Bebem bende zofran kullanıyrmm iyi geliyorrr
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benim saçlarım platin sarısıydı koyu reng gecim dedim bi iki boyama oldu hamile kaldıgımı öğrendim yani rengi oturtamadan hamile kaldım 😬 şuan hep aktı cok garip sarı sarı cıktı dipler dersen o biçimnn. Ben oğlumda boyatmamıştım ama dr'um musade ederse bitkisel boya ile boyamayı düsünüyorum musade etmezsede ne yapim kalcak böyle 😊
yaa bende habire rüyamda görüyorum. ilk emzirdiğimi gördüm sonrasındada hep ultrasondaki görüntüleri
bide oruç nasıl olucak kızlar, ben doktoruma sormayı unuttum da. acaba haftada 2 3 gün flan yani arka arkaya gelmicek şekillerde tutabilirmiyizki? ben geçen kandilde falan tutmuştum ama.. sizler napıcaksınız ?
Belki sonra izin verirler. Benim enfeksiyonum da bitmedi gitti. Yemyesiil akintim var gunlerdir yine tahlil isticem
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
evettannemın ablamın 9 ay boyunca bulanmıs. benım bukadar erken baslaması cok kotu oldu. doktora gıdınce ılk ısım bunu sormak olucak. zofran duydum doktor vermeden almayım dedım. bu ıctıklerımı baska bır doktor verdı kendı doktorum degıl. bu hafta ıns gıdınce ogrenıcem herseyı. cok tesekkurlerr amınnn. cumlemızee
ben de saat 5te gözümü açıyorum yarım saatte bi bakıyorum vakit geçmiyor kalkıyorum .. hamile kaldığımdan beri böyleyim sabah hiç uykum olmuyor.
ben de rüyamda karnımı feci şekilde doyuruyorum. bi kaç gündür hep öyle gördüm tabak tabak yemek yiyorum rüyamda
seninkinin durumu daha vahimmişş ben doktora sorayım dedim yok sorma utanırım falan dedi bn sordum cinsel periz yapıyoruz ama biz yapmalımıyız yapmamalımıyız dedim doktorda acı hissedersen kes dedi bizimki bunu duydu tavan olduaman yapma riske atma şimdi töbe desen yapmam kanam olunca başka hastanede doktor baktı normal gözüküyor kalbi atıyomu diom atıoo diyor bana bn duymuom dedim sistemden görüyorum diyor:) iyi olduğunu öğrendim en azından:)
Benim dr. O konuda birşey demedi ama bende sistit var o yüzden ilişki de ve sonrasında biraz yanma oluyor, son ilişki de acı da oldu biraz ara verip tekrar denedik dr. acı olunca tamamen mi bırakın dedi? Birde sizin tüp mü?
valla bu cumartesi tarama testim var.Acabalarla yaşıyor adamcagiz
Dün ben 12. Hafta gebeliği izledim dr. Üzülmeyin o sizden beslenir aldığınız gıdalara ihtiyacı yok diyo youtubede 12.hafta gebeliği izle dr. Kağanbende rüyamda yemek yediğim günün sabahı miğdem bulanmıyor,, adam akıllı kahvaltı yapıyorum,,, yemek görmüyorsam miğde bulantısı ile kalkıyorum,,,,
bu bulantılar hani azalıcakdı,, benimkile daha da arttı,,,, geçen gün oturdum ağladım hırsımdan,, açım,, canım sıkkın bebeği besleyemiyorum diye,,, miğdem bulanıyor sürekli,,,,,
inş herşey istediğimiz gibi olur rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin kucağımızda yırtındığı günleri görelim
Bu ilişki olayida ayrı imtihan son zamanlarda çok istekli ben dr.a gidince onu da bi sorayim inşaallah...evet acı olunca bırakın dedi şimdi yasakladı zaten... canım senin sitsit varsa doktorun bişey demedimi tahriş olmutur ilişkide ondan olabilir bu dönemde çok hassas oluyormuş giriş ağzı dikkat et doktoruna sorbi.benimde aşılama canım ...
Bu ilişki olayida ayrı imtihan son zamanlarda çok istekli ben dr.a gidince onu da bi sorayim inşaallah...
ılk yırttıranda ben olacagım öyle bir ıssıracagım ki poposunu görecek gününü.
anlayışla karşılasın canım sonrası kötü oluyor bak bnve eşim çok üzüldü keşke yapmasaydık falan bn yapamıyorum die çok üzülüyordum ben zorladım eşimi kanıma girdin dio:) bidaha tövbe yani dayancak:)
Selam kızlar sizi hep takip ediyorum ama yazmadım hiç. Ben de bugun 10+0 dayim. Orucla ilgili drumun soylediklerini paylasmak istedim. Dört yaşında bir kizim var o zamandan beri sevdigim bilgisine guvendigim bir dr. Oruc tutulabilecek en rahat donem hamilelik acisindan bebege hic bir zarari yok dedi. Hatta emin misiniz cok uzun susuz kalicaz dedim hayir kesinlikle yok bir zarari dedi. Sadece kendini cok halsiz bitkin hissedersen tutmayabilirsin dedi. Ben denemeyi dusunuyorum acikcasi. Ac kalinca benim de midem kaziniyor bulaniyor ama Allah yardim eder denemeden nasil olacagini bilemem. Zorlanirsam da arada tutmayi dusunuyorum en azindan haftasonu esim evdeyken vs. Seneye de tutamayacagimiz icin bu sene beş gün bile tutsak kardir. Yine de herkesin kendi kararı tabi ki...
Ah canım Allah yardımcın olsun mutlaka ii bir doktor bul ağır geçecekse... Bizim ailede öyle... Ve serumsuz atlatma bu dönemi... Bazı doktorlar insafsız oluyor...
Ağzımda aft var çok acıyor tavsiye edebileceğiniz birşey var mı size iyi gelen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?