2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Aaaa bnmde alt tarafta sadece incecik bişi varrr o damı ondan sonradan oldu daha 7haftalığız

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

doktorum inancı cok tam biri ve kesinlikle ama kesinlikle yasak dedi.Bol şu içme zamanınız asla tutamazsın ve günler de uzun ayrıca dedi.

canım 9+3 haftadayız biz doktor bize yasak demedi ağrı acı hissederseniz kesin dedin ama bnde hiç olmadı öyle bişey sonradan kanama başladı...doktorla konuştum 3 ay periz dedi bizde zaten yapmıyorduk ama nasip böyleymiş şimdi korkuyoruz kesinlikle deneme bence korku yetiyor kendi başının çaresine baksınkanama olunca kendinide suçlu hissetti benim yüzümden falan die bundan sonra gel desemde gelmez

doktorum inancı cok tam biri ve kesinlikle ama kesinlikle yasak dedi.Bol şu içme zamanınız asla tutamazsın ve günler de uzun ayrıca dedi.

cvp veren herkese teşekkürler. su meselesi önemli evet günlerin de uzun olması cabası nasip olursa seneye de emzirdiğimiz için yanar oh 60 gün tut tutabilirsen

kıyamam benım kocam garantici. Birşey olurda benım dırdırımı çekeceğine amann bebiş doğana kadar abi kardeşiz dedi.
Ama her kontrolde doktorun gözünün içine bakıyor

cvp veren herkese teşekkürler. su meselesi önemli evet günlerin de uzun olması cabası nasip olursa seneye de emzirdiğimiz için yanar oh 60 gün tut tutabilirsen

Cnm borcun borc su an eziyet olur bebeğe hamilelerin tutması caiz değil ztn, inşallah tutarsn Rabbim nasip eder borçlarını

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

tutarız canım ne olacak bazu günler kısa kış akşamlarında hafta sonları falan ufaktan seneye başlarım ben. öderiz allahın izni ile canım.Sağlıgımız yerinde oldugundan para veremiyormusuz,mecbur borcluyuz

kızlarcım evde olup şu tahlil sonucuna bakıp burusella degarini söyleyecek bir allahın kulu sevgili arkadaşım yokmu acaba çok rica etsem.:26:

bende normal doğum istiyorum, hatta şimdien kegel hareketini yapmaya başladım, vajinal kaslarım gelişsin doğum normal olsun diye,,,bende izledim normal doğumu hatta beni daha da cesaretlendirdi,,,

iyi yapıyorsun bende yapmaya başlayacağım düzenli olarak ...

kızlarcım evde olup şu tahlil sonucuna bakıp burusella degarini söyleyecek bir allahın kulu sevgili arkadaşım yokmu acaba çok rica etsem.:26:

canım benim tahlil sonuçlarım yanımda ama burusella diye bir tahlil istememiş benim doktorum...gerçi ne oldugunu bende bilmiyorum

canım valla işteyim yanımda yok eve gidince senin için bakayım ama benimde öyle bişeye bakılmadı diye biliyorum

canım benim tahlil sonuçlarım yanımda ama burusella diye bir tahlil istememiş benim doktorum...gerçi ne oldugunu bende bilmiyorum
canım çok teşekkür ederim benim 132 çıkmışta doktorla daha görüşemedim bu burusella sonucu normalmi yoksa ben bir mikropmu taşıyorum acaba diye merek ettim ama koca sitede bana sonuç söyleyecek bir arkadaşa rastlayamadım

selam kızlar etimed hastanesine randevu almak zorunda kaldım fiyatlardan ötürü yalnız herkes en iyi aletler onda en yeni teknolojiyi o hastane kullanıyor filan diyor umarum doğrudur off perşebeye de daha çok var nasıl beklicem belirsiz

çok şükür cnm fitresini veriririz tabiki de dedim ya doktora sormadığımdan emin olamadım. keyfi tutmuyo gibi olmıyım diye. dediğin gibi borcumuz borç insallah :)

kıyamam benım kocam garantici. Birşey olurda benım dırdırımı çekeceğine amann bebiş doğana kadar abi kardeşiz dedi.
Ama her kontrolde doktorun gözünün içine bakıyor

seninkinin durumu daha vahimmişş ben doktora sorayım dedim yok sorma utanırım falan dedi bn sordum cinsel periz yapıyoruz ama biz yapmalımıyız yapmamalımıyız dedim doktorda acı hissedersen kes dedi bizimki bunu duydu tavan oldu aman yapma riske atma şimdi töbe desen yapmam kanam olunca başka hastanede doktor baktı normal gözüküyor kalbi atıyomu diom atıoo diyor bana bn duymuom dedim sistemden görüyorum diyor:) iyi olduğunu öğrendim en azından:)

valla bu cumartesi tarama testim var.Acabalarla yaşıyor adamcagiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…