2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

canım bende okudum inş. hayırlısıyla hamile kalır

4 mm var arada
Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 26 gr. - Yaklaşık boyu : 54 mm. (Baştan Popoya)

bu takvime göre

ha pardon.ya canım,arada cm olarak fark olsa haklısın ama mm bu yaa yersiz endişe ediyosun bence.
doktorun herşeyin yolunda olduğunu söylemiştir eminim.

slm kizlar nasilsiniz insallah herkesin keyfi yerindedir
topik acildigindan beri ilk defa icim icime sigmiyor ne bulanti ne kusma ne kilo vermis olmam hicbirsey umrumda degil.
Doktorda kontrolum vardi ve sukurler olsun bebegim cok iyi elleri ayaklari herseyini tek tek kontrol etti doktorum sukurler olsun rahati yerinde fistigimin
fistigimin diyorum cunki hazir olun kiza benziyor dedi doktor kesin degil tabiki ama benziyor demesi bile yetti valla dunyalar benim oldu ucuyorum resmen mutluluktan
Birdahaki kontrolde kesin belli olur dedi 29 temmuz birdahaki kontrolumuz gel teskere gel
Aklimdaki sorularida sordum:
Sari akinti icindoktor akintidan ornek alip kontrol ediyor temizse sorun yok benimki temiz cikti kontrol ettikten sonra temiz sorun yok olabilir bu donemlerde dedi...
Vitamin isini sordum bana birakiyor doktor fazlasida zararli diyor kendin arastir hangisi icine siniyorsa o hapi al dedi gecmis hamileliklerimde centrum almistim sanirim yeniden ona baslicam A dan Z ye tum vitaminlar var onda eczaneye gidip arastirma yapcam iyice ordada doktor var oda yardimci oluyor secimlerde...
Guatr ve kansizlik icin kan verdim yeniden sonuclari cumaya alcam herhalde iste boyle bizden haberler opuyorum hepinizi

Geçmiş olsun canım peki bebegin öldükten ne kadar sonra hamile kaldın... Birde kızlar rus takvimine hiç baktınızmı tutuyormu sizde

Sağol canım nerdeyse 2 yıl olacak bebek sürpriz yaptı:) Rus takvimi de Çin de hep erkek dedi kızım oluyor :) bebek kesenin sağındaydı bu da erkek demekmiş gene kızım oluyor. Ablam yüzük alana yapmıştı erkek çıkmıştı ama ı ıh hehehe.. Kendini fazla kaptırmamakta fayda var ben kaptırmıştım aslanım diye seviyordum bizim prensesi :))

çok sevindim :) allah gönlüne göre versin kesin kızdır inşallah :) gelsin mutlu hamilelik senin için de

mesela nelerden? ben tatlıya bayılırdım şimdi hiççç istemiyorum tatlı ekşi elma falan istiyorum

Tatlıdan her türlü tiksinirim ki bayılırım tatlıya değil de hisle alakalı... Içime bi ılıklık geldi:) anlatılmıyor da yaşlanınca farkı anlarsınız inş:)

12w(weeks)0d(days) hafta ve gün değerlerin cnm ama bebeğin ölçülen boyuna göre.12+2 de sat'e göredir büyük ihtimal. 3 4 gün ilerde geride 20 haftadan önce çok öenmli değil zaten. + ile başalayan çizgi ölçümü yaptığı çizgi illa kafadan başlıycak diye bişi yok popodan kafaya da ölçebilir

inan bende öyleyim kendimi çöp kutusu gibi hissediyorum ne var ne yok yiyorum...

bende geçen haftalarda öyleydim. kendim korkuyodum yediğimden de çok şükür bu hfta insafa geldim

Hadi gözün Aydın canım prensesine kavuştun:)

inş bende düzene girerim yoksa giidişat iyi değil...

2 artını arasında bebek var ama artılardan birinin altında 1 yazıyor orası kafası olduğu için mi bir yazıyor ki

Ayyyy cok sevindim rabbim gonlune gore versin insallah iki bocegin yanina bi cicek mi geliyor simdi 🐞🐞🌸 seni zorladi bu hamilelik rabbim mukafatini verir insallah. Masallah tekrardan hayirli ugurlu olsun.

canım çok sevindim allahım sağlığıyla kavuşturur inş. 2 erkekten sonra kız çok güzel haber

Gozunaydin silacim cok sevindim insallah prenslerine birde prensen geliyor darısı bana benimde prenseslerimin bir prense ihtiyaci var bende pzt gidicem hayırlı haberlerle gelirim inşallah saglikla sihhatle gelsinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…