2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

mesela nelerden? ben tatlıya bayılırdım şimdi hiççç istemiyorum tatlı ekşi elma falan istiyorum

kızlar elleri kuruyanın oğlu olurmuş derler var mı eline çokca krem sürme isteği duyan

benim de ellerim kuruyor bu ara canım ama krem sürmekten nefret ediyorum sürmüyorum benim de etrafımdakiler hep erkek diyordu benim içimden kız olacak diye geç,yordu doktorum kıza benzetti

zeynep sende bendensin bende bilmiyorum pıhtılaşmamın olup olmadığını ama tüp bebek olunca doğuma kadar hergün kullanacksın dedi drum sende doğuma kadar mı kullanacaksın

yanıma arkadaş buldum:))))
evet tatlım doğumdan 24 saat önceye kadar kullanacakmışım.birde tüp bebek+kan sulandırıcı da olunca normal doğum kesnlikle tavsiye etmedi benim doktorum sezeryan olacakmışım

Bana yasak dedi 1.5 aydır tık yok

kızlar ultrason fotosunda crl 5.36 cm bu boyu oluyor peki 12w0d 12 haftalık 0 günlük mü demek ki ama dr. 12 hafta 2 günlük dedi... birde + ile başlayıp biten yerde yanunda 1 olan mı kafa tarafı bizim foto çok karanlık çıkmışta

Son düzenleme:
bu bebek doymuyo anam bi türlüü saat başı acıkır mı insannn((((

merhaba hayırlı uğurlu olsun bebeğiniz

Offf çok sıkıldım çabuk 4 ü olsunda bebeğimi göreyim özledim çok uzun süre oldu. inşallah herşey yolunda dir allahım korusun onu bu sefer bize bağışlasın dua edin ne olur . çok heyecanlıyım ♥♥♡♡★★★;-)

canım ben ikiliyide istemiyordum dr birde biray sonra 3lü için gel dedi daha ben ikilinin kanını bile vermeden
canım benim bildiğimde sen istemezsen doktor o teste zorlayamaz ki ikili iyi çıkarsa üçlü yapılmıyo bile bence para adına söylemiş

okudum şifa olsun inşallah :13:

decavit kullanan arkadaşlar nasıl bi hap ağır mı mideye kötü geliyor mu siz her günmü yutuyorsunuz benim dr. reçeteye 1x1 yazmış bi gün yut bi gün yutmamı demek ki

ben kullanıyorum canım bi haftadır bana dokunmadı. günde bir tane demek canım bende günde bir kullanıyorum aç tok farketmiyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…