- 24 Mart 2014
- 2.038
- 128
- 163
Midemi hiç bulandırmayan en favori üçlüm: ekmek, peynir, domates. Sadece bunlarla yaşamak istiyorum bu aralar.
😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar rica etsem test sonuçlarınıza bakıp burusella değerinizi yazarmısınız.
teşekkür ederim canım .kızlar acaba başka yaptıran varmı burusella ?bana yapılmadı canım doktor gereksız gordu..Sadece tokso yapıldı onda da evde kedim oldugundan...
Kızlar ikili test için araştırma yapanınız oldu mu? Oğlumda ben devlette yaptırmıştın marmara üniversitesi hastanesinde ücretsiz ama sanırım geç kaldım randevu için özelde yaptrmam gerekcek fiyat araştırması yapanınız var mı?
Benim saçlarım platin sarısıydı koyu reng gecim dedim bi iki boyama oldu hamile kaldıgımı öğrendim yani rengi oturtamadan hamile kaldım 😬 şuan hep aktı cok garip sarı sarı cıktı dipler dersen o biçimnn. Ben oğlumda boyatmamıştım ama dr'um musade ederse bitkisel boya ile boyamayı düsünüyorum musade etmezsede ne yapim kalcak böyle 😊
pazar günü ilişkiden 1 saat sonra hafif kahverengi bi kan geldi korktum hemen hastaneye gittik doktora dedim ilişkiden sonra gelen bi kanama dedim doktor kesinlikle yasak düşük tehliken var dedi beni iyice korkuttu yatırmamız lazım seni serum progestroon iğne vercez zaten bn progestron kulanıyorum sabah akşam dedim o zaman istirat dedi eve geldim hemen doktorumu aradım normal olabilir bazen ilişkide bebeğin kesesinin etrafında küçük baloncuklar vardır onlara dokunmuş olabilirsiniz bu süreden sonra yasak dedi sanki çok yapıyomuşuz gibieşim bundan sonra 9 ay yasak dio:)
huhuuuu kızlar.. orucu sordum ben ya. kimsenin tutup tutmayacağı belli değilmi? soran yok mu doktora
Canım kaç haftalık ken ilişkiye girdiniz ? Ben 11 Haftamdayım ilişki yok hiç doktorda birşey söylemiyor bu hafta serklaj yapılacak bana artık inş. Çekinmeyip sorarım 3.ayımız haftaya dolacak Allahın izniyle 😊
Allah de ötesini bırak...
bendeee geldımmmm yupppiiii ama ben galıba subat annesı olucammm nettekı hesaplamalara goreee. daha doktora randevum var. 4 hafta 3 gunlugunuz :):) mıde bulantısından gunlerım hep lavaboda gecıyor. ılac ıcıyorum metpamıd bırde rennıe duo surup. bır zararı yomus hamılelere. bır haftadır da 2 gunde bır serum yıyorum nerdeyse baska turlugecmıyorrr benım gıbı olan varmı aranızda acaba.
Günaydınn tool cum... İnş cNım bu yasaklarda kalkıcak biraz sabırlı ol !!!.. İnş bu zamanlarda geçicek ve güsel saglıklı bir hamilelik geçireceksin
Günaydın canım. Seninle sat'larımız aynıydı galiba. Linea nigra için daha erken sanıyordum.
Erkek bebek bekleyenlerde daha çok rastlanıyormuş diye okumuştum. Cinsiyetle ilgili bişey demiş miydi doktorun?
Ah ah internetlerde de 4. 5. Aylarda diyor ama nerden cikti bu cizgi bilmiyorum. Gobekalti suan ustunde yok. Dr a gittigimde yoktu. soracagim bu gidisimde. Ama caresi yok beklemekten baska. Bi de cinsiyeti etkiledigi soylentiden ibaretmis. Her belirtim ve cevrem erkek diyor ama gonlumden kiz geciyor. Satlarimiz ayni bu arada. Cuma kontrole gidicem yine gorelim bakalim koca kafaliyi :)
bendeee geldımmmm yupppiiii ama ben galıba subat annesı olucammm nettekı hesaplamalara goreee. daha doktora randevum var. 4 hafta 3 gunlugunuz :):) mıde bulantısından gunlerım hep lavaboda gecıyor. ılac ıcıyorum metpamıd bırde rennıe duo surup. bır zararı yomus hamılelere. bır haftadır da 2 gunde bır serum yıyorum nerdeyse baska turlugecmıyorrr benım gıbı olan varmı aranızda acaba.
Geçmiş olsun, ıhlamur içebilirsin diye biliyorum tabi abartmamak lazım, bol bol dinlen, hemen geçer inşallah.
Canım hamileliğin ağır geçecek demek ki 4. Haftada başladıysa metpamid fazla fayda etmez ileride zofran verir doktorun ve rennie hamilelikte kusmaya azdırıryor onu bırak gaviscon da aynı şekilde...
Onlar bulantıları hafif geçenler için... Allah tamamına erdirsin şimdiden :)
Herkese gunaydin bu sabaha linea nigram la uyandim. Aman ne guzel!
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
evettannemın ablamın 9 ay boyunca bulanmıs. benım bukadar erken baslaması cok kotu oldu. doktora gıdınce ılk ısım bunu sormak olucak. zofran duydum doktor vermeden almayım dedım. bu ıctıklerımı baska bır doktor verdı kendı doktorum degıl. bu hafta ıns gıdınce ogrenıcem herseyı. cok tesekkurlerr amınnn. cumlemızee
Havuz hemen önümde giremiyorum ben de.. Ama bizimkiler girdikte ben serinliyorum:) doktor kendi havuzumuza izin verdi ama kum döküp iltihaplanmalardan fırsat bulamadım ben de... Üşümek istemiyorum ...
Hoş geldin kuzucumm :) bnde aynı dertten muzdaribim kus kus ölüom :)
Cnmm o nedir ?
hosbuldkkk canımmmmmnasıl gecıcek bılmıyorum ne yemek yapabılıyorum ne bırse yıyebılıyorum peynır ekmek yıyıp duruyorum:S:S:S
huhuuuu kızlar.. orucu sordum ben ya. kimsenin tutup tutmayacağı belli değilmi? soran yok mu doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?