• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
kızlar doktorum benden hamılelıkte olması gereken testlerı verdı yaptırdım herşey normal Fakat doktorum guater 2.9 sonucumun 2.5 dusurelım dedı sınır normalde 5.0 yüksek olmadığı halde bole dedi dahılıyeye gozuk dedı neden bole bısey ıstedı anlamadım...

kızlar son 1 haftadır çok hapşırır oldum. günde 15-20 defa geliyor. hasta da deilim . :44:

Kızlar hamileliğin ilk anlaşıldığı zamanlardan itibaren hangi besinlerden uzak duruyosunuz? Neler yiyip neler içiyosunuz?

Bitki çayları :20: Özellikle Ada Çayı

Salam sosis sucuk pastırma :20:

asitli içecekler :20:

Hergün 2 bardak süt :16:

2 litre su :16:

yumurta peynir bal :16:

Ceviz fındık :16:

Günaydın güzel anne adaylarııı💛💚💜💙❤️ bebişlerimizle mutlu bir gün olsun inşallah😉😊☺️

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar doktorum benden hamılelıkte olması gereken testlerı verdı yaptırdım herşey normal Fakat doktorum guater 2.9 sonucumun 2.5 dusurelım dedı sınır normalde 5.0 yüksek olmadığı halde bole dedi dahılıyeye gozuk dedı neden bole bısey ıstedı anlamadım...

Ben de aynı durum var :( 5.63 çıktı benimki de tiroid ultrasonu çektirdim o temiz çok şükür.. Bu gün tekrar kan verdim. Yarın yine doktora gidicem..

Bitki çayları :20: Özellikle Ada Çayı

Salam sosis sucuk pastırma :20:

asitli içecekler :20:

Hergün 2 bardak süt :16:

2 litre su :16:

yumurta peynir bal :16:

Ceviz fındık :16:

Üstekileri anlayamadım ama benim size tavsiyem; salam sosis satakat gibi şeylerden hazır gıdalardan uzak durmanız.
bal hamilelikte zararlı değil. plesenta bebeği olabilecek tüm zararlardan koruyor zaten. diğerleri hamilelikte kurt olma sorununa karşı doktorun veremeyeceği ilaç türünden olduğu için dikkat etmemizi istiyorlar. eczanede her türlü hamilelik ilacı var ama kurtlanmaya yok hanımlar.
ayrıca bol bol süt için, ceviz fındık abartmadan yiyin.
bakla yemeği yemeyin. hurmayı abartmayın.
kola gibi asitli içecekler asla içilmicek diye bişi bilmiyorum sadece abartmamakta fayda var. yumurtayı çok iyi pişmiş yiyin.
benden kısa öneriler bu kadar.

Üstekileri anlayamadım ama benim size tavsiyem; salam sosis satakat gibi şeylerden hazır gıdalardan uzak durmanız.
bal hamilelikte zararlı değil. plesenta bebeği olabilecek tüm zararlardan koruyor zaten. diğerleri hamilelikte kurt olma sorununa karşı doktorun veremeyeceği ilaç türünden olduğu için dikkat etmemizi istiyorlar. eczanede her türlü hamilelik ilacı var ama kurtlanmaya yok hanımlar.
ayrıca bol bol süt için, ceviz fındık abartmadan yiyin.
bakla yemeği yemeyin. hurmayı abartmayın.
kola gibi asitli içecekler asla içilmicek diye bişi bilmiyorum sadece abartmamakta fayda var. yumurtayı çok iyi pişmiş yiyin.
benden kısa öneriler bu kadar.

Konserve gıdaları bazı doktorlar tavsiye etmiyor.
Şekerli gıdalar ve içecekler gereksiz kalori alımı olarak görüldüğünden tavsiye edilmiyor.
Bazı büyük balıklar, tam olarak hangileri bilmiyorum ama internette bulabilirsiniz, civa miktarı fazla olduğundan yenmemeli.
Benim düşük geçmişim olduğundan kafein almamam gerekiyor. Yani kafeinli kahveler ve kafeinli içecekler ( kola, enerji içeceği) yasak.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benimde hasta olmadığım sürece pek adetim değildir sık hapşırmak ama aynı cnm, ard arda 3 4 defa hapşurduğum bile oluyo :34:

hapşırırken kasmıyorum kendimi ama yinede insan tedirgin oluyor. bu da mı hamilelik belirtilerinden yoksa havalardan mı :))

merhaba beni listeden cıkarabılır mısınız. benım olan haftadan kucuk gorunuyor ondan dolayı ocakta doğmayacak sanırım. şubat annelerine gecıyorum.

hapşırırken kasmıyorum kendimi ama yinede insan tedirgin oluyor. bu da mı hamilelik belirtilerinden yoksa havalardan mı :))

Canım hapşırığın yan etkisi olmuyor bebeğe bana transfer edildiğinde embriyolarım grip oldum 3 gün boyunca hapşırdım ama öle böyle değil korktum tutunmayacak düşecekler diye doktorumda hiç bişey olmaz demişti için rahat olsun Allaha güven tamamdır bil 😊

Allah de ötesini bırak...

gunaydın kızlar.. bulantılarım git gide azalıyor sanırım. bende anlamıyorum artık:1:. yarın 11. hafta bitiyor cok sukur. 1 hafta sonra kontrol var. 2lı tarama için tam 13 haftalıkken gidecegim yani..Bebişi görecegim için heyecan basıyor ya şimdiden:16:

benim de bulantılarım azalıyorrr :52:
ama iştahsızlık ve bazı besinlerden tüksintim devam ediyor...

Kızlar bişi sorucam arkadaşın adet günü b-hcg değeri 481 iki gün sonraki değeri 1170.sizce nasıl ?

süper bence :52:
kızlar son 1 haftadır çok hapşırır oldum. günde 15-20 defa geliyor. hasta da deilim . :44:

canım inanamazsın ben de çok fazla hapşırıyorum...
hamilelikten mi diye düşündüm ama alaka kuramadım....
ama nezle-grip olsam bukadar olur..bazen bebişin olduğu yer acıyor korkuyorum :50:

Back
X