ağda en güzeli 5 dk da beşiktaş valla
medicana aşırı pahalı ya 5000 istiyorlar yuh yani
ay canım bu medicana ankara mı ben konya medicanaya gidiyorum 750 tl herşey dahil 1 gece yarış falan var pakette
sadece epidural istersen 200 - 250 tl daha eklenir dediler yani en fazla 1000 tl olacak nekadar fark varmış
canım bişey soracağım burun ölçümüdemi bu hafta benimde pazartesi günü kontrolüm var. yarın 12. haftaya giriyorum.
büyük bir ihtimal ikili tarama ve ense kalınlığına bakılır herhalde
2li taramada ultrason ve kan alımından başka bişey var mı
doğurmuyom arkadaş ben. Asker yoklamasına kadar dursun içimde....beraber gideriz askere alla alla
Inşallah canım..çok güzel anlatmışsın :) etim sıkı ve karnım harita:))
canım tetanoz aşısı iki doz hamileyken 3 doz doğum sonrası
canım misafir hasta olarak gidebilirsin öyle bir yöntem var, ya da özelde yapar, bazı doktorlar gerek bile görmüyor
ahh canım sen babanı biliyorsun sıkma canını dedin ya üzmek için yer arıyor diye o yüzden gerçekten takma onun boynuna mı borçmuş borç senin borcun Rabbim izin vermiş ona ne
canım ben ilk 6 hafta acayip iştahlıydım şimdi artık zorla yiyorum düşük riskiyle yatmak moralimi çok bozdu iştahım kesildi
korkma canım bende yaşadım bir kayıp sakın belirtilere takılma belirti bir gelir bir gider
canım cahilliğinden diyor o günah değil hamileyken tutmama ruhsatımız var tutabilende var ama tutamayan sonra ödeyebiliyor borcunu
benim oluyor seninde mi cildin kuru canım çok oynamadan krem sür yoksa yara olur
yok canım istemedi de bazen yiyorum oğlum çok sever eşimde yeni almış bizim buranın kendi markası, Allah razı olsun düşünmen bile yettiama migrostan alamam tatlım alkol satılan yerden bir şey almıyoruz biz, diğer marketlere bakıcam gidince var mı:)
canım zararı olacağını sanmıyorum maden suyu denedin mi yanı mantık çünkü hem de hamilelikte çok faydalı bana da o iyi geliyor
inşallah canım
her şey yolunda tabi annesi kuzun çok iyi inşaallah
neyse hallolmuş canım tadını çıkar artık
elevitte var decavitte yok
maşallah canım bebişine
canım korkma bir şey olmaz tuzlu su tahriş etmiştir normal, bebeğinde iyidir endişelenme
Canım inşallah düzelir sorunlarınız
Âmin canım hep bol bol dua ediyorum eşimin beni anlaması için.. Sana çok çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin hamileykrn hastalanmak çok zor oluyor.Bende dün hastalıktan ağlama krizine girdn gurbette ve hamileyken hastalık zor oluyor ama RABBİME emanet meleklerimiz.RABBİM eşin ile aranıza şeytan ve nefsi sokmasın hayırlı gecim versin Âmin...sene bu duaları bol et ben tartışınca böyle dua ediyorum çözülüyor elh. problemler...
Valla bazen bebeği düşündüğünü hiç sanmıyorum. Benim sürekli bulantım oluyor çok halsizlik oluyorum zaten kan değerim de çok düşük ondan büyük ihtimal. Benimle evde oturmak istemiyor dışarı çıkmak istiyor canı sıkılıyormuş evde. Ben de kendimi iyi hissetmiyorum ne işin var dışarıda yanımda ol diyorum. Bir de hiç ilgisiz bir ailesi var beni bırakıp ablasının evine gidiyor ablasının kocasıyla vakit geçiriyor. Bu enişte bizim evlenmemizi istemedi zamanında. Nişanlıyken bana hakaret edip eşime evlenme diye tavsiyede bulundu. Eşim beni savunmak yerine işi dalgaya vurdu. Adam sürekli beni üzmek için uğraşıyor. Geçen gün de eşime italyaya gitme teklifinde bulundu. Eşim, benim karım var çocuğum olacak gelemem demedi geçiştirdi. Ben de çıldırdım sen bana sahip çıkmıyorsun ailen beni yok sayıyor sen sesini çıkaramıyorsun diye kızdım o da tabi ailesini savundu. Ben evde yalnızım o ablasında kimsenin umrunda değil ben evde kötü müyüm iyi miyim. Herkes kendi keyfinde ben de istemiyorum ablasına gidip beni bırakmasını. İşte böyle biraz uzun oldu kusuruma bakmayıngunaydın canım.Ne sorun ki canım tartışma sebei:26:.Hamile eşle neden tartışılır ki
gunaydın canımmmm.
burun kemiğine de bu haftalarda bakılıyor diye biliyorum canım perşembe gidicem ben tecrübelerimi yazarım burdan
bildiğim kadarıyla yok canım ölçüm yapıyolar iki tane kan değerine bakıyolar sonra onu bilgisayar ortamında risk değerlendirmesi yapıyolar. biz sadece ense kalınlığını ölçtürcez burun kemiğine bakar bide diğer prosedürleri yaptırmıcaz. inşallah sağlıklı çıkar hepimizin bebeği
canım senin ikili test sonucun nasıl ki 3lü test istiyor doktor
Inşallah canım..
Âmin canım hep bol bol dua ediyorum eşimin beni anlaması için.. Sana çok çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin hamileykrn hastalanmak çok zor oluyor.
Valla bazen bebeği düşündüğünü hiç sanmıyorum. Benim sürekli bulantım oluyor çok halsizlik oluyorum zaten kan değerim de çok düşük ondan büyük ihtimal. Benimle evde oturmak istemiyor dışarı çıkmak istiyor canı sıkılıyormuş evde. Ben de kendimi iyi hissetmiyorum ne işin var dışarıda yanımda ol diyorum. Bir de hiç ilgisiz bir ailesi var beni bırakıp ablasının evine gidiyor ablasının kocasıyla vakit geçiriyor. Bu enişte bizim evlenmemizi istemedi zamanında. Nişanlıyken bana hakaret edip eşime evlenme diye tavsiyede bulundu. Eşim beni savunmak yerine işi dalgaya vurdu. Adam sürekli beni üzmek için uğraşıyor. Geçen gün de eşime italyaya gitme teklifinde bulundu. Eşim, benim karım var çocuğum olacak gelemem demedi geçiştirdi. Ben de çıldırdım sen bana sahip çıkmıyorsun ailen beni yok sayıyor sen sesini çıkaramıyorsun diye kızdım o da tabi ailesini savundu. Ben evde yalnızım o ablasında kimsenin umrunda değil ben evde kötü müyüm iyi miyim. Herkes kendi keyfinde ben de istemiyorum ablasına gidip beni bırakmasını. İşte böyle biraz uzun oldu kusuruma bakmayınben haksız mıyım ama şimdi
kızlar yüzümde lekelenme başladı inanmıyorum kahverengi 2 yerde belirmiş nohut tanesi gibi
Biray sonra 3 lu test için çağırdı...bugün ikili için kan verdim
Aynen de onunda riski varmış naapsın bu garip insan rahat edemiyorum da ağdasız
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Güneş kremi kullanmadan dışarı çıktın mı? Hamilelik lekeleri güneş lekesiymiş aslında, seninki baya erken çıkmış.
Canım bulantılarım tam gaz devamm maleseff
Kızlar evde nasıl vakit geçiriyorsunuz? Dört gözle beklediğim tatile girdim ama şimdi de evde sıkıntıdan patlıyorum, hava da sıcak dışarı çıkamıyorum, tatil olmasaydı daha iyiydi demeye başlıcam neredeyse. Çalışanlar bana kızacak biliyorum ama:26:
Gunaydin kizlar. Sanirim bulantilara veda ettim. En son size yazdigimdan beri yok gibi bir sey. Bir tek dun aksam oldu o da yemegi fazla kacirrrmistim. Dun alisverise ciktim su alacak yer yoktu her yer kapali ramazan dolayisiyla. Susuz kavuran guneste bi guzel kaldim evde surekli yatarak telafi ettim. Karnim buyuyor sanki buyumesi hizlandi. Onun disinda arada o keskin batmalarim devam. Ama ovalayip minigimle konusuyorum geciveriyor. Sivilcelerim her gecen gun artiyor. Yuzume hamile guzelligi ne zamab cokecekse o gunleri bekliyorum sabirsizlikla. Ben simdilik cok sukur iyiyim. Bulantisi olan arkadaslar dilerim sizin de bir an once gecer.
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
Bak bende yeni birşey öğrendim bilmiyodum kansere karşı koruduğunu ama gaz problemine iyi geldiğinin canlı şahidiyim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar yüzümde lekelenme başladı inanmıyorum kahverengi 2 yerde belirmiş nohut tanesi gibi
ay canım bu medicana ankara mı ben konya medicanaya gidiyorum 750 tl herşey dahil 1 gece yarış falan var pakette
sadece epidural istersen 200 - 250 tl daha eklenir dediler yani en fazla 1000 tl olacak nekadar fark varmış
karnım dümdüz sinir oluyorum, hamile kalmadan önce daha çoktu. normal mi acaba
karnım dümdüz sinir oluyorum, hamile kalmadan önce daha çoktu. normal mi acaba
yok canım haklısın bir dua var onu oku istersen. Aile içi huzur için.Bana cok saçma geldı ya enişteye ne yanı evlilikten ona neymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?