2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

ayy yaa,ne kadar zorluk çekmişsin.bende öyle olurum diye korkuyorum,çünkü çokta zayıfım 41 kiloyum.inşallah çok zorluk çekmeyiz yaa,korktum:)

İnşaallah canım alırız sağlıkla kucağımıza

Canım yürüyüş sıkıntı yapmıyor değil mi bende başlamak istiyorum çünkü:) yoksa varil gibi olucam:)

normale göre biraz daha yavaş yürüyorum yorgunluk biraz daha fazla oluyo ama onun dışında sıkıntı olmuyo iş çıkışı yemeği yiyip çıkıyoruz eşimle 3 3,5 km yürüyoruz eve dönüyoruz. biraz daha erken uyuyosun işte o oluyo :)

canım tahlili ben yaptırmadım mesela doktor istedi kan grubundan tutta hcg ne biliyim kan sayımı progesteron falan filan bütün değerlere bakıldı
doktora daha gitmedimya sali gunu benden de alirlar kesin tum degerlere bakilmasi icin ...

zaten koca evi 5 dakika da bitiriyor benim ki:))))ne olacak sanki,yapsın valla..:))))

aynen canım eşimle öyle diyoruz biz dikkat edelim de Allah'a emanet bebişlerimiz zaten..
beim yüzümden kötü bir şey olursa çok daha fazla üzülürüm..
bi de ilk çocuk olunca görmemişin çocuğu oluyor

kız onların haberi yok ki birşeyden..kızma hiç...
ben de ilk idrar testimi saklıyorum..o da nelere anlam yüklüyorsun diye bana kızıyor..dedim anne yüreği anlamzsın

kizlar bende daha hic kan tahlili yaptirmadim sadece test yaptim kontrolede gitedim sali gunu gidecem nasipse kan tahlili ne icin yaptiriyosunuz ?

bchg değerlerinin artışı için canım..nneyse salıya az kalmış..

7 ve 8.haftada mı başladııı
bizim daha 5 hafta oldu galiba bulantım yok diye sevinmiyim

ayy yaa,ne kadar zorluk çekmişsin.bende öyle olurum diye korkuyorum,çünkü çokta zayıfım 41 kiloyum.inşallah çok zorluk çekmeyiz yaa,korktum:)

korkma canim insallah bu sefer bende sizlerde ayni seyleri yasamayiz.hakkattende cok zayifmissin zaten bulantilarda kilo cok verdiriyor o donemde 7-8 kilo vermistim bende.

alala ya ben diger hamileliklerimde de yapmadim boyle bisey sizlerden duyuyorum ilk neyse demekki burda prosedurler baska :)

vallahi ne bileyim hamile kalır kalmaz doktor bunları yaptırıyor.
daha doğrusu biz biraz erken gittiğimiz için değerler düşük oluyor kese gözükene kadar doktor böyle şeyler istiyor.
aslında geç gidip bebekti kalp atışıydı hepsini bi arada çıkarmak daha mantıklı ama sabredemiyoruz

korkma canim insallah bu sefer bende sizlerde ayni seyleri yasamayiz.hakkattende cok zayifmissin zaten bulantilarda kilo cok verdiriyor o donemde 7-8 kilo vermistim bende.

bende ondan korkuyorum,inşallah fazla olmaz bulantılarımız.iştahımda yok bu aralar sırf bebiş için yiyorum zar zor...

evet bencede siz cok erken gittigiiz icin oluyo bu tahliller ben 5 haftalik olmadan gitmemistim hic gittigimdede keseyi gormustum hemen :)
i

)
Bu sitenin reklamlarıda hep tatlı pasta bu neee beeee

kız onların haberi yok ki birşeyden..kızma hiç...
ben de ilk idrar testimi saklıyorum..o da nelere anlam yüklüyorsun diye bana kızıyor..dedim anne yüreği anlamzsın

ben de ilk yaptığımı saklayacaktım bizimki merakından içini açmış deşmiş tırnağıyla ikinci çizginin orayı soymuş :)
biraz silik çıkmıştı ona emin olmak istemiş sanırım. meraklı tospağam
öbür gün git bana test al bidaha yapıp saklayacam dedim :)

Hep bi uyku haliiii
Alllahım bügun sohbet var
Ewi temizlemem lazım
Nerden bSlıcamı bilmiyorumm
Nasıl yapcam
Aksama yemege ne yapsaamm kii fikir verin bana

Hep bi uyku haliiii
Alllahım bügun sohbet var
Ewi temizlemem lazım
Nerden bSlıcamı bilmiyorumm
Nasıl yapcam
Aksama yemege ne yapsaamm kii fikir verin bana

tavuk pilav, tarhana çorbası , yanına da çoban salatası ooooffff ağzım sulandı

kuzularrr selam bende katıldım aranızaaa. nasılsınızz bakalım

yaaa yemekten bahsetmeyelim lutfen ben ne duysam cani isteyen biriyim
hangi birini yapayim simdi ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…