şimdi bebek 4 kilo olunca hemen sezeryana alıyor doktorlar.
ama ben 5 kiloymuşum ve ters gelmişim. yine de doktor sen güçlü kadınsın doğurursun demiş ve hakkatten de doğurmuş annem. biraz zor olmuş ama normal doğumu ben de tercih ederim.
bugün bacaklarımı karnıma doğru çekemediğimi hissettim. çekince baskı oluyor hissediyorum . bebişimin kesesi büyüyor
her doktor garip ya benim risk yok su anda ama 20.haftaya kadar devam dedi.progestanı bosver ağızdan alınca 200mglik ilaçtan geriye kalan 50olur onun yerine 500mglik depot vuruluyorum ben.devam ediyoruz progestana dedi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
gündüz dışarı çıkmak iyi olmuyor. ben bir tek doktor için çıkıyorum gündüz.
sıcak halsizlik ve bulantı yapıyor canım.
artık akşam eşlerimizi bekliycez çıkmak için.
her doktor garip ya benim risk yok su anda ama 20.haftaya kadar devam dedi.progestanı bosver ağızdan alınca 200mglik ilaçtan geriye kalan 50olur onun yerine 500mglik depot vuruluyorum ben.devam ediyoruz progestana dedi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Acaba progestani vajinal fitil olarak kullansam daha mı etkili olurki.. basta öyle kullaniyodum ben. Ms hastasi oldugum icin dr cekinmisti başta bi zarari olur belki diye sonra ms dr'undan onay aldim o sekilde agizdan almaya baslamistim. Fikir varmi ya nasl daha etkili olur acabaa:what:
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Acaba progestani vajinal fitil olarak kullansam daha mı etkili olurki.. basta öyle kullaniyodum ben. Ms hastasi oldugum icin dr cekinmisti başta bi zarari olur belki diye sonra ms dr'undan onay aldim o sekilde agizdan almaya baslamistim. Fikir varmi ya nasl daha etkili olur acabaa:what:
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
slm kızlar ben ilk defa yazıyorum kulüpte ; benim sat 8 nisan 5+3 de gittim iki kese gördük, 6+3 de gittim küçük kese boş vücut atacak fakat diğer kesede kalp atışı var dı.. neyse bi baktık büyük kesenin diğer tarafında bir kalp atışı daha aaaaa ikiz inanamadık tabii neyse riskleri falan konuşuldu dr la haftaya gel bakalım dedi.biz tabii ikiz fikrine zor alıştık tuhaf geldi ,tekrar haftaya gittik dr bana ekranda kaç kalp atışı gördüğümü sordu bende yanlış görüyorum herhalde dedim fakat 3 kalp atışı vardı,tabii ikinci şok ve arkasından endişe ve korkular çünki tek yumurta üçüzleri ve aynı eşden besleniyorlar tek kesedeler bu da riskleri çok feci arttırıyor, sevinemedik bile hamileliğime o derece kötü yani,
şu an 10+2 olduk gelişimleri normal bizde sadece ense kalınlıklarına bakılıyor diğer testler yapılamıyormuş.... durum bu yani sizi gelişmelerden haberdar ederim...sevgiler. (bu arada tedavi sonucu değil tamamen doğal yollarla olan bir gebelik)