2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Nasıl yani nekadardı bebeğin doktorun ne dedi başka doktara daha gitseydin of allahım ya çok üzüldüm ya

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hangi hastaneye gittin istersen başka doktora bide baktır

Off canım çok üzüldüm((

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım ten iskeleden atlama. Su kayağından kayma. Su sporlarından uzak dur. İstediğin gibi yüz sıkıntı yok su seni rahatlatır zaten.. Bir de tansiyon düşmesi baş gömmesi vs için tek yüzme eşin yanında olsun ve açılma çok. Kıyıdan gir çık göbek şimdi çok rahatsız etmez iskele merdiveni kullanmamaya bak.. Bu kadar:)

Ben para verebiliyoz sanıodum kesin veremiyoz mu şimdi? Borç olarak mı ödememiz lazım?

Canım daha sonra tutabileceğimiz için oruçlar borç hanemize yazılıyor artık kısa günlerde kendimiz tutarak borcu ödeyeceğiz... Para veremiyoruz..

Tamam canım sağol bilgilendirdiğin için:)

Kızlar ben yine yasinleri kimin topladığını unuttum ... Bebişlerimiz ve bizler için bir yasin okudum allah kabul ederse

Dr'un özel mi benim değil son gittiğimde idrarda da sistit gördü ilişki hakkında birşey demedi:-(

Canım çok üzüldüm, burnumun direği sızlıyor. Daha çok küçükler ama hepimiz derinden bağlandık bebeklerimize. Allah sana en yakın zamanda sağlıklı bir bebek nasip etsin inşallah.

çok geçmiş olsun tatlım benimde başıma gelmişti aynı şey,,, elden bir şey gelmiyor,,, ben genetik testi yaptırmıştım, sende yaptır ileride ki hamileliklerinde başın rahat eder tatlım,,,,
ne söylesem ne desem boş biliyorum,, ama kendini çok üzüp strese sokma sonra sağlığın bozulur , benim öyle oldu çünkü stres yüzünden troid sorunu yaşadım ve şimdi ilaç kullanıyorum,,,,
ama ağla,, bir kaç gün yasını tut, bebeğine elveda de,,,,,
başın sağ olsun tatlım, kendine çok dikkat et,,,,, bak gör gene hamile kalırsın,,, zamanla yaralar iyileşiyor,,,

Dr'un özel mi benim değil son gittiğimde idrarda da sistit gördü ilişki hakkında birşey demedi:-(

Doktorum özel Prof. Bir bayan... Bu hamiş zaten sistit ile geçmişi var ilişkin uzak duruyordum diye düşünüyordur. Gidince tekrar sor istersen ve de o zamana kadar kendine ve bebeğin eziyet etme..

Hangi hastaneye gittin istersen başka doktora bide baktır

Özele gittim operatör dr 9haftalık zaten 9hflk olması gerekiyodu
Biliyodum ben cünkü iki gündür karnım sırtıma yapışmışdı
Kanamam yok ama hissetdim ben
Ne yapim ben dr git kürtaj ol dedi lütfen yardımcı olun ilk kez canlı bebegiimi kaybediyorum dua edin allah aşkına

vücudunu zorlayınca mı çıkıyormuş canım?
benim de geçti çok şükür.
sağlıklı hamilelikler inşallah.

Bana doktorum öyle söylemişti canım. Sonrasında kahve lekelerim oldu. Geçti bitti çok şükür. Sen de istirahatini ihmal etme. İlk üç ayda çok yorulmamak gerekiyor.

Canım bebeğinin kalbi Durmuş çok üzüldüm ilk bebek nasıl acıyor insanı.. Benim de şimdi ikinci hamileliğim Allah sabır versin..
Doktor neden kürtaj olmadan bıraktı anlamadım hemen git kürtajını ol dinlenmeye bal bu dönemi atlatmaya çalış... Biz sana bol bol dua edeceğiz...

Uzun zamandır takip ediyorum sizi ancak şimdi yazabildim bende 12 haftalık hamileyim 2 li testi yaptıran varmı aranızda acaba.

Allah sabır versın..
Cok üzüldüm..sakın isyan etme canım.. Senin ve bebegin için hayırlısı buymuş demekki..
Allah yardımcın olsun.. Hayırlı zamndada bebek nasip etsin sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…