gündüz dışarı çıkmak iyi olmuyor. ben bir tek doktor için çıkıyorum gündüz.
sıcak halsizlik ve bulantı yapıyor canım.
artık akşam eşlerimizi bekliycez çıkmak için.
Canım seninle günlerimiz hemen hemen aynı hayırlı olsun inş. Ya bir şey soracağım sen de hiç belirti falan var mı? Ben de hiç belirti yok. En son 6+5 de gördüm bebeğimi.o zaman bir ay sonra görüşelim dedi doktor. Şimdi nasıldır nir sıkıntı falan var mıdır diye, düşünmeden edemiyorum. Senin nasıl geçiyor?
Senin de hayırlı olsun canım. 6+6 da görmüştüm ben de bebeğinim kalp atışlarını. Doktorum 1 ay sonra randevu verdi bana da. Ben de öyleydim 2 gündür. Ama çoğumuzda aynı. Belirti çok yok canım. Az yani. Arada yorgunluk, akıntı ve meme hassasiyeti sadece. Endişelenme canım herşey kontrol altında.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Senin de hayırlı olsun canım. 6+6 da görmüştüm ben de bebeğinim kalp atışlarını. Doktorum 1 ay sonra randevu verdi bana da. Ben de öyleydim 2 gündür. Ama çoğumuzda aynı. Belirti çok yok canım. Az yani. Arada yorgunluk, akıntı ve meme hassasiyeti sadece. Endişelenme canım herşey kontrol altında.
ben deeeee çok sıkıldıııııımmmmmmmmmmmmm oooffffffffff içeriden çıkamıyorum. o gün markete gittik bişeler alalım diye yok markete kusacaktım ayrıca yürüyecek dermanım bile yok. ne zaman kendimize gelirde ayaklanırız acaba. bi arkadaşım hamile hiç öyle promlemleri olmadı maşallah ilk günden beri gezip tozuyor gayet dinç.
kocam oğlum olursa ona dövdürcem seni diyor..vur anneye ohh ellerin dert görmesin diyeecekmiş :).
Karnindaki şişlik inen varsa lütfen yazabilirmi inanin sabahtan beri karnim yari yariya indi hafifte sizim var.
Cık cık çok ayıp😗 bi kere zaten oğlan çocukları anneye düşkün olur, kocanı dövmeye kalkmasın da😄
slm kızlar ben ilk defa yazıyorum kulüpte ; benim sat 8 nisan 5+3 de gittim iki kese gördük, 6+3 de gittim küçük kese boş vücut atacak fakat diğer kesede kalp atışı var dı.. neyse bi baktık büyük kesenin diğer tarafında bir kalp atışı daha aaaaa ikizinanamadık tabii neyse riskleri falan konuşuldu dr la haftaya gel bakalım dedi.biz tabii ikiz fikrine zor alıştık tuhaf geldi ,tekrar haftaya gittik dr bana ekranda kaç kalp atışı gördüğümü sordu bende yanlış görüyorum herhalde dedim fakat 3 kalp atışı vardı,tabii ikinci şok ve arkasından endişe ve korkular çünki tek yumurta üçüzleri ve aynı eşden besleniyorlar tek kesedeler bu da riskleri çok feci arttırıyor, sevinemedik bile hamileliğime o derece kötü yani,
şu an 10+2 olduk gelişimleri normal bizde sadece ense kalınlıklarına bakılıyor diğer testler yapılamıyormuş.... durum bu yani sizi gelişmelerden haberdar ederim...sevgiler. (bu arada tedavi sonucu değil tamamen doğal yollarla olan bir gebelik)
Canim gözün aydın maşallah bebisine inşallah sonuna kadar hersey yolunda ve sorunsuz gecer :)Kızlar meraba bgn kontrolum vardı... Çok şükür iyiyiz bbşiminn kalp atısını grdum tekrardan rabbımın buyukluğü içimde bi can taşımak gerçekten allhın verdiği büyük bi lütüf rabbme cok şükür sağlıkla sıhhatle kucagıma almayı nasip etsin hepımıze inşallh
Canim inşallah en kisa zamanda eşinle aynı yerde calismaya baslarsaniz insanin esinin yaninda olması çok önemli gerçekten ...En kötüsü de eşimin yanımda olamamasi. Gerçekten çok çok kötü bi durum.ilk hamileligim ben hastanelere tek gidiyorum,endiselerimi bile tek yaşıyorum o karsa atandi bekliyoruz asaletini,uzagimda zaten endiseli uzulmesin diye herseyi soylemiyorum. Yani yaninizda olup elinizi tutmasi bile büyük nimet inanin
Canim maşallah bebisine be güzel ya inşallah herkesden hep böyle güzel haberler aliriz sonuna kadar :))Canlar selam bugün gittim doktora bebişim tosbik olmuş kocaman maşallah 10hafta 2 günlük olmuşuz adet tarihimle uyuşmuyodu geriden geliuodu ama yakalamışız şimdi çok sevindim inşallah hepimiz sağ salim alırız kucağımıza bebişlerimizi
kocam oğlum olursa ona dövdürcem seni diyor..vur anneye ohh ellerin dert görmesin diyeecekmiş :).
inşallah herşey istediğimiz gibi hayırlısıyla olur. birde kımıldadığını hissetsek daha güzel olacak
Benimde öyleydi canım ama çok şükür kapattı arayı ogluşum. 3ay bitti bizim. İnş.senin bebişte kapatır.Kızlar ben hala hamilelik takvimi yapamadım
Sebebi ben 7 haftalık diye gittiğimde doktora bana 5 haftalık olduğunu söyledi. 7 haftalık ise 18 ocak doğum tarihim. Ama 5 haftalıksa o zaman şubat başında oluyor doğum
Diğer kontrolum haftaya perşembe günü
Bakalım aradaki açığı bebis kapatabilmis mi ?
Kızlar 2li test sonucumuzda temiz çıktı çok şükür.
Kızlar benim geçen kontolümde doktor büyük bi ihtimal erkek dedi, aslında sana bunu söylememgerek belli de olmaz ama ben tecrübeme dayanarak kemik yapısından dolayısöylüyorum dedi, normalde söylemezlermiş 3 ayıgeçtikten sonra, kimisi kız diye aldırıp düşürmeye kalkıyormuş...
Maşallah. Allah yardımcın olsun. Sağlıkla kucağınıza alın 3'ünü de inşallah.slm kızlar ben ilk defa yazıyorum kulüpte ; benim sat 8 nisan 5+3 de gittim iki kese gördük, 6+3 de gittim küçük kese boş vücut atacak fakat diğer kesede kalp atışı var dı.. neyse bi baktık büyük kesenin diğer tarafında bir kalp atışı daha aaaaa ikizinanamadık tabii neyse riskleri falan konuşuldu dr la haftaya gel bakalım dedi.biz tabii ikiz fikrine zor alıştık tuhaf geldi ,tekrar haftaya gittik dr bana ekranda kaç kalp atışı gördüğümü sordu bende yanlış görüyorum herhalde dedim fakat 3 kalp atışı vardı,tabii ikinci şok ve arkasından endişe ve korkular çünki tek yumurta üçüzleri ve aynı eşden besleniyorlar tek kesedeler bu da riskleri çok feci arttırıyor, sevinemedik bile hamileliğime o derece kötü yani,
şu an 10+2 olduk gelişimleri normal bizde sadece ense kalınlıklarına bakılıyor diğer testler yapılamıyormuş.... durum bu yani sizi gelişmelerden haberdar ederim...sevgiler. (bu arada tedavi sonucu değil tamamen doğal yollarla olan bir gebelik)
Ben daha usg de bile görmedim, 2'li testler başladı.Kızlar 2li test sonucumuzda temiz çıktı çok şükür.
Aaaaaaaa sen hamile misin ayyy çok sevindim ya hayırlı olsun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?