Bi problem olmamasına sevindim :) şimdi d kafam karıştı gitsem mi gitmesem mi:) senin kaç haftalık?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım testlerden en güvenilir olanı 2li test eger onun sonucu iyi çıkıyorsa 3lü teste gerek ok kafa karışıklığından başka bişey değil bide onu merak ediyosun acaba nasıl diye, doktorun gereksiz işgüzarlığı bana kalırsa belkide para için yapılan bişey ama yinede bi bildiği vardır diyelim...ama eğer 2li test sonucun iyi çıkarsa gerisini hiç düsünme
Kızlaaar benim kulağıma bişi oldu yaa. Dün sabah korkulu bi rüyadan dolayı korkarak uyandım sora sağ kulağımda sese karşı aşı duyarlılık oluştu. Hani tabağı tezgaha koyunca bile o ses kulağımda çınlıyo fln:s kendi sesimden bile rahatsız oluyorum. Dün gece uyuyunca sabaha geçer diye ümitliydim ama bu sabah daha kötü oldumöğleden sora kulak burun boğaza gitcem. Bir bu eksikti
canım ben ikiliyide istemiyordum dr birde biray sonra 3lü için gel dedi daha ben ikilinin kanını bile vermeden
güneşten oluyomuş canım doktorum öyle dedi. solante pregna aldım ben mor kutulu olanda hamileler için özel yazıyo
Herkes ne güzel sohbete dalmış çok güzel tabi de keşke selam verince görülse bizde katılsak paylaşıma. Hassas dönem işte alıngan oluyo insan.
Güzel sohbetler ve herşeyden önce hayırlı doğumlar dilerim hepinize.
I love Bonus
Alakalı aynısı bende var canım sinek vızıltısı bile sağ kulağımda büyüyüp duruyor, dünden beri. Korkulu rüya görmüştüm aynen devam.. Hayır olsun inşallah ben de Perşembe gideceğim doktora diye bekliyorum..
devlet hastanesine giden arkadaşlar doktorunuz ikili test yaptır diye emrivaki mi yapıyor yoksa size yaptıralım mı diye soruyor mu
Valla kızlar ben 7. Haftadada gittim geçen haftada gittim.. Hiçbir problem olmadı çok şükür.. Hamileyim ufak ufak dedim tamam dedi kız :) çalışanlar doğumdan 1 hafta önce bile gelen var dediler ki benimde bütün arkadaşlarım son ana kadar gitti..
Bizim orda gazli bebeklere bi cay kasigina azicik kimyon dokup ustune anne sutu damlatip icirirler. Sonra gelsin pirtlar😂 cok ise yariyo bebeklerde de.
Bunu da ilk defa duydum bebek için bir bilgi daha 😄
Yaa daha ne kocakari yontemleri ogrenicez dur sen😂
kızlar bişey soracağım sizlere doktora her gittiğimde unutuyorum sormayı,havuz ve ya denize girmekle ilgili bişey söyledimi doktorlarınız yani bi sakıncası varmıymış merak ediyorum.
Canim havuz iyi degil de deniz sakin ve temiz oldugu muddetce girilebilir. Bi hamile icin en iyi egzersiz yuzmekmis.
Canim gecmis olsun, tuzdan birsey olmaz bence kendi kendini tedavi etmissin ne guzel.
Ya hamilelik insani o kadar alingan yapiyor ki biz de tartistik gecen esimle. Karsidakine vicdan azabi oluyo sonra hamile kadini uzdum diye. Su hormonlara bi alissaydik gecer😁
Aminnn ecmain. Ben de bazen diyorum Rabbim sikayet dgl yanlis anlama ama bunyem dayanmiyor kalkip bi bardak su icsem 10 dk basim donuyor.
Ayy cok gecmis kizce😄 mercimek corbasini da cok severim ben. Neyse bi pilot surusu yapmissin dogum icin fena mi😄
Hicbisicikler olmaz. Paketli sekerden emin degilsen kucuk bi kaseye az bal koy icine toz zencefil ekle arada bi kasik at agzina iyi gelir.
Benim de cok isim var ama gidasizliktan halsizlik vurdu beni nasi yapican isleri anlat dinlerken bile mutlu oluyorum. Allah guc kuvvet versin. Yatinca bnm de karnim dumduz:)
Gunaydin canim sen nasilsin yok dimi bi slklntln?
Bu donemde agri sizi cok oluyo sanirim. Hicbisey olmamistir Allahin izniyle. Turk filmlerinde kadinlar evin yuksek bi yerinden atliyolar ki bebek dussun diye gene dusmuyo😂
Amin Allahim hayirlisini versin ogrenirsen gel bize de haber ver 😉
Eveeeet erkek olursa doruk isteyenlerden biri benim. Huyu suyu nasil peki? Hani isimler karakteri etkilermis ya.
Ohh geldin tabi ankaraya annenin dizinin dibindesin ay ne guzel canim, darisi basima. Benim de 3 gunum kaldi ama daha evi bile toparlayamadim bavulumu hazirliyamadim. Yatiyorum anca. Annemin bakimina ihtiyacim var😢[/ QUOTE]
Çok akıllı oluyolar 😊 ama benim oğluş küçükken çok yqramazdı yani karıştırma huyu falan olmadı hiç ama hiç yerid durmaZdı gerçi sindide aynı bi dk totosunun üstüne oturmaz 😃
Cocuk zaten oturamaz ki totosunun ustunde. Erkek cocugun yaramazi da tatli oluyo ya😘
Herkes ne güzel sohbete dalmış çok güzel tabi de keşke selam verince görülse bizde katılsak paylaşıma. Hassas dönem işte alıngan oluyo insan.
Güzel sohbetler ve herşeyden önce hayırlı doğumlar dilerim hepinize.
I love Bonus
Canim hosgeldin selamin kaynamistir araya, hayirli olsun simdiden 😉
canım reflüde faranjite sebep oluyor ben ilk hamile olduğumu öyle öğrenmiştim reflü diye gittim hamile çıktım
arkasından faranjit başladı bir bardak ılık suya 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karbonat atıp gargara yap benim faranjitim öyle geçti
reflü için maden suyu ve yemeklerden sonra yürüyüş tavsiye derim baya rahatlatıyor.
devlet hastanesine giden arkadaşlar doktorunuz ikili test yaptır diye emrivaki mi yapıyor yoksa size yaptıralım mı diye soruyor mu
geçmiş olsun dediklerin bende de var. dün annemle konuşuyordum birazcık bu yaşadıklarımdan yakındım şikayetlendim gibi oldu.
annem kızdı bana. 1,5 yıldır ağlıyordun olmuyor diye, isyan etme şimdi dedi .bende öyle susakaldım, haklıydı.
geçecek inşallah .
Valla ben sessiz kaldığım için böyle oluyor aslında papuç gibi cevap vereceksin bunlara ama edebimiz el vermiyor
Ben ortalığı yıktım ne fayda olan bana oluyor herkes kendi keyfinde eğlencesinde. Erkek dediğin karısını savunacak ona buna ezdirmicek yoksa böyle oluyor.. Hamile olmanın bile etkisi yokmuş..
Yaa daha ne kocakari yontemleri ogrenicez dur sen😂
😄😄
:) bir kişi sıkıntı yaşamış başka yaşayan yok gayet sorunsuz diolar genel anlamda herzmn gittiğim kuaförüm sorun görürse yapmaz zaten ben gidip şansımı deneyim bakalım umarım bende d sorun olmaz korkmuyorda değilim açıkcasıAllahım esirgesin zaten rabbime emanet
30 yaş üstüne 2li yapmıyolar zaten, ama bnce 2'liyi yaptır..3lü ye gitme derim boş yere yüz kere kan veriyoruz
En azından yalnız değilim diye sevindim şu an.. Daha önce de olmuş muydu sende canım? Ben de üniversitedeyken olmuştu ama bir iki saatte geçmişti. Bu sefer geçmedi korktum ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?