2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Canım gazlı yiyecekler yediğin zaman içine kimyon at arkadaşım emzirme döneminde yemeklerine sürekli kimyon atardı ve gayet rahatlamıştı onda da hep mide problemi vardı bi tek kimyon iyi geldi diyodu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım bulantılarım tam gaz devamm maleseff

çok kuru da değildir cildim ama anlamadım dün farkettim bende bebe yağına başladım artık onu sürüyorum her yerime bakalım işe yarayacak mı
iyi olur canım bebe yağı
kuzum geçmiş olsun, ben vazgeçemem kabızlığıma iyi geliyor benim:) normalde gaz sıkıntım olur onu içince rahatlıyorum
kızlar nivea gibi kremleri kullanıyor musunuz bi zarar olur mu kullansam burnumun etrafı kızardı da sile sile...birde olips naneli yada okolituslu alayım diyorum boğazım için bi zararı olur mu acaba
ben hep Nivea kullanırım bir şey olmaz kremden de şekerden de, çok sakınıyorsan sebamedin kremleri var hatta bebek kremleri kullanabilirsin
aman canım çok yorma sakın kendini,seninde lekelenmen olmuştu yanlış hatırlamıyorsam, inşallah iyi bir dr bulursun dr çok önemli
canım hiçç korkma bir şey olmaz
günaydın kızlar

bugün niyetlenemedim ara verdim baktım midem kötü
günaydın canım
inşallah öğrenirsin canım
adıyla yaşasın canım haktan pek hoş geldi kulağıma:)
ohhh mutluluğun daim olsun tatlım
canım o bende de var bebeği besleyen damarlar soldaya onlar atıyor bebişi besliyoruz diyorlar:)

çok doğru canım ben baharat olarak sırf kimyon kullanırım kansere karşıda koruyor

kimyonu cok severım ama bilemedik işte. Kociş isteyınce yapıverdik gördükk günümüzü

Selamlar herkese her ne kadar muhtemel doğum şubat başını göstersede ocakta doğum olacak nasipse bende bir gireyim dedim ocak annelerine :)

I love Bonus

canım bnde 60 la kaldım şuan 62 yim ama bu normal bence her ay 1 kilo almak sağlıklı olan zaten bence sadece ekmek konusunda titiz olmalıyız çokta bişeyden kısmamamk lazım :)

Canım benim canım çok mu tatlı bilmiyorum ama çok acıyo denedim eldiveni dün ama
yok olmuyo yapamadım ağdayı hızlı hızlı yapıyo uyuşuyor başka türlü aldıramıyorum

Kızlar evde nasıl vakit geçiriyorsunuz? Dört gözle beklediğim tatile girdim ama şimdi de evde sıkıntıdan patlıyorum, hava da sıcak dışarı çıkamıyorum, tatil olmasaydı daha iyiydi demeye başlıcam neredeyse. Çalışanlar bana kızacak biliyorum ama:26:

canım bebekte allah korusun kromozomal yada fiziksel bi sıkıntı olursa beyin omurilik sıvısı baş sırt arasında kalınlaşıyor. ödemin kalınlığına bakarak sıkıntı var mı yok mu ona bakıyolar eğer varsa genetik test yapıyolar tabi aile isterse o temiz çıkarsa fiziki açıdan bakıyolar kalpte mi kasta mı gibi gibi. bizim de doktor bu hafta çağırdı 11+6 olcaz ense kalınlığını ölçecek ama biz kan vermicez ikili test için sadece ölçüm yapılacak

Gunaydin kizlar. Sanirim bulantilara veda ettim. En son size yazdigimdan beri yok gibi bir sey. Bir tek dun aksam oldu o da yemegi fazla kacirrrmistim. Dun alisverise ciktim su alacak yer yoktu her yer kapali ramazan dolayisiyla. Susuz kavuran guneste bi guzel kaldim evde surekli yatarak telafi ettim. Karnim buyuyor sanki buyumesi hizlandi. Onun disinda arada o keskin batmalarim devam. Ama ovalayip minigimle konusuyorum geciveriyor. Sivilcelerim her gecen gun artiyor. Yuzume hamile guzelligi ne zamab cokecekse o gunleri bekliyorum sabirsizlikla. Ben simdilik cok sukur iyiyim. Bulantisi olan arkadaslar dilerim sizin de bir an once gecer.

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

medicana aşırı pahalı ya 5000 istiyorlar yuh yani

canım bişey soracağım burun ölçümüdemi bu hafta benimde pazartesi günü kontrolüm var. yarın 12. haftaya giriyorum.

büyük bir ihtimal ikili tarama ve ense kalınlığına bakılır herhalde

canım senin ikili test sonucun nasıl ki 3lü test istiyor doktor

çok doğru canım ben baharat olarak sırf kimyon kullanırım kansere karşıda koruyor

Bak bende yeni birşey öğrendim bilmiyodum kansere karşı koruduğunu ama gaz problemine iyi geldiğinin canlı şahidiyim

ağda en güzeli 5 dk da beşiktaş valla

sorma ya keşke evde olsam sıcakta çalışmak bi de hamilyekn çok zor

2li taramada ultrason ve kan alımından başka bişey var mı

aynen 3 sivilcem var şu an güzellik falan yok

canım bnde 60 la kaldım şuan 62 yim ama bu normal bence her ay 1 kilo almak sağlıklı olan zaten bence sadece ekmek konusunda titiz olmalıyız çokta bişeyden kısmamamk lazım :)

bende normalde keperkli ekmek falan çok severim hamile kaldım inadına beyaz ekmek yiyesim geliyo diğer ekmekleri sevmemeye başladım :) neyse bu ara yemek yiyemiyorum zaten iştahım açılınca tekrar değerlendiririm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…