- 25 Mart 2014
- 472
- 562
- 78
çok güzel anlatmışsın :) etim sıkı ve karnım harita:))
canım zararı olacağını sanmıyorum maden suyu denedin mi yanı mantık çünkü hem de hamilelikte çok faydalı bana da o iyi geliyor
Canım inşallah düzelir sorunlarınız
burun kemiğine de bu haftalarda bakılıyor diye biliyorum canım perşembe gidicem ben tecrübelerimi yazarım burdan
bildiğim kadarıyla yok canım ölçüm yapıyolar iki tane kan değerine bakıyolar sonra onu bilgisayar ortamında risk değerlendirmesi yapıyolar. biz sadece ense kalınlığını ölçtürcez burun kemiğine bakar bide diğer prosedürleri yaptırmıcaz. inşallah sağlıklı çıkar hepimizin bebeği
riski mi varmış ilk defa duyuyorum bunu annelerimiz hep ağda yapmış ne zararı olacakmış
Canım drum ilk 3 ay bacaklarına yaptır ama bikini bölgesine yaptırma dedi kasılma oluyormuş
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Adam kendini ailenin reisi sanıyor kayınpeder 10yıl önce vefat etmiş. Eşimin üstünde de çok etkisi oluyor ondan karışma ihtiyacı hissediyor. adam psikopat gibi birşey evime ilk geldiğinde ikramlık verdiğim keki sanki çoçuk yapmış gibi halıya atıp ayağının altında ezdi yepyeni bembeyaz halıda vişne lekesi. Adamın ne yüzünü görmek istiyorum ne de evime gelmesini. Dolaylı olarak görümcemle kaynanamla aram bozuk oluyor onlar da beni savunmuyor. Çünkü onlar resmen tapıyor bu adama onlara göre ortada hiç birşey yok ben huysuz gelinim..
Adam kendini ailenin reisi sanıyor kayınpeder 10yıl önce vefat etmiş. Eşimin üstünde de çok etkisi oluyor ondan karışma ihtiyacı hissediyor. adam psikopat gibi birşey evime ilk geldiğinde ikramlık verdiğim keki sanki çoçuk yapmış gibi halıya atıp ayağının altında ezdi yepyeni bembeyaz halıda vişne lekesi. Adamın ne yüzünü görmek istiyorum ne de evime gelmesini. Dolaylı olarak görümcemle kaynanamla aram bozuk oluyor onlar da beni savunmuyor. Çünkü onlar resmen tapıyor bu adama onlara göre ortada hiç birşey yok ben huysuz gelinim..
Bizim orda gazli bebeklere bi cay kasigina azicik kimyon dokup ustune anne sutu damlatip icirirler. Sonra gelsin pirtlar😂 cok ise yariyo bebeklerde de.
Bunu da ilk defa duydum bebek için bir bilgi daha 😄
Allah Allah benimki demedi
medicana aşırı pahalı ya 5000 istiyorlar yuh yani
Canım benim canım çok mu tatlı bilmiyorum ama çok acıyo denedim eldiveni dün ama
yok olmuyo yapamadımağdayı hızlı hızlı yapıyo uyuşuyor başka türlü aldıramıyorum
Peki sen yaptırdın mı ???
Bi arkadaşım da hamile ona sordum ona da dr bişey söylememiş ben hep gittim valla bişey söylemedi drum dedi hiç de bi problem olmamış
kızlar bişey soracağım sizlere doktora her gittiğimde unutuyorum sormayı,havuz ve ya denize girmekle ilgili bişey söyledimi doktorlarınız yani bi sakıncası varmıymış merak ediyorum.
Çocuk vardı yanında dökmek değil atmış koskoca dilimi bende kedi var hemen farketti yere düşünce bi baktım adam resmen parmaklarıyla eziyor hemen aldım hiç kusura bakma düşmüş mü demek yok kv görümce zombi gibi bakıyor ben temizlemeye çalışırken. Ben çıtımı bile çıkarmıyorum ailesinin yanında. Eşim görüyor tabi görmez mi yanımdaydı o da hiç tepki vermiyor olan hep bana oluyorhalıya mı döktü sebep neymiş??eşinde de körlük var canım ya.Göremiyormu bazı şeyleri. O damat sen ise rahmetlinin oğlusun yanı
Ayy canim cok sinir bozucu gercekten. Uyuz oluyorum boyle insanlara da. Hayret bisi ya. Umarim esin de bi sekilde gorur bu adamin huysuzlugunu da sogur ondan,uzaklasir bir an once. Yoksa cekilmez bu boyleAllah yardimcin olsun tatlim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
cnm Allah sabır versin işin zor. ben benimkine ayıboğan diyodum ama erkeklerin çoğu düşüncesiz malesefI
Valla bazen bebeği düşündüğünü hiç sanmıyorum. Benim sürekli bulantım oluyor çok halsizlik oluyorum zaten kan değerim de çok düşük ondan büyük ihtimal. Benimle evde oturmak istemiyor dışarı çıkmak istiyor canı sıkılıyormuş evde. Ben de kendimi iyi hissetmiyorum ne işin var dışarıda yanımda ol diyorum. Bir de hiç ilgisiz bir ailesi var beni bırakıp ablasının evine gidiyor ablasının kocasıyla vakit geçiriyor. Bu enişte bizim evlenmemizi istemedi zamanında. Nişanlıyken bana hakaret edip eşime evlenme diye tavsiyede bulundu. Eşim beni savunmak yerine işi dalgaya vurdu. Adam sürekli beni üzmek için uğraşıyor. Geçen gün de eşime italyaya gitme teklifinde bulundu. Eşim, benim karım var çocuğum olacak gelemem demedi geçiştirdi. Ben de çıldırdım sen bana sahip çıkmıyorsun ailen beni yok sayıyor sen sesini çıkaramıyorsun diye kızdım o da tabi ailesini savundu. Ben evde yalnızım o ablasında kimsenin umrunda değil ben evde kötü müyüm iyi miyim. Herkes kendi keyfinde ben de istemiyorum ablasına gidip beni bırakmasını. İşte böyle biraz uzun oldu kusuruma bakmayınben haksız mıyım ama şimdi
benşmde canım da çok tatlı ve tenim çok hassas ağda yaparken bile kuaför elinde kalıo bazen derim:) ama tuvalet oturumuna gel daha kolay oluyor tuvalette...
kızlar bişey soracağım sizlere doktora her gittiğimde unutuyorum sormayı,havuz ve ya denize girmekle ilgili bişey söyledimi doktorlarınız yani bi sakıncası varmıymış merak ediyorum.
evet geçen hafta hemde hiçbirşey olmadı ondan sonra da doktoa gittim bi problem yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?