2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Ben senin yerinde olsa idim, biraz daha beklerdim, kendi şaçım yavaştan yavaştan çıkınca saçımı kısacık kestitirirdim( hamileyken saç kesilmez denir ama ) saç boyatmakdansa saç kestirmek daha iyidir diye düşünüyorum,,,

slm kızlar hepinize günaydın
benim doktorum ilişki de bir kısıtlama yok
aynen devam edebilirsiniz dedi :) benim koca
havalar da tabii :)

Bende bilmiyorum ne yapacağız ki daha benim randevu ya çok dr. A soracağım ama...tutmalı mı tutmamalı mi kafam karışık

Belki sonra izin verirler. Benim enfeksiyonum da bitmedi gitti. Yemyesiil akintim var gunlerdir yine tahlil isticem

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Akıntı olması işitmiş bende yok ben sürekli kum döküp sistit oluyorum... Allah acil şifalar versin sana da inş..

Ah canım Allah yardımcın olsun mutlaka ii bir doktor bul ağır geçecekse... Bizim ailede öyle... Ve serumsuz atlatma bu dönemi... Bazı doktorlar insafsız oluyor...

bende rüyamda yemek yediğim günün sabahı miğdem bulanmıyor,, adam akıllı kahvaltı yapıyorum,,, yemek görmüyorsam miğde bulantısı ile kalkıyorum,,,,
bu bulantılar hani azalıcakdı,, benimkile daha da arttı,,,, geçen gün oturdum ağladım hırsımdan,, açım,, canım sıkkın bebeği besleyemiyorum diye,,, miğdem bulanıyor sürekli,,,,,

Benim dr. O konuda birşey demedi ama bende sistit var o yüzden ilişki de ve sonrasında biraz yanma oluyor, son ilişki de acı da oldu biraz ara verip tekrar denedik dr. acı olunca tamamen mi bırakın dedi? Birde sizin tüp mü?

evet acı olunca bırakın dedi şimdi yasakladı zaten... canım senin sitsit varsa doktorun bişey demedimi tahriş olmutur ilişkide ondan olabilir bu dönemde çok hassas oluyormuş giriş ağzı dikkat et doktoruna sorbi.benimde aşılama canım ...

Son düzenleme:
Dün ben 12. Hafta gebeliği izledim dr. Üzülmeyin o sizden beslenir aldığınız gıdalara ihtiyacı yok diyo youtubede 12.hafta gebeliği izle dr. Kağan

http://www.youtube.com/watch?v=EcJk_kP8e7c

bak bunu izle

Son düzenleme:
Selam kızlar sizi hep takip ediyorum ama yazmadım hiç. Ben de bugun 10+0 dayim. Orucla ilgili drumun soylediklerini paylasmak istedim. Dört yaşında bir kizim var o zamandan beri sevdigim bilgisine guvendigim bir dr. Oruc tutulabilecek en rahat donem hamilelik acisindan bebege hic bir zarari yok dedi. Hatta emin misiniz cok uzun susuz kalicaz dedim hayir kesinlikle yok bir zarari dedi. Sadece kendini cok halsiz bitkin hissedersen tutmayabilirsin dedi. Ben denemeyi dusunuyorum acikcasi. Ac kalinca benim de midem kaziniyor bulaniyor ama Allah yardim eder denemeden nasil olacagini bilemem. Zorlanirsam da arada tutmayi dusunuyorum en azindan haftasonu esim evdeyken vs. Seneye de tutamayacagimiz icin bu sene beş gün bile tutsak kardir. Yine de herkesin kendi kararı tabi ki...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu ilişki olayida ayrı imtihan son zamanlarda çok istekli ben dr.a gidince onu da bi sorayim inşaallah...

Bu ilişki olayida ayrı imtihan son zamanlarda çok istekli ben dr.a gidince onu da bi sorayim inşaallah...

anlayışla karşılasın canım sonrası kötü oluyor bak bnve eşim çok üzüldü keşke yapmasaydık falan bn yapamıyorum die çok üzülüyordum ben zorladım eşimi kanıma girdin dio:) bidaha tövbe yani dayancak:)

benim dr. özel değil 7 haftalıkken gittim ve o zaman çok kötü sistit vardı benim ilişkiyi sormak aklıma gelmedi, oda birşey demedi öyle ileri sistitlerde girmiyoruz ilşkiye , son zamanlarda üşütünce ve az su içince başlıyor gibi oluyor bol su içiyorum,ayağıma sıcak su koyuyorum ama ilişkiden sonra yanma oluyor bazen ilişkide de oluyor,normal yolla hamile kaldım en azından dr.a gidene kadar daha dikkat edeyim artık...

kaçıncı haftadasınız? seneye emzikli olacağımız için mi tutamayacağız?

Ah canım Allah yardımcın olsun mutlaka ii bir doktor bul ağır geçecekse... Bizim ailede öyle... Ve serumsuz atlatma bu dönemi... Bazı doktorlar insafsız oluyor...

gecer dıye beklıyorum ama ezıyet gıbı gelıyorr mecbur serum yıyorum. bu arada bır zararı oluyormu serumun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…