2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
2 li testte bebeğinin cinsiyetini öğrenemeyen bir ben mi varım yaa herkes nasıl öğrendi doktorum 16. haftada gösterirse öğrenebiliriz dedi beni mi kandırıyor doktorum

göstermemiş olabilir canım 16 da kesin olur bende 12 de yarım yamalak olacağına 16 da tam olsun diyenlerdenim

2 li testte bebeğinin cinsiyetini öğrenemeyen bir ben mi varım yaa herkes nasıl öğrendi doktorum 16. haftada gösterirse öğrenebiliriz dedi beni mi kandırıyor doktorum

Canım doktor söyle ek isterse söylüyor bence.. Benimki daha 8-9 ken kemik yapısı kıza benziyor dedi, biz çok ısrar edince söylemişti. Kız erkek fark etmez merak ediyoruz diye ısrar edin heheh :))

Kızlarr şimdi dr umun asistanı aradı ... İkili test sonucum temiz çıkmışş .... Darısı hepinizin başınaa..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hadi gözün Aydın canım darısı başımıza inş

göstermemiş olabilir canım 16 da kesin olur bende 12 de yarım yamalak olacağına 16 da tam olsun diyenlerdenim
inş. az kaldı 12. haftaya kadar bekeledim bi 3-4 hafta daha beklerim :) birde benim kuzumun arkası dönüktü zaten mışıl mışıl uyuyordu arkası dönük olursa zaten doktor nasıl görcek cinsiyeti belkide ondan dedi doktorum 16. da gösterirse diye kız evi naz evi belki kızdır :)

SILAM hadi hayırlı olsun canımmm allah gönlüne göre versin darısı bana 😊
"Kity" canım seninde ikili test temiz cıkmış gözün aydın. Yarın bende yaptırcam inş guzel sonuclar alırım 🙏

canım gözün aydın hep iyi haberler al inşallah :))

benimki de en sonunki de arkası dönük geldi bana

aman çok sevindim allah herkesin gönlne göre versin cnm sağlıklı oluşu dahada gzel haber

Allah kabul etsin agzina bebisine saglik gulum
Aminnnnnnn

Merhaba arkadaşlar doktor kontrolumuz vardı geldik .çok şükür her şey yolunda. Ense kalınlığı, burun kemiği olması gerektiği gibi. Yandan profil fotomuzda ekte

Bu arada cinsiyet tahmini de geldi doktor amcamızdan. Fotodan okla gördüğümüz cikinti pipisi muhtemelen dedi. Yinede kesin demedi .sonradan mahçup olmayalım dedi ama ben zaten hep erkek hissediyordum.sabah kontrole gitmeden çikolata yedim hareket etsin diye ama hiiiiiic sallamadı bizi. Ne kolu, ne bacağı kimildamadi bile.anasi gibi tembel olacak sanırım :)

Eklentiler

• $20140701_131353.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 50

Evet canım bende de var tansiyon düşüklüğü ondan mı oldu ki acaba:/ sana da geçmiş olsun gidemedim doktora da çok halsizdim bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…