- 14 Ağustos 2011
- 28.833
- 4.560
- 448
Bende de halsizlik, isteksizlik ve akıntı var ama akıntı sanırım jel kullanıyorum ondan oluyor. Pimpirikliyim galiba ben. Çünkü tüp bebek bizimki. Üstelik ilk hamileliğim de..
Benim de ilk hamileliğim canım. Ben de kaygılanıyorum. Ama beraber yenmeye çalışıcaz kaygılarımızı inşallah.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benimde çok kaygilarim var kontrolngunlerini beklerken vakit gecmiyor acaba yasiyormu acaba eli ayağı duGunmu oof oof
Benimde çok kaygilarim var kontrolngunlerini beklerken vakit gecmiyor acaba yasiyormu acaba eli ayağı duGunmu oof oof
Slm canım nasılsın benim hiç keyfim yok bakip bakip çıkıyorum arada yazıyorum ne iyi ne kötü artık hislerim bile körelmiş sanırım :)Sıla canımmm özledimmm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü
Canim ya kusamamak çok kötü gerçekten bendede tam tersi hemen cikariyorum.parmakla dene hemen pes etme cokta zorlama cikmiyorsa kuru bulantidan oluyordur.kızlar kusamamaktan bıktım usandım öğürüyorum ama bir türlü gelmiyor, parmak atmak da bende pek işe yaramıyo anca canım acıyo, bana bi öneri söyler misiniz ben nasıl kusucam yaa:S:S yediklerim resmen boğazımda duruyo ama çıkmıo offffffffffffffffffffffffffffffffffff
Hic kaygilanmayin canım bir sorun yoksa hersey yolunda demektir iciniz rahat olsun bir ay sonra bebişlerimiz hareketlencek inşallah o zaman hareketlerini hissettikce daha rahat oluruz :)Benim de ilk hamileliğim canım. Ben de kaygılanıyorum. Ama beraber yenmeye çalışıcaz kaygılarımızı inşallah.
Gözün aydın canım maşallah bebisine :)Kızlar 2li test sonucumuzda temiz çıktı çok şükür.
Canim inşallah acigi kapatılacaktır bebegin cok hizli buyuyorlar bi haftası bi haftasına uymuyor:)Kızlar ben hala hamilelik takvimi yapamadım
Sebebi ben 7 haftalık diye gittiğimde doktora bana 5 haftalık olduğunu söyledi. 7 haftalık ise 18 ocak doğum tarihim. Ama 5 haftalıksa o zaman şubat başında oluyor doğum
Diğer kontrolum haftaya perşembe günü
Bakalım aradaki açığı bebis kapatabilmis mi ?
Canim senin ismin yok listede sen yazinca listeye baktim yoksun?Kızlar benim geçen kontolümde doktor büyük bi ihtimal erkek dedi, aslında sana bunu söylememgerek belli de olmaz ama ben tecrübeme dayanarak kemik yapısından dolayısöylüyorum dedi, normalde söylemezlermiş 3 ayıgeçtikten sonra, kimisi kız diye aldırıp düşürmeye kalkıyormuş...
Slm canım nasılsın benim hiç keyfim yok bakip bakip çıkıyorum arada yazıyorum ne iyi ne kötü artık hislerim bile körelmiş sanırım :)
Senin kanaman bittimi devam ediyor mu eger kahverengi ara lekelere donustuyse korkma sonda kalanlar kahverengi olarak geliyor sonrada kesiliyor zaten canim ikinci oglumda olmuştu benim.her hamileligim bi seruven iste :)
Canim ya kusamamak çok kötü gerçekten bendede tam tersi hemen cikariyorum.parmakla dene hemen pes etme cokta zorlama cikmiyorsa kuru bulantidan oluyordur.
İnşallah kurtulucaz en kisa zamanda bulantilardan az daha sabır canım rabbim yardımcımız olsun ..
Hic kaygilanmayin canım bir sorun yoksa hersey yolunda demektir iciniz rahat olsun bir ay sonra bebişlerimiz hareketlencek inşallah o zaman hareketlerini hissettikce daha rahat oluruz :)
Gözün aydın canım maşallah bebisine :)
Canim inşallah acigi kapatılacaktır bebegin cok hizli buyuyorlar bi haftası bi haftasına uymuyor:)
İnşallah perşembe günü iyi haberler alirsin ...
Canim senin ismin yok listede sen yazinca listeye baktim yoksun?
Hayırlı olsun oglusun doktor emin olmasa söylemezdi:)
Sat ve yasini yaz listeye ekleyelim seni ve oğluşunu canım :)))
Ah canım 1 buçuk aydır öyleyim bende hic dışarı cikmadim cocuklarimi okula bile goturemiyorum evde dört duvar arasinda sıkışık kaldım resmen
Bazıları çok şanslı hic hamile gibi değil normal yaşantılarıns devam ediyorlar bizim gibilerde hamilelik sinavini en başından veriyoruz inşallahh sonraki aylar güzel gecer bizim icinde ...
Valla ben de aynı durumdayım. Öğlen okuldan geliyorum yatağa yapışıyorum. Akşam yemeğine kalkıp sonrasında kanepeye yapışıyorum. Bütünleştim ben onlarla☺️
Oo bunlar iyi günlerin daha seni gecenin bi yarısı tekmeliyecek acıktırıcak
Kızlar 2li test sonucumuzda temiz çıktı çok şükür.
İnşallah canim tez zamanda iyi olalim hepimiz herkes sadece iyiyim desin kimsenin sikayeti olmasın basindan beri cok yiprandik hemen hemen hepimiz inşallah bundan sonra bir sorun yasamayiz ...Kıyamam kuzum sana .. Tez zamanda geçsin şu bulantılar.. Kahverengi lekelenme .. Şu an yok ama kanama alanı kapanmamış
Canim artık sende anne olucaksin daha dayanıklı ve sağlam olmalısın ilerde bebegin icin hep sağlam durman gerekecek o yüzden bunlar hazırlık oluyor yavas yavas ...ben daha evin nazlısıydım annemin en küçüğüyüm bakma yaşım 26 ama annem beni hiç büyütmedi. bazen kendimi çok dayanaksız ve güçsüz hissediyorum. belki anne olunca değişirim. o yüzden birde yalnızlık üstüne tuz biber oluyor iyice halsizleşiyorum
artık doğduktan sonra neler yapar sıpalar :)
Canim gözün aydın maşallah bebisine inşallah sonuna kadar hersey yolunda ve sorunsuz gecer :)
Canim inşallah en kisa zamanda eşinle aynı yerde calismaya baslarsaniz insanin esinin yaninda olması çok önemli gerçekten ...
Canim maşallah bebisine be güzel ya inşallah herkesden hep böyle güzel haberler aliriz sonuna kadar :))
Merak etme canım oglun olursa babasına karşı korur senin benimkiler benim badigardim gibi geliyor evin içinde babalarına gikk dedirtmiyorlar :)
Canım bu ikili test nasıl yapılıyo merak ettim? Yani ultrasondan mı bakılıyo yine??
Slm canım nasılsın benim hiç keyfim yok bakip bakip çıkıyorum arada yazıyorum ne iyi ne kötü artık hislerim bile körelmiş sanırım :)
Senin kanaman bittimi devam ediyor mu eger kahverengi ara lekelere donustuyse korkma sonda kalanlar kahverengi olarak geliyor sonrada kesiliyor zaten canim ikinci oglumda olmuştu benim.her hamileligim bi seruven iste :)
Canim ya kusamamak çok kötü gerçekten bendede tam tersi hemen cikariyorum.parmakla dene hemen pes etme cokta zorlama cikmiyorsa kuru bulantidan oluyordur.
İnşallah kurtulucaz en kisa zamanda bulantilardan az daha sabır canım rabbim yardımcımız olsun ..
Hic kaygilanmayin canım bir sorun yoksa hersey yolunda demektir iciniz rahat olsun bir ay sonra bebişlerimiz hareketlencek inşallah o zaman hareketlerini hissettikce daha rahat oluruz :)
Gözün aydın canım maşallah bebisine :)
Canim inşallah acigi kapatılacaktır bebegin cok hizli buyuyorlar bi haftası bi haftasına uymuyor:)
İnşallah perşembe günü iyi haberler alirsin ...
Canim senin ismin yok listede sen yazinca listeye baktim yoksun?
Hayırlı olsun oglusun doktor emin olmasa söylemezdi:)
Sat ve yasini yaz listeye ekleyelim seni ve oğluşunu canım :)))
ultrasondan bebegin ölçümleri yapiliyo canim. Sonra kan alıyolar we ölçümlere gore bi problem olup olmadgna bakiliyo.Canım bu ikili test nasıl yapılıyo merak ettim? Yani ultrasondan mı bakılıyo yine??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?