- 25 Nisan 2014
- 3.204
- 1.618
- 178
Bi problem olmamasına sevindim :) şimdi d kafam karıştı gitsem mi gitmesem mi:) senin kaç haftalık?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sabır taşına döndüm ztn Adam tam bir manyak psikolojik sorunları var benim de sinirlerimi bozuyor. onun hoşuna gidiyor ben sinir olunca. Sinir olmamaya çalışıyorum belli etmiyorum içim içimi yiyor tüm hıncımı eşimden alıyorum eve gelincecnm Allah sabır versin işin zor. ben benimkine ayıboğan diyodum ama erkeklerin çoğu düşüncesiz malesefenişteye de gıcık oldum ya ne biçim adam! gitsin karısıyla uğraşsın size niye sarıyo
kızlar yüzümde lekelenme başladı inanmıyorum kahverengi 2 yerde belirmiş nohut tanesi gibi
Adam kendini ailenin reisi sanıyor kayınpeder 10yıl önce vefat etmiş. Eşimin üstünde de çok etkisi oluyor ondan karışma ihtiyacı hissediyor. adam psikopat gibi birşey evime ilk geldiğinde ikramlık verdiğim keki sanki çoçuk yapmış gibi halıya atıp ayağının altında ezdi yepyeni bembeyaz halıda vişne lekesi. Adamın ne yüzünü görmek istiyorum ne de evime gelmesini. Dolaylı olarak görümcemle kaynanamla aram bozuk oluyor onlar da beni savunmuyor. Çünkü onlar resmen tapıyor bu adama onlara göre ortada hiç birşey yok ben huysuz gelinim..
Canim gecmis olsun, tuzdan birsey olmaz bence kendi kendini tedavi etmissin ne guzel.
Ya hamilelik insani o kadar alingan yapiyor ki biz de tartistik gecen esimle. Karsidakine vicdan azabi oluyo sonra hamile kadini uzdum diye. Su hormonlara bi alissaydik gecer😁
Aminnn ecmain. Ben de bazen diyorum Rabbim sikayet dgl yanlis anlama ama bunyem dayanmiyor kalkip bi bardak su icsem 10 dk basim donuyor.
Ayy cok gecmis kizce😄 mercimek corbasini da cok severim ben. Neyse bi pilot surusu yapmissin dogum icin fena mi😄
Hicbisicikler olmaz. Paketli sekerden emin degilsen kucuk bi kaseye az bal koy icine toz zencefil ekle arada bi kasik at agzina iyi gelir.
Benim de cok isim var ama gidasizliktan halsizlik vurdu beni nasi yapican isleri anlat dinlerken bile mutlu oluyorum. Allah guc kuvvet versin. Yatinca bnm de karnim dumduz:)
Gunaydin canim sen nasilsin yok dimi bi slklntln?
Bu donemde agri sizi cok oluyo sanirim. Hicbisey olmamistir Allahin izniyle. Turk filmlerinde kadinlar evin yuksek bi yerinden atliyolar ki bebek dussun diye gene dusmuyo😂
Amin Allahim hayirlisini versin ogrenirsen gel bize de haber ver 😉
Eveeeet erkek olursa doruk isteyenlerden biri benim. Huyu suyu nasil peki? Hani isimler karakteri etkilermis ya.
Ohh geldin tabi ankaraya annenin dizinin dibindesin ay ne guzel canim, darisi basima. Benim de 3 gunum kaldi ama daha evi bile toparlayamadim bavulumu hazirliyamadim. Yatiyorum anca. Annemin bakimina ihtiyacim var😢[/ QUOTE]
Çok akıllı oluyolar 😊 ama benim oğluş küçükken çok yqramazdı yani karıştırma huyu falan olmadı hiç ama hiç yerid durmaZdı gerçi sindide aynı bi dk totosunun üstüne oturmaz 😃
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sabır taşına döndüm ztn Adam tam bir manyak psikolojik sorunları var benim de sinirlerimi bozuyor. onun hoşuna gidiyor ben sinir olunca. Sinir olmamaya çalışıyorum belli etmiyorum içim içimi yiyor tüm hıncımı eşimden alıyorum eve gelince
ne biçim adammış o öyle ya. allah böyle insanlardan korusun hepimizi. sen bol bol dua et canım allah senin yanında olacaktır. kimsenin hakkı kimsede kalmaz elbet
Herkes ne güzel sohbete dalmış çok güzel tabi de keşke selam verince görülse bizde katılsak paylaşıma. Hassas dönem işte alıngan oluyo insan.
Güzel sohbetler ve herşeyden önce hayırlı doğumlar dilerim hepinize.
I love Bonus
ben bazen hiç yaptırmasam mı bile diyorum
Hanımlar ağdanın sakıncası kıl köklerinde iltihaplanmaya sebep olması. Daha önce böyle bir sıkıntınız olmadıysa devam edilebilir. Annem 2 hamileliğinde de ağdaya devam etmiş, ablam da yaptı bir sorun olmadı. Ben de kendim yapmaya devam ediyorum. Doktorum bir uyarı yapmadı bu konuda. Ağdacıda yaptırıyorsanız hijyenik olması fazlaca önemli oluyor. Aynı ağdanın eritilip, süzülüp tekrar tekrar kullanılması, başkasında kullandıkları aletlerin kullanılması gibi durumlar olabiliyormuş. Sonuçta jilette kesme riski, kremde kimyasal var. Yine en temizi ağda bence.
canım daha önce de yazmıştım burdan ben. doktorumla konuştum genetik olarak kesinlikle müdahale edemiyoruz dedi. sadece öğreniriz sizin kararınıza göre gebelik sonlandırılır başka bi etkisi yok dedi ikili testin. ama ense kalınlığını kesinlikle ölçerim dedi çünkü kalpte kas sisteminde iç organlarda sıkıntı olması durumunda da kalınlaşır dedi tedavi edilebilen şeyler varmış sanırım fiziki bi sorun olduğunda bizde kabul ettik ikili yaptırmıcaz ama ense kalınlığı ölçtürcez inşallah sıkıntı çıkmaz ama rabbim ne verdiyse kabulümüz dedik çıktık yola hakkımızda hayırlısı inşallah
kızlar bişey soracağım sizlere doktora her gittiğimde unutuyorum sormayı,havuz ve ya denize girmekle ilgili bişey söyledimi doktorlarınız yani bi sakıncası varmıymış merak ediyorum.
Ayyy allah yardımcın olsun manyak mı be o adam piskopat! Çocuk gibi keki ezmekte neymiş.. Bide enişte yani 😡 ayyy gıcık bi durum canım ya.Adam kendini ailenin reisi sanıyor kayınpeder 10yıl önce vefat etmiş. Eşimin üstünde de çok etkisi oluyor ondan karışma ihtiyacı hissediyor. adam psikopat gibi birşey evime ilk geldiğinde ikramlık verdiğim keki sanki çoçuk yapmış gibi halıya atıp ayağının altında ezdi yepyeni bembeyaz halıda vişne lekesi. Adamın ne yüzünü görmek istiyorum ne de evime gelmesini. Dolaylı olarak görümcemle kaynanamla aram bozuk oluyor onlar da beni savunmuyor. Çünkü onlar resmen tapıyor bu adama onlara göre ortada hiç birşey yok ben huysuz gelinim..
Herkes ne güzel sohbete dalmış çok güzel tabi de keşke selam verince görülse bizde katılsak paylaşıma. Hassas dönem işte alıngan oluyo insan.
Güzel sohbetler ve herşeyden önce hayırlı doğumlar dilerim hepinize.
I love Bonus
Valla ben sessiz kaldığım için böyle oluyor aslında papuç gibi cevap vereceksin bunlara ama edebimiz el vermiyorbu erkekler neden bizi sinirlendirince hoşlarına gider ki
valla eşim nişanlıyken benim 1 kere sinirli halimi gördü.O gun bugündür valla korkuyorum senden der.1 kere deli tarafınızı gösterin.Bak bakalım bir daha yapabiliyorlar mi
Valla ben sessiz kaldığım için böyle oluyor aslında papuç gibi cevap vereceksin bunlara ama edebimiz el vermiyor
Ben ortalığı yıktım ne fayda olan bana oluyor herkes kendi keyfinde eğlencesinde. Erkek dediğin karısını savunacak ona buna ezdirmicek yoksa böyle oluyor.. Hamile olmanın bile etkisi yokmuş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?