2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Bi problem olmamasına sevindim :) şimdi d kafam karıştı gitsem mi gitmesem mi:) senin kaç haftalık?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Valla kızlar ben 7. Haftadada gittim geçen haftada gittim.. Hiçbir problem olmadı çok şükür.. Hamileyim ufak ufak dedim tamam dedi kız :) çalışanlar doğumdan 1 hafta önce bile gelen var dediler ki benimde bütün arkadaşlarım son ana kadar gitti..

canım ben ikiliyide istemiyordum dr birde biray sonra 3lü için gel dedi daha ben ikilinin kanını bile vermeden

Alakalı aynısı bende var canım sinek vızıltısı bile sağ kulağımda büyüyüp duruyor, dünden beri. Korkulu rüya görmüştüm aynen devam.. Hayır olsun inşallah ben de Perşembe gideceğim doktora diye bekliyorum..

devlet hastanesine giden arkadaşlar doktorunuz ikili test yaptır diye emrivaki mi yapıyor yoksa size yaptıralım mı diye soruyor mu

güneşten oluyomuş canım doktorum öyle dedi. solante pregna aldım ben mor kutulu olanda hamileler için özel yazıyo

Evet en iyisi oymuş, inş faydasını görürüz. Benim doktorum da onu verdi..

Aramıza hoşgeldin Ocak annesi:) inş bebeğimizi sağlıkla kucağımıza alırız. Ilk bebeğim mi?

En azından yalnız değilim diye sevindim şu an.. Daha önce de olmuş muydu sende canım? Ben de üniversitedeyken olmuştu ama bir iki saatte geçmişti. Bu sefer geçmedi korktum ben de

devlet hastanesine giden arkadaşlar doktorunuz ikili test yaptır diye emrivaki mi yapıyor yoksa size yaptıralım mı diye soruyor mu

Yok canım anne adayı istemiyorsa yapmıyorlar. Zaten sen ultrasonda ölçümlerini yaptır inş temizlik aonra istemiyorsan kan vermez ikili testi yaptırmazsın. Şimdiden sıkıntı yapma kendine..

Ben ikili testi yaptırdım çünkü doktorum kocamı karalıyor ben de mecbur kalıyorum :)) sen yaptırmak istemediğin için böyle söylüyorum. İnş kolaylıkla huzurla doğururuz bebeklerimizi..

:) bir kişi sıkıntı yaşamış başka yaşayan yok gayet sorunsuz diolar genel anlamda herzmn gittiğim kuaförüm sorun görürse yapmaz zaten ben gidip şansımı deneyim bakalım umarım bende d sorun olmaz korkmuyorda değilim açıkcası Allahım esirgesin zaten rabbime emanet

Bunu denicem farenjit için o kadar rahatsizim ki anlatamam ins ise yarar tesekir ederim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

elh.bebeğimi gördüm geldim,sistit için idrar tahlili,zeka testi için kan tahlili verdim perşembe öğleden sonra göstereceğim inş. ben ikili test istemiyordum ama dr. ısrar etti kızdım ama eşimde tevekkül et deyince kan verdim...decavit yazdı o hoşuma gitti biray sonra gittiğimde cinsiyeti söyler dimi devlet dr. da olsa?...oruç tutabilirsin dayanabileceksen zararı yok dedi...tahlillerle uğraşırken yoruldum malum gribim içimden bir daha hamile kalmadan 10 kere düşüncem derken çok tatlı bi kız gördüm içimin yağları eridi çektiklerim aklımdan uçtu ayağımda siğil var cildiye azot gazı sıktı çok acıyor sistit acısını bastırdı

canım bi arkadasım tıp fakültesine gidiyor prof. doktoru çatır çatır kavga ettim yaptırmayacam diye dedi mecbur kabul etti dedi yinede sen bilirsin

Aslinda dogru ins cabuk hecer uc ay olmasina bir hafta kaldi lutfen gecsin artik yaaa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım herkesin eşi bir olmuyor, kimisi bağırmaya gelemiyor. Sadece kendine zarar vermiş olursun. Enişteyi adam yerine koyup da takma.. Allah sağlık versin de kafasından kontakt diye düşün yoksa olan sana olur.. Erkekler hamile olduğumuzu da anlamıyorlar daha göbek çıkmadığından mı nedir.. Çocuğun olunca o uğraşmayı bırakır sen de ona takılmazsın.. Benim eşim de ne sinire gelir ne de ailesine lafa.. Bunlara girmek beni ve bebeğimi yıptRatır o kadar..

İyi düşün iyi olsun cnm,kendini çok kasma bişicik olmaz inş

Son düzenleme:
Kizceleeeeeeeeer, size bi sorum var. Cinsiyet ogrenenlere soruyorum ozellikle😊

- SIZCE kiz bebekle erkek bebegin hamilelik belirtileri birbirinden farkli oluyor mu? Kiz olunca nasil oluyorsun erkek olunca nasil oluyorsun?

Yok canım kulak çınlamasını bilirim ama bu ilk defa oldu. Hala devam ediyor en ufak ses kulağımın içinde yanağımda lakabımda sanki.. Çenemi oynayıp duruyorum ben de.. Çok geçmiş olsun sana da.. Düşük tansiyonum da var ondan da olabilir mi acaba, sende var mı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…