2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
medicana aşırı pahalı ya 5000 istiyorlar yuh yani

ay canım bu medicana ankara mı ben konya medicanaya gidiyorum 750 tl herşey dahil 1 gece yarış falan var pakette
sadece epidural istersen 200 - 250 tl daha eklenir dediler yani en fazla 1000 tl olacak nekadar fark varmış

ay canım bu medicana ankara mı ben konya medicanaya gidiyorum 750 tl herşey dahil 1 gece yarış falan var pakette
sadece epidural istersen 200 - 250 tl daha eklenir dediler yani en fazla 1000 tl olacak nekadar fark varmış

doğurmuyom arkadaş ben. Asker yoklamasına kadar dursun içimde....Beraber gideriz askere alla alla

canım bişey soracağım burun ölçümüdemi bu hafta benimde pazartesi günü kontrolüm var. yarın 12. haftaya giriyorum.

büyük bir ihtimal ikili tarama ve ense kalınlığına bakılır herhalde

burun kemiğine de bu haftalarda bakılıyor diye biliyorum canım perşembe gidicem ben tecrübelerimi yazarım burdan

2li taramada ultrason ve kan alımından başka bişey var mı

bildiğim kadarıyla yok canım ölçüm yapıyolar iki tane kan değerine bakıyolar sonra onu bilgisayar ortamında risk değerlendirmesi yapıyolar. biz sadece ense kalınlığını ölçtürcez burun kemiğine bakar bide diğer prosedürleri yaptırmıcaz. inşallah sağlıklı çıkar hepimizin bebeği

Inşallah canım..
Âmin canım hep bol bol dua ediyorum eşimin beni anlaması için.. Sana çok çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin hamileykrn hastalanmak çok zor oluyor.
gunaydın canım.Ne sorun ki canım tartışma sebei:26:.Hamile eşle neden tartışılır ki

gunaydın canımmmm.
Valla bazen bebeği düşündüğünü hiç sanmıyorum. Benim sürekli bulantım oluyor çok halsizlik oluyorum zaten kan değerim de çok düşük ondan büyük ihtimal. Benimle evde oturmak istemiyor dışarı çıkmak istiyor canı sıkılıyormuş evde. Ben de kendimi iyi hissetmiyorum ne işin var dışarıda yanımda ol diyorum. Bir de hiç ilgisiz bir ailesi var beni bırakıp ablasının evine gidiyor ablasının kocasıyla vakit geçiriyor. Bu enişte bizim evlenmemizi istemedi zamanında. Nişanlıyken bana hakaret edip eşime evlenme diye tavsiyede bulundu. Eşim beni savunmak yerine işi dalgaya vurdu. Adam sürekli beni üzmek için uğraşıyor. Geçen gün de eşime italyaya gitme teklifinde bulundu. Eşim, benim karım var çocuğum olacak gelemem demedi geçiştirdi. Ben de çıldırdım sen bana sahip çıkmıyorsun ailen beni yok sayıyor sen sesini çıkaramıyorsun diye kızdım o da tabi ailesini savundu. Ben evde yalnızım o ablasında kimsenin umrunda değil ben evde kötü müyüm iyi miyim. Herkes kendi keyfinde ben de istemiyorum ablasına gidip beni bırakmasını. İşte böyle biraz uzun oldu kusuruma bakmayın ben haksız mıyım ama şimdi

kızlar yüzümde lekelenme başladı inanmıyorum kahverengi 2 yerde belirmiş nohut tanesi gibi

tamam canım teşekkür ederim. perşembe günü seni takipte olacağım

yok canım haklısın bir dua var onu oku istersen. Aile içi huzur için.Bana cok saçma geldı ya enişteye ne yanı evlilikten ona neymiş

Biray sonra 3 lu test için çağırdı...bugün ikili için kan verdim

canım testlerden en güvenilir olanı 2li test eger onun sonucu iyi çıkıyorsa 3lü teste gerek ok kafa karışıklığından başka bişey değil bide onu merak ediyosun acaba nasıl diye, doktorun gereksiz işgüzarlığı bana kalırsa belkide para için yapılan bişey ama yinede bi bildiği vardır diyelim...ama eğer 2li test sonucun iyi çıkarsa gerisini hiç düsünme

Canım bulantılarım tam gaz devamm maleseff

Onu saymiyoruz artik bulanti hayatimizin bi parcasi oldu evlat edindik kendisini. Baska biseyin yoksa sukret gecer insallah.

Ben yatiyorum. Okul bitti biteli hep bi yatis. Evi afedersin sey goturuyo. Hep yatiyorum canim da slklyo tabi.

Kizin olacak o zaman guzelligini senden aliyor su an :)

Bak bende yeni birşey öğrendim bilmiyodum kansere karşı koruduğunu ama gaz problemine iyi geldiğinin canlı şahidiyim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bizim orda gazli bebeklere bi cay kasigina azicik kimyon dokup ustune anne sutu damlatip icirirler. Sonra gelsin pirtlar😂 cok ise yariyo bebeklerde de.

kızlar yüzümde lekelenme başladı inanmıyorum kahverengi 2 yerde belirmiş nohut tanesi gibi

Gunes kremsiz bakkala bile cikma. Dogumdan sonra zamanla soluyomus o lekeler.

yok canım haklısın bir dua var onu oku istersen. Aile içi huzur için.Bana cok saçma geldı ya enişteye ne yanı evlilikten ona neymiş

Adam kendini ailenin reisi sanıyor kayınpeder 10yıl önce vefat etmiş. Eşimin üstünde de çok etkisi oluyor ondan karışma ihtiyacı hissediyor. adam psikopat gibi birşey evime ilk geldiğinde ikramlık verdiğim keki sanki çoçuk yapmış gibi halıya atıp ayağının altında ezdi yepyeni bembeyaz halıda vişne lekesi. Adamın ne yüzünü görmek istiyorum ne de evime gelmesini. Dolaylı olarak görümcemle kaynanamla aram bozuk oluyor onlar da beni savunmuyor. Çünkü onlar resmen tapıyor bu adama onlara göre ortada hiç birşey yok ben huysuz gelinim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…