2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Midemi hiç bulandırmayan en favori üçlüm: ekmek, peynir, domates. Sadece bunlarla yaşamak istiyorum bu aralar.
😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende öyleyim 😂😂😂

Canım ben bu Perşembe yaptıracağım sormamıştım ama senin için o zaman sorarım geç olmazsa... Bir de hastane hastane değişiyorduk mutlaka fiyatlar..

Canım benim diplerde kızıl kaldı ama çok az hep kestire kestire kurtuldum sarı üstüne kızıldı ben kendim boyayı düşünmüyorum ama. Doktor 28. Riskli haftayı da atlayın öyle boyatın demişti.. Demet akalın müge hüner gibi isimler bile ekrana çıkmasına rağmen o haftayı beklediler.. Senin de aklımda olsun canım..

Canım kaç haftalık ken ilişkiye girdiniz ? Ben 11 Haftamdayım ilişki yok hiç doktorda birşey söylemiyor bu hafta serklaj yapılacak bana artık inş. Çekinmeyip sorarım 3.ayımız haftaya dolacak Allahın izniyle 😊

Allah de ötesini bırak...

bendeee geldımmmm yupppiiii ama ben galıba subat annesı olucammm nettekı hesaplamalara goreee. daha doktora randevum var. 4 hafta 3 gunlugunuz :):) mıde bulantısından gunlerım hep lavaboda gecıyor. ılac ıcıyorum metpamıd bırde rennıe duo surup. bır zararı yomus hamılelere. bır haftadır da 2 gunde bır serum yıyorum nerdeyse baska turlugecmıyorrr benım gıbı olan varmı aranızda acaba.

huhuuuu kızlar.. orucu sordum ben ya. kimsenin tutup tutmayacağı belli değilmi? soran yok mu doktora

Canım ben oruç tutamayacağım.. Doktoruma sormadım bile... Aç kalınca midem köpürüyor bir sürü ilacım var iki günde bir serum alıyorum sonra zaten niyet etsem de istifra ile bozulacak.. Ibadete değil eziyete girer benim için mümkün değil... Ama gücü yerinde olan hamileliğini hissetmeden arkadaşlar tutabilir mi bilmem.. Ilk üç ay riskli diyorlar ya Allah korusun..

Benim doktorum 3 ay dolmadan bebek yukarı yerleşmeden ilişki yok dedi canım ki zaten istemiyorum da tiksiniyorum..

Canım hamileliğin ağır geçecek demek ki 4. Haftada başladıysa metpamid fazla fayda etmez ileride zofran verir doktorun ve rennie hamilelikte kusmaya azdırıryor onu bırak gaviscon da aynı şekilde...
Onlar bulantıları hafif geçenler için... Allah tamamına erdirsin şimdiden :)

Günaydınn tool cum... İnş cNım bu yasaklarda kalkıcak biraz sabırlı ol !!!.. İnş bu zamanlarda geçicek ve güsel saglıklı bir hamilelik geçireceksin

Insallah canim insallah. Her sey onlar icin zaten.

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Hoş geldin kuzucumm :) bnde aynı dertten muzdaribim kus kus ölüom :)

Geçmiş olsun, ıhlamur içebilirsin diye biliyorum tabi abartmamak lazım, bol bol dinlen, hemen geçer inşallah.

sağol canım. şimdi doktoru aradım hiçbirşey önermiyorum dedi. belki az bi nane limon dedi ama seni dinleyip olmazsa az bi ıhlamur içeyim.

evett annemın ablamın 9 ay boyunca bulanmıs. benım bukadar erken baslaması cok kotu oldu. doktora gıdınce ılk ısım bunu sormak olucak. zofran duydum doktor vermeden almayım dedım. bu ıctıklerımı baska bır doktor verdı kendı doktorum degıl. bu hafta ıns gıdınce ogrenıcem herseyı. cok tesekkurlerr amınnn. cumlemızee

Bebem bende zofran kullanıyrmm iyi geliyorrr

Havuz hemen önümde giremiyorum ben de.. Ama bizimkiler girdikte ben serinliyorum:) doktor kendi havuzumuza izin verdi ama kum döküp iltihaplanmalardan fırsat bulamadım ben de... Üşümek istemiyorum ...

Belki sonra izin verirler. Benim enfeksiyonum da bitmedi gitti. Yemyesiil akintim var gunlerdir yine tahlil isticem

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Cnmm o nedir ?

Gebelikte gobek deliginin altina hatta bazen ustune de uzayan dik koyu cizgi canim. Tibbi bi aciklamasi var ama terim anlamlarini unuttum simdi :) dogumdan sonra 1 yil icinde geciyomus bazen de kaliyomus. Lekesiz puruzsuz bir gobüs istedim ama olmayacak sanirim.

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

huhuuuu kızlar.. orucu sordum ben ya. kimsenin tutup tutmayacağı belli değilmi? soran yok mu doktora

canım ben sormadım ama yarın kontrolüm var senin için sorarım. ben tutamıcam sanırım diyarbakır yanıyor dayanamam işe de geliyorum. çok yiyemesem de çok sık acıkıyorum meyve falan geçiştiriyorum hiç yemezsem migrenim tutuyo tutmamaya mecbur gibi bişeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…