2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Bende de halsizlik, isteksizlik ve akıntı var ama akıntı sanırım jel kullanıyorum ondan oluyor. Pimpirikliyim galiba ben. Çünkü tüp bebek bizimki. Üstelik ilk hamileliğim de..

Benim de ilk hamileliğim canım. Ben de kaygılanıyorum. Ama beraber yenmeye çalışıcaz kaygılarımızı inşallah.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar kusamamaktan bıktım usandım öğürüyorum ama bir türlü gelmiyor, parmak atmak da bende pek işe yaramıyo anca canım acıyo, bana bi öneri söyler misiniz ben nasıl kusucam yaa:S:S yediklerim resmen boğazımda duruyo ama çıkmıo offffffffffffffffffffffffffffffffffff

Benim de ilk hamileliğim canım. Ben de kaygılanıyorum. Ama beraber yenmeye çalışıcaz kaygılarımızı inşallah.

Benimde çok kaygilarim var kontrolngunlerini beklerken vakit gecmiyor acaba yasiyormu acaba eli ayağı duGunmu oof oof

Sılasa canımmm özledimmm

Benimde çok kaygilarim var kontrolngunlerini beklerken vakit gecmiyor acaba yasiyormu acaba eli ayağı duGunmu oof oof

Kızlar kaygılar doğana kadar geçmiyor hatta doğduğunda nefes alııormu diye gözümü kırpmadan başında beklediğimi hatırlarım... Ama yapmamak hamileliğin keyfini çılarmak gerek ..

Bunlar ilk 3 ay normalmiş canım. Ama iyi düşünelim ki iyi olsun. Gözümüzde güzel şeyler canlandırıp, birbirimizi telkin edelim.

Sıla canımmm özledimmm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü
Slm canım nasılsın benim hiç keyfim yok bakip bakip çıkıyorum arada yazıyorum ne iyi ne kötü artık hislerim bile körelmiş sanırım :)
Senin kanaman bittimi devam ediyor mu eger kahverengi ara lekelere donustuyse korkma sonda kalanlar kahverengi olarak geliyor sonrada kesiliyor zaten canim ikinci oglumda olmuştu benim.her hamileligim bi seruven iste :)
Canim ya kusamamak çok kötü gerçekten bendede tam tersi hemen cikariyorum.parmakla dene hemen pes etme cokta zorlama cikmiyorsa kuru bulantidan oluyordur.
İnşallah kurtulucaz en kisa zamanda bulantilardan az daha sabır canım rabbim yardımcımız olsun ..

Hic kaygilanmayin canım bir sorun yoksa hersey yolunda demektir iciniz rahat olsun bir ay sonra bebişlerimiz hareketlencek inşallah o zaman hareketlerini hissettikce daha rahat oluruz :)
Kızlar 2li test sonucumuzda temiz çıktı çok şükür.
Gözün aydın canım maşallah bebisine :)
Canim inşallah acigi kapatılacaktır bebegin cok hizli buyuyorlar bi haftası bi haftasına uymuyor:)
İnşallah perşembe günü iyi haberler alirsin ...
Canim senin ismin yok listede sen yazinca listeye baktim yoksun?
Hayırlı olsun oglusun doktor emin olmasa söylemezdi:)
Sat ve yasini yaz listeye ekleyelim seni ve oğluşunu canım :)))

Kıyamam kuzum sana .. Tez zamanda geçsin şu bulantılar.. Kahverengi lekelenme .. Şu an yok ama kanama alanı kapanmamış

ben daha evin nazlısıydım annemin en küçüğüyüm bakma yaşım 26 ama annem beni hiç büyütmedi. bazen kendimi çok dayanaksız ve güçsüz hissediyorum. belki anne olunca değişirim. o yüzden birde yalnızlık üstüne tuz biber oluyor iyice halsizleşiyorum

aynen aynen kanepelerde kalıbım çıktı artık

Kıyamam kuzum sana .. Tez zamanda geçsin şu bulantılar.. Kahverengi lekelenme .. Şu an yok ama kanama alanı kapanmamış

İnşallah canim tez zamanda iyi olalim hepimiz herkes sadece iyiyim desin kimsenin sikayeti olmasın basindan beri cok yiprandik hemen hemen hepimiz inşallah bundan sonra bir sorun yasamayiz ...

Canim artık sende anne olucaksin daha dayanıklı ve sağlam olmalısın ilerde bebegin icin hep sağlam durman gerekecek o yüzden bunlar hazırlık oluyor yavas yavas ...
Yanliz değilsin bebegin var seninle nefes alip seninle can bulan bi hareket etmeye başlasın kipir kipir icinde annecim ben burdayım dicek sana :))
Hele dünyaya gelsin tum dünyan evladınla butunlesecek sonra hiç yalnızlık hissetmiyeceksin inşallah ..

artık doğduktan sonra neler yapar sıpalar :)

Ayy ilk aylarda bezini degistirirken illa üstüme cis yapardı benim ogluslar:)
Sanki bezini acmayi bekliyormus gibi bezini acar acmaz pipiyi havaya kaldırıp üstüme basima cis yaparlardi :)
Bikaç kezde babasi değişirken denk gelmişti gülmekten kirilmistik esimle :))

Son düzenleme:

Âmin canım inşallah hepimizi sağ salim alırız kucağımıza bebeişlerimizi

İnşallah canım. Rabbim o günleri de nasip etsin.

İiyi geceler kızlar
Nasılsınız masallah sohbet koyu ben bu aralar yogunum bnmde masallahım var... Midem bulanmaya basladı nasılda sevınıyodum ya niye böle oldu yarında bursadan misafirim gelicek öglenleyin aksam gıdıcekler
Kızım hala uyumadı ..

Canım bu ikili test nasıl yapılıyo merak ettim? Yani ultrasondan mı bakılıyo yine??

ultrasondan bebegin ölçümleri yapiliyo canim. Sonra kan alıyolar we ölçümlere gore bi problem olup olmadgna bakiliyo.

Giremiyorum bi kac gundur. Eski konulari bile okuyamiyorum.umarim cok sry kacirmamisimdir. Mide bulantisi cok fena. Istifra edecek gibi hatta bayilacak gibi oluyorum ama tik yok. Ne zormus bu bulanti. Cubuk krakerle yapistik artik birbirimize :/

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…