- 13 Haziran 2014
- 587
- 169
- 48
canım bi arkadasım tıp fakültesine gidiyor prof. doktoru çatır çatır kavga ettim yaptırmayacam diye dedi mecbur kabul etti dedi yinede sen bilirsin
elh.bebeğimi gördüm geldim,sistit için idrar tahlili,zeka testi için kan tahlili verdim perşembe öğleden sonra göstereceğim inş. ben ikili test istemiyordum ama dr. ısrar etti kızdım ama eşimde tevekkül et deyince kan verdim...decavit yazdı o hoşuma gitti biray sonra gittiğimde cinsiyeti söyler dimi devlet dr. da olsa?...oruç tutabilirsin dayanabileceksen zararı yok dedi...tahlillerle uğraşırken yoruldum malum gribim içimden bir daha hamile kalmadan 10 kere düşüncem derken çok tatlı bi kız gördüm içimin yağları eridi çektiklerim aklımdan uçtuayağımda siğil var cildiye azot gazı sıktı çok acıyor sistit acısını bastırdı
canım ben hastayım uğraşacak halim yoktu yaptırmasak mı filan dedim ciddileşti yaptır dedi...
26. yaşındayım ikiliye giderim çünkü biray sonra cinsiyeti belli olacak onu merak ederim...
sessiz kalmaycaksın işte ben senin yaşadıklarını yaşasam kıyameti kopartırım benimle mi evlendin eniştenle mi hobaaaa
Kullan biraz hamileliği madem böyle yapıyor eşin
Kizceleeeeeeeeer, size bi sorum var. Cinsiyet ogrenenlere soruyorum ozellikle😊
- SIZCE kiz bebekle erkek bebegin hamilelik belirtileri birbirinden farkli oluyor mu? Kiz olunca nasil oluyorsun erkek olunca nasil oluyorsun?
Yani canını dişene takıp yaparsın diyosun :)) ama bu dönem deneyemem onu kendimi hiç hazır hissetmiyorum eldivenle almaya :)) dediğim gibi dün 3 tel koparanildim ama çok acıdı yapamadım bakalım ya hayırlısı Allah kerim :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
aman bişey olmaz idare etsinler napalım kolay gelsin..
bende normalde keperkli ekmek falan çok severim hamile kaldım inadına beyaz ekmek yiyesim geliyo diğer ekmekleri sevmemeye başladım :) neyse bu ara yemek yiyemiyorum zaten iştahım açılınca tekrar değerlendiririm :)
11+0 ım şu an canım sen?
Kizlar
Dun aksam esimle iliskiden sonra kanamam oldu malasef aglama kriziyle
Apor topar acile gittik kadin dogumcu varmis cok sukur
İltrasonla bakti sikinti yok kese saglam bebegimde cok hareketliydi maasallah
Progestan verdi 3 4 gun kalkmadan yat dedi iliski sonrasi kanama olabiliyo ded
Benim dr yasak falan dememisti hic nadirde olsa iliskiye griyoduk
İki ay yasak dedi acildeki doktor dun aksamdan beriaz az kanamam devam ediyo
Kahverengimsi tonda bu durumu yasayan arkadaslar var mi sikinti olmaz dimi tavsiyelerinize ihtiyacim var arkadaslar dua ile
canım bişey sorucam solante pregna reçete ile mi satılıyor
Yok eczaneden alabilirsin. Ben aldım ama sanki cildim yağlandı sivilceler oluşmaya başladı ztn vardı sivilcelerim bu kremden mi bilemedim. Eczacı da bunu kullanma cildini yağlandırır diyip başka bi krem önermişti ben satmak için yapıo die düşündüm ama yeni kullanmaya başladım elimi yüzüme götürünce bile hissediyorum yağlandığını. Önceden kil maskesi yapıyordum hamileykrn zararı olur diye onu da yapmıyorum iyice cildim bozuldu
Benim ilk hamileliğimde bebeğin kalbi durdu. Onda farklıydı bunda farklı hissediyorum. O çok felaketi bu da çok zor ama.. Diğeri erkekmiş doktor üzülürüm diye söylememişti bile şimdi ultrason kağıdını aldım da doktoruma sordum erkekmiş dedi öyle öğrendim.. Şimdiki hamileliğim de kız ikisinde de farklı hissettim ve farklı imrendik her şeyden...
decavit kullanan arkadaşlar nasıl bi hap ağır mı mideye kötü geliyor mu siz her günmü yutuyorsunuz benim dr. reçeteye 1x1 yazmış bi gün yut bi gün yutmamı demek ki
decavit kullanan arkadaşlar nasıl bi hap ağır mı mideye kötü geliyor mu siz her günmü yutuyorsunuz benim dr. reçeteye 1x1 yazmış bi gün yut bi gün yutmamı demek ki
ben okudum canım özelden yazamadım sitede şua ara sorun var sanırım rabbim en kısa zamanda sizlere de nasip etsin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?