2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

canım denedım aksıne mıdemı ıyıce yaktı normalde de sevmem zaten ama karbonatlı su baya ııyı geldi.

ben bazen hiç yaptırmasam mı bile diyorum

riski mi varmış ilk defa duyuyorum bunu annelerimiz hep ağda yapmış ne zararı olacakmış

Canım drum ilk 3 ay bacaklarına yaptır ama bikini bölgesine yaptırma dedi kasılma oluyormuş

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

halıya mı döktü sebep neymiş??eşinde de körlük var canım ya.Göremiyormu bazı şeyleri. O damat sen ise rahmetlinin oğlusun yanı

Ayy canim cok sinir bozucu gercekten. Uyuz oluyorum boyle insanlara da. Hayret bisi ya. Umarim esin de bi sekilde gorur bu adamin huysuzlugunu da sogur ondan,uzaklasir bir an once. Yoksa cekilmez bu boyle Allah yardimcin olsun tatlim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yaaaa bi suru alintilama yapmistim sayfalarca okuyup. Forum atti beni gitti hepsi. Sinir oldum ((

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:

Allah Allah benimki demedi

Peki sen yaptırdın mı ???

Bi arkadaşım da hamile ona sordum ona da dr bişey söylememiş ben hep gittim valla bişey söylemedi drum dedi hiç de bi problem olmamış

benşmde canım da çok tatlı ve tenim çok hassas ağda yaparken bile kuaför elinde kalıo bazen derim:) ama tuvalet oturumuna gel daha kolay oluyor tuvalette...

kızlar bişey soracağım sizlere doktora her gittiğimde unutuyorum sormayı,havuz ve ya denize girmekle ilgili bişey söyledimi doktorlarınız yani bi sakıncası varmıymış merak ediyorum.

evet geçen hafta hemde hiçbirşey olmadı ondan sonra da doktoa gittim bi problem yok

halıya mı döktü sebep neymiş??eşinde de körlük var canım ya.Göremiyormu bazı şeyleri. O damat sen ise rahmetlinin oğlusun yanı
Çocuk vardı yanında dökmek değil atmış koskoca dilimi bende kedi var hemen farketti yere düşünce bi baktım adam resmen parmaklarıyla eziyor hemen aldım hiç kusura bakma düşmüş mü demek yok kv görümce zombi gibi bakıyor ben temizlemeye çalışırken. Ben çıtımı bile çıkarmıyorum ailesinin yanında. Eşim görüyor tabi görmez mi yanımdaydı o da hiç tepki vermiyor olan hep bana oluyor

Inşallah ben de öyle umuyorum yoksa biz birbirimizi yiyeceği bu gidişle..

cnm Allah sabır versin işin zor. ben benimkine ayıboğan diyodum ama erkeklerin çoğu düşüncesiz malesef enişteye de gıcık oldum ya ne biçim adam! gitsin karısıyla uğraşsın size niye sarıyo

Son düzenleme:
kızlar gece sahurda gözleme yapayım diyorum eşime kıymalı yapacam da kıyma soğanı kavuracam başka bişey koyulmaz demi akşamdan koyarım dolaba gece de kalkıp kızartırım

benşmde canım da çok tatlı ve tenim çok hassas ağda yaparken bile kuaför elinde kalıo bazen derim:) ama tuvalet oturumuna gel daha kolay oluyor tuvalette...

Yani canını dişene takıp yaparsın diyosun :)) ama bu dönem deneyemem onu kendimi hiç hazır hissetmiyorum eldivenle almaya :)) dediğim gibi dün 3 tel koparanildim ama çok acıdı yapamadım bakalım ya hayırlısı Allah kerim :)

kızlar bişey soracağım sizlere doktora her gittiğimde unutuyorum sormayı,havuz ve ya denize girmekle ilgili bişey söyledimi doktorlarınız yani bi sakıncası varmıymış merak ediyorum.

benim doktorum temiz olursa girebilirsin dedi havuzda mantar riski varmış ama hamilelikte tedavisi varmış ama yinede sen bilirsin demişti

evet geçen hafta hemde hiçbirşey olmadı ondan sonra da doktoa gittim bi problem yok

Bi problem olmamasına sevindim :) şimdi d kafam karıştı gitsem mi gitmesem mi:) senin kaç haftalık?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…