2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kızlar günaydın ense kalınlığı için hangi hafta çağırdı doktorlar bana 10 haftalıkken 3 hafta sonra gel dedi ama sabredemiyorum bu hafta 12.haftamız gitsem net çıkar mı sonuçlar??

Kızlar günaydın ense kalınlığı için hangi hafta çağırdı doktorlar bana 10 haftalıkken 3 hafta sonra gel dedi ama sabredemiyorum bu hafta 12.haftamız gitsem net çıkar mı sonuçlar??

çıkar canım ama doktor benı de 13. haftada cagırdı canım

Geceler eziyet oldu yemek yemek işkence. Farenjitim var ve reflu gibi bisey allahik sen sabir ver sifa ver

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

geçmiş olsun dediklerin bende de var. dün annemle konuşuyordum birazcık bu yaşadıklarımdan yakındım şikayetlendim gibi oldu.
annem kızdı bana. 1,5 yıldır ağlıyordun olmuyor diye, isyan etme şimdi dedi .bende öyle susakaldım, haklıydı.
geçecek inşallah .

Günaydın kızlar. ..bugün çook isim var temizlik ütü yemek. ..parça parça yapmaya calisicam: )bu arada sirtustu yatinca karnım hala dümdüz karnımız çıksa bi dert çıkmasa ayrı dert kafaya takacak bişey buluyorum mutlaka: / bu arada dr um hastaneden .ayrılmış başka dr arayışlarına girdim ne zor şey umarım ilgili iyi birini bulurum/:/

Günaydın canım ense kalınlığında ne için bakıyorlar bana öyle bir şey söylemedi doktorum iki doktora gidiyorum ben biri trabzonda diğeri Rize de asıl doktorum Trabzon haftaya Rizeye kontrole gidince sorarım doktora unutmazsam...

Allah de ötesini bırak...

ben okudum canım özelden yazamadım sitede şua ara sorun var sanırım rabbim en kısa zamanda sizlere de nasip etsin inş.

Ay kıyamam geçmiş olsun. Ben de bunu acı bir tecrübe ile öğrendim canım. Çok da severim kendisini ama yemiyorum artık😊 küsüştük.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

nerde yaşıyorsun doktor arayışı içinde kalma...benimde çıkmadı henuz ama kilo aldım ama göbeğim vardı hamile pantolonu giyince oluyor...

Beni 12 . Haftada çağırdı canım. Sık ultrasona girmek de iyi değil ama. Az daha sabret bence tatlım.

Tatlım. Ense kalınlığına kandili bazı maddelere göte bebekteki down sendromu ihtimaline bakılıyor 11-14 haftalar arasında yapılıyormuş..

Günaydınlarr

Doğurana kadar sanırım hep bir korku olacak. Sabah bir servise bindim yer yoktu arkaya oturdum yollar bozuktu öyle bir sallandıki elimle karnımı tuttum yani çok sarsıntılıydı ve sonra galiba psikolojik karnım kasıklarım ağrıyor sanki bebeğime birşey olmamıştır dimi :18: valla paranoyak oldum sizlere sormadanda içim rahat etmeyecekti

Geceler eziyet oldu yemek yemek işkence. Farenjitim var ve reflu gibi bisey allahik sen sabir ver sifa ver

canım reflüde faranjite sebep oluyor ben ilk hamile olduğumu öyle öğrenmiştim reflü diye gittim hamile çıktım
arkasından faranjit başladı bir bardak ılık suya 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karbonat atıp gargara yap benim faranjitim öyle geçti
reflü için maden suyu ve yemeklerden sonra yürüyüş tavsiye derim baya rahatlatıyor.

küs tabi. Hatta emzirme dönemi bitene kadar küstüm ben..

günaydın canım o kadar sarsıntıyla bişey olmaz korkma onu içeride kaç kat tabaka koruyor en önemlisi de rabbim koruyor

nerde yaşıyorsun doktor arayışı içinde kalma...benimde çıkmadı henuz ama kilo aldım ama göbeğim vardı hamile pantolonu giyince oluyor...

Ankara da canım tatile gidip geldim etimed has.sema hanıma gidiyordum ayrılmış yine oraya giderim de bakalım ışte

öyle düşünürsen olur Allah korusun unutacaksın hamile olduğunu leke gelmediği sancı olmadığı sürece bişey olmaz

Günaydın kızlarrr nasılsınızz ay bugün rüyamda kız bebişimin olacağını öğreniyodum hayır olsun inşallah. Bende yarın ikili teste gidicem 12+6 olucam yarın dr 10 gun içinde yaptır demişti yarın 7.gün olmuş oluyo inş cinsiyetide öğrenirim bıdıgımın😃🙏

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…