• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Karnindaki şişlik inen varsa lütfen yazabilirmi inanin sabahtan beri karnim yari yariya indi hafifte sizim var.

sıcağa dayanamadım klima açtım kızlar ama üstüme verdirmiyorum.
insan sıcakta iyice hımbıllaşıyor.

denize gittik bugün eşimle çok sıcaktı piştik ilk
sonra hava kapadı eve geldik
şimdi de fırtına çıktı:53::52:

bu arada formasyonu kazanmışım :52: hamile hamile eğitim alacağım:52:

Karnindaki şişlik inen varsa lütfen yazabilirmi inanin sabahtan beri karnim yari yariya indi hafifte sizim var.

Cnm benimde biraz indi,tamamen gitmedi ama. Bugün cok belim ağrıdı eve gelince baktım yine baya kahverengi akıntım olmuş :(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

denize gidemeyen hasretler yanan anne adayları var etmeyin yapmayn :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cnm benimde biraz indi,tamamen gitmedi ama. Bugün cok belim ağrıdı eve gelince baktım yine baya kahverengi akıntım olmuş :(

ilaç kullanıyor musun canım

şimdi bebek 4 kilo olunca hemen sezeryana alıyor doktorlar.
ama ben 5 kiloymuşum ve ters gelmişim. yine de doktor sen güçlü kadınsın doğurursun demiş ve hakkatten de doğurmuş annem. biraz zor olmuş ama normal doğumu ben de tercih ederim.
bugün bacaklarımı karnıma doğru çekemediğimi hissettim. çekince baskı oluyor hissediyorum . bebişimin kesesi büyüyor :nazar::emir_bebek:

bende dikkat ediyorum artık karnıma ne değerse değsin baskı oluyor ayakkabı giyerken eğilemiyorum
iç çamaşırlarım bile baskı yapıyor :31:

bu arada bende normal doğum istiyorum inş rabbim nasip eder:16:

Igneleri biraktim cnm progestani günde 3ten 1e indirdi doktor onu kullanıyorum :(

her doktor garip ya benim risk yok su anda ama 20.haftaya kadar devam dedi.progestanı bosver ağızdan alınca 200mglik ilaçtan geriye kalan 50olur onun yerine 500mglik depot vuruluyorum ben.devam ediyoruz progestana dedi

Haklısın pişiceZ valla bu sıcaklarla
İlk aylarda sıcaklar iyi deil bize

gündüz dışarı çıkmak iyi olmuyor. ben bir tek doktor için çıkıyorum gündüz.
sıcak halsizlik ve bulantı yapıyor canım.
artık akşam eşlerimizi bekliycez çıkmak için.

çok mu yoruyorsunuz kendinizi canlarım?
devam ederse doktoruna sor canım.

Bendede kahve leke var hayirdir inşş

Vallahi tam sevinmistim geçti bitti diye ama korkuttu beni yine. Normalde denetciyim ben gunboyu sokaklarda ama müdür saolsun içeri çekti beni hamileligi söyleyince. Dairede oturdum gun boyu bugn yorulmadimda :( Rabbim su yağan rahmet hurmetine hepimize,bebeklerimize sifa versin ins.

her doktor garip ya benim risk yok su anda ama 20.haftaya kadar devam dedi.progestanı bosver ağızdan alınca 200mglik ilaçtan geriye kalan 50olur onun yerine 500mglik depot vuruluyorum ben.devam ediyoruz progestana dedi

Acaba progestani vajinal fitil olarak kullansam daha mı etkili olurki.. basta öyle kullaniyodum ben. Ms hastasi oldugum icin dr cekinmisti başta bi zarari olur belki diye sonra ms dr'undan onay aldim o sekilde agizdan almaya baslamistim. Fikir varmi ya nasl daha etkili olur acabaa:what:

Acaba progestani vajinal fitil olarak kullansam daha mı etkili olurki.. basta öyle kullaniyodum ben. Ms hastasi oldugum icin dr cekinmisti başta bi zarari olur belki diye sonra ms dr'undan onay aldim o sekilde agizdan almaya baslamistim. Fikir varmi ya nasl daha etkili olur acabaa:what:

vajinadan kullanmanda hastalığın acısından sorun yoksa kullan canım ama bende ileri derece allerji yaptı:)ama korkma vajinadan almayı bırakır bırakmaz iyileşti yaralar hemen Ogün geçti.sana zararı olmayacaksa dene canım.

slm kızlar ben ilk defa yazıyorum kulüpte ; benim sat 8 nisan 5+3 de gittim iki kese gördük, 6+3 de gittim küçük kese boş vücut atacak fakat diğer kesede kalp atışı var dı.. neyse bi baktık büyük kesenin diğer tarafında bir kalp atışı daha aaaaa ikiz :D inanamadık tabii neyse riskleri falan konuşuldu dr la haftaya gel bakalım dedi.biz tabii ikiz fikrine zor alıştık tuhaf geldi ,tekrar haftaya gittik dr bana ekranda kaç kalp atışı gördüğümü sordu bende yanlış görüyorum herhalde dedim fakat 3 kalp atışı vardı,tabii ikinci şok ve arkasından endişe ve korkular çünki tek yumurta üçüzleri ve aynı eşden besleniyorlar tek kesedeler bu da riskleri çok feci arttırıyor, sevinemedik bile hamileliğime o derece kötü yani,
şu an 10+2 olduk gelişimleri normal bizde sadece ense kalınlıklarına bakılıyor diğer testler yapılamıyormuş.... durum bu yani sizi gelişmelerden haberdar ederim...sevgiler. (bu arada tedavi sonucu değil tamamen doğal yollarla olan bir gebelik)

vajinadan kullanmanda hastalığın acısından sorun yoksa kullan canım ama bende ileri derece allerji yaptı:)ama korkma vajinadan almayı bırakır bırakmaz iyileşti yaralar hemen Ogün geçti.sana zararı olmayacaksa dene canım.

Saol cnm öyle deniyim bari belki daha etkili olur

Back
X