Kızlar günaydın ense kalınlığı için hangi hafta çağırdı doktorlar bana 10 haftalıkken 3 hafta sonra gel dedi ama sabredemiyorum bu hafta 12.haftamız gitsem net çıkar mı sonuçlar??
Kızlar günaydın ense kalınlığı için hangi hafta çağırdı doktorlar bana 10 haftalıkken 3 hafta sonra gel dedi ama sabredemiyorum bu hafta 12.haftamız gitsem net çıkar mı sonuçlar??
geçmiş olsun dediklerin bende de var. dün annemle konuşuyordum birazcık bu yaşadıklarımdan yakındım şikayetlendim gibi oldu.
annem kızdı bana. 1,5 yıldır ağlıyordun olmuyor diye, isyan etme şimdi dedi .bende öyle susakaldım, haklıydı.
geçecek inşallah .
Günaydın kızlar. ..bugün çook isim var temizlik ütü yemek. ..parça parça yapmaya calisicam: )bu arada sirtustu yatinca karnım hala dümdüz karnımız çıksa bi dert çıkmasa ayrı dert kafaya takacak bişey buluyorum mutlaka: / bu arada dr um hastaneden .ayrılmış başka dr arayışlarına girdim ne zor şey umarım ilgili iyi birini bulurum/:/
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın canım ense kalınlığında ne için bakıyorlar bana öyle bir şey söylemedi doktorum iki doktora gidiyorum ben biri trabzonda diğeri Rize de asıl doktorum Trabzon haftaya Rizeye kontrole gidince sorarım doktora unutmazsam...
merhaba hanımlar
biz tüm hamile kalmak isteyenler ve bizler için hamile arkadaşlarımıza Ayetel Kürsi okutuyoruz. sadece 1 tane okunacak ve isimlerimiz söylenerek hepimize gönderilecek. bizim için 1 tane okurmusunuz? İSİM LİSTEMİZ AŞAĞIDA. Allah hepinizden razı olsun ALLAH SAGLIKLI SIHATLİ YAVRUNUZU KUCAGINIZA ALMAYI NASİP ETSİN ALLAH KABUL ETSİN AMİN http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=730908
Fıstıklar cümleten selam.
Cancagızlarım şimdi beni can kulagı ile dinleyin..
Bebişimin bana verdiği yetkiye dayanarak sizlere mercimek corbasını yasaklıyorum o kadar,itiraz istemiyorum.Dün acillik olduk. Gaz sancısından Nasıl bir acı aman Allahım...
Neyse birkaç ilaçla sıkıntım bitti.
Ama cidden yemeyin mercimek falan ya.Mini doğum sancısı provası yaptım resmen.
Bİrde çatlama konusunda sanmıyorum hatunlar etin sıkılıgı ile alakalı olsun. Benım etim cok gevsek ama bacaklarım cok çatladı ergenlık döneminde.Şimdi karnımda çatlayacak biliyorum o yüzden sallamıyorum
Günaydın kızlar. ..bugün çook isim var temizlik ütü yemek. ..parça parça yapmaya calisicam: )bu arada sirtustu yatinca karnım hala dümdüz karnımız çıksa bi dert çıkmasa ayrı dert kafaya takacak bişey buluyorum mutlaka: / bu arada dr um hastaneden .ayrılmış başka dr arayışlarına girdim ne zor şey umarım ilgili iyi birini bulurum/:/
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın canım ense kalınlığında ne için bakıyorlar bana öyle bir şey söylemedi doktorum iki doktora gidiyorum ben biri trabzonda diğeri Rize de asıl doktorum Trabzon haftaya Rizeye kontrole gidince sorarım doktora unutmazsam...
Doğurana kadar sanırım hep bir korku olacak. Sabah bir servise bindim yer yoktu arkaya oturdum yollar bozuktu öyle bir sallandıki elimle karnımı tuttum yani çok sarsıntılıydı ve sonra galiba psikolojik karnım kasıklarım ağrıyor sanki bebeğime birşey olmamıştır dimi :18: valla paranoyak oldum sizlere sormadanda içim rahat etmeyecekti
canım reflüde faranjite sebep oluyor ben ilk hamile olduğumu öyle öğrenmiştim reflü diye gittim hamile çıktım
arkasından faranjit başladı bir bardak ılık suya 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karbonat atıp gargara yap benim faranjitim öyle geçti
reflü için maden suyu ve yemeklerden sonra yürüyüş tavsiye derim baya rahatlatıyor.
Doğurana kadar sanırım hep bir korku olacak. Sabah bir servise bindim yer yoktu arkaya oturdum yollar bozuktu öyle bir sallandıki elimle karnımı tuttum yani çok sarsıntılıydı ve sonra galiba psikolojik karnım kasıklarım ağrıyor sanki bebeğime birşey olmamıştır dimi :18: valla paranoyak oldum sizlere sormadanda içim rahat etmeyecekti
Günaydın kızlarrr nasılsınızz ay bugün rüyamda kız bebişimin olacağını öğreniyodum hayır olsun inşallah. Bende yarın ikili teste gidicem 12+6 olucam yarın dr 10 gun içinde yaptır demişti yarın 7.gün olmuş oluyo inş cinsiyetide öğrenirim bıdıgımın😃🙏
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi