- 24 Mart 2014
- 2.038
- 128
- 163
Kızlar hamileliğin ilk anlaşıldığı zamanlardan itibaren hangi besinlerden uzak duruyosunuz? Neler yiyip neler içiyosunuz?
Canmmm gebemisinnn :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar hamileliğin ilk anlaşıldığı zamanlardan itibaren hangi besinlerden uzak duruyosunuz? Neler yiyip neler içiyosunuz?
Canmmm gebemisinnn :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bitki çaylarıÖzellikle Ada Çayı
Salam sosis sucuk pastırma![]()
asitli içecekler![]()
Hergün 2 bardak süt
2 litre su
yumurta peynir bal
Ceviz fındık![]()
bal hamilelere yasak değil miydi ya. ilk hamileliğimden öyle hatırlıyorum :26:
benim yediğim hazır bal değil hakiki dedemin balı belki o katkılı şekerli ballar yasaktır
kızlar doktorum benden hamılelıkte olması gereken testlerı verdı yaptırdım herşey normal Fakat doktorum guater 2.9 sonucumun 2.5 dusurelım dedı sınır normalde 5.0 yüksek olmadığı halde bole dedi dahılıyeye gozuk dedı neden bole bısey ıstedı anlamadım...
benim evde de kendi balımız var ama sanki yasaktı. yanlış hatırlıyor da olabilirim.
kızlar son 1 haftadır çok hapşırır oldum. günde 15-20 defa geliyor. hasta da deilim . :44:
Bitki çaylarıÖzellikle Ada Çayı
Salam sosis sucuk pastırma![]()
asitli içecekler![]()
Hergün 2 bardak süt
2 litre su
yumurta peynir bal
Ceviz fındık![]()
Üstekileri anlayamadım ama benim size tavsiyem; salam sosis satakat gibi şeylerden hazır gıdalardan uzak durmanız.
bal hamilelikte zararlı değil. plesenta bebeği olabilecek tüm zararlardan koruyor zaten. diğerleri hamilelikte kurt olma sorununa karşı doktorun veremeyeceği ilaç türünden olduğu için dikkat etmemizi istiyorlar. eczanede her türlü hamilelik ilacı var ama kurtlanmaya yok hanımlar.
ayrıca bol bol süt için, ceviz fındık abartmadan yiyin.
bakla yemeği yemeyin. hurmayı abartmayın.
kola gibi asitli içecekler asla içilmicek diye bişi bilmiyorum sadece abartmamakta fayda var. yumurtayı çok iyi pişmiş yiyin.
benden kısa öneriler bu kadar.
Benimde hasta olmadığım sürece pek adetim değildir sık hapşırmak ama aynı cnm, ard arda 3 4 defa hapşurduğum bile oluyo![]()
hapşırırken kasmıyorum kendimi ama yinede insan tedirgin oluyor. bu da mı hamilelik belirtilerinden yoksa havalardan mı :))
gunaydın kızlar.. bulantılarım git gide azalıyor sanırım. bende anlamıyorum artık. yarın 11. hafta bitiyor cok sukur. 1 hafta sonra kontrol var. 2lı tarama için tam 13 haftalıkken gidecegim yani..Bebişi görecegim için heyecan basıyor ya şimdiden
![]()
Kızlar bişi sorucam arkadaşın adet günü b-hcg değeri 481 iki gün sonraki değeri 1170.sizce nasıl ?
kızlar son 1 haftadır çok hapşırır oldum. günde 15-20 defa geliyor. hasta da deilim . :44: