- 25 Nisan 2014
- 3.204
- 1.618
- 178
Kızlarr şimdi dr umun asistanı aradı ... İkili test sonucum temiz çıkmışş .... Darısı hepinizin başınaa..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
2 li testte bebeğinin cinsiyetini öğrenemeyen bir ben mi varım yaaherkes nasıl öğrendi doktorum 16. haftada gösterirse öğrenebiliriz dedi beni mi kandırıyor doktorum
2 li testte bebeğinin cinsiyetini öğrenemeyen bir ben mi varım yaaherkes nasıl öğrendi doktorum 16. haftada gösterirse öğrenebiliriz dedi beni mi kandırıyor doktorum
Kızlarr şimdi dr umun asistanı aradı ... İkili test sonucum temiz çıkmışş .... Darısı hepinizin başınaa..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
inş. az kaldı 12. haftaya kadar bekeledim bi 3-4 hafta daha beklerim :) birde benim kuzumun arkası dönüktü zaten mışıl mışıl uyuyordu arkası dönük olursa zaten doktor nasıl görcek cinsiyeti belkide ondan dedi doktorum 16. da gösterirse diye kız evi naz evi belki kızdır :)göstermemiş olabilir canım 16 da kesin olur bende 12 de yarım yamalak olacağına 16 da tam olsun diyenlerdenim
Canım doktor söyle ek isterse söylüyor bence.. Benimki daha 8-9 ken kemik yapısı kıza benziyor dedi, biz çok ısrar edince söylemişti. Kız erkek fark etmez merak ediyoruz diye ısrar edin heheh :))
2 hafta sonra tekrar kontrolüm var bende senin gibi ısrar edeyim o zaman ilk çocuğumuz zaten kız erkek farketmez ki :)
çok sevindim :) allah gönlüne göre versin kesin kızdır inşallah :) gelsin mutlu hamilelik senin için de[/
slm kizlar nasilsiniz insallah herkesin keyfi yerindedir
topik acildigindan beri ilk defa icim icime sigmiyor ne bulanti ne kusma ne kilo vermis olmam hicbirsey umrumda degil.
Doktorda kontrolum vardi ve sukurler olsun bebegim cok iyi elleri ayaklari herseyini tek tek kontrol etti doktorum sukurler olsun rahati yerinde fistigimin
fistigimin diyorum cunki hazir olun kiza benziyor dedi doktor kesin degil tabiki ama benziyor demesi bile yetti valla dunyalar benim oldu ucuyorum resmen mutluluktan
Birdahaki kontrolde kesin belli olur dedi 29 temmuz birdahaki kontrolumuz gel teskere gel
Aklimdaki sorularida sordum:
Sari akinti icindoktor akintidan ornek alip kontrol ediyor temizse sorun yok benimki temiz cikti kontrol ettikten sonra temiz sorun yok olabilir bu donemlerde dedi...
Vitamin isini sordum bana birakiyor doktor fazlasida zararli diyor kendin arastir hangisi icine siniyorsa o hapi al dedi gecmis hamileliklerimde centrum almistim sanirim yeniden ona baslicam A dan Z ye tum vitaminlar var onda eczaneye gidip arastirma yapcam iyice ordada doktor var oda yardimci oluyor secimlerde...
Guatr ve kansizlik icin kan verdim yeniden sonuclari cumaya alcam herhalde iste boyle bizden haberler opuyorum hepinizi
canım bende okudum hepiniz için inşallah tez zamanda alırız güzel haberlerinizi
inş. az kaldı 12. haftaya kadar bekeledim bi 3-4 hafta daha beklerim :) birde benim kuzumun arkası dönüktü zaten mışıl mışıl uyuyordu arkası dönük olursa zaten doktor nasıl görcek cinsiyeti belkide ondan dedi doktorum 16. da gösterirse diye kız evi naz evi belki kızdır :)
slm kizlar nasilsiniz insallah herkesin keyfi yerindedir
topik acildigindan beri ilk defa icim icime sigmiyor ne bulanti ne kusma ne kilo vermis olmam hicbirsey umrumda degil.
Doktorda kontrolum vardi ve sukurler olsun bebegim cok iyi elleri ayaklari herseyini tek tek kontrol etti doktorum sukurler olsun rahati yerinde fistigimin
fistigimin diyorum cunki hazir olun kiza benziyor dedi doktor kesin degil tabiki ama benziyor demesi bile yetti valla dunyalar benim oldu ucuyorum resmen mutluluktan
Birdahaki kontrolde kesin belli olur dedi 29 temmuz birdahaki kontrolumuz gel teskere gel
Aklimdaki sorularida sordum:
Sari akinti icindoktor akintidan ornek alip kontrol ediyor temizse sorun yok benimki temiz cikti kontrol ettikten sonra temiz sorun yok olabilir bu donemlerde dedi...
Vitamin isini sordum bana birakiyor doktor fazlasida zararli diyor kendin arastir hangisi icine siniyorsa o hapi al dedi gecmis hamileliklerimde centrum almistim sanirim yeniden ona baslicam A dan Z ye tum vitaminlar var onda eczaneye gidip arastirma yapcam iyice ordada doktor var oda yardimci oluyor secimlerde...
Guatr ve kansizlik icin kan verdim yeniden sonuclari cumaya alcam herhalde iste boyle bizden haberler opuyorum hepinizi
Sılacım Elevit'te jelatin var, Decavit'te yok.
Ben de okudum canım, hayırlısı.
Canim sen tutuyorum desen bu seferde niye tutuyosun diyr cikisirdi baban. O yuzden bosver hiiicccc takma kafana. Bazi insanlaei naparsak yapalim memnun edemiyoruz iste..
Okudum canim Allah kabul eder de insaallah bekleyen tum bayanlarin hayirli saglikli gonullerindeki gibi evlatlari olur..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba arkadaşlar doktor kontrolumuz vardı geldik .çok şükür her şey yolunda. Ense kalınlığı, burun kemiği olması gerektiği gibi. Yandan profil fotomuzda ekteEki Görüntüle 1174438
Yok canım kulak çınlamasını bilirim ama bu ilk defa oldu. Hala devam ediyor en ufak ses kulağımın içinde yanağımda lakabımda sanki.. Çenemi oynayıp duruyorum ben de.. Çok geçmiş olsun sana da.. Düşük tansiyonum da var ondan da olabilir mi acaba, sende var mı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?