• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
duygularıma tercüman olmuşssun annem beni de kardeşimi de normal doğurmuş ama sıkıntılıymış o bile doğurduysa diyorum bende doğurabilirim bende normal olsun diye herşeyi yapcam 42yi beklemeyi düşünüyorum sancılarım gelsin diye gerisi nasip bakalım

şimdi bebek 4 kilo olunca hemen sezeryana alıyor doktorlar.
ama ben 5 kiloymuşum ve ters gelmişim. yine de doktor sen güçlü kadınsın doğurursun demiş ve hakkatten de doğurmuş annem. biraz zor olmuş ama normal doğumu ben de tercih ederim.
bugün bacaklarımı karnıma doğru çekemediğimi hissettim. çekince baskı oluyor hissediyorum . bebişimin kesesi büyüyor :nazar::emir_bebek:

canım benım annem beni sezeryanla doğurmuş yanında kimsesi yokmuş acıdan,dikişten benımle ilgilenememiş sütü tam inmediğinden sadece 1 ay emzirebilmiş o da mama ile karışık.. Tıbben mecburmuş annem. Ama ben o acıyı çekmek için can atıyorum. Her yolu denicem. Hatta doktora sorucam sancıyı da son raddeye kadar evde eşim ve annemle geçirmek istiyorum.Eşimde destek bana. .İnsallah Rabbım istediklerimi yaşamak nasip eder..:nazar::16:

aynen canım bende normal doğum yapmak istiyorum kesinlikle..:)) benim annem ablamı normal, beni de sezeryan doğurmuş mecburiyetten..:)) ablam 1 hafta içinde 2. bebişini sezeryan doğuracak ama ben şimdiden kendimi normal doğuma hazırladım bile.. gerçi ben 6 yıl önce çikolata kisti ameliyatı oldum sezeryan dikişim var ama doktorumla şimdiden pazarlık yapıyorum normal doğum yapabilirim dimi diye...:))) Allah'ım hepimize hayırlısıyla yavrularımızı kucağımıza almayı nasip eder inşallah...:))

valla canım sen çok sanslıymıssın ne guzel. Annemın sütü gelmemiş tabi genel anestezi ile olmuş annem 30 yıl önce..En büyük destekçinim başta o zaten. Rabbim nasip etsin de kuzumu ilk benım kollarıma versinler:16::16:

Şükür benim süt yönünden sorunum olmadı iki evladimida 1 sene emzirdim sonrasında ek gıdalar derken mama ne bilmedi benim çocuklarım.
İnşallah bu sefer de sutum olur emzirmek kadar rahar ve güzel birsey yok. Dogumdan sonra bebek emdikce rahmin küçülüyor ve rahim kuculmesini bebegin emdikce hissediyorsun cok rahatlatici bir duygu yavrum emdikce agrilarim azalıyordu sanki :)
Ahh kızlar sizlerke paylastikca gecmisi hatırlıyorum bende inanin o kadar zorluk cekmeme rağmen hicbiri aklima gelmiyor hep güzel taraflari geliyor aklima :)

canım benım annem beni sezeryanla doğurmuş yanında kimsesi yokmuş acıdan,dikişten benımle ilgilenememiş sütü tam inmediğinden sadece 1 ay emzirebilmiş o da mama ile karışık.. Tıbben mecburmuş annem. Ama ben o acıyı çekmek için can atıyorum. Her yolu denicem. Hatta doktora sorucam sancıyı da son raddeye kadar evde eşim ve annemle geçirmek istiyorum.Eşimde destek bana. .İnsallah Rabbım istediklerimi yaşamak nasip eder..:nazar::16:

Ayy maşallah ya ne güzel anlattın öyle. o ne doğum aşkıı, çok pis gaza geldim vallahi hemen gidip çatır çatır doğururup gelesim var. arkadaşım sakın kaybolma forumdan sen doğum yaklaşırsa, nasip olursa o günler, çok lazımsın vallahi :52::52:

duygularıma tercüman olmuşssun annem beni de kardeşimi de normal doğurmuş ama sıkıntılıymış o bile doğurduysa diyorum bende doğurabilirim bende normal olsun diye herşeyi yapcam 42yi beklemeyi düşünüyorum sancılarım gelsin diye gerisi nasip bakalım
insallah canım ya. Doktorumda çok şaşırdı hatta gözümü korkuttu. Ben ki soğuk algınlıgı zatureeye çevirdiğinde bile iğne olmadım o derece iğneden korkuyorum. bebeğim için her hafta iğne oluyorum ve yemin ediyorum kızlar acı hissetmiyorum..Sonrasında totom acıyor ama iğne anında birşey yok.. Bebeğim senin için diyorum içimden ve hoppp iğne olmuş da bitmiş...:1:.BU kadınlık hormonu annelik hormonu ile birleşince var yaa dünyanın en güçlü varlıkları oluyoruz sanırım hanımlar:16::16:
Kızlar bebeginin cinsiyeti belli olan olursa bana özelden bildirsin lütfen tablomuz yavaş yavas kiz erkek bebislerle dolacak inşallah :)
tamam canım 4 hafta sonra en gec dökülmeler başlar:1:
şimdi bebek 4 kilo olunca hemen sezeryana alıyor doktorlar.
ama ben 5 kiloymuşum ve ters gelmişim. yine de doktor sen güçlü kadınsın doğurursun demiş ve hakkatten de doğurmuş annem. biraz zor olmuş ama normal doğumu ben de tercih ederim.
bugün bacaklarımı karnıma doğru çekemediğimi hissettim. çekince baskı oluyor hissediyorum . bebişimin kesesi büyüyor :nazar::emir_bebek:
maşallahhh.. Ahh darısı başımıza. Kv'de öyle kalp hastası haliyle 1.55 boyunla doğurmuş eşimle kız kardeşini...:nazar:
aynen canım bende normal doğum yapmak istiyorum kesinlikle..:)) benim annem ablamı normal, beni de sezeryan doğurmuş mecburiyetten..:)) ablam 1 hafta içinde 2. bebişini sezeryan doğuracak ama ben şimdiden kendimi normal doğuma hazırladım bile.. gerçi ben 6 yıl önce çikolata kisti ameliyatı oldum sezeryan dikişim var ama doktorumla şimdiden pazarlık yapıyorum normal doğum yapabilirim dimi diye...:))) Allah'ım hepimize hayırlısıyla yavrularımızı kucağımıza almayı nasip eder inşallah...:))
:nazar::nazar:amin canımm. Allah kazasız kurtarsın ablanı canım
Şükür benim süt yönünden sorunum olmadı iki evladimida 1 sene emzirdim sonrasında ek gıdalar derken mama ne bilmedi benim çocuklarım.
İnşallah bu sefer de sutum olur emzirmek kadar rahar ve güzel birsey yok. Dogumdan sonra bebek emdikce rahmin küçülüyor ve rahim kuculmesini bebegin emdikce hissediyorsun cok rahatlatici bir duygu yavrum emdikce agrilarim azalıyordu sanki :)
Ahh kızlar sizlerke paylastikca gecmisi hatırlıyorum bende inanin o kadar zorluk cekmeme rağmen hicbiri aklima gelmiyor hep güzel taraflari geliyor aklima :)
aynen ya. kime sorsam doğum anılarıı ballandıra ballandıra anlatıyor.Öyle kötü anlatanları da dinlemıyorum. Olamamışlarrr yazıkkkkkkk diyorum içimden yalan dünyada ki teyze gibi:1::1:
Ayy maşallah ya ne güzel anlattın öyle. o ne doğum aşkıı, çok pis gaza geldim vallahi hemen gidip çatır çatır doğururup gelesim var. arkadaşım sakın kaybolma forumdan sen doğum yaklaşırsa, nasip olursa o günler, çok lazımsın vallahi :52::52:
yok Rabbim yazdıkça bebişimle bizi birbirimize burdayım Rabbin izniyle:nazar::nazar::16:

Bende normal doğum düşünüyorum .. Sezeryan olan arkadaşlarım var hiç birinin sütü gelmemiş gazı , sancısı daha sonra feci oluyormuş... Doğumda çekiyorsun sonra bitiyor, bebek hemen emiyor . Solunum sıkıntısı , süt gelmemesine bağlı sarılık falanda olmuyor.. Umarım kısmet olurda normal doğururum.. Mesleğim gereği defalarca izledim korkacak bir şey yok...

doğum anıları dıyorsunuz da kızlar ben çatır çatır doğurmak istiyorum hiç korkum yok ya.. Cocuguma seni normal dogurdum demek istiyorum:16:.
Baş ağrısı mide agrısını sebepsiz çekiyoruz evladıma kavuşmak için ne çekersem az.. Birde normal doğumda acıyla süt kanalları patlarmış,süt çabuk inermiş.Biran önce emzirmek istiyorumm:16:

aynen senin gibi düşünüyorum canım millet sokaklarda doğuruyor biz o kadar ebe hemşire doktor varken mi doğuramayacağız

Bana da doktorum normal doğum yapacaksın sen dedi.
Ben sana güveniyorum dedi. doktorum eski doktorlardan. nerden baksanız 30 yıldır bu işi yapıyor ve normal doğum yanlısı. :emir_bebek:

Kızlar hamileliğin ilk anlaşıldığı zamanlardan itibaren hangi besinlerden uzak duruyosunuz? Neler yiyip neler içiyosunuz?

Ben kızartma yemiyorum canım biraz ağır geliyo mideme. Gazlı içecekler, nescafe de kullanmıyorum artık. Hazır gıda, konserve onlarıda kullanmayın diyolar. Yani doğal beslenme esas alıyorum 😊 başka zaman olda hiç dikkat etmezdim ama anne olma hissi herşeyi yaptırıyor ❤️

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar bebeginin cinsiyeti belli olan olursa bana özelden bildirsin lütfen tablomuz yavaş yavas kiz erkek bebislerle dolacak inşallah :)

Canım ya ben sana özelden mesaj atamıyorum yeni girdim siteye de. Beni de ekler Misin listeye yaş 19 sat 20 Nisan 2014 tahmini doğum 11 Şubat 😊

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1403183399.011658.webp

Selam kızlar. Kafam karışık, yardımınıza ihtiyacım var.
Bir kaç gündür bir öksürük tuttu, geçmiyor. Bugün işyeri hekimine gittim öksürük şurubuyla Aerius tablet verdi. Bebeğe bir zararı olmaz dedi. Yine de doktorumu arayıp sordum, o da kullanabilirsin dedi.
Ama prospektüse baktım şimdi, hamileyseniz kullanmayın yazıyor. Ne yapsam bilmiyorum.
Kan sayımı yapıldı kan değerlerim normal, mikrobik bir durum yokmuş. O yüzden alerjik olabilir diye bu ilacı verdi. Ne yapayım sizce?

Eki Görüntüle 1162374

Selam kızlar. Kafam karışık, yardımınıza ihtiyacım var.
Bir kaç gündür bir öksürük tuttu, geçmiyor. Bugün işyeri hekimine gittim öksürük şurubuyla Aerius tablet verdi. Bebeğe bir zararı olmaz dedi. Yine de doktorumu arayıp sordum, o da kullanabilirsin dedi.
Ama prospektüse baktım şimdi, hamileyseniz kullanmayın yazıyor. Ne yapsam bilmiyorum.
Kan sayımı yapıldı kan değerlerim normal, mikrobik bir durum yokmuş. O yüzden alerjik olabilir diye bu ilacı verdi. Ne yapayım sizce?

canım aynı ilacı bende alerji için ara ara kullanıyordum. gebelikte birşey diyemeyeceğim ama alerji zor iş doktoruna güveneceksin yapacak bişey yok
daha 2 gün önce monovit d3 diye sağlık bakanlığının gebelere ücretsiz verdiği bir damla aldım sağlık ocağından onun üstünde de gebelikte kullanılmaz yazıyordu.

Canım ya ben sana özelden mesaj atamıyorum yeni girdim siteye de. Beni de ekler Misin listeye yaş 19 sat 20 Nisan 2014 tahmini doğum 11 Şubat 😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü

[/QUOTE ]

Canim subat mi dogumun??
Yazdigin sata göre ocak ama kafam karisti :)

Son düzenleme:
canım aynı ilacı bende alerji için ara ara kullanıyordum. gebelikte birşey diyemeyeceğim ama alerji zor iş doktoruna güveneceksin yapacak bişey yok
daha 2 gün önce monovit d3 diye sağlık bakanlığının gebelere ücretsiz verdiği bir damla aldım sağlık ocağından onun üstünde de gebelikte kullanılmaz yazıyordu.

Tamam canım içtim ilacı. İçimi rahatlattı yazdıkların.
Aslında öksürük de sorun değil katlanırım da, şiddetli öksürünce damar çatlayabiliyormuş ondan korktum😳

Tamam canım içtim ilacı. İçimi rahatlattı yazdıkların.
Aslında öksürük de sorun değil katlanırım da, şiddetli öksürünce damar çatlayabiliyormuş ondan korktum😳

biliyorum canım o alerji lanet bişey özellikle bahar dönemi ve kış aylarında insanı canından bezdiriyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü

[/QUOTE ]

Canim subat mi dogumun??
Yazdigin sata göre ocak ama kafam karisti :)

Evet aslında 25 oacaktı ama geç yumurtlama sebebiyle şu an 7 haftalık geleyim bende şaşırdım 😃

Evet aslında 25 oacaktı ama geç yumurtlama sebebiyle şu an 7 haftalık geleyim bende şaşırdım 😃

O zaman subat annesi olucaksin canım istersen subat anneleri topigine katil kendinle ayni donemde olanlarla paylaşım yapman senin icin daha iyi olur :)

slm kızlar nasılsınız, ben dün denizde yüzdüm resmen kendime geldim, hareketsizlikten iyice şaftım kaymıştı. birazdan yine gidip yüzücem, sizde spor yürüyüş yapmaya çalışın ben üç aydır yattım ama böyle hayat geçmiyo, bugün biraz midem bulanıyo daha doğrusu bi bulanıyo bi düzeliyo bıktım artık, zaten kusamıyorum da ... şimdiye kadar yalnızca bir kez kusabildim, umarım hepimizin bebekleri iyidir özellikle de benim gibi bebeğini henüz hissedemeyenlerin bebekleri iyidir ;)

slm kızlar nasılsınız, ben dün denizde yüzdüm resmen kendime geldim, hareketsizlikten iyice şaftım kaymıştı. birazdan yine gidip yüzücem, sizde spor yürüyüş yapmaya çalışın ben üç aydır yattım ama böyle hayat geçmiyo, bugün biraz midem bulanıyo daha doğrusu bi bulanıyo bi düzeliyo bıktım artık, zaten kusamıyorum da ... şimdiye kadar yalnızca bir kez kusabildim, umarım hepimizin bebekleri iyidir özellikle de benim gibi bebeğini henüz hissedemeyenlerin bebekleri iyidir ;)

ohh iyi yapmışsın canım.
valla benim de dışarı çıkınca midem bulanıyor. özellikle de sıcakta.
iyidir inşallah canım yavrularımız da. içimizde güzel güzel büyüsünler inşallah. :16:

Back
X