benim de 6. haftalarda doktor pıhtı görmüştü canım.
ama alttaymış. progestan kullanmıştım. 2 hafta sonra da kayboldu çok şükür.
seninki de geçer inşallah canım.
Canim kesinlikle iliski yasak iliski olduğu surece iyi olmasi imkansiz zaten.dikkat et esinde biraz anlayışlı olsun cok zor ilk evlendigimde olmustum bende cok iyi biliyorum acisini çok geçmiş olsun canım ...
Canim yasak tam olarak iyi olana kadar kesinlikle yasak dikkate al hamile hamile bide onun acısını cekiyosun ahh biz kadinlar niye bu kadar fedakariz hiç kendi canimizi düşünmüyoruz ne varsa esimiz cocuklarimiz ......
benim bazen sistit olmadığı zamanda ilişkide yada sonrasında yanma oluyor önceden beri...bi yıllık filan evliyiz smearda yapılmıştı birşey çıkmadı elh. bi arkadaşımda kendini kasmışsındır bebişe zararı olur diye ondan olmuştur diyo,kesinlikle yasak derken sistitkenmi yasak diyorsunuz
kızlar merhaba.5+2 günlükken keseyi gördük fakat doktor kesenin yanında kan pıhtısı gibi bişey görüyorum dedi.Birden kanaman olabilir endişe etme dedi.Daha öncede düşük yaptığım için korktum açıkçası.Cuma günü tekrar gideceğim muayneye.Benim durumumda olanlar oldu mu?
Beeeeen😊 bendede oldu canım. Kendimi zorlamışım. İlişki seyahat yasağı ve istirahat verdi doktorum. Progestan kullandım. Geçti çok şükür. Doktor kontrolünde isen endişe etme. Yat dinlen kontrolüne kadar. Hayırlısı ile bir şey olmayacak bebişine.
Sağlıklı hamilelikler hepimize...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ben acentada calısıyorum ılk thy de kurallar su sekılde
Tek bebeğe hamile olan yolcularımız, 28. haftanın başından 35. haftanın sonuna kadar kendi doktorlarından aldıkları “uçakla seyahatinde herhangi bir sakınca yoktur” ibaresi yer alan raporla seyahat edebilirler. Otuz altı hafta ve sonrasında ise doktor raporu olsa dahi hamile yolcuların seyahatine izin verilmez. 28. hafataya kadar raporsuz seyahat edebılırısn
Bilgi için sağol canım😊 ben netten bilgi almıştım ama yetkili birinden cevap gelmesi iyi oldu. Bu soru bir çok arkadaşdan geliyordu. Aydınlığa kavuşmuş oldu :)
Beeeeen😊 bendede oldu canım. Kendimi zorlamışım. İlişki seyahat yasağı ve istirahat verdi doktorum. Progestan kullandım. Geçti çok şükür. Doktor kontrolünde isen endişe etme. Yat dinlen kontrolüne kadar. Hayırlısı ile bir şey olmayacak bebişine.
Sağlıklı hamilelikler hepimize...
Normal yolla gebe olan ve önceden yada şimdi sistit olan arkadslar ilişki sırasında yada sonrasında yanma oluyor mu ve dr. İlişki hakkında bi uyarıda bulundu mu?
sistitte yanma olur canım. idrar sonrasında ve ilişki sırasında olur.
benim için daha bir uyarıda bulunmadı doktorum.
ben idrar kültürü sonucunu bekliyorum.
sen sistit mi oldun?
sistitte yanma olur canım. idrar sonrasında ve ilişki sırasında olur.
benim için daha bir uyarıda bulunmadı doktorum.
ben idrar kültürü sonucunu bekliyorum.
sen sistit mi oldun?
öyle şeyler düşünme canım.
belirtiler zaman zaman azalır zaman zaman çoğalır.
ben de geçen günlerde öyle korktum. sonra doktora gittim çok şükür herşey yolundaydı.
doktor kaygıyla hamilelik geçmez dedi rahat olman lazım dedi.
Kızlar takip ettiğime göre çoğunluğun açken midesi bulanıyor benim de yemekten yarım saat sonra bulantı başlıyor sakız filan çiğneyince rahatlıyorum var mi ben gibi yemekten sonra bulanan...