2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
canım benimkine baktım başın poponun olduğu yer belli poponun olduğu yerde crl yazıyo

ya kağıt çok kara çıkmış bebek zor belli oluyor ama o bir gibi 1in yanına dip not gibi crl yazılmış sanırım o taraf kafası bende saf telden çekseydim

Canım gözünaydın kız bebiş geliyo biraz nazıyla geldi sana ama ne güzel bak sağlıklı maşallah ..

Arkadaşlar yarın sabah 11.30 da kontrolum var 12+2 olcam inanılmaz derece heyecanlıyım ve korkuyorum evhammı yaptım bilmiyorum testten korkuyorum ikili test yapacak doktorum ayrıca cinsiyet öğrenen güzel anneler sizce bende öğrenebilirmiyim ayrıca ikili test hakkında biraz bilgi verebilirmisinz inş bebeğimin sağlıklıdır nolur dua edinde kötü bişey çıkmasın ...

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım,gözün aydın:)bir prenses daha geliyor maşallah

hayırlı uğurlu olsun canım papişini sevsin annesi kuzununherşey çok güzelmiş bak rahatlmıssındır darısı bize inş bakalım bizde haftaya öğrencez ne dicek bize

Güzel haberler almana sevindim canım, darısı başımıza

günaydın canım o kadar sarsıntıyla bişey olmaz korkma onu içeride kaç kat tabaka koruyor en önemlisi de rabbim koruyor

öyle düşünürsen olur Allah korusun unutacaksın hamile olduğunu leke gelmediği sancı olmadığı sürece bişey olmaz
canım hiçç korkma bir şey olmaz
Bu donemde agri sizi cok oluyo sanirim. Hicbisey olmamistir Allahin izniyle. Turk filmlerinde kadinlar evin yuksek bi yerinden atliyolar ki bebek dussun diye gene dusmuyo😂

Amin İnşallah İyiki varsınız

Canim istedi öğleden beri bir litre ülker çamlıca gazoz içtim bebek aklıma yeni geldi inşaallah bi zararı olmaz :-(

ay negüzel yaa canım gözün aydın inş. değişmez ve hayırlı sağlıklı bir kızçen olurr

Kızlarr şimdi dr umun asistanı aradı ... İkili test sonucum temiz çıkmışş .... Darısı hepinizin başınaa..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

2 li testte bebeğinin cinsiyetini öğrenemeyen bir ben mi varım yaa herkes nasıl öğrendi doktorum 16. haftada gösterirse öğrenebiliriz dedi beni mi kandırıyor doktorum

Kuzumm çok sevindim.. Gözün aydın.. Kıza benziyor diyorsa kzdırr..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…