Fıstıklar cümleten selam.
Cancagızlarım şimdi beni can kulagı ile dinleyin..
Bebişimin bana verdiği yetkiye dayanarak sizlere mercimek corbasını yasaklıyorum o kadar,itiraz istemiyorum.Dün acillik olduk. Gaz sancısından Nasıl bir acı aman Allahım...
Neyse birkaç ilaçla sıkıntım bitti.
Ama cidden yemeyin mercimek falan ya.Mini doğum sancısı provası yaptım resmen.
Bİrde çatlama konusunda sanmıyorum hatunlar etin sıkılıgı ile alakalı olsun. Benım etim cok gevsek ama bacaklarım cok çatladı ergenlık döneminde.Şimdi karnımda çatlayacak biliyorum o yüzden sallamıyorum
Canim gecmis olsun, tuzdan birsey olmaz bence kendi kendini tedavi etmissin ne guzel.
Ya hamilelik insani o kadar alingan yapiyor ki biz de tartistik gecen esimle. Karsidakine vicdan azabi oluyo sonra hamile kadini uzdum diye. Su hormonlara bi alissaydik gecer😁
Aminnn ecmain. Ben de bazen diyorum Rabbim sikayet dgl yanlis anlama ama bunyem dayanmiyor kalkip bi bardak su icsem 10 dk basim donuyor.
Ayy cok gecmis kizce😄 mercimek corbasini da cok severim ben. Neyse bi pilot surusu yapmissin dogum icin fena mi😄
Hicbisicikler olmaz. Paketli sekerden emin degilsen kucuk bi kaseye az bal koy icine toz zencefil ekle arada bi kasik at agzina iyi gelir.
Benim de cok isim var ama gidasizliktan halsizlik vurdu beni nasi yapican isleri anlat dinlerken bile mutlu oluyorum. Allah guc kuvvet versin. Yatinca bnm de karnim dumduz:)
Gunaydin canim sen nasilsin yok dimi bi slklntln?
Bu donemde agri sizi cok oluyo sanirim. Hicbisey olmamistir Allahin izniyle. Turk filmlerinde kadinlar evin yuksek bi yerinden atliyolar ki bebek dussun diye gene dusmuyo😂
Amin Allahim hayirlisini versin ogrenirsen gel bize de haber ver 😉
Eveeeet erkek olursa doruk isteyenlerden biri benim. Huyu suyu nasil peki? Hani isimler karakteri etkilermis ya.
Ohh geldin tabi ankaraya annenin dizinin dibindesin ay ne guzel canim, darisi basima. Benim de 3 gunum kaldi ama daha evi bile toparlayamadim bavulumu hazirliyamadim. Yatiyorum anca. Annemin bakimina ihtiyacim var😢
iyi olur canım bebe yağıçok kuru da değildir cildim ama anlamadım dün farkettim bende bebe yağına başladım artık onu sürüyorum her yerime bakalım işe yarayacak mı
kuzum geçmiş olsun, ben vazgeçemem kabızlığıma iyi geliyor benim:) normalde gaz sıkıntım olur onu içince rahatlıyorumFıstıklar cümleten selam.
Cancagızlarım şimdi beni can kulagı ile dinleyin..
Bebişimin bana verdiği yetkiye dayanarak sizlere mercimek corbasını yasaklıyorum o kadar,itiraz istemiyorum.Dün acillik olduk. Gaz sancısından Nasıl bir acı aman Allahım...
Neyse birkaç ilaçla sıkıntım bitti.
Ama cidden yemeyin mercimek falan ya.Mini doğum sancısı provası yaptım resmen.
Bİrde çatlama konusunda sanmıyorum hatunlar etin sıkılıgı ile alakalı olsun. Benım etim cok gevsek ama bacaklarım cok çatladı ergenlık döneminde.Şimdi karnımda çatlayacak biliyorum o yüzden sallamıyorum
ben hep Nivea kullanırım bir şey olmaz kremden de şekerden de, çok sakınıyorsan sebamedin kremleri var hatta bebek kremleri kullanabilirsinkızlar nivea gibi kremleri kullanıyor musunuz bi zarar olur mu kullansam burnumun etrafı kızardı da sile sile...birde olips naneli yada okolituslu alayım diyorum boğazım için bi zararı olur mu acaba
aman canım çok yorma sakın kendini,seninde lekelenmen olmuştu yanlış hatırlamıyorsam, inşallah iyi bir dr bulursun dr çok önemliGünaydın kızlar. ..bugün çook isim var temizlik ütü yemek. ..parça parça yapmaya calisicam: )bu arada sirtustu yatinca karnım hala dümdüz karnımız çıksa bi dert çıkmasa ayrı dert kafaya takacak bişey buluyorum mutlaka: / bu arada dr um hastaneden .ayrılmış başka dr arayışlarına girdim ne zor şey umarım ilgili iyi birini bulurum/:/
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım hiçç korkma bir şey olmazGünaydınlarr
Doğurana kadar sanırım hep bir korku olacak. Sabah bir servise bindim yer yoktu arkaya oturdum yollar bozuktu öyle bir sallandıkielimle karnımı tuttum yani çok sarsıntılıydı ve sonra galiba psikolojik karnım kasıklarım ağrıyor sanki bebeğime birşey olmamıştır dimi :18: valla paranoyak oldum sizlere sormadanda içim rahat etmeyecekti
günaydın canımgünaydın kızlar
bugün niyetlenemedim ara verdim baktım midem kötü
inşallah öğrenirsin canımGünaydın kızlarrr nasılsınızz ay bugün rüyamda kız bebişimin olacağını öğreniyodum hayır olsun inşallah. Bende yarın ikili teste gidicem 12+6 olucam yarın dr 10 gun içinde yaptır demişti yarın 7.gün olmuş oluyo inş cinsiyetide öğrenirim bıdıgımın😃🙏
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
adıyla yaşasın canım haktan pek hoş geldi kulağıma:)Bu arada erkek bebişi olacak olan annişler Doruk demişsiniz isime benim oğluşumun adıda Haktan Doruk ben Doruğu kullanırım babası Haktanıgüzel isim'dir Doruk 😊
ohhh mutluluğun daim olsun tatlımGunaydin hamisler :)
Ben bugun cok mutlu uyandim. Hatta kahvalti bile ettim yarim yamalak. Ailemin yanindayim ya artik benden keyiflisi yok :) Rabb'im ailesinden uzak olanlari, gurbette olanlari tez zamanda kavustursun insaallah. Gebeligimin bu doneminin tatile denk gelmesi benim icin o kadar iyi oldu ki anlatamam. Yoksa yaban ellerde kafayi yerdim ben heralde. Rabb'ime binlerce kez sukurler olsun..
Bu arada sizleri gormeden cok sevdim ben guzel anneler. Ne guzel birbirimizin derdini dinliyoruz, sikintilarimizi ortak oluyoruz. Insan sorununu herkese sikayetlenemiyoropuyorum sizleri tatli hamisler ve tatli bebislerrr :)
canım o bende de var bebeği besleyen damarlar soldaya onlar atıyor bebişi besliyoruz diyorlar:)Kizlar sirtustu uzandigimda nefesimi tutuyorum gobisimin sol altinda pit pit kalp atimi gibi bisi oluyo surekli. Sizde de oyle olan var mi acaba? Yani bu normal bisi mi herkeste olan? Yoksa bebisten midir? 12.haftaya dogru gidiyorum da bebis yukari cikiyo diye mi acaba?
Canım gazlı yiyecekler yediğin zaman içine kimyon at arkadaşım emzirme döneminde yemeklerine sürekli kimyon atardı ve gayet rahatlamıştı onda da hep mide problemi vardı bi tek kimyon iyi geldi diyodu
Kızlar bu gün bebişimi gördüm, ellerini sakladı bizden, ayaklarını gösterdi hep, ikili testimi oldum sonuçlar 10 gün sonra çıkıcakmış.
Ölçüler normal çok şükür, özel hastane olduğu için 125 tl verdim. İki kilo almışım 60 ile hamile kalmıştım 62 olmuşum, bu duruma bi DUR demek lazım yaa, sizler kaç kilo aldınız şimdiden ?
korkutmak istemedim seni canım:2: ama ben yaşadım sebep o yada değil bu seferde temkinli davrandım kestim en sonunda geçen hafta kendim yaptım gidemedim ağdaya tüğler biraz uzun olnuca canım daha çok acır die eldivenle topladım sende öyle yap daha iyi olur...kolay gelsin
Günaydın canım ense kalınlığında ne için bakıyorlar bana öyle bir şey söylemedi doktorum iki doktora gidiyorum ben biri trabzonda diğeri Rize de asıl doktorum Trabzon haftaya Rizeye kontrole gidince sorarım doktora unutmazsam...
Allah de ötesini bırak...
herkes memnun kalmaya biliyo benim ablam doğum yaptı çok memnun kaldı arkadaşıda orda yaptı oda çok memnun kaldı...benm doktorum özel klınikte bende 7,5 ay falan olunca hastane bakcam sanırım akropolde yaparım die düşünüyorum önce medicana istiyordum doğum bölümü çok yoğun olunca doğum zamanı seni başka ünitelerde yatırabiliyorlarmış o yüzden istemiyorum...hayırlısı olsun hepimiz için...
canım bebekte allah korusun kromozomal yada fiziksel bi sıkıntı olursa beyin omurilik sıvısı baş sırt arasında kalınlaşıyor. ödemin kalınlığına bakarak sıkıntı var mı yok mu ona bakıyolar eğer varsa genetik test yapıyolar tabi aile isterse o temiz çıkarsa fiziki açıdan bakıyolar kalpte mi kasta mı gibi gibi. bizim de doktor bu hafta çağırdı 11+6 olcaz ense kalınlığını ölçecek ama biz kan vermicez ikili test için sadece ölçüm yapılacak
Zeka testini yaptır, biray sonrada 3 lü test için gel diyor korkuyoruz diyorum bi ciddileşti dr. Güzel düşün neden yaptırmayacaksın diyo bende birşey diyemedim kan vereceğim :-( zaten hastayım birşey diyemedim işleri güçleri para olmuş :-( burun kemiği kalp atışı gözüktü elh. Ense kalınlığı filan demedi zeka testi için imzalattiklari kâğıtta da öyle birşey yazmıyor
çok doğru canım ben baharat olarak sırf kimyon kullanırım kansere karşıda koruyor
Canım benim canım çok mu tatlı bilmiyorum ama çok acıyo denedim eldiveni dün ama
yok olmuyo yapamadımağdayı hızlı hızlı yapıyo uyuşuyor başka türlü aldıramıyorum
Kızlar evde nasıl vakit geçiriyorsunuz? Dört gözle beklediğim tatile girdim ama şimdi de evde sıkıntıdan patlıyorum, hava da sıcak dışarı çıkamıyorum, tatil olmasaydı daha iyiydi demeye başlıcam neredeyse. Çalışanlar bana kızacak biliyorum ama:26:
canım bebekte allah korusun kromozomal yada fiziksel bi sıkıntı olursa beyin omurilik sıvısı baş sırt arasında kalınlaşıyor. ödemin kalınlığına bakarak sıkıntı var mı yok mu ona bakıyolar eğer varsa genetik test yapıyolar tabi aile isterse o temiz çıkarsa fiziki açıdan bakıyolar kalpte mi kasta mı gibi gibi. bizim de doktor bu hafta çağırdı 11+6 olcaz ense kalınlığını ölçecek ama biz kan vermicez ikili test için sadece ölçüm yapılacak
Gunaydin kizlar. Sanirim bulantilara veda ettim. En son size yazdigimdan beri yok gibi bir sey. Bir tek dun aksam oldu o da yemegi fazla kacirrrmistim. Dun alisverise ciktim su alacak yer yoktu her yer kapali ramazan dolayisiyla. Susuz kavuran guneste bi guzel kaldim evde surekli yatarak telafi ettim. Karnim buyuyor sanki buyumesi hizlandi. Onun disinda arada o keskin batmalarim devam. Ama ovalayip minigimle konusuyorum geciveriyor. Sivilcelerim her gecen gun artiyor. Yuzume hamile guzelligi ne zamab cokecekse o gunleri bekliyorum sabirsizlikla. Ben simdilik cok sukur iyiyim. Bulantisi olan arkadaslar dilerim sizin de bir an once gecer.
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
canım bnde 60 la kaldım şuan 62 yim ama bu normal bence her ay 1 kilo almak sağlıklı olan zaten bence sadece ekmek konusunda titiz olmalıyız çokta bişeyden kısmamamk lazım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?