kızlar takip ettiğime göre çoğunluğun açken midesi bulanıyor benim de yemekten yarım saat sonra bulantı başlıyor sakız filan çiğneyince rahatlıyorum var mi ben gibi yemekten sonra bulanan...
Çok zor...ilişki ve sonrasında yanma oluyor mu?
biraz da olsa oluyor canım.
senin sürekli mi yanman oluyor?
benimde yemekten sonra bulantı ve aşırı şişlik oluyor soda biraz rahatlatıyor
benim ki reflüden kaynaklanıyor
kızlar sızınde idrar renginiz cok koyumu benım öyle yanı su içinde rengi acılır ya idrarın ne kadar acılırsa acılsın asla berraklaşmıyor. ve akıntısı olanlar akıntı benım acık sarı renkte ve kokusuz normal degıl mı
genelde oluyor son zamanlarda...
kızlar sızınde idrar renginiz cok koyumu benım öyle yanı su içinde rengi acılır ya idrarın ne kadar acılırsa acılsın asla berraklaşmıyor. ve akıntısı olanlar akıntı benım acık sarı renkte ve kokusuz normal degıl mı
Bende de reflu var o zaman benim bulantı da refluden dimi?
aynen canım bilemedim kasık ağrım var bel ağrım var. ama işte belim ağrıyor yanlış oturuyorum sanırım:26:gayet normal canım sarı akıntının olması.
doktorum bana normal olduğunu söylemişti hamilelikte.
canım idrar rengim koyu ama su içince açılıyor akıntı bende de aynı sarı ve kokusuz senin keton ne durumdaydı ondan olmasın
aynen canım bilemedim kasık ağrım var bel ağrım var. ama işte belim ağrıyor yanlış oturuyorum sanırım:26:
aynı sanırım canım cumartesi testim var 2li. O zaman idrara da bakılacak keton 3 cıkarsa yatıs verecek bu sefer
arkadaslar 2 gundur cok cıddı vajınal kasıntı problemı yasıyorum hamılelıkte genelde oluyormus mantar olurmus doktora arayıp sorucam ama onada ulasamıyorum benımle ay dertten muzdarıp olan varmıdır doktor ne onerıyor
Canim kesinlikle iliski yasak iliski olduğu surece iyi olmasi imkansiz zaten.dikkat et esinde biraz anlayışlı olsun cok zor ilk evlendigimde olmustum bende cok iyi biliyorum acisini çok geçmiş olsun canım ...
Canim yasak tam olarak iyi olana kadar kesinlikle yasak dikkate al hamile hamile bide onun acısını cekiyosun ahh biz kadinlar niye bu kadar fedakariz hiç kendi canimizi düşünmüyoruz ne varsa esimiz cocuklarimiz ...
Hehe senin çocuğun çok çekeceği var senden)
Canim aramiza hosgeldin hayırlı olsun bebegin :)
Oruc konusunda bende çok kararsizim zaten bulantidan kusmadan birsey yiyemiyorum tutsamda kusunca bozulcak orucum.
Ve uzun süre susuz kalmak bebek için iyi değil gerçekten hadi aclik biyere kadar bu dönemde ama su çok önemli. Ablam türkiyede hocalık yapıyor o bile tutma diyor sonra kaza yaparsin...
Kaza yapma şansımız var ama bebeklerimizin sagliklarini riske atma sansimiz yok.islam dini en anlayışlı din hiçbir yerde hamilelikte oruc tutmak mecbur diye yazmaz hiçbir hoca tutmak zorundasiniz demez o yüzden icimiz rahat olsun kızlar sonuçta keyfi olarak birakmiyoruz oruclarimizi ilerde tutma sansimiz var yine ...
Sagolasin canim icim rahatladı izleyince ben hic birsey yemiyorum bu çocuk nasıl buyucek diye hep stres yapıyorum
Canim bende hamile kalalı zeytinden cok tiksindim adini bile duyunca midem kalkıyor resmen ...
Yoğurt sut ağzıma alamıyorum ya zaten birsey yedigimde yok ac ac geziyorum resmen bugun tartildim 1 kg daha vermisim ...
tutarız canım ne olacak bazu günler kısa kış akşamlarında hafta sonları falan ufaktan seneye başlarım ben. öderiz allahın izni ile canım.Sağlıgımız yerinde oldugundan para veremiyormusuz,mecbur borcluyuz
Canim benim esimde yarın ise başlıyor ne yapcam diye düşünüyorum kara kara rabbim hepimizin yardımcısı olsun insallah bu zor gunlerimizde...
benimde yemekten sonra bulantı ve aşırı şişlik oluyor soda biraz rahatlatıyor
benim ki reflüden kaynaklanıyor
Beeeeen😊 bendede oldu canım. Kendimi zorlamışım. İlişki seyahat yasağı ve istirahat verdi doktorum. Progestan kullandım. Geçti çok şükür. Doktor kontrolünde isen endişe etme. Yat dinlen kontrolüne kadar. Hayırlısı ile bir şey olmayacak bebişine.
Sağlıklı hamilelikler hepimize...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
inşallah canım. ben de perşembe günü idrar kültürü sonucum için doktora gidicem. geçicek diye düşünelim ki geçsin.
Normal yolla gebe olan ve önceden yada şimdi sistit olan arkadslar ilişki sırasında yada sonrasında yanma oluyor mu ve dr. İlişki hakkında bi uyarıda bulundu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?