2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
canım bi arkadasım tıp fakültesine gidiyor prof. doktoru çatır çatır kavga ettim yaptırmayacam diye dedi mecbur kabul etti dedi yinede sen bilirsin

canım ben hastayım uğraşacak halim yoktu yaptırmasak mı filan dedim ciddileşti yaptır dedi...

Hadi gözün Aydın canım, stres yapma kendine) bebeğin cinsiyetini söyler devlet özel diye ayrım yok.. Doktorlar alakalı bence.. Biraz da sıkıştır diyeceğim:))

sessiz kalmaycaksın işte ben senin yaşadıklarını yaşasam kıyameti kopartırım benimle mi evlendin eniştenle mi hobaaaa
Kullan biraz hamileliği madem böyle yapıyor eşin

Ben hüngür hüngür ağlıyorum adam kapıyı çarpıp gidiyor ben daha ne yapayım bu adama hiç hamile karısını bırakıp gider mi insan bi de daha önce bi bebek düşürdüm hiç bu da düşer mi birşey olur mu demiyor. Benim ailem Aydın'da oturuyor şu kontrol geçsin hafta sonu Aydın'a gidicez ben dönmüycem bakalım o zmn nasıl olacak gitsin otursun anasının ablasının evinde hasret gidersin onlarla istediği gibi gezsin tozsun bakalım..

Kizceleeeeeeeeer, size bi sorum var. Cinsiyet ogrenenlere soruyorum ozellikle😊

- SIZCE kiz bebekle erkek bebegin hamilelik belirtileri birbirinden farkli oluyor mu? Kiz olunca nasil oluyorsun erkek olunca nasil oluyorsun?

Benim ilk hamileliğimde bebeğin kalbi durdu. Onda farklıydı bunda farklı hissediyorum. O çok felaketi bu da çok zor ama.. Diğeri erkekmiş doktor üzülürüm diye söylememişti bile şimdi ultrason kağıdını aldım da doktoruma sordum erkekmiş dedi öyle öğrendim.. Şimdiki hamileliğim de kız ikisinde de farklı hissettim ve farklı imrendik her şeyden...

aman bişey olmaz idare etsinler napalım kolay gelsin..

Kizlar
Dun aksam esimle iliskiden sonra kanamam oldu malasef aglama kriziyle
Apor topar acile gittik kadin dogumcu varmis cok sukur
İltrasonla bakti sikinti yok kese saglam bebegimde cok hareketliydi maasallah
Progestan verdi 3 4 gun kalkmadan yat dedi iliski sonrasi kanama olabiliyo ded
Benim dr yasak falan dememisti hic nadirde olsa iliskiye griyoduk
İki ay yasak dedi acildeki doktor dun aksamdan beriaz az kanamam devam ediyo
Kahverengimsi tonda bu durumu yasayan arkadaslar var mi sikinti olmaz dimi tavsiyelerinize ihtiyacim var arkadaslar dua ile

bende normalde keperkli ekmek falan çok severim hamile kaldım inadına beyaz ekmek yiyesim geliyo diğer ekmekleri sevmemeye başladım :) neyse bu ara yemek yiyemiyorum zaten iştahım açılınca tekrar değerlendiririm :)

canım bişey sorucam solante pregna reçete ile mi satılıyor

Geçmiş olsun canım, dinlenince geçer üzme kendini, ayrıca benim doktor kahverengi akıntıdan korkma, pembe ya da kırmızı olursa kork dedi.

Kahvaltidan kalktim hala acim bu ne istir diymuyirum artik kizlar habire cnm bisiler istiyor

canım bişey sorucam solante pregna reçete ile mi satılıyor

Yok eczaneden alabilirsin. Ben aldım ama sanki cildim yağlandı sivilceler oluşmaya başladı ztn vardı sivilcelerim bu kremden mi bilemedim. Eczacı da bunu kullanma cildini yağlandırır diyip başka bi krem önermişti ben satmak için yapıo die düşündüm ama yeni kullanmaya başladım elimi yüzüme götürünce bile hissediyorum yağlandığını. Önceden kil maskesi yapıyordum hamileykrn zararı olur diye onu da yapmıyorum iyice cildim bozuldu

anladım canım benim cildim zaten yağlı bana da iyi gelmeyebilir..ben yıllardır cildimi otacı nın kükürtlü sabunu ile yıkıyorum çokta iyi geliyor sivilceyi önlüyor tavsiye ederim sabah kalkınca onunla yıka yatarken yıka yağını alır

Geçmiş olsun canım peki bebegin öldükten ne kadar sonra hamile kaldın... Birde kızlar rus takvimine hiç baktınızmı tutuyormu sizde

decavit kullanan arkadaşlar nasıl bi hap ağır mı mideye kötü geliyor mu siz her günmü yutuyorsunuz benim dr. reçeteye 1x1 yazmış bi gün yut bi gün yutmamı demek ki

decavit kullanan arkadaşlar nasıl bi hap ağır mı mideye kötü geliyor mu siz her günmü yutuyorsunuz benim dr. reçeteye 1x1 yazmış bi gün yut bi gün yutmamı demek ki

günde bi tane demek canım o mideye nasıl gelir bilmem ben elevit içiyorum mideme zarar vermiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…