çok takmıyoorum ... yapmam gereken dinlenmek mecbur olmadıkca kalkma kesilir emin ol allahım bebişlerimizi korusun

canım çok normal benimde eski şişliğim kalmadı gazımız azalıyor:)

ooooffffff o gaz neydi ilk zamanlardaki davul gibiydim. şimdi akşamları bazen oluyor . kavun yiyince oluyor farkettim. yavaş yavaş alışıyoruz bebişe :)

içimde bir insan var düşündükçe garip oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…