.)) evet kavun ayran bolca gaz yapar:)
canım o hamilelikten benimde burnum kuru olur hep hamileyken:) burun kuruluğuda yaşayacaksınız:)
evet ya burnumun içi yara oldu kupkuru . krem sürüyorum .
bir de burnum kokuya hassastı iyice radar gibi oldu her şeyden koku geliyor
Kızlar bulantısı sıkıntısı olanlar eve kapandım diyenler ne olur üzülmeyin bunların hepsi geçecek kalıcı olan anlayışlı destekleyici sizi şımartan hamileliğinizi yaşatan eşinizin olması, ben eşimden o ilgiyi göremiyorum ve artık çok yoruldum çok kırgınım ona iki gündür ağlama nöbetim tutuyor, hormonlardan diye kendimi avutuyorum ama değil benim ona kırgınlığımın sebebi bu değil, doktora gidemedim inat ettim kızdım seninle gitmiycem sen haketmiyorsun zaten umrunda değil dedim, hiç bir yerde randevu yok, bir yeri aradım gün içinde gelin muayene olursunuz dedi ücreti de çok az 15 lira bir şey değil, kayınpederime diyeceğim artık baba beni götür diye çok zoruma gidiyor, eşimin plansızlığı programsızlığı bıktırdı beni, ben almasam bir randevuyu ayarlayamıyor, sizce gideyim mi kp le olur mu, tek gidemem evim merkeze uzak, çok doluyum ve ağlıyorum anlatmakla bitmez, ona kalsa hiç bir sorun yok o bir şey yapmıyor.....
Kızlar ben de 11 haftalık üoldum.. İçimden geçen hep erkekti:) ikinci hamileliğim ama ilk çocuğum olacak Allah nasip ederse... Cinsiyeti kızmış.... Bi içim vuruldu doğrusunu söylemek gerekirse :) ama Rabbim neylerde güzel eyler hep dua ettim sağıklısını hayırlısını ver allahım diye..
Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş kız erkek önemli değil özünde...
Kızlar bulantısı sıkıntısı olanlar eve kapandım diyenler ne olur üzülmeyin bunların hepsi geçecek kalıcı olan anlayışlı destekleyici sizi şımartan hamileliğinizi yaşatan eşinizin olması, ben eşimden o ilgiyi göremiyorum ve artık çok yoruldum çok kırgınım ona iki gündür ağlama nöbetim tutuyor, hormonlardan diye kendimi avutuyorum ama değil benim ona kırgınlığımın sebebi bu değil, doktora gidemedim inat ettim kızdım seninle gitmiycem sen haketmiyorsun zaten umrunda değil dedim, hiç bir yerde randevu yok, bir yeri aradım gün içinde gelin muayene olursunuz dedi ücreti de çok az 15 lira bir şey değil, kayınpederime diyeceğim artık baba beni götür diye çok zoruma gidiyor, eşimin plansızlığı programsızlığı bıktırdı beni, ben almasam bir randevuyu ayarlayamıyor, sizce gideyim mi kp le olur mu, tek gidemem evim merkeze uzak, çok doluyum ve ağlıyorum anlatmakla bitmez, ona kalsa hiç bir sorun yok o bir şey yapmıyor.....
Kızlar ben de 11 haftalık üoldum.. İçimden geçen hep erkekti:) ikinci hamileliğim ama ilk çocuğum olacak Allah nasip ederse... Cinsiyeti kızmış.... Bi içim vuruldu doğrusunu söylemek gerekirse :) ama Rabbim neylerde güzel eyler hep dua ettim sağıklısını hayırlısını ver allahım diye..
Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş kız erkek önemli değil özünde...
aaa bak benım doktor söylemem dedi bana vay kerata 1 hafta sonra gidince ümüğüne çökerim artık.
Ailede herkes kız istiyor. Erkek bollugundan sanırım.
sivri zeka ben eşime 'o kadar erkeğin arasında kızımız olursa hali nasıl olur hic düşünüyor musun' dedim.
Adam şimdi tutturdu erkek olsun kızım olursa kimselere huzur vermem demeye.
Ahh bu babalar.. Benım babam da öyleydi. Beni karadeniz gezisine gönderip ilk otobüsle arkamdan gelen babam
canım şöyle söylim. bebek anne rahmine düstüğü an, annelik his edilir, hattte anne olmayanlar bile anaçtır bu kadının yapısında vardır. babalık öye değil. babalık sonradan öğrenilen, çocuğuyla vakit geçirdikçe gelişen bişeydir. Biz bayanlar ile erkeklerin hamilelik anlayışları çok farklı. çoğu erkekler senin eşin gibi...bide iş yoğunluğu olunca...bence biraz beklentilerini azalt. Sen güçlü ol...randevularını tabiki kendin ayarlican...bende öyle yapıyorum...karnın büyüdükçe...eşinin tavrı da sana karşı değişecek. Ama eşine kızıpta hamileliğini asla riske atma...çok üzülme, beslenmene , doktor kontrollerine dikkat et...Kadınlar çok güçlü sende bu zor zamanı atlatıcaksın...yine normale dönecek hersey...
cinsiyetler ne güzel erkenden gelmeye başladı. canım hayırlı olsun. inş bende 12. haftamda gidicem bana da kız desinn yaaaama tabi insan hep korkuyo inş sağlıklı olsun önceliğimiz o ama kız denilince içim eriyor valla
Aynen canım bende öle istiyorum nasipse inşallah... Biz 4 kardeşiz ohhh keyfimiz gıcırayyy kurban olurum ne tatlı ya ağzını burnunu yiyesi gelir insanın. sürekli oyun halinde kendini sevdiriyor :)))
işte senin kızın sana nasıl düşkün bende anneme öyleyim . halen o durumdan çıkamadım.dediğin gibi kucağıma alınca daha iyi anlayacam sanırım. annem derdi evlattan ötesi yok .. 6,5 ay ssonra inşallah ben de anneyimAllah imkan verirse çok çocuğum olsun istiyorum 3-4 gibi :)
En az2 en az4aynen canım ben tek cocugum ve berbat birsey. Herşeyim oldu ama derdimi paylaşacak kimsem olmadı. Varsın kavga edelim varsin bir ekmegi bölüşşeydik ama bir kardeşim olsaydı . O yüzden ben en aşagı 2 cocuk istiyorum.
Bnm ilk cocugumda yasadıgım şeylerin aynısını yasamısson.. Kızın dogunca içim nedn buruldu diye vicdan azabı cekıceksın...Kızlar ben de 11 haftalık üoldum.. İçimden geçen hep erkekti:) ikinci hamileliğim ama ilk çocuğum olacak Allah nasip ederse... Cinsiyeti kızmış.... Bi içim vuruldu doğrusunu söylemek gerekirse :) ama Rabbim neylerde güzel eyler hep dua ettim sağıklısını hayırlısını ver allahım diye..
canım o hamilelikten benimde burnum kuru olur hep hamileyken:) burun kuruluğuda yaşayacaksınız:)
kesin ve ciddi bir şekilde gerekirse tersle ama anlattırma canım ben hiç dinlemedim hep pozitif doğum hikayeleri okudum, ayrıca doğum müthiş bir şey
ohhh süpersin canım inşallah nasip olur ben çok istedim olmadı şimdi bunu istiyorum aaa ama sen sezaryensin olmaz diyen bilmişler çok yokkk canım bal gibi oluyor neden olmasın
evet evet doğumla ilgili hep güzel şeyle kalıyor aklımızda:) bende ite kaka 19 ay emzirdim sıpamıniyetim iki seneydi ama öğğğ diyordru mememe sıpam
hayırlı olsun
oyyyy maşallah canım sizlerekorkma Rabbim verir kolaylığını
maşallah maşaallah
ben topluyorum canım ekledim ama özelden yazın ki gözümden kaçmasın bir daha:)
maşallah canım
ohh ellerine sağlık güzel bir vakit geçirirsiniz inşallah canım kolay gelsin yardım lazım mı:)
oyyy yerim onun dillerinine tatlılar değil mi her anları komedi
canım malesef bazı adamlar öyle. Vurdumduymaz ama sen artık tecrübeli bir annesin neyi nasıl yapacagını bılıyorsun. Hıc ama hıc takılma. Hp ile muhabbetin iyiyse tabiki seni o götürsün o da senin baban neticede.. Üzme kendini ne olur.
Aynen canım bende öle istiyorum nasipse inşallah... Biz 4 kardeşiz ohhh keyfimiz gıcır
En az2 en az4
Bnm ilk cocugumda yasadıgım şeylerin aynısını yasamısson.. Kızın dogunca içim nedn buruldu diye vicdan azabı cekıceksın...
Lazım :)) kız gelsene zillü
Ya aynen öle edlalim bazen sabah kaşkıp kızıma bakıp bakıp hem şükrediyo hem aglıyorum allah biliyoya
kesin ve ciddi bir şekilde gerekirse tersle ama anlattırma canım ben hiç dinlemedim hep pozitif doğum hikayeleri okudum, ayrıca doğum müthiş bir şey
ohhh süpersin canım inşallah nasip olur ben çok istedim olmadı şimdi bunu istiyorum aaa ama sen sezaryensin olmaz diyen bilmişler çok yokkk canım bal gibi oluyor neden olmasın
evet evet doğumla ilgili hep güzel şeyle kalıyor aklımızda:) bende ite kaka 19 ay emzirdim sıpamıniyetim iki seneydi ama öğğğ diyordru mememe sıpam
hayırlı olsun
oyyyy maşallah canım sizlerekorkma Rabbim verir kolaylığını
maşallah maşaallah
ben topluyorum canım ekledim ama özelden yazın ki gözümden kaçmasın bir daha:)
maşallah canım
ohh ellerine sağlık güzel bir vakit geçirirsiniz inşallah canım kolay gelsin yardım lazım mı:)
oyyy yerim onun dillerinine tatlılar değil mi her anları komedi
Sağol canım biraz rahatlamak için yazdım kimseye söylemiyorum bir tek kk, herkes mutlu mesut sanıyor beni...
Kızlar günaydın ....sabaha kusarak uyandım yine ... 11+5 oldum hala devamm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
haklısın canım burda bizbize dertleşiyoruz,seviniyoruz yada üzülüyoruz.. Dışardan mutlu görünüyor olabiliriz ama kim bilir ne dertlerimiz var konuşamadığımız.Hamd olsun ki rabbim bizi evlatsız bırakmıyor,evlerimizde dünya meyvesi sesi olabiliyor..
Boşverrr oğluşuna,içindeki mucizene sarıl.. Belki bu bebekte birşeyleri daha iyi anlar..Bazı erkeklerin jeton paraşütlü,ancak iniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?