2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Günaydınlar sağlıklı hayırlı huzurlu bir gün olsun inşaallah

Gunaydin canimmmm..

Aman canim beklesek de beklemesek de hepimiz icin cok kiymetli bebislerimiz. Allah'a emanetler. Ama ekstra ozen gostermekte fayda var tabi.

Günaydınn....güzel anneler ve bebişlerii...nadılsınız?..

Gunaydin canimmm..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende hep kızlarla uğraşıyorum son zamanlarda görmüyorum ama rüya falan ilk öğrendiğim de çok görüyordum

Bu arada erkek bebişi olacak olan annişler Doruk demişsiniz isime benim oğluşumun adıda Haktan Doruk ben Doruğu kullanırım babası Haktanı güzel isim'dir Doruk 😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gunaydin hamisler :)
Ben bugun cok mutlu uyandim. Hatta kahvalti bile ettim yarim yamalak. Ailemin yanindayim ya artik benden keyiflisi yok :) Rabb'im ailesinden uzak olanlari, gurbette olanlari tez zamanda kavustursun insaallah. Gebeligimin bu doneminin tatile denk gelmesi benim icin o kadar iyi oldu ki anlatamam. Yoksa yaban ellerde kafayi yerdim ben heralde. Rabb'ime binlerce kez sukurler olsun..
Bu arada sizleri gormeden cok sevdim ben guzel anneler. Ne guzel birbirimizin derdini dinliyoruz, sikintilarimizi ortak oluyoruz. Insan sorununu herkese sikayetlenemiyor opuyorum sizleri tatli hamisler ve tatli bebislerrr :)

Ankara da canım tatile gidip geldim etimed has.sema hanıma gidiyordum ayrılmış yine oraya giderim de bakalım ışte

akropol de güzel doktorlarda iyi ihtiyacın olursa doktorlarına bak...

Günaydın canımmmmmm oh valla ne mutluuuu sana 😊 aminn bende gidicem annemlerin yanına şu ikili testimi falan yaptrıyım bi hayırlısıyla. Bende opuyom seni canımmm 😘😘

Kizlar sirtustu uzandigimda nefesimi tutuyorum gobisimin sol altinda pit pit kalp atimi gibi bisi oluyo surekli. Sizde de oyle olan var mi acaba? Yani bu normal bisi mi herkeste olan? Yoksa bebisten midir? 12.haftaya dogru gidiyorum da bebis yukari cikiyo diye mi acaba?

Bende hep kızlarla uğraşıyorum son zamanlarda görmüyorum ama rüya falan ilk öğrendiğim de çok görüyordum

Ayy hadi bakalım allah gönlümüze göre versin inşallah.. Ben erkek evlat duygusunu yaşadım allah bana birde kız evlat vduyygusunu yaşatsın inşallah 🙏

Benimde oluyo canım pıt pıt atıyo dimi karnım resmen inip kalkıyo bebişten mi acaba ?

Zeka testini yaptır, biray sonrada 3 lü test için gel diyor korkuyoruz diyorum bi ciddileşti dr. Güzel düşün neden yaptırmayacaksın diyo bende birşey diyemedim kan vereceğim :-( zaten hastayım birşey diyemedim işleri güçleri para olmuş :-( burun kemiği kalp atışı gözüktü elh. Ense kalınlığı filan demedi zeka testi için imzalattiklari kâğıtta da öyle birşey yazmıyor

,

ben neden bişey hissetmiyorum yaaaaa

Allah herkesin gönlüne göre verir inşallah amin

Canim gecmis olsun, tuzdan birsey olmaz bence kendi kendini tedavi etmissin ne guzel.

Günaydın hamişler. Bu aralar eşimle tartışıyoruz moralim çok bozuk geçen gün ağlama krizine girdim. Bebeğime birşey olur diye korkuyorum Perşembe günü ikili test var inşallah güzel geçer..

Ya hamilelik insani o kadar alingan yapiyor ki biz de tartistik gecen esimle. Karsidakine vicdan azabi oluyo sonra hamile kadini uzdum diye. Su hormonlara bi alissaydik gecer😁

Geceler eziyet oldu yemek yemek işkence. Farenjitim var ve reflu gibi bisey allahik sen sabir ver sifa ver

Aminnn ecmain. Ben de bazen diyorum Rabbim sikayet dgl yanlis anlama ama bunyem dayanmiyor kalkip bi bardak su icsem 10 dk basim donuyor.

Ayy cok gecmis kizce😄 mercimek corbasini da cok severim ben. Neyse bi pilot surusu yapmissin dogum icin fena mi😄

kızlar nivea gibi kremleri kullanıyor musunuz bi zarar olur mu kullansam burnumun etrafı kızardı da sile sile...birde olips naneli yada okolituslu alayım diyorum boğazım için bi zararı olur mu acaba

Hicbisicikler olmaz. Paketli sekerden emin degilsen kucuk bi kaseye az bal koy icine toz zencefil ekle arada bi kasik at agzina iyi gelir.

Benim de cok isim var ama gidasizliktan halsizlik vurdu beni nasi yapican isleri anlat dinlerken bile mutlu oluyorum. Allah guc kuvvet versin. Yatinca bnm de karnim dumduz:)

Günaydınn....güzel anneler ve bebişlerii...nadılsınız?..

Gunaydin canim sen nasilsin yok dimi bi slklntln?

Bu donemde agri sizi cok oluyo sanirim. Hicbisey olmamistir Allahin izniyle. Turk filmlerinde kadinlar evin yuksek bi yerinden atliyolar ki bebek dussun diye gene dusmuyo😂

Amin Allahim hayirlisini versin ogrenirsen gel bize de haber ver 😉

Eveeeet erkek olursa doruk isteyenlerden biri benim. Huyu suyu nasil peki? Hani isimler karakteri etkilermis ya.

Ohh geldin tabi ankaraya annenin dizinin dibindesin ay ne guzel canim, darisi basima. Benim de 3 gunum kaldi ama daha evi bile toparlayamadim bavulumu hazirliyamadim. Yatiyorum anca. Annemin bakimina ihtiyacim var😢

arkadaşım akrapol de doğum yaptı çok memnun kalmadı diğer bi arkadaşım akay da doğum yaptı çok memnun kaldı ama 3000 tl verdi sezeryana

herkes memnun kalmaya biliyo benim ablam doğum yaptı çok memnun kaldı arkadaşıda orda yaptı oda çok memnun kaldı...benm doktorum özel klınikte bende 7,5 ay falan olunca hastane bakcam sanırım akropolde yaparım die düşünüyorum önce medicana istiyordum doğum bölümü çok yoğun olunca doğum zamanı seni başka ünitelerde yatırabiliyorlarmış o yüzden istemiyorum...hayırlısı olsun hepimiz için...

Valla korkuttun beni bikini bölgesini kısaltırım artık naapalım bacaklara giderim artık. Aynen dediğin gibi herşeyi kadınlar çekiyo kılı tüyü adeti akıntısı hamileliği herşey kadının üzerinde neyse ki cennette bizim ayaklarımızın altında :))

canım ya saçma bi soru olucak ama ben de bebe yağına başlıcam da duştan sonra sürüyosun ya çok yağlanmıyor mu cildin yoksa emiyor mu hemen?

cnm ben banyodan sonra sürüyorum zaten ince bi yağ bebe yağı. öyle diğer bitki yağları gibi kalın değil 5 dk bekliyorum giyiniyorum anında emiyo. zaten aşırı bi cilt kuruması başladı bende buna rağmen kollarım bacaklarım pul pul sürmezsem..

korkutmak istemedim seni canım:2: ama ben yaşadım sebep o yada değil bu seferde temkinli davrandım kestim en sonunda geçen hafta kendim yaptım gidemedim ağdaya tüğler biraz uzun olnuca canım daha çok acır die eldivenle topladım sende öyle yap daha iyi olur...kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…