Günaydınlar sağlıklı hayırlı huzurlu bir gün olsun inşaallah
dikkat etmem gereken herşeyi söyledi saolsun doktorum eşimin yanında dediği için o çok hassas hiç bişeye izin vermiyordoktor söledi hayır dior sabretcez bu bebek bizim altıntopumuz bekledik 7 yıl sonra nasip oldu hayırlısı olsun o yüzden sakınıyoruz:)
Günaydınn....güzel anneler ve bebişlerii...nadılsınız?..
Günaydın kızlarrr nasılsınızz ay bugün rüyamda kız bebişimin olacağını öğreniyodum hayır olsun inşallah. Bende yarın ikili teste gidicem 12+6 olucam yarın dr 10 gun içinde yaptır demişti yarın 7.gün olmuş oluyo inş cinsiyetide öğrenirim bıdıgımın😃🙏
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ankara da canım tatile gidip geldim etimed has.sema hanıma gidiyordum ayrılmışyine oraya giderim de bakalım ışte
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın canımmmmmm oh valla ne mutluuuu sana 😊 aminn bende gidicem annemlerin yanına şu ikili testimi falan yaptrıyım bi hayırlısıyla. Bende opuyom seni canımmm 😘😘Gunaydin hamisler :)
Ben bugun cok mutlu uyandim. Hatta kahvalti bile ettim yarim yamalak. Ailemin yanindayim ya artik benden keyiflisi yok :) Rabb'im ailesinden uzak olanlari, gurbette olanlari tez zamanda kavustursun insaallah. Gebeligimin bu doneminin tatile denk gelmesi benim icin o kadar iyi oldu ki anlatamam. Yoksa yaban ellerde kafayi yerdim ben heralde. Rabb'ime binlerce kez sukurler olsun..
Bu arada sizleri gormeden cok sevdim ben guzel anneler. Ne guzel birbirimizin derdini dinliyoruz, sikintilarimizi ortak oluyoruz. Insan sorununu herkese sikayetlenemiyoropuyorum sizleri tatli hamisler ve tatli bebislerrr :)
Bende hep kızlarla uğraşıyorumson zamanlarda görmüyorum ama rüya falan ilk öğrendiğim de çok görüyordum
Kizlar sirtustu uzandigimda nefesimi tutuyorum gobisimin sol altinda pit pit kalp atimi gibi bisi oluyo surekli. Sizde de oyle olan var mi acaba? Yani bu normal bisi mi herkeste olan? Yoksa bebisten midir? 12.haftaya dogru gidiyorum da bebis yukari cikiyo diye mi acaba?
akropol de güzel doktorlarda iyi ihtiyacın olursa doktorlarına bak...
Günaydınlar sağlıklı hayırlı huzurlu bir gün olsun inşaallah
,Kizlar sirtustu uzandigimda nefesimi tutuyorum gobisimin sol altinda pit pit kalp atimi gibi bisi oluyo surekli. Sizde de oyle olan var mi acaba? Yani bu normal bisi mi herkeste olan? Yoksa bebisten midir? 12.haftaya dogru gidiyorum da bebis yukari cikiyo diye mi acaba?
Ayy hadi bakalım allah gönlümüze göre versin inşallah.. Ben erkek evlat duygusunu yaşadım allah bana birde kız evlat vduyygusunu yaşatsın inşallah 🙏
günaydın uyuyan prensesler benim sistit,grip ve sevgiliyle buluşma heycanı beni uyutmadı namazdan beri...burnuma tuzlu su yaptım yani bi deliğinden püskürttüm öbür deliğinden kan pıhtılarıda geldi korktum tuzu fazla kaçırdım galiba sizce zararı olur muinş. bebeğim iyidir 9:20 DE Randevumuz var korkuyla ümit arasındayım...
Günaydın hamişler. Bu aralar eşimle tartışıyoruz moralim çok bozuk geçen gün ağlama krizine girdim. Bebeğime birşey olur diye korkuyorum Perşembe günü ikili test var inşallah güzel geçer..
Geceler eziyet oldu yemek yemek işkence. Farenjitim var ve reflu gibi bisey allahik sen sabir ver sifa ver
Fıstıklar cümleten selam.
Cancagızlarım şimdi beni can kulagı ile dinleyin..
Bebişimin bana verdiği yetkiye dayanarak sizlere mercimek corbasını yasaklıyorum o kadar,itiraz istemiyorum.Dün acillik olduk. Gaz sancısından Nasıl bir acı aman Allahım...
Neyse birkaç ilaçla sıkıntım bitti.
Ama cidden yemeyin mercimek falan ya.Mini doğum sancısı provası yaptım resmen.
Bİrde çatlama konusunda sanmıyorum hatunlar etin sıkılıgı ile alakalı olsun. Benım etim cok gevsek ama bacaklarım cok çatladı ergenlık döneminde.Şimdi karnımda çatlayacak biliyorum o yüzden sallamıyorum
kızlar nivea gibi kremleri kullanıyor musunuz bi zarar olur mu kullansam burnumun etrafı kızardı da sile sile...birde olips naneli yada okolituslu alayım diyorum boğazım için bi zararı olur mu acaba
Günaydın kızlar. ..bugün çook isim var temizlik ütü yemek. ..parça parça yapmaya calisicam: )bu arada sirtustu yatinca karnım hala dümdüz karnımız çıksa bi dert çıkmasa ayrı dert kafaya takacak bişey buluyorum mutlaka: / bu arada dr um hastaneden .ayrılmış başka dr arayışlarına girdim ne zor şey umarım ilgili iyi birini bulurum/:/
Günaydınn....güzel anneler ve bebişlerii...nadılsınız?..
Günaydınlarr
Doğurana kadar sanırım hep bir korku olacak. Sabah bir servise bindim yer yoktu arkaya oturdum yollar bozuktu öyle bir sallandıkielimle karnımı tuttum yani çok sarsıntılıydı ve sonra galiba psikolojik karnım kasıklarım ağrıyor sanki bebeğime birşey olmamıştır dimi :18: valla paranoyak oldum sizlere sormadanda içim rahat etmeyecekti
Günaydın kızlarrr nasılsınızz ay bugün rüyamda kız bebişimin olacağını öğreniyodum hayır olsun inşallah. Bende yarın ikili teste gidicem 12+6 olucam yarın dr 10 gun içinde yaptır demişti yarın 7.gün olmuş oluyo inş cinsiyetide öğrenirim bıdıgımın😃🙏
Bu arada erkek bebişi olacak olan annişler Doruk demişsiniz isime benim oğluşumun adıda Haktan Doruk ben Doruğu kullanırım babası Haktanıgüzel isim'dir Doruk 😊
Gunaydin hamisler :)
Ben bugun cok mutlu uyandim. Hatta kahvalti bile ettim yarim yamalak. Ailemin yanindayim ya artik benden keyiflisi yok :) Rabb'im ailesinden uzak olanlari, gurbette olanlari tez zamanda kavustursun insaallah. Gebeligimin bu doneminin tatile denk gelmesi benim icin o kadar iyi oldu ki anlatamam. Yoksa yaban ellerde kafayi yerdim ben heralde. Rabb'ime binlerce kez sukurler olsun..
Bu arada sizleri gormeden cok sevdim ben guzel anneler. Ne guzel birbirimizin derdini dinliyoruz, sikintilarimizi ortak oluyoruz. Insan sorununu herkese sikayetlenemiyoropuyorum sizleri tatli hamisler ve tatli bebislerrr :)
arkadaşım akrapol de doğum yaptı çok memnun kalmadı diğer bi arkadaşım akay da doğum yaptı çok memnun kaldı ama 3000 tl verdi sezeryana
canım ben ilk gebeliğimde 3 haftalıktı gittim yaptırmaya yaptırdımda 2 gün sonra bebek düştüama onun yüzünden ama değil bilmiyorum sağlıksız dediler...şimdi bunda 10 haftalıkken kendim eldivenle topladım sonra üstünden sir ile geçtim bi sıkıntı olmadı...ama korkuyor isen kes biraz ben öyle yapmıştım çünki hiç alışkın değildim biraz öyle idare et...tüğ dökücü aldım onu kullanayım die kimyasal çok kokuyordu kullanmaıdm jiletede vurmak istmedimm ay ne kadar sorunluyuz kıl tüyden:)
canım ya saçma bi soru olucak ama ben de bebe yağına başlıcam da duştan sonra sürüyosun ya çok yağlanmıyor mu cildin yoksa emiyor mu hemen?
Valla korkuttun beni bikini bölgesini kısaltırım artık naapalım bacaklara giderim artık. Aynen dediğin gibi herşeyi kadınlar çekiyo kılı tüyü adeti akıntısı hamileliği herşey kadının üzerinde neyse ki cennette bizim ayaklarımızın altında :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?