2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
cnm Allah sabır versin işin zor. ben benimkine ayıboğan diyodum ama erkeklerin çoğu düşüncesiz malesef enişteye de gıcık oldum ya ne biçim adam! gitsin karısıyla uğraşsın size niye sarıyo
Sabır taşına döndüm ztn Adam tam bir manyak psikolojik sorunları var benim de sinirlerimi bozuyor. onun hoşuna gidiyor ben sinir olunca. Sinir olmamaya çalışıyorum belli etmiyorum içim içimi yiyor tüm hıncımı eşimden alıyorum eve gelince

kızlar yüzümde lekelenme başladı inanmıyorum kahverengi 2 yerde belirmiş nohut tanesi gibi

güneşten oluyomuş canım doktorum öyle dedi. solante pregna aldım ben mor kutulu olanda hamileler için özel yazıyo

ne biçim adammış o öyle ya. allah böyle insanlardan korusun hepimizi. sen bol bol dua et canım allah senin yanında olacaktır. kimsenin hakkı kimsede kalmaz elbet

bu erkekler neden bizi sinirlendirince hoşlarına gider ki

Herkes ne güzel sohbete dalmış çok güzel tabi de keşke selam verince görülse bizde katılsak paylaşıma. Hassas dönem işte alıngan oluyo insan.

Güzel sohbetler ve herşeyden önce hayırlı doğumlar dilerim hepinize.

I love Bonus

ne biçim adammış o öyle ya. allah böyle insanlardan korusun hepimizi. sen bol bol dua et canım allah senin yanında olacaktır. kimsenin hakkı kimsede kalmaz elbet

Teşekkürler cnm tek tesellim Allah görüyor bütün yaşadıklarımı..

valla eşim nişanlıyken benim 1 kere sinirli halimi gördü.O gun bugündür valla korkuyorum senden der.1 kere deli tarafınızı gösterin.Bak bakalım bir daha yapabiliyorlar mi

ben görmedim k. bakmayın hoşgeldiniz

çok kalabalığız bende ilk geldiğimde direkt daldım ortaya valla

Hanımlar ağdanın sakıncası kıl köklerinde iltihaplanmaya sebep olması. Daha önce böyle bir sıkıntınız olmadıysa devam edilebilir. Annem 2 hamileliğinde de ağdaya devam etmiş, ablam da yaptı bir sorun olmadı. Ben de kendim yapmaya devam ediyorum. Doktorum bir uyarı yapmadı bu konuda. Ağdacıda yaptırıyorsanız hijyenik olması fazlaca önemli oluyor. Aynı ağdanın eritilip, süzülüp tekrar tekrar kullanılması, başkasında kullandıkları aletlerin kullanılması gibi durumlar olabiliyormuş. Sonuçta jilette kesme riski, kremde kimyasal var. Yine en temizi ağda bence.

ben bazen hiç yaptırmasam mı bile diyorum

canım daha önce de yazmıştım burdan ben. doktorumla konuştum genetik olarak kesinlikle müdahale edemiyoruz dedi. sadece öğreniriz sizin kararınıza göre gebelik sonlandırılır başka bi etkisi yok dedi ikili testin. ama ense kalınlığını kesinlikle ölçerim dedi çünkü kalpte kas sisteminde iç organlarda sıkıntı olması durumunda da kalınlaşır dedi tedavi edilebilen şeyler varmış sanırım fiziki bi sorun olduğunda bizde kabul ettik ikili yaptırmıcaz ama ense kalınlığı ölçtürcez inşallah sıkıntı çıkmaz ama rabbim ne verdiyse kabulümüz dedik çıktık yola hakkımızda hayırlısı inşallah

ben onu ilk gün konuştum valla başkasına kullanılan spatula kullanılmıyor başka yeni bez seriyor çok ttitizim ben

aynen katılıyorum tatlım :13::13::13::13::13::13:

kızlar bişey soracağım sizlere doktora her gittiğimde unutuyorum sormayı,havuz ve ya denize girmekle ilgili bişey söyledimi doktorlarınız yani bi sakıncası varmıymış merak ediyorum.

Ben dusuk riskli grupta olmama ragmen izin verdi. Temiz oldugu surece tabi. Deniz de dalgasiz olacak. Kramplarin oluyosa acilmazsin.

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Ayyy allah yardımcın olsun manyak mı be o adam piskopat! Çocuk gibi keki ezmekte neymiş.. Bide enişte yani 😡 ayyy gıcık bi durum canım ya.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlaaar benim kulağıma bişi oldu yaa. Dün sabah korkulu bi rüyadan dolayı korkarak uyandım sora sağ kulağımda sese karşı aşı duyarlılık oluştu. Hani tabağı tezgaha koyunca bile o ses kulağımda çınlıyo fln:s kendi sesimden bile rahatsız oluyorum. Dün gece uyuyunca sabaha geçer diye ümitliydim ama bu sabah daha kötü oldum öğleden sora kulak burun boğaza gitcem. Bir bu eksikti

Hoşgeldin canım valla bendd görmedim. Telefondan girince bi çok şeyi göremiyorum alıntıda yapamıyorum.

bu erkekler neden bizi sinirlendirince hoşlarına gider ki
Valla ben sessiz kaldığım için böyle oluyor aslında papuç gibi cevap vereceksin bunlara ama edebimiz el vermiyor
valla eşim nişanlıyken benim 1 kere sinirli halimi gördü.O gun bugündür valla korkuyorum senden der.1 kere deli tarafınızı gösterin.Bak bakalım bir daha yapabiliyorlar mi

Ben ortalığı yıktım ne fayda olan bana oluyor herkes kendi keyfinde eğlencesinde. Erkek dediğin karısını savunacak ona buna ezdirmicek yoksa böyle oluyor.. Hamile olmanın bile etkisi yokmuş..

sessiz kalmaycaksın işte ben senin yaşadıklarını yaşasam kıyameti kopartırım benimle mi evlendin eniştenle mi hobaaaa
Kullan biraz hamileliği madem böyle yapıyor eşin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…