2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Ayni durumdayiz canim. Ilk fefa boyle oluyorum ben. Rahat bi hamilelik geciriyorum deyip nazar ettim kendime pif

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Inanmıyorum böyle düşünen insanlar var mı hala yazık ya kız evlat gibisi var mı keşke kızım olsun bu arada bebişin in cinsiyeti hayırlı olsun inş.mevlam gönlüne göre verir :)

Allah de ötesini bırak...

Gunaydin bayanlar.. Sabah ve aksam bulantilari mahvediyo beni. Sabah bulantisi yine daha hafif oluyo aksama gore. Ama aksam bulantisi gecmiyo bi turlu. Careyi uyumakta buluyorum ben de. Zor da olsa uyuyorum erkenden cok sukur. Bugun bir de ishal basladi. Sabaha kadar karin agrisiyla birlikte tuvalete kosturdum. Gun icinde devam etmez umarim. Bir de geceleri uyurken cok sikinti yasiyorum. Yuzustu yatmaya alisigim. Yan yatmaya calisiyorum ama karnim cok geriliyo gibi hissediyorum. Bi turlu rahat bi uyku pozisyonu bulamadim. Hamile yastigi mi alsam acaba bilemedim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ayyy biliyorum benim yeğenlerimde hep öyle yapıyordu . anlıyorduk bezini açar açmaz çiş yapıyordu bezini üstüne örtünce kesiyor geri açıp bakıyoduk yapmışmı diye yok kalanını üstümüze :))) çok tatlılar ya mis gibi kokuyorlar

6-7-8- haftalarda bizde çoğumuz öyleydi. özellikle sabah bulantıları ama çok hafifledi artık.
dün bende nası yatacağımı şaşırdım sanki karnımda su balonu var ne yana yatsam hissediyorum . bacaklarımın arasına yastık koyup yattım en rahat öyleydi.

sizin birde bakmanız gereken çocuklarınız var . iyi dayanıyorsunuz. süperanneler

Günnnaaayyydddııınnn
Ewet güzel anneler sabah kalktım şmdi evimi toparlıyorum .öglene misafirim var inş onlara güzel ikramlar hazırlıcam .. Tanıdıgım ve biribirimizi cok iyi anlayabılen kişiler.. Bni cok sewerler... Bekarlıgımda komsuyken bna ablalık yapan kişiler... Dawetim üzerine bni kırmadılar biri bursadan biri beykozdan birisi burda oda arkadasım bu 3 ü kardeşler inş onlar gelicek.. Bunun için elimdwn gelenin fazlasını yapmalıyım diye düşünüyorum... Rabbimin verdigi rızıklardan faylanıp güzel bişi cıkarırım inş ... Bismillah ve dua ile bSlıyayım ki şimdi işim kus gibi olsun ......
Hepinizi öpüyoummmm

Ben de kendimi 9haftalik saniyodum. Gitgide azalir artik derken bebisim 8haftalik cikti :/ birazcik daha cekicem artik. Zamanla da azalir umarim sizler gibi..

Allah enerjini artirsin, kolaylik, hafiflik versin insaallah.. ayy benim hic misafir agirlayacak durumum yok malesef.. evim icine girilmicek halde. Ikram desen aklima gelse midem bulaniyor yapmaktan gectim artik :/ su gunler gecer ins hayirlisiyla.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sizin birde bakmanız gereken çocuklarınız var . iyi dayanıyorsunuz. süperanneler

Öle ama herseye deger... Dün gece geç yattı bira ama sabaha kadar deliksiz uyumusuz ikimizde kendisi hala uyuyo sıpa bende kalktım... Lilicim annelik gercekten coook fedakarlık cok emek ve en cokkkkkk da cooooooook sabır gerektıren bişey... Kucagına yawrunu aldıktan sonrakî zamanlarda anlıcaksın bni daha iyi inş:)
Canım bnm ama inan herseye deger... Bana sarıldı böle boynumdan kokluyo ben ona öyle yapıyorumda
Anne diyo ama bi sölemesi var yarabbi agzının içini öpsem doyamıyorum...
Efendim kızım diyorum
Uyşanmı(uyuyacakmısın ) diyo.. Ewet cok yoruldum diyom.. Haa diyo
Zor dayanıyorum onu ısırmamak için...
Gecen sabahta yastıının altına koymustum tokayı cıkartıp sbah gelmiş bnm basıma saclarımı toplamaya calısıyo ...
Ya ne anlatım hangisini anlatayım.. Bilmiyorum ki... Baba benim diyorum yeteyy yaaa bibim baba bibim diyo ...
Oyuncagını alamıyo annne diyo mahsustan cvp vermıyorum bu sefee daha yumusak diyo annn nneee efendim kuzum diyom sonra ciddi ciddi geeel diyo ...
Dün saklanmıs koltugun arkasına bide heycan yapıyo bnı bulcaklar diye aman yarabbim dedim hümoş nerdeymiş ya Allah Allah görüyomusun kaybolmus dedim... Koltugun arkasından buyda buyda diyo basına cıkartıp aahh hhhaaa diyo kız lili bnm kızı bi görsen varya tam ısırmalık lokmalk bölee paaat paaat paaat sevmelik abbbbbow( kirpi yawrusuna bnm yawrum ne güsel dermiş ) o hesap :

Ayy ne güzel yazmışsın, hemen doğsun yavrucuklar biz de tadalım inşallah bunları

ayy ne guzel her bebek cok guzel ya. kızın sevgısı erkegın sevgısı hepsi cok harıka şeyler. Rabbım yaşatır inşallah

ayyy kurban olurum ne tatlı ya ağzını burnunu yiyesi gelir insanın. sürekli oyun halinde kendini sevdiriyor :)))
işte senin kızın sana nasıl düşkün bende anneme öyleyim . halen o durumdan çıkamadım.dediğin gibi kucağıma alınca daha iyi anlayacam sanırım. annem derdi evlattan ötesi yok .. 6,5 ay ssonra inşallah ben de anneyim Allah imkan verirse çok çocuğum olsun istiyorum 3-4 gibi :)

aynen canım ben tek cocugum ve berbat birsey. Herşeyim oldu ama derdimi paylaşacak kimsem olmadı . Varsın kavga edelim varsin bir ekmegi bölüşşeydik ama bir kardeşim olsaydı. O yüzden ben en aşagı 2 cocuk istiyorum.

yok biz 4 kardeşiz çok seviyorum hepsini ve birbirimize çok düşkünüz daha tek bir kavga kötü söz olmamıştır. 7 tane pırıl pırıl yeğenim varbir de bunların büyüyp delikanlı olduğunu düşündükçe daha çok seviniyorum . bir araya toplandığımızda çok güzel oluyor. başka hiç kimseye ihtiyacımız kalmıyor . düğünler bayramlar falan çok güzel geçiyor dolu dolu :) o yüzden benim ailem de kalabalık olsun istiyorum . tabi hayırlı evlat olursa güzel oluyor ama birbirini yiyen tipler var insanın başına bela atsan atılmaz satsan satılmaz. evlerden ırak.

Kızlar ben de 11 haftalık üoldum.. İçimden geçen hep erkekti:) ikinci hamileliğim ama ilk çocuğum olacak Allah nasip ederse... Cinsiyeti kızmış.... Bi içim vuruldu doğrusunu söylemek gerekirse :) ama Rabbim neylerde güzel eyler hep dua ettim sağıklısını hayırlısını ver allahım diye..
Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş kız erkek önemli değil özünde...

Cnm o alerji hapı bnmde var kullanma sakın

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ooooffffff o gaz neydi ilk zamanlardaki davul gibiydim. şimdi akşamları bazen oluyor . kavun yiyince oluyor farkettim. yavaş yavaş alışıyoruz bebişe :)

içimde bir insan var düşündükçe garip oluyorum.
.)) evet kavun ayran bolca gaz yapar:)
kızlar son 1 haftadır çok hapşırır oldum. günde 15-20 defa geliyor. hasta da deilim . :44:
canım o hamilelikten benimde burnum kuru olur hep hamileyken:) burun kuruluğuda yaşayacaksınız:)
kesin ve ciddi bir şekilde gerekirse tersle ama anlattırma canım ben hiç dinlemedim hep pozitif doğum hikayeleri okudum, ayrıca doğum müthiş bir şey
ohhh süpersin canım inşallah nasip olur ben çok istedim olmadı şimdi bunu istiyorum aaa ama sen sezaryensin olmaz diyen bilmişler çok yokkk canım bal gibi oluyor neden olmasın
evet evet doğumla ilgili hep güzel şeyle kalıyor aklımızda:) bende ite kaka 19 ay emzirdim sıpamı niyetim iki seneydi ama öğğğ diyordru mememe sıpam
denize gittik bugün eşimle çok sıcaktı piştik ilk
sonra hava kapadı eve geldik
şimdi de fırtına çıktı

bu arada formasyonu kazanmışım hamile hamile eğitim alacağım
hayırlı olsun
oyyyy maşallah canım sizlere korkma Rabbim verir kolaylığını
maşallah maşaallah
Kızlar yasinleri kim not alıyordu...bir tanede benden güzel annelere ve fasulyelere allah kabul ederse...
ben topluyorum canım ekledim ama özelden yazın ki gözümden kaçmasın bir daha:)
maşallah canım
ohh ellerine sağlık güzel bir vakit geçirirsiniz inşallah canım kolay gelsin yardım lazım mı:)
oyyy yerim onun dillerini ne tatlılar değil mi her anları komedi

canım hayırlısı buymuş sağlıkla doğsun kızın erkenden öğrenmişsin ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…