2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
arkadaşlaaaaar bi soro sormuştum,11. haftada gebelik belirtileri azalır mı yoksa ben pimpiriklimiyim,siz ne durumdasınız

arkadaşlaaaaar bi soro sormuştum,11. haftada gebelik belirtileri azalır mı yoksa ben pimpiriklimiyim,siz ne durumdasınız

valla ben 12+3 um canım 11 haftada bitti gibi oldu ama sonra tam gaz devam..Bende anlamıyorum ki ne oluyor bize..

benim de 6. haftalarda doktor pıhtı görmüştü canım.
ama alttaymış. progestan kullanmıştım. 2 hafta sonra da kayboldu çok şükür.
seninki de geçer inşallah canım.

evet benimkide kesenin altındaydı,gördüm.Progestan,cleaxan,coraspin kullanıyorum.İnşallah geçer çok sağol içimi rahatlattın.

benim bazen sistit olmadığı zamanda ilişkide yada sonrasında yanma oluyor önceden beri...bi yıllık filan evliyiz smearda yapılmıştı birşey çıkmadı elh. bi arkadaşımda kendini kasmışsındır bebişe zararı olur diye ondan olmuştur diyo,kesinlikle yasak derken sistitkenmi yasak diyorsunuz

Beeeeen😊 bendede oldu canım. Kendimi zorlamışım. İlişki seyahat yasağı ve istirahat verdi doktorum. Progestan kullandım. Geçti çok şükür. Doktor kontrolünde isen endişe etme. Yat dinlen kontrolüne kadar. Hayırlısı ile bir şey olmayacak bebişine.
Sağlıklı hamilelikler hepimize...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bilgi için sağol canım😊 ben netten bilgi almıştım ama yetkili birinden cevap gelmesi iyi oldu. Bu soru bir çok arkadaşdan geliyordu. Aydınlığa kavuşmuş oldu :)

kızlarcım evde olup şu tahlil sonucuna bakıp burusella degarini söyleyecek bir allahın kulu sevgili arkadaşım yokmu acaba çok rica etsem.:26:

Canım testlerimin hepsine baktım. Benim doktor da rubellaya bakmamış. Senin sonucun ne? Netten bakalım referans aralıklarına.

vücudunu zorlayınca mı çıkıyormuş canım?
benim de geçti çok şükür.
sağlıklı hamilelikler inşallah.

Normal yolla gebe olan ve önceden yada şimdi sistit olan arkadslar ilişki sırasında yada sonrasında yanma oluyor mu ve dr. İlişki hakkında bi uyarıda bulundu mu?

sistitte yanma olur canım. idrar sonrasında ve ilişki sırasında olur.
benim için daha bir uyarıda bulunmadı doktorum.
ben idrar kültürü sonucunu bekliyorum.
sen sistit mi oldun?

sistitte yanma olur canım. idrar sonrasında ve ilişki sırasında olur.
benim için daha bir uyarıda bulunmadı doktorum.
ben idrar kültürü sonucunu bekliyorum.
sen sistit mi oldun?

Ben ilk balayı sistiti oldum şimdi de ne zaman üşütsem az su içsem sinyal veriyor hemen önlem alıyorum başlamadan geçiyor elh. O zaman...

insan korkuyor belirtiler azalınca,kalp durması bu haftalarda çok yaşanan bir durum,ben daha önce yaşadığım için çok tedirginim

öyle şeyler düşünme canım.
belirtiler zaman zaman azalır zaman zaman çoğalır.
ben de geçen günlerde öyle korktum. sonra doktora gittim çok şükür herşey yolundaydı.
doktor kaygıyla hamilelik geçmez dedi rahat olman lazım dedi.

Ben ilk balayı sistiti oldum şimdi de ne zaman üşütsem az su içsem sinyal veriyor hemen önlem alıyorum başlamadan geçiyor elh. O zaman...

benim de öyle canım.
ben de şuan ayaklarımı sıcak tutup, su içiyorum.
varsa da bir şey atıyor vücut su içince.
gene de ben tahlil yaptırdım cuma günü.

Kızlar takip ettiğime göre çoğunluğun açken midesi bulanıyor benim de yemekten yarım saat sonra bulantı başlıyor sakız filan çiğneyince rahatlıyorum var mi ben gibi yemekten sonra bulanan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…