2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Merhaba arkadaslar benimde 19 ocak olarak gorunuyo dogum. Dun muayne oldum sata gore 11 hafta usg ye gore 11+6 ikili test yaptirdik. Bide dr olcum yaparken arasi bos gibi kiz olabilir dedi. Herkes erkek olacak diyip cin takvimindede erkek cikinca kendimi erkege alistirmistim dun biraz heycanli gecti bide pitircik hic durmadi dondu durdu dr benim basim dondu ne kadar hereketli dedi

decavit kullanan arkadaşlar nasıl bi hap ağır mı mideye kötü geliyor mu siz her günmü yutuyorsunuz benim dr. reçeteye 1x1 yazmış bi gün yut bi gün yutmamı demek ki

Günde bi kere canim. İlk zamanlar ben cıkarıyodum hep sonra okudum ki öglen falan tok karna içilebilir hamilelerde bulanti yaparsa diye simdi öglen içiyom ama yinede o tası agZıma gelince fena oluyom 😳

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

3 tane okudum canım. Allahım tez zamanda hepinize hamile kalabilmeyi nasip eylesin...sağlıkla kalın.

Allah razı olsun hayırla saglıkla dogurun insallah aLLAH KABUL ETSİN AGZINIZA YÜREGİNİZE SAGLIK amin

Merhaba canın hosgeldin aramıza. Hayırlı olsun bebişin 😊

Merhaba canın hosgeldin aramıza. Hayırlı olsun bebişin 😊

nefret ediyorum ilaçlardan

yarın saat 5 de randevum var,,, o kadar stresliyim ki,,,, bu doktora gitmek beni gerçekten çok geriyor,,,,,,
pozitif düşün leble diyorum,, pozitifim,,,,,,pozitifim,,,,,

hayırlı haberlerle gelin inş arkadaşlar

canım benim de olmuş ben farkında değilim de siyah sütyen takınca anladım pul pul sütyene çıkmış

bende de oldu güğsümün koyu yerinde soyulma ama şimdi yok şimdi de ellerim soyuluyor

elevit canım doktor bana yazdı dün ben değiştirdim
iyi şeyler duymadım hakkında dedim oda var dedi içinde domuz jelatii ama en iyisi bu dedi
ben yine de değiştirin dedim decavit yazdı

maşşallah canım sonuçlarımız da iyi çıkar inş
bende dün yaptırdım cumaya alıcakmışım sonuçları
ücret merak edenler için bende yazayım özelde benimki de
kan uyuşmazlığı ve ikili test için muaniyye de var içinde 158 tl ödedim toplam

Kızlar günaydın ense kalınlığı için hangi hafta çağırdı doktorlar bana 10 haftalıkken 3 hafta sonra gel dedi ama sabredemiyorum bu hafta 12.haftamız gitsem net çıkar mı sonuçlar??

doktor hangi hafta çağırdıysa o zaman git cnım ben de erken gideyim dedim geçen hafta doktor zamanonda gel dedi daha iyisonuçlar alınır dedi

hayırlı olsun canım bir kız daha mı geliyor ne maşşallah ona
doktor benimki içind e kıza benziyor dedi ama daha belli değil

merhabalar kızlar...

bir arkadaşım için, adı çiğdem, 41 hamileden 41 adet ayetel kürsi topluyoruz eğer okursanız buraya okudum diye yazarmısınız rica etsem... Allahım hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin...

gerçi ne için olduğunu da yazayım bebiş sahibi olmak için duasına yardım edeceğiz...

okudum canım inşallah bebekleri olur

merhaba, ben de 12. haftamın içerisindeyim yarın doktor randevum var randevu alırken soramadım ama ense kalınlığını doktor randevuda mı ölçüyor yoksa ikili testte mi ölçülüyor bilgi verebilir misiniz lütfen

Geçmiş olsun canım, dinlenince geçer üzme kendini, ayrıca benim doktor kahverengi akıntıdan korkma, pembe ya da kırmızı olursa kork dedi.

canım geçen hafta pazar günü benide çok korkutmuştu yazmıştım ilişki sonrası kanamam oldu die biz hiç girmemiştik ilikşkiye doktrum 32. haftaya kadar serbest sonrası yasak demişti aksi bi durum olmadıkça öyle deyince denedik kanama koyu renkli oldu ben zaten progestron kullnıyordum ilişkiyi yasakladı biz doğuma kadar yok dedi

canım doktor kendi ölcüyor ensa kalınlıgını daha sonra kan veriyorsun test için

Reactions: anu

okudum canım rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

bana çok iyi geldi. cildi mi düzeltti. netten 71 tl ye aldım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…