Benim ilk hamileliğimde bebeğin kalbi durdu. Onda farklıydı bunda farklı hissediyorum. O çok felaketi bu da çok zor ama.. Diğeri erkekmiş doktor üzülürüm diye söylememişti bile şimdi ultrason kağıdını aldım da doktoruma sordum erkekmiş dedi öyle öğrendim.. Şimdiki hamileliğim de kız ikisinde de farklı hissettim ve farklı imrendik her şeyden...
benim de ellerim kuruyor bu ara canım ama krem sürmekten nefret ediyorum sürmüyorum benim de etrafımdakiler hep erkek diyordu benim içimden kız olacak diye geç,yordu doktorum kıza benzetti
zeynep sende bendensin bende bilmiyorum pıhtılaşmamın olup olmadığını ama tüp bebek olunca doğuma kadar hergün kullanacksın dedi drum sende doğuma kadar mı kullanacaksın
yanıma arkadaş buldum:))))
evet tatlım doğumdan 24 saat önceye kadar kullanacakmışım.birde tüp bebek+kan sulandırıcı da olunca normal doğum kesnlikle tavsiye etmedi benim doktorum sezeryan olacakmışım
Kizlar
Dun aksam esimle iliskiden sonra kanamam oldu malasef aglama kriziyle
Apor topar acile gittik kadin dogumcu varmis cok sukur
İltrasonla bakti sikinti yok kese saglam bebegimde cok hareketliydi maasallah
Progestan verdi 3 4 gun kalkmadan yat dedi iliski sonrasi kanama olabiliyo ded
Benim dr yasak falan dememisti hic nadirde olsa iliskiye griyoduk
İki ay yasak dedi acildeki doktor dun aksamdan beriaz az kanamam devam ediyo
Kahverengimsi tonda bu durumu yasayan arkadaslar var mi sikinti olmaz dimi tavsiyelerinize ihtiyacim var arkadaslar dua ile
kızlar ultrason fotosunda crl 5.36 cm bu boyu oluyor peki 12w0d 12 haftalık 0 günlük mü demek ki ama dr. 12 hafta 2 günlük dedi... birde + ile başlayıp biten yerde yanunda 1 olan mı kafa tarafı bizim foto çok karanlık çıkmışta
Merhaba arkadaslar benimde 19 ocak olarak gorunuyo dogum. Dun muayne oldum sata gore 11 hafta usg ye gore 11+6 ikili test yaptirdik. Bide dr olcum yaparken arasi bos gibi kiz olabilir dedi. Herkes erkek olacak diyip cin takvimindede erkek cikinca kendimi erkege alistirmistim dun biraz heycanli gecti bide pitircik hic durmadi dondu durdu dr benim basim dondu ne kadar hereketli dedi
Offf çok sıkıldım çabuk 4 ü olsunda bebeğimi göreyim özledim çok uzun süre oldu. inşallah herşey yolunda dir allahım korusun onu bu sefer bize bağışlasın dua edin ne olur . çok heyecanlıyım ♥♥♡♡★★★;-)
bir arkadaşım için, adı çiğdem, 41 hamileden 41 adet ayetel kürsi topluyoruz eğer okursanız buraya okudum diye yazarmısınız rica etsem... Allahım hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin...
gerçi ne için olduğunu da yazayım bebiş sahibi olmak için duasına yardım edeceğiz...
decavit kullanan arkadaşlar nasıl bi hap ağır mı mideye kötü geliyor mu siz her günmü yutuyorsunuz benim dr. reçeteye 1x1 yazmış bi gün yut bi gün yutmamı demek ki