2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
kızlar takip ettiğime göre çoğunluğun açken midesi bulanıyor benim de yemekten yarım saat sonra bulantı başlıyor sakız filan çiğneyince rahatlıyorum var mi ben gibi yemekten sonra bulanan...

benimde yemekten sonra bulantı ve aşırı şişlik oluyor soda biraz rahatlatıyor
benim ki reflüden kaynaklanıyor

kızlar sızınde idrar renginiz cok koyumu benım öyle yanı su içinde rengi acılır ya idrarın ne kadar acılırsa acılsın asla berraklaşmıyor. ve akıntısı olanlar akıntı benım acık sarı renkte ve kokusuz normal degıl mı

gayet normal canım sarı akıntının olması.
doktorum bana normal olduğunu söylemişti hamilelikte.

canım idrar rengim koyu ama su içince açılıyor akıntı bende de aynı sarı ve kokusuz senin keton ne durumdaydı ondan olmasın

Bende de reflu var o zaman benim bulantı da refluden dimi?

büyük ihtimalle reflüden zaten gebelikte mide sindirimi yavaşlıyor reflü de daha da yavaşlıtıyor sindirimi
oda bulantı ve aşırı şişlik yapıyor öğle yemeğinden sonra soda akşam yemeğinden sonra yürüyüş iyi geliyor

gayet normal canım sarı akıntının olması.
doktorum bana normal olduğunu söylemişti hamilelikte.
aynen canım bilemedim kasık ağrım var bel ağrım var. ama işte belim ağrıyor yanlış oturuyorum sanırım:26:
canım idrar rengim koyu ama su içince açılıyor akıntı bende de aynı sarı ve kokusuz senin keton ne durumdaydı ondan olmasın

aynı sanırım canım cumartesi testim var 2li. O zaman idrara da bakılacak keton 3 cıkarsa yatıs verecek bu sefer

geçmiş olsun canım inş. düşmüştür bende sağlık ocağına gittiğimde hemşire demiştim bol su iç keton yükselmesin dedi şu anki değerimde +/- gibi bişi yazıyordu

devlet hastanesinde kendi dr.uma randevu bulamadım başka dr.a randevu aldım yeni dr.a eski dr.a iki kere filan gittiğimi anlatmam lazım dimi...öbürünün hastası deyip baştan savar iyi bakmazsa gibi şüphelerim var inş. iyi bi doktordur...:26:

bende olmuştum vajinal mantar canım sirke sürdüm genital bölgeme burdab bir arkadaş söylemişti 1 haftada kurtuldum

zor valla durumun canım rabbim şifaversin inşallah ben son 1 aydır neredeyse her sabah 66.6 çıkıyorumgün içinde ve akşam değişiyor ama

Ben para verebiliyoz sanıodum kesin veremiyoz mu şimdi? Borç olarak mı ödememiz lazım?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar şimdi denize girince normal yüzebiliyor muyuz? Doktorum izin verdi ama hani kulaç atmak fln karnımı kasar mı bebişe bişey olur mu nasıl yüzmeliyim?

Canim benim esimde yarın ise başlıyor ne yapcam diye düşünüyorum kara kara rabbim hepimizin yardımcısı olsun insallah bu zor gunlerimizde...

Yeni geldim dr dan bebegim ölmüş
Kupkuru kaldım gözlerimden yaş akmıyor artık ne yapim ben ?
Yeni ölmüş hemde bi iki gündür
Allah ım yardım ett(

bizdede ilişki yasak canım seyahatte.Geçen hafta izinliydim dinlendim.masa başı işim olduğu için sorun değil dedi doktorum.takipteyim şu anda cuma günü gidicem inşallah herşey yolundadır.çok sağol cevabın için.

Normal yolla gebe olan ve önceden yada şimdi sistit olan arkadslar ilişki sırasında yada sonrasında yanma oluyor mu ve dr. İlişki hakkında bi uyarıda bulundu mu?

Normal yolla gebe kaldım. Ilk evlendiğimde sistit oldum. Doktorum ilişkiyi ilk üç ay bebek rahimden kurtulup yukarı yerleşene kadar kesinlikle yasakladı. 3. Aydan sonra serbest dedi 14. Haftaya kadar bekle demişti... Kesin yasak canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…