2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
gündüz dışarı çıkmak iyi olmuyor. ben bir tek doktor için çıkıyorum gündüz.
sıcak halsizlik ve bulantı yapıyor canım.
artık akşam eşlerimizi bekliycez çıkmak için.

Canım seninle günlerimiz hemen hemen aynı hayırlı olsun inş. Ya bir şey soracağım sen de hiç belirti falan var mı? Ben de hiç belirti yok. En son 6+5 de gördüm bebeğimi.o zaman bir ay sonra görüşelim dedi doktor. Şimdi nasıldır nir sıkıntı falan var mıdır diye, düşünmeden edemiyorum. Senin nasıl geçiyor?

Kızlar meraba bgn kontrolum vardı... Çok şükür iyiyiz bbşiminn kalp atısını grdum tekrardan rabbımın buyukluğü içimde bi can taşımak gerçekten allhın verdiği büyük bi lütüf rabbme cok şükür sağlıkla sıhhatle kucagıma almayı nasip etsin hepımıze inşallh

Senin de hayırlı olsun canım. 6+6 da görmüştüm ben de bebeğinim kalp atışlarını. Doktorum 1 ay sonra randevu verdi bana da. Ben de öyleydim 2 gündür. Ama çoğumuzda aynı. Belirti çok yok canım. Az yani. Arada yorgunluk, akıntı ve meme hassasiyeti sadece. Endişelenme canım herşey kontrol altında.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aaaaaaaa sen hamile misin ayyy çok sevindim ya hayırlı olsun....

Bende de halsizlik, isteksizlik ve akıntı var ama akıntı sanırım jel kullanıyorum ondan oluyor. Pimpirikliyim galiba ben. Çünkü tüp bebek bizimki. Üstelik ilk hamileliğim de..

Valla ben de aynı durumdayım. Öğlen okuldan geliyorum yatağa yapışıyorum. Akşam yemeğine kalkıp sonrasında kanepeye yapışıyorum. Bütünleştim ben onlarla☺️

kocam oğlum olursa ona dövdürcem seni diyor..vur anneye ohh ellerin dert görmesin diyeecekmiş :).

Cık cık çok ayıp😗 bi kere zaten oğlan çocukları anneye düşkün olur, kocanı dövmeye kalkmasın da😄

Karnindaki şişlik inen varsa lütfen yazabilirmi inanin sabahtan beri karnim yari yariya indi hafifte sizim var.

Benim iniyor canım sabah hiç bişey yok. Hele wc ye gittikten sonra dümdüz oluyor, endişelenme. Gaz şikayetimiz azalıyor ya. Göbekler gazdan şişmişti bu zamana kadar. Asıl göbişler dördüncü ayda çıkacak. Yarın kontrolüm var nohutumu göreceğim kısmetse. Doktora danışırım sizler için..

Cık cık çok ayıp😗 bi kere zaten oğlan çocukları anneye düşkün olur, kocanı dövmeye kalkmasın da😄

bilemicem tekme atsınlar biraz dövdürcem seni vericem gazı diyor:)

Tü tü tüüü maşallah. Allah yar ve yardımcınız olsun. Bir bedende dört can. Allahım sen nelere kadirsin yarabbim.

Kızlar benim geçen kontolümde doktor büyük bi ihtimal erkek dedi, aslında sana bunu söylememgerek belli de olmaz ama ben tecrübeme dayanarak kemik yapısından dolayısöylüyorum dedi, normalde söylemezlermiş 3 ayıgeçtikten sonra, kimisi kız diye aldırıp düşürmeye kalkıyormuş...

Canim gözün aydın maşallah bebisine inşallah sonuna kadar hersey yolunda ve sorunsuz gecer :)
Canim inşallah en kisa zamanda eşinle aynı yerde calismaya baslarsaniz insanin esinin yaninda olması çok önemli gerçekten ...
Canim maşallah bebisine be güzel ya inşallah herkesden hep böyle güzel haberler aliriz sonuna kadar :))
kocam oğlum olursa ona dövdürcem seni diyor..vur anneye ohh ellerin dert görmesin diyeecekmiş :).

Merak etme canım oglun olursa babasına karşı korur senin benimkiler benim badigardim gibi geliyor evin içinde babalarına gikk dedirtmiyorlar :)

Son düzenleme:
Kızlar ben hala hamilelik takvimi yapamadım
Sebebi ben 7 haftalık diye gittiğimde doktora bana 5 haftalık olduğunu söyledi. 7 haftalık ise 18 ocak doğum tarihim. Ama 5 haftalıksa o zaman şubat başında oluyor doğum
Diğer kontrolum haftaya perşembe günü
Bakalım aradaki açığı bebis kapatabilmis mi ?

Benimde öyleydi canım ama çok şükür kapattı arayı ogluşum. 3ay bitti bizim. İnş.senin bebişte kapatır.

Gözün aydin cnm hayrli sağlıklı olur ins. Kaçıncı haftandasin sen peki, sanki şu nub teorisiyle ilintili doktorun tahmini..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Maşallah. Allah yardımcın olsun. Sağlıkla kucağınıza alın 3'ünü de inşallah.
Kızlar 2li test sonucumuzda temiz çıktı çok şükür.
Ben daha usg de bile görmedim, 2'li testler başladı. Ne güzel sonuçlar da iyiymiş , darısı başımıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…