2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Saol canim valla bilmiyorum ama cok umutlandim bi oglum var zaten herkes buda erkek olcak diyo aslinda ben hep farketmez buda erkek olsun iki oglum olur diyodum ama dun dr kiza benziyor diyince farkli dusunmeye basladim. Tabi hepimiz icin hayirlisi olsun. Zaten 11 hafta cinsiyet icin biraz erken geldi usg si oyle 3 boyutlu falan degildi

yanıma arkadaş buldum:))))
evet tatlım doğumdan 24 saat önceye kadar kullanacakmışım.birde tüp bebek+kan sulandırıcı da olunca normal doğum kesnlikle tavsiye etmedi benim doktorum sezeryan olacakmışım

olsun bebeğe ne yararlı gelecekse onu olursun

ayın 25 inde gitmiştim tatlım,ultrasonda 12+0 çıkmıştı.crl 53.8 mm.ne oldu ki?

benim bugün 12+2 crl 5.36 cm
sayfadaki gebelik takviminde
Yaklaşık boyu : 54 mm. (Baştan Popoya)
yazıyor kısa mı ki iyi besleyemedim mi ki acaba

Son düzenleme:

Ben de okudum. Hayırlısı, şifa olsun

kızlar benım haftamda olanlar karınlarında bir tuhaflık hissediyorlar mı??:26:

okudum inşallah tez zamanda haberini alır

benim bugün 12+2 crl 5.36 cm
sayfadaki gebelik takviminde
Yaklaşık boyu : 54 mm. (Baştan Popoya)
yazıyor kısa mı ki iyi besleyemedim mi ki acaba

yok canım olur mu arada 2 mm var sadece.hem o arayı kapatır haftasından bile büyük çıkar yakında hiç telaş etme sen.hem o bugün geceye kadar 2 mm büyür ki:)

bizim kontrol randevusunda ölçcek

kızlar elleri kuruyanın oğlu olurmuş derler var mı eline çokca krem sürme isteği duyan

biz bu hurafelerle neyimiz olcak karar verene kadar çocukların cinsiyetlerini öğrencez :) ne komiğiz ne duysak deniyoz bende hemen ellerimi kontrol ettim kuru :)

biz bu hurafelerle neyimiz olcak karar verene kadar çocukların cinsiyetlerini öğrencez :) ne komiğiz ne duysak deniyoz bende hemen ellerimi kontrol ettim kuru :)

benım llerim hiç kurumaz ki. ama oğluş geliyor

bizim kontrol randevusunda ölçcek

benim doktorum da randevuda ölçecekmiş gibi konuşmuştu ama doktorumu değiştirmek durumunda kaldım şimdi bu doktorla ilk randevum olacak o yüzden emin olamıyorum, doktora söyleyeceğim bakalım ense kalınlığı ölçümü yapacaktı doktorum bu kontrolde diye yapar umarım

yok canım olur mu arada 2 mm var sadece.hem o arayı kapatır haftasından bile büyük çıkar yakında hiç telaş etme sen.hem o bugün geceye kadar 2 mm büyür ki:)

4 mm var arada
Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 26 gr. - Yaklaşık boyu : 54 mm. (Baştan Popoya)

bu takvime göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…