decavit kullanan arkadaşlar nasıl bi hap ağır mı mideye kötü geliyor mu siz her günmü yutuyorsunuz benim dr. reçeteye 1x1 yazmış bi gün yut bi gün yutmamı demek ki
3 tane okudum canım. Allahım tez zamanda hepinize hamile kalabilmeyi nasip eylesin...sağlıkla kalın.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba canın hosgeldin aramıza. Hayırlı olsun bebişin 😊Merhaba arkadaslar benimde 19 ocak olarak gorunuyo dogum. Dun muayne oldum sata gore 11 hafta usg ye gore 11+6 ikili test yaptirdik. Bide dr olcum yaparken arasi bos gibi kiz olabilir dedi. Herkes erkek olacak diyip cin takvimindede erkek cikinca kendimi erkege alistirmistim dun biraz heycanli gecti bide pitircik hic durmadi dondu durdu dr benim basim dondu ne kadar hereketli dedi
Merhaba canın hosgeldin aramıza. Hayırlı olsun bebişin 😊Merhaba arkadaslar benimde 19 ocak olarak gorunuyo dogum. Dun muayne oldum sata gore 11 hafta usg ye gore 11+6 ikili test yaptirdik. Bide dr olcum yaparken arasi bos gibi kiz olabilir dedi. Herkes erkek olacak diyip cin takvimindede erkek cikinca kendimi erkege alistirmistim dun biraz heycanli gecti bide pitircik hic durmadi dondu durdu dr benim basim dondu ne kadar hereketli dedi
Sılacım Elevit'te jelatin var, Decavit'te yok.
Ben de okudum canım, hayırlısı.
Günde bi kere canim. İlk zamanlar ben cıkarıyodum hep sonra okudum ki öglen falan tok karna içilebilir hamilelerde bulanti yaparsa diye simdi öglen içiyom ama yinede o tası agZıma gelince fena oluyom 😳
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
medicana aşırı pahalı ya 5000 istiyorlar yuh yani
nefret ediyorum ilaçlardan
3 temmuzda saat 9 da doktordayız allah izin verirse rabbim inş sağlıklı olduğunun haberini alırım inş sonrada cinsiyetini öğrenirim inş çok merak ediyorum eşime diyorumki ne olsun istersin faretmez diyor adamın içinden geçen bişiy yok
yarın saat 5 de randevum var,,, o kadar stresliyim ki,,,, bu doktora gitmek beni gerçekten çok geriyor,,,,,,
pozitif düşün leble diyorum,, pozitifim,,,,,,pozitifim,,,,,
canım benim de olmuş ben farkında değilim de siyah sütyen takınca anladım pul pul sütyene çıkmış
Kızlar icinde domuz jelatini olan hap hangisiydi olmayan hangisiydi yarın onu bi doktora sorayım jelatinsiz olani yani tavsiye ederse bende ondan alayım gerci burda o vitamin hapi varmi onuda bilmiyorum da ???
Siz bana bi ismini yaziverin ben onu bi arastirayim ...
Kızlar bu gün bebişimi gördüm, ellerini sakladı bizden, ayaklarını gösterdi hep, ikili testimi oldum sonuçlar 10 gün sonra çıkıcakmış.
Ölçüler normal çok şükür, özel hastane olduğu için 125 tl verdim. İki kilo almışım 60 ile hamile kalmıştım 62 olmuşum, bu duruma bi DUR demek lazım yaa, sizler kaç kilo aldınız şimdiden ?
Kızlar günaydın ense kalınlığı için hangi hafta çağırdı doktorlar bana 10 haftalıkken 3 hafta sonra gel dedi ama sabredemiyorum bu hafta 12.haftamız gitsem net çıkar mı sonuçlar??
Merhaba arkadaslar benimde 19 ocak olarak gorunuyo dogum. Dun muayne oldum sata gore 11 hafta usg ye gore 11+6 ikili test yaptirdik. Bide dr olcum yaparken arasi bos gibi kiz olabilir dedi. Herkes erkek olacak diyip cin takvimindede erkek cikinca kendimi erkege alistirmistim dun biraz heycanli gecti bide pitircik hic durmadi dondu durdu dr benim basim dondu ne kadar hereketli dedi
merhabalar kızlar...
bir arkadaşım için, adı çiğdem, 41 hamileden 41 adet ayetel kürsi topluyoruz eğer okursanız buraya okudum diye yazarmısınız rica etsem... Allahım hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin...
gerçi ne için olduğunu da yazayım bebiş sahibi olmak için duasına yardım edeceğiz...
Geçmiş olsun canım, dinlenince geçer üzme kendini, ayrıca benim doktor kahverengi akıntıdan korkma, pembe ya da kırmızı olursa kork dedi.
merhaba, ben de 12. haftamın içerisindeyim yarın doktor randevum var randevu alırken soramadım ama ense kalınlığını doktor randevuda mı ölçüyor yoksa ikili testte mi ölçülüyor bilgi verebilir misiniz lütfen
canım doktor kendi ölcüyor ensa kalınlıgını daha sonra kan veriyorsun test için
merhabalar kızlar...
bir arkadaşım için, adı çiğdem, 41 hamileden 41 adet ayetel kürsi topluyoruz eğer okursanız buraya okudum diye yazarmısınız rica etsem... Allahım hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin...
gerçi ne için olduğunu da yazayım bebiş sahibi olmak için duasına yardım edeceğiz...
Yok eczaneden alabilirsin. Ben aldım ama sanki cildim yağlandı sivilceler oluşmaya başladı ztn vardı sivilcelerim bu kremden mi bilemedim. Eczacı da bunu kullanma cildini yağlandırır diyip başka bi krem önermişti ben satmak için yapıo die düşündüm ama yeni kullanmaya başladım elimi yüzüme götürünce bile hissediyorum yağlandığını. Önceden kil maskesi yapıyordum hamileykrn zararı olur diye onu da yapmıyorum iyice cildim bozuldu
kızlar elleri kuruyanın oğlu olurmuş derler var mı eline çokca krem sürme isteği duyan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?