Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Karnindaki şişlik inen varsa lütfen yazabilirmi inanin sabahtan beri karnim yari yariya indi hafifte sizim var.
sıcağa dayanamadım klima açtım kızlar ama üstüme verdirmiyorum.
insan sıcakta iyice hımbıllaşıyor.
Cnm benimde biraz indi,tamamen gitmedi ama. Bugün cok belim ağrıdı eve gelince baktım yine baya kahverengi akıntım olmuş
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet aynen baş agrisı oluyor
Ama klimada cok iyi deil bahcen faln varsa serinleyecek doğal ortam daha iyi olur
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
şimdi bebek 4 kilo olunca hemen sezeryana alıyor doktorlar.
ama ben 5 kiloymuşum ve ters gelmişim. yine de doktor sen güçlü kadınsın doğurursun demiş ve hakkatten de doğurmuş annem. biraz zor olmuş ama normal doğumu ben de tercih ederim.
bugün bacaklarımı karnıma doğru çekemediğimi hissettim. çekince baskı oluyor hissediyorum . bebişimin kesesi büyüyor![]()
ilaç kullanıyor musun canım
Cnm benimde biraz indi,tamamen gitmedi ama. Bugün cok belim ağrıdı eve gelince baktım yine baya kahverengi akıntım olmuş
Bendede kahve leke var hayirdir inşş
Igneleri biraktim cnm progestani günde 3ten 1e indirdi doktor onu kullanıyorum
evet canım ama bahçem yok. biraz serinlesin en azından ortalık dedim.![]()
Haklısın pişiceZ valla bu sıcaklarla
İlk aylarda sıcaklar iyi deil bize
çok mu yoruyorsunuz kendinizi canlarım?
devam ederse doktoruna sor canım.
Bendede kahve leke var hayirdir inşş
her doktor garip ya benim risk yok su anda ama 20.haftaya kadar devam dedi.progestanı bosver ağızdan alınca 200mglik ilaçtan geriye kalan 50olur onun yerine 500mglik depot vuruluyorum ben.devam ediyoruz progestana dedi
Acaba progestani vajinal fitil olarak kullansam daha mı etkili olurki.. basta öyle kullaniyodum ben. Ms hastasi oldugum icin dr cekinmisti başta bi zarari olur belki diye sonra ms dr'undan onay aldim o sekilde agizdan almaya baslamistim. Fikir varmi ya nasl daha etkili olur acabaa:what:
vajinadan kullanmanda hastalığın acısından sorun yoksa kullan canım ama bende ileri derece allerji yaptı:)ama korkma vajinadan almayı bırakır bırakmaz iyileşti yaralar hemen Ogün geçti.sana zararı olmayacaksa dene canım.